Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Όλη την εβδομάδα έκαναν κλίμα για να ευνοηθούν, έκαναν το σφαγείο , +4 κ άντε γεια . Καθίστε εσείς να βγάζει η άλλη φωτό την Ακρόπολη και ο σβούρας με τον Καρυπίδη να κάνουν τα κοκόρια . Κ παζάρια για 50 Χιλ. Με 2 χαφ κ ένα στοππερ το έπαιρνες για πλάκα . Έχει καταντήσει η ΠΑΕ δημόσιο . Κάθε κηφήνας ανίκανος χώνεται εκεί μέσα κ γυρνάει στην πόλη να το παίζει παράγοντας . Άχρηστοι κ ανεπαρκείς .
Για τον γαύρο τα ξέρουμε και δεν γίναμε σοφότεροι (γεια σου ρε Μάκη).
Θα μιλήσω για το άλλο σωματείο που φοράει την προβεια της ανεξάρτητης ομάδας.
Άντε και γαμηθειτε ρε γαμω τα χωριά σας. Αφανισμό ρε ξεφτιλες. Με τον ΠΑΟΚ ρε Πετράκη μίλησες για εύνοια και άφηνες υπονοούμενα και σήμερα τσιμουδια ρε υποτακτικοί;
"Τέλος πάντων, ήταν ένα παιχνίδι που δεν μας πήγε καλά και το σημείο που μπήκε το γκολ, και το σημείο που μείναμε με 10 παίκτες ενώ ήμασταν μπροστά. Κρατάμε τα καλά πράγματα, όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, μαθαίνουμε από αυτό το παιχνίδι και το μυαλό μας είναι στον επόμενο αγώνα»
Σκληρές δηλώσεις.
Ξεφτιλισμενοι
Άντε και γαμηθειτε ρε γαμω τα χωριά σας. Αφανισμό ρε ξεφτιλες. Με τον ΠΑΟΚ ρε Πετράκη μίλησες για εύνοια και άφηνες υπονοούμενα και σήμερα τσιμουδια ρε υποτακτικοί;
"Τέλος πάντων, ήταν ένα παιχνίδι που δεν μας πήγε καλά και το σημείο που μπήκε το γκολ, και το σημείο που μείναμε με 10 παίκτες ενώ ήμασταν μπροστά. Κρατάμε τα καλά πράγματα, όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, μαθαίνουμε από αυτό το παιχνίδι και το μυαλό μας είναι στον επόμενο αγώνα»
Σκληρές δηλώσεις.
Ξεφτιλισμενοι
Αιλάδα ζούμε παιδιά, ψυχραιμία. Έχει τα 100 χρόνια ο έφηβος. Μη του χαλάμε χατίρι. Πάντως, να γίνει σαν το περσινό με αεκακι, κομματάκι δύσκολο αλλά ποτέ δε ξες. Την κουλα να κερδισω
Απο οτι φαινεται γυρισαμε αποτομα στα χρονια της σκληρης παραγκας.Νομιζω δεν εχει και παρα πολυ νοημα η ενασχοληση απο εδω και περα εκτός και αν γινει κατι με Κυπρο οπως γραφτηκε.Ειμαι και εγω υπερ.
- DIAMANTIS99
Όπως αναφέρουν Μέσα του Αγρινίου, λίγο μετά το σφύριγμα του Σιδηρόπουλου για το ημίχρονο ο Κώστας Καραπαππάς μαζί με την… συνοδεία του (άγνωστο πόσοι εξ’ αυτών ήταν διαπιστευμένοι) έφυγε από το μπουθ που βρισκόταν, πήγε στα δημοσιογραφικά και πιο συγκεκριμένα στο σημείο που βρισκόταν ο εκφωνητής του γηπέδου.
Εκεί ακολούθησαν αντεγκλήσεις, με πολλά «γαλλικά», απειλές, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχο και να απαιτείται αστυνομική παρέμβαση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτόπτης μάρτυς στο σκηνικό υπήρξε και ένα μικρό παιδί, το οποίο έβαλε τα κλάματα και απομακρύνθηκε από τους ψυχραιμότερους.
Μετά από λίγα λεπτά και μετά από αστυνομική παρέμβαση η κατάσταση εκτονώθηκε και όλοι επέστρεψαν στις θέσεις τους, χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη ένταση στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Αυτό που μένει να φανεί είναι τι αναφέρει η έκθεση του παρατηρητή και αν το σκηνικό που καταγγέλλουν τα Μέσα του Αγρινίου υπέπεσε στην αντίληψη του, αφού από την δική του έκθεση θα κριθεί αν θα υπάρξει συνέχεια σε αυτό το περιστατικό που επικαλούνται τα τοπικά Μέσα.
Για να δουμε την πειθαρχικη της επο
Εκεί ακολούθησαν αντεγκλήσεις, με πολλά «γαλλικά», απειλές, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχο και να απαιτείται αστυνομική παρέμβαση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτόπτης μάρτυς στο σκηνικό υπήρξε και ένα μικρό παιδί, το οποίο έβαλε τα κλάματα και απομακρύνθηκε από τους ψυχραιμότερους.
Μετά από λίγα λεπτά και μετά από αστυνομική παρέμβαση η κατάσταση εκτονώθηκε και όλοι επέστρεψαν στις θέσεις τους, χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη ένταση στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Αυτό που μένει να φανεί είναι τι αναφέρει η έκθεση του παρατηρητή και αν το σκηνικό που καταγγέλλουν τα Μέσα του Αγρινίου υπέπεσε στην αντίληψη του, αφού από την δική του έκθεση θα κριθεί αν θα υπάρξει συνέχεια σε αυτό το περιστατικό που επικαλούνται τα τοπικά Μέσα.
Για να δουμε την πειθαρχικη της επο
- BlackMagicPAOK
ΕΙπε κι αυτα ο Πετράκηςnunies4 έγραψε:Για τον γαύρο τα ξέρουμε και δεν γίναμε σοφότεροι (γεια σου ρε Μάκη).
Σκληρές δηλώσεις.
Ξεφτιλισμενοι
" θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο και να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο. Για εμάς είναι ο 12ος παίκτης. Σε ότι αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι κρίθηκε σε δύο σημεία. Το πρώτο ήταν με αυτό το πέναλτι, που δεν ξέρω εάν ήταν και το δεύτερο με την αποβολή. Όταν είσαι πίσω στο σκορ και αντιμετωπίζεις τον ολυμπιακό με 10 παίκτες τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα..."
"Δεν ξέρω αν ήταν" Μιλάμε τσουτσουριασαμε από την σκληρότητα των δηλώσεων
Κριμα και μου ηταν ιδιαιτερα συμπαθης ο Πετράκης.
- Amsterdamer_87
Πιστεψε το..Montrealiotis έγραψε:Ειλικρινά αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Μάκης που ήταν τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ, 16-17 (;) μέσα σε λίγους μήνες έγινε γενίτσαρος και πηδάει την ομάδα. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει.
Αυτο που συμβαινει ειναι οτι ποτε δεν ηταν ΠΑΟΚ,το επαιζε ΠΑΟΚ στα λογια για τα γκαφρα..
Εγω ακομα απορω πως καταφερε ο γιος του "γνωστου" Γκαγκατση να γινει προεδρος στον ΠΑΟΚ..
Νομίζω ότι είπε ότι δεν ξέρει αν ήταν πέναλτι και ότι λίγο πολύ έκρινε το παιχνίδι.nunies4 έγραψε:Για τον γαύρο τα ξέρουμε και δεν γίναμε σοφότεροι (γεια σου ρε Μάκη).
Σκληρές δηλώσεις.
Ξεφτιλισμενοι
- Montrealiotis
Βρε οκ, πες ότι δεν ήταν ΠΑΟΚ ποτέ, μετά από τόσα χρόνια πως γίνεται κάποιος να πάει εναντίον στην πρώην του δουλειά. Επίσης νομίζω αν τόσο αντιπαθούσε την ομάδα, θα έφευγε νωρίτερα. Όλο και κάποια ευκαιρία θα έβρισκε. Τι να πω…
Ο Μάκης ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν (στα λόγια κυρίως) μα περισσότερο είναι φιλόδοξος . Εδώ είχε την απόλυτη εύνοια του Ιβάν και έχτισε το προφίλ του τεχνοκράτη. Τα μεγάλα συμφέροντα ωστόσο είναι στο λεκανοπέδιο.
Εμένα με αρέσει που οι μάστορες τής προπαγάνδας βρήκαν τον αποπροσανατολισμό που τόσο χρειαζόντουσαν. Γι αυτό με το αν ευνοήθηκε ο γάβρος σήμερα δεν ασχολούμαι καθόλου, επειδή ακριβώς αυτό θέλουν οι τωρινοί δυνάστες και μεγαλύτεροι εχθροί τού ΠΑΟΚ. Να ασχοληθώ κι εγώ και όλοι και να βγούνε και θύματα κι από πάνω!
Μάλλον εχει καλύτερες και πιο άμεσες ανταποκρισεις με Ελβετία μέσω Πειραιά.