Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν αντιλαμβανομαι γτ διαρρεει μεταγραφικες πληροφοριες η ΠΑΕ πριν ειναι δεμενα απο παντου. Ποιος ο λογος να μαθευτει η επαναπροσεγγιση με Καμαρα αν δεν ειχε καταληξει σε συμφωνια? Ποιος ο λογος να βγει η συμφωνια με Μπενφικα για τον Μειτε οταν δεν τα εχουν βρει καλα καλα με τον Μειτε? Μονο εκνευρισμο προκαλουν και ανυπομονησια.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Από που προκύπτει οτι οι πληροφορίες βγαίνουν από την ΠΑΕ;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Νομίζω ότι η υπόθεση Ντελια, έδειξε ότι μόνοι τους τα γράφουν οι αρδ, από ένα σημείο και μετά.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

stratosnm έγραψε:
Άρα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ, θα πω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να πάρουμε άμεσα φορ. ΙΣΩΣ να μην είναι απαραίτητο να πάρουμε και γενικά. Ούτε φαν του Σαμάτα είμαι, ούτε θεωρώ ότι ο Μπράντον είναι ο Μέσι.

Απλώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα ήρθε - και ειδικά στο φινάλε με το 4/4 - με ποδόσφαιρο γρήγορων μεταβάσεων, το οποίο ποιος μας το έδωσε; Κατά κύριο λόγο το 3 στο (4-2-3-1) και σε ένα δεύτερο βαθμό το 2. Ο Τόμας επίσης όταν ουσιαστικά ενεργούσε σαν ένα απ'τα τρεχαντήρια που μας πήγαιναν γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση. Εν τέλει φάνηκε κι από τα γκολ και εννοώ την κατανομή των γκολ και ποιοι τα βάζανε. Όταν έπαιζε ο Σαμάτα αξιοποιούνταν και ως ένας φάρος που θα μπορούσε να πάρει μία πρώτη μπάλα από πίσω και να την σπάσει στους μεσοεπιθετικούς/μέσους.
Με λίγα λόγια, φέτος ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πρωτάθλημα με την ίδια μπάλα που το πήρε όταν είχε Πρίγιοβιτς πχ.

Άρα, είναι άλλο να πεις "α, εγώ κρατάω ακριβώς τα ίδια, ενισχύω και λίγο ακόμα τα χαφ, προσθέτω ταχυδύναμη",
και άλλο να πεις "χμμμ, θα πάρω μια φοράκλα να παστελώσει 15-20 γκολ στη σεζόν" = πιθανή αλλαγή τρόπου παιχνιδιού...

Συμπέρασμα, ας γίνουν τα 1,2,4 και πάμε να κουνήσουμε σεντόνι.
Δεν κουνάς κανένα σεντόνι χωρίς σοβαρό επιθετικό.

Παρουσιάζεις το ότι πήραμε το πρωτάθλημα ΛΟΓΩ των επιθετικών που έχουμε ενώ το πηραμέ ΠΑΡΑ τους επιθετικούς που έχουμε. Με οποιονδήποτε σοβαρό επιθετικό, ακόμα και της σούπερ λιγκ, θα το σηκώναμε πολύ πιο εύκολα.

Ο Σαματά είναι απλά κακός ποδοσφαιριστής. Για κανένα 10λεπτο πάνω στην απελπισία κάτι κάνει λόγω σώματοδομής και μαχητικότητας αλλά το συμβόλαιο που πέρνει απαιτεί πολλά παραπάνω. Καθυστερεί με την μπάλα, την πουλάει συχνά, κάνει λάθος πάσες, ΔΕΝ πιέζει, και δεν σκοράρει, όχι λόγω ατυχίας ή χασογκολίασης αλλά γιατί δεν απειλεί, δεν το ψάχνει καν. Εμένα μου μοιάζει ένας παίκτης που κάποτε βασίζονταν στην αθλητικότητα αλλά πλέον το ντεπόζιτο είναι άδειο. Φυσικά και πρέπει να φύγει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ξανά μανά καίτε τα μυαλά σας βασισμένοι σε ... ΑΡΔεύματα της πλάκας. Δε θα βάλετε ποτέ μυαλό κάποιοι.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ούτε πρωτάθλημα παίρνεις δίχως 'σοβαρο' επιθετικό. Τι εννοείς το πήραμε? Τι εννοείς ήταν η πιο παραγωγική μας σεζόν.

Ρε αφήστε την πιθανότητα να ξέρουν λίγο καλύτερα
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

paokspren έγραψε:
stratosnm έγραψε:
Άρα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ, θα πω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να πάρουμε άμεσα φορ. ΙΣΩΣ να μην είναι απαραίτητο να πάρουμε και γενικά. Ούτε φαν του Σαμάτα είμαι, ούτε θεωρώ ότι ο Μπράντον είναι ο Μέσι.

Απλώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα ήρθε - και ειδικά στο φινάλε με το 4/4 - με ποδόσφαιρο γρήγορων μεταβάσεων, το οποίο ποιος μας το έδωσε; Κατά κύριο λόγο το 3 στο (4-2-3-1) και σε ένα δεύτερο βαθμό το 2. Ο Τόμας επίσης όταν ουσιαστικά ενεργούσε σαν ένα απ'τα τρεχαντήρια που μας πήγαιναν γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση. Εν τέλει φάνηκε κι από τα γκολ και εννοώ την κατανομή των γκολ και ποιοι τα βάζανε. Όταν έπαιζε ο Σαμάτα αξιοποιούνταν και ως ένας φάρος που θα μπορούσε να πάρει μία πρώτη μπάλα από πίσω και να την σπάσει στους μεσοεπιθετικούς/μέσους.
Με λίγα λόγια, φέτος ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πρωτάθλημα με την ίδια μπάλα που το πήρε όταν είχε Πρίγιοβιτς πχ.

Άρα, είναι άλλο να πεις "α, εγώ κρατάω ακριβώς τα ίδια, ενισχύω και λίγο ακόμα τα χαφ, προσθέτω ταχυδύναμη",
και άλλο να πεις "χμμμ, θα πάρω μια φοράκλα να παστελώσει 15-20 γκολ στη σεζόν" = πιθανή αλλαγή τρόπου παιχνιδιού...

Συμπέρασμα, ας γίνουν τα 1,2,4 και πάμε να κουνήσουμε σεντόνι.
Δεν κουνάς κανένα σεντόνι χωρίς σοβαρό επιθετικό.

Παρουσιάζεις το ότι πήραμε το πρωτάθλημα ΛΟΓΩ των επιθετικών που έχουμε ενώ το πηραμέ ΠΑΡΑ τους επιθετικούς που έχουμε. Με οποιονδήποτε σοβαρό επιθετικό, ακόμα και της σούπερ λιγκ, θα το σηκώναμε πολύ πιο εύκολα.

Ο Σαματά είναι απλά κακός ποδοσφαιριστής. Για κανένα 10λεπτο πάνω στην απελπισία κάτι κάνει λόγω σώματοδομής και μαχητικότητας αλλά το συμβόλαιο που πέρνει απαιτεί πολλά παραπάνω. Καθυστερεί με την μπάλα, την πουλάει συχνά, κάνει λάθος πάσες, ΔΕΝ πιέζει, και δεν σκοράρει, όχι λόγω ατυχίας ή χασογκολίασης αλλά γιατί δεν απειλεί, δεν το ψάχνει καν. Εμένα μου μοιάζει ένας παίκτης που κάποτε βασίζονταν στην αθλητικότητα αλλά πλέον το ντεπόζιτο είναι άδειο. Φυσικά και πρέπει να φύγει.
Μάλλον εύκολα ξεχνάμε ότι όσες φορές κοντεψαμε να πιούμε το μαγικό νερό του Τσουλου φάγαμε τριμπαλα και τετραμπαλα με αστεία λάθη, σοφτ κέντρο, απουσίες και γενικά μόνο το σκοράρισμα δεν ήταν το πρόβλημα μα
Με παραμονή όλον τον πρωταθλητών και αναβάθμιση στο κέντρο (βλέπε Καμάρα) ίσως επιτέλους η ζυγαριά να γέρνει προς το μέρος μας ακόμα και αν το μπαλάκι γράψει Γαλατά
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Πρωτάθλημα παίρνεις με αυτούς τους φορ. Και σεντόνι με λίγη τύχη στις φετινές κληρώσεις κουνάς.

Ένα όμως είναι σίγουρο. Δεν πας να παίξεις ομίλους με αυτά τα φορ (ούτε με αυτά τα στόπερ δεξιά).

Εγώ απορώ πάντως που ούτε πέρσι αλλά ούτε φέτος μας απασχολούν περιπτώσεις όπως του Πιοντεκ και του Κουτρονε. Ο Πιοντεκ βέβαια πιο safe περίπτωση. Η Μπασακ τον απέκτησε ως ελεύθερο πέρσι. Πόσα να θέλει άραγε;
Ο Κουτρονε κάποτε wonderkid στα 25 νομίζω αξίζει να πάρει μία ευκαιρία. Φέτος στην Serie B παστελωσε 14.Που η Serie B είναι σκληρό πρωτάθλημα που ευνοεί το σκοράρισμα γενικά.
Ξέρει κανείς γιατί η καριέρα του Κουτρονε έχει πάρει την κατιούσα;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μην διαβάζω ποστ του τύπου "δεν επείγει του φορ" και τα σιναφί. Καλός χρυσός ο Μπράντον, τρομερή βελτιώση ναι, αλλα έχει σοβαρά μειονεκτήματα. Ο σαμμάτα δεν μπαίνει καν στο κάδρο. Ο φορ θα πρέπει να είναι εδώ μαζί με τους άλλους η τουλάχιστον πριν την προετοιμασία για ολλανδία για να μπούμε στα προκριματικά όσο ποιο γεμάτοι και προετοιμασμένοι γίνεται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να μην ξεχνάμε ότι τη φετινή του κούπα ο γαύρος την οφείλει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ σε δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο El Kaabi.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Παιδια ας σοβαρευτουμε στο θεμα του φορ. Θα μπεις ομιλους και θα ξεκινας με τον τιμιο,αλλα οχι για πολλα πολλα μπραντον για να μπαινει αλλαγη ο Σαματα ? Ε καπου ελεος.

Η σωστη ροη των πραγματων ειναι φορακλα μεταγραφη,αλλαγη μπραντον στο 65 και τζιμας 3η επιλογη

Καμαρα Ετζουκε αν κλεισουν μιλαμε πως παμε για αλλα.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ας κλείσουμε πρώτα απ' όλα τις ανανεώσεις, τον Μέιτε, το χαφ και το εξτρέμ. Για επιθετικό βλέπουμε μετά. Στο κάτω κάτω μπορούμε να φέρουμε και έναν καλό δανεικό για την θέση αυτή.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Στον φορ περιμενουμε Μπρεθγουειτ. Αν δεν ερθει φανταζομαι θα ενισχυθουμε στις αλλες θεσεις και θα παμε για all in σε καλες περιπτωσεις στο τελος του μεταγραφικου παζαριου.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ας ελπίσουμε ο Χασάν να κάνει το ματς του αιώνα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Να μην ξεχνάμε ότι τη φετινή του κούπα ο γαύρος την οφείλει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ σε δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο El Kaabi.
Εμείς παίζουμε total football όμως. Σε θέση φορ βγαίνουν όλοι οι παίκτες.

Ο χαφ θα είναι άλλος ειχε πει ο Πόρκυ. Καλά δεν τον ακούτε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”