Μπράβο ρε Blackgr4. Ακριβώς ό,τι είπεςBlackgr4 έγραψε:Τίποτα δεν απαγορεύεται παλικάρι μου. Ο καθένας γράφει ότι θέλει.Dimitrisou έγραψε:Είπε κανείς για σωστό πλάνο δικό μας;από κει και πέρα δηλαδή απαγορεύεται να πούνε οτι και ο άλλος δεν κινείτε βάσει Πλάνου;Blackgr4 έγραψε:Ναι ρε τους μ@λ@κες.. Πάνε και παίρνουν παίκτες..
Δηλαδή έχουν 3 φορ και πάνε και παίρνουν 4ο; Πόσο βλάκες μπορεί να είναι.
Πάρτε ρε άμπαλοι μαθήματα σχεδιασμού, πλάνου και.. αεροπλάνου από εμάς. Δεν θες πάνω από 1.5 φορ..
Για μένα πάντως ο χοντρός, ΌΤΙ σκ@τ@ και να είναι, που δεν αντέχω να τον βλέπω και τον σιχαίνομαι με όλο μου το είναι, ασχολείται με την ομάδα του όλη μέρα, αφουγκράζεται ΣΤΟ 100% τον σφυγμό των οπαδών του και κάνει ότι περνάει από το χέρι του (νόμιμο και μη) για να ενισχυθεί το κλαμπ.
Χώρια το κράξιμο που τρώει για τις κέντες στην Ευρώπη και εντός συνόρων.
Εμείς κάνουμε το εντελώς αντίθετο. Αντί να μας νοιάζει ΜΌΝΟ το πως θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ και πως θα πιέσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση, καθόμαστε όλη μέρα και λιώνουμε το μυαλό μας για να βρούμε δικαιολογίες εκ μέρους της ιδιοκτησίας.
Δεν έχει βγει ούτε μισή επίσημη λέξη για όλο αυτό που ζούμε, αλλά εμείς εκεί. Πιστοί στρατιώτες εύρεσης δικαιολογιών.
Ο πόλεμος, η κυβέρνηση, το γήπεδο, ο.. Κουαλιάτα και το σταθερής αξίας hit "ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται".
Λες και τον Γούμενο τον έδιωξαν οι εξωγήινοι ξέρω γω, όχι εμείς...
Ψάξε βρες τώρα ποια ομάδα από τις δυο έχει περισσότερες ελπίδες να ανέβει επίπεδο και να ξεπεράσει δυσκολίες όπως οι αποκλεισμοί από την Ευρώπη.
Σκέψου να αποκλείονταν και να έβγαιναν οι οπαδοί τους να τον χάιδευαν όλη μέρα..
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
Πάντως ολες οι προσθήκες που έγιναν φέτος είτε ελεύθεροι είτε μεταγραφή, είτε δανεικοί έχουν κοινό ότι μισθολογικα είναι χαμηλά. Από 300-600 κυμαίνονται. Όσοι ανανεωσαν επίσης εκεί. Με Αγκουστο ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Είναι λες κ στόχος της διοίκησης είναι να έχει μια ομαδα με συγκεκριμένο μισθολογικο ταβάνι, αντε κ 3-4 υψηλόμισθους που ιδανικα θα δικαιολογούν όμως τον υψηλό τους μισθό (κάτι που δε συμβαίνει με Ολιβειρα κ Ζιβκοβιτς με τα τωρινά δεδομενα, αλλα συμβαινει με τον Ιγκασον).
Ε λοιπόν εγω το γουσταρω αυτο το μεγαλο ρισκο. Αν όλο το εγχείρημα αποδώσει, που θα είναι για μένα έκπληξη, θα μιλάμε για κατόρθωμα των παικτών, του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή κ της διοίκησης. Πραγματικά θα βγουν μεγάλοι μάγκες, καθώς το μπάτζετ θα έχει πέσει, παικτες θα αναδειχθούν και οικονομικά θα είμαστε οκ. Θα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία φέτος αν η ομάδα είναι στην πρώτη δυάδα.
Αν απ την άλλη δεν πετύχει, βγούμε 3οι η' 4οι, θα ειναι μεγαλο πισωγύρισμα για μια ομαδα που για 7 χρόνια ήταν στις 2 πρώτες θέσεις ανελλιπώς. Τότε δεν είναι σίγουρος ότι η διοικηση θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο κ θα συνεχίσει το 'προτζεκτ'.
Βασικά ο χρόνος θα δείξει αν όλο αυτό που ζούμε αυτό το καλοκαίρι είναι μια συνειδητοποιήμενη αλλαγή πολιτικής της ομάδας, αυτάρκεια όπως τη λέει ο Ιβάν, η' περιστασιακο κλείσιμο κανουλας, λόγω απογοητευσης/μη εμπιστοσυνης στις εως τωρα κινησεις του Μποτο κ αποκλεισμο απο Ευρώπη/πολεμου/εκλογών κ δεν ξέρω τι άλλο έχει κατά καιρούς γραφτεί εδώ μέσα.
Εγώ ελπίζω να είναι κάτι που γίνεται με νόημα κ πλανο κ όχι ένα knee jerk reaction αυτή η μεταγραφική περίοδος.
Αντε καλησπέρες! Πάμε ΠΑΟΚαρα
Ε λοιπόν εγω το γουσταρω αυτο το μεγαλο ρισκο. Αν όλο το εγχείρημα αποδώσει, που θα είναι για μένα έκπληξη, θα μιλάμε για κατόρθωμα των παικτών, του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή κ της διοίκησης. Πραγματικά θα βγουν μεγάλοι μάγκες, καθώς το μπάτζετ θα έχει πέσει, παικτες θα αναδειχθούν και οικονομικά θα είμαστε οκ. Θα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία φέτος αν η ομάδα είναι στην πρώτη δυάδα.
Αν απ την άλλη δεν πετύχει, βγούμε 3οι η' 4οι, θα ειναι μεγαλο πισωγύρισμα για μια ομαδα που για 7 χρόνια ήταν στις 2 πρώτες θέσεις ανελλιπώς. Τότε δεν είναι σίγουρος ότι η διοικηση θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο κ θα συνεχίσει το 'προτζεκτ'.
Βασικά ο χρόνος θα δείξει αν όλο αυτό που ζούμε αυτό το καλοκαίρι είναι μια συνειδητοποιήμενη αλλαγή πολιτικής της ομάδας, αυτάρκεια όπως τη λέει ο Ιβάν, η' περιστασιακο κλείσιμο κανουλας, λόγω απογοητευσης/μη εμπιστοσυνης στις εως τωρα κινησεις του Μποτο κ αποκλεισμο απο Ευρώπη/πολεμου/εκλογών κ δεν ξέρω τι άλλο έχει κατά καιρούς γραφτεί εδώ μέσα.
Εγώ ελπίζω να είναι κάτι που γίνεται με νόημα κ πλανο κ όχι ένα knee jerk reaction αυτή η μεταγραφική περίοδος.
Αντε καλησπέρες! Πάμε ΠΑΟΚαρα
Τέταρτη φορά θα είναιthios4 έγραψε:Μην σας κάνει εντύπωση αν υποβάλει σε λίγο καιρό την παραίτησή του ο Μπότο. Την 1η φορά που το σκεφτόταν σοβαρά ήταν γύρω στον Μάιο, μετά από αυτά που γίνονται και το "καπέλωμα" που του γίνεται (ενώ τα ακούει και από πάνω κι όλας από εμάς,μέχρι κάποιο βαθμό δικαιολογημένα βέβαια) δεν θεωρώ ότι μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Πέμ 15 Σεπ 2022, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρίτη χρονιά που αποτυγχάνουμε να κλείσουμε τρύπες και κενά.
Αδυναμία να πάρεις μάθημα από τα παθήματα.
Δεν θα ασχοληθώ με τα δεκάδες σενάρια γιατί δεν έγιναν δύο τρείς μεταγραφές, ουκρανιες, ρούβλια, νδ, απογοήτευση αποκλεισμού Ευρώπης, κλπ.
Το αρχικό πλάνο ήταν η ανανέωση.
Ήρθαν πολλοί. Δύο, δυόμιση έχουν πάρει βασικές θέσεις. Θέλω να δω κουαλιατα, ντελια, νασμπεργκ, Ρικάρντο.
Αλλά αναρωτιέμαι? Όσο είμαστε κοντά στην κορυφή Πώς θα τους δω? Με μπισε, Καντουρι και Ντουγκλας στο 10 για να έχει θέση στην ενδεκάδα?
Συνεχίζουμε και ελπίζουμε να μείνουμε ψηλά έως τον Γενάρη.
Ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο τον Τζόσουα για την τεράστια, γενναια του αυτοκριτική!!!
Respect!
Αδυναμία να πάρεις μάθημα από τα παθήματα.
Δεν θα ασχοληθώ με τα δεκάδες σενάρια γιατί δεν έγιναν δύο τρείς μεταγραφές, ουκρανιες, ρούβλια, νδ, απογοήτευση αποκλεισμού Ευρώπης, κλπ.
Το αρχικό πλάνο ήταν η ανανέωση.
Ήρθαν πολλοί. Δύο, δυόμιση έχουν πάρει βασικές θέσεις. Θέλω να δω κουαλιατα, ντελια, νασμπεργκ, Ρικάρντο.
Αλλά αναρωτιέμαι? Όσο είμαστε κοντά στην κορυφή Πώς θα τους δω? Με μπισε, Καντουρι και Ντουγκλας στο 10 για να έχει θέση στην ενδεκάδα?
Συνεχίζουμε και ελπίζουμε να μείνουμε ψηλά έως τον Γενάρη.
Ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο τον Τζόσουα για την τεράστια, γενναια του αυτοκριτική!!!
Respect!
Αγαπητέ μου η ηθική δικαίωση του πετσοκόματος δε συγκρίνεται με τίποτα. Εκεί που ξεροστάλιαζαν μπανε, νουνιες, τζοσουα που παράτησε φακέλους της δουλειάς του ο άνθρωπος για να σπρώξει τώρα στο τέλος για μεταγραφές, ζινολάδες , γιώργηδες με inside info και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις , εγώ πρώτος εδώ είπα τέρμα παιδιά οι μεταγραφές πάμε για άλλα. Finito , caput , πως το λένε !!!kos έγραψε:πηγες ταμειο στο 1,05 και εχεις χεστει απο την χαρα σουgiapas έγραψε:Ναι ρε πούστη !! Έτσι, μώρη τρέλη Ιβανάρα ταμείο πάλι πήγα εξαιτίας σου.
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια , θα στείλω επίσημο αίτημα στην ομάδα διαχειριστών στα των μεταγραφικων τοπακίων να ορίζω ΕΓΩ πότε θα ανοίγουν και πότε θα κλείνουν ( δείχνω φανέλα τώρα, αλλά δε φαίνεται)
Πως σας πετσόκοψα έτσι ρε γατάκια που μου θέλατε 6αρια , 8αρια , 9αρια ,10οαρια και ξεροσταλιάζατε![]()
εβγαλες 5 ευρω στο κατοσταρικο...πιτα γυρο κοκα κολα δεν φτανουν.
πάμε για πιτογυρο και κοκα κολα τωρα !

ΥΓ: Μόνο ο joghdag δε μάσησε στις φρούδες ελπίδες ! Τα σέβη μου.
Λέω πως δεν είναι δουλειά δικιά σου και δικιά μου να ψάχνουμε για δικαιολογίες.george188 έγραψε:Ναι φίλε δικαιολογίες είναι όλα αυτά, άλλωστε το γήπεδο πχ θα γίνει με ψίχουλα κ θα στο χτίσει η κυβέρνηση. Μην τα βάζετε όλα σε μια χύτρα κ τα κάνετε αχταρμα
Αν έβγαινε ο Ιβάν να πει πως λόγω γηπέδου το πλάνο μεταγραφών είναι αυτό αυτό και αυτό, δεν θα έγραφα για δικαιολογίες των οπαδών.
Ο Ιβάν όμως δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Εμείς τα σκαρφιζόμαστε για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
Κατάλαβες τώρα ποιο είναι το πρόβλημα;
- kataramenos5
Εγω θα περιμενω ακομα 7:30 κρισιμες ωριτσες. 
Εχω ετοιμασει ενα κειμενο με θριαμβολογια και μομφες στους απιστους Θωμαδες αν ερθει μεταγραφη, κι ενα κειμενο με βολες κατα της διοικησης(χωρις ν αναφερω τον Ιβαν) , του ΤΔ και του προπονητη για την απουσια συνεννοησης και πλανου αν δεν ερθει κανεις. Καλυμμενος ειμαι οπως και να χει δεν ανησυχω.
ΥΓ Παρτε το χαλαρα. Μη τρελαινεστε τοσο.

Εχω ετοιμασει ενα κειμενο με θριαμβολογια και μομφες στους απιστους Θωμαδες αν ερθει μεταγραφη, κι ενα κειμενο με βολες κατα της διοικησης(χωρις ν αναφερω τον Ιβαν) , του ΤΔ και του προπονητη για την απουσια συνεννοησης και πλανου αν δεν ερθει κανεις. Καλυμμενος ειμαι οπως και να χει δεν ανησυχω.
ΥΓ Παρτε το χαλαρα. Μη τρελαινεστε τοσο.
Αυτο σκεφτομαι εδω και 1 μηναthios4 έγραψε:Μην σας κάνει εντύπωση αν υποβάλει σε λίγο καιρό την παραίτησή του ο Μπότο. Την 1η φορά που το σκεφτόταν σοβαρά ήταν γύρω στον Μάιο, μετά από αυτά που γίνονται και το "καπέλωμα" που του γίνεται (ενώ τα ακούει και από πάνω κι όλας από εμάς,μέχρι κάποιο βαθμό δικαιολογημένα βέβαια) δεν θεωρώ ότι μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμα.
ΟλόσωστοςBlackgr4 έγραψε:Τίποτα δεν απαγορεύεται παλικάρι μου. Ο καθένας γράφει ότι θέλει.Dimitrisou έγραψε:Είπε κανείς για σωστό πλάνο δικό μας;από κει και πέρα δηλαδή απαγορεύεται να πούνε οτι και ο άλλος δεν κινείτε βάσει Πλάνου;Blackgr4 έγραψε:Ναι ρε τους μ@λ@κες.. Πάνε και παίρνουν παίκτες..
Δηλαδή έχουν 3 φορ και πάνε και παίρνουν 4ο; Πόσο βλάκες μπορεί να είναι.
Πάρτε ρε άμπαλοι μαθήματα σχεδιασμού, πλάνου και.. αεροπλάνου από εμάς. Δεν θες πάνω από 1.5 φορ..
Για μένα πάντως ο χοντρός, ΌΤΙ σκ@τ@ και να είναι, που δεν αντέχω να τον βλέπω και τον σιχαίνομαι με όλο μου το είναι, ασχολείται με την ομάδα του όλη μέρα, αφουγκράζεται ΣΤΟ 100% τον σφυγμό των οπαδών του και κάνει ότι περνάει από το χέρι του (νόμιμο και μη) για να ενισχυθεί το κλαμπ.
Χώρια το κράξιμο που τρώει για τις κέντες στην Ευρώπη και εντός συνόρων.
Εμείς κάνουμε το εντελώς αντίθετο. Αντί να μας νοιάζει ΜΌΝΟ το πως θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ και πως θα πιέσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση, καθόμαστε όλη μέρα και λιώνουμε το μυαλό μας για να βρούμε δικαιολογίες εκ μέρους της ιδιοκτησίας.
Δεν έχει βγει ούτε μισή επίσημη λέξη για όλο αυτό που ζούμε, αλλά εμείς εκεί. Πιστοί στρατιώτες εύρεσης δικαιολογιών.
Ο πόλεμος, η κυβέρνηση, το γήπεδο, ο.. Κουαλιάτα και το σταθερής αξίας hit "ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται".
Λες και τον Γούμενο τον έδιωξαν οι εξωγήινοι ξέρω γω, όχι εμείς...
Ψάξε βρες τώρα ποια ομάδα από τις δυο έχει περισσότερες ελπίδες να ανέβει επίπεδο και να ξεπεράσει δυσκολίες όπως οι αποκλεισμοί από την Ευρώπη.
Σκέψου να αποκλείονταν και να έβγαιναν οι οπαδοί τους να τον χάιδευαν όλη μέρα..
Τα βρηκε τα χαφακια του και ο βαζελος τελευταια μερα (γεμισε τα κενα του)
Μονο εμεις τα κενα τα αφησαμε ακαλυπτα...
Παντως βλεπω στο transfermarkt αυτη τη στιγμη.
Γκει εχει δωσει για αγορες παικτων 16 χαρτια
Εμεις εχουμε δωσει 5,98 (εξι πες)
Ο βαζελος 4,15
Η κουλα 5,10 (χωρις τον Φερναντεζ)
Και ο αρης 3,2
Γκει εχει δωσει για αγορες παικτων 16 χαρτια
Εμεις εχουμε δωσει 5,98 (εξι πες)
Ο βαζελος 4,15
Η κουλα 5,10 (χωρις τον Φερναντεζ)
Και ο αρης 3,2
Τα πράγματα είναι απλά , το ρόστερ ήταν πάνω κάτω συγκεκριμένο , μετά τον αποκλεισμό κλείδωσε ότι δεν υπάρχουν έσοδα .. ο ιβαν για τους λόγους του δεν θέλει να δώσει φέτος πάνω από τα ποσά που είχε οριοθετήσει .. τα αλλά είναι παραμύθια , προφανώς ποτέ δεν έπαιξε να πάρουμε κανένα παίκτη
Είσαι σίγουρος οτι αυτά τα χαφάκια είναι καλύτεροι των Ντέλια και Κουαλιάτα;nunies4 έγραψε:Τα βρηκε τα χαφακια του και ο βαζελος τελευταια μερα (γεμισε τα κενα του)
Εδώ που τα λέμε, να δώσεις πάνω από ένα μύριο για παίκτη από την αραπιά με τόπ κλαμπ την Μπράγκα, δεν το λές και σιγουράκι. Επίσης το να παίρναμε τον Φερνάντες σε θέση που έχουμε παίκτες, ούτε κι αυτό το λές εγγύηση. Η ομάδα χρειάζεται ριζική ενίσχυση σε πολλές θέσεις. Αυτή η μία μεταγραφή του 10αριού (οπως εξελίχθηκε) δεν βλέπω πόσο διαφορετική θα έκανε το ρόστερ ...