Μεταγραφές καλοκαιριού III
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
οχι φιλε, χαμηλου ρισκου θα ηταν τον Ιουνιο, τον Ιουλιο, αρχες Αυγουστου
τωρα στα τελειωματα να δουμε επιλογες εντεκαδατες που περιμενε η ομαδα για να ενισχυθει
τον Τειλορ τον εκλεινε και η Αναγεννηση Καρδιτσας και τα Τρικαλα, στα δυσκολα θελω να δω γιατι πληρωνονται
τωρα στα τελειωματα να δουμε επιλογες εντεκαδατες που περιμενε η ομαδα για να ενισχυθει
τον Τειλορ τον εκλεινε και η Αναγεννηση Καρδιτσας και τα Τρικαλα, στα δυσκολα θελω να δω γιατι πληρωνονται
Χαμηλού ρίσκου αγωνιστικά. Αρα εννοώ 11αδας πρωτοκλασσατοι με συμβόλαια εκατομμυρίου
Παιχτες χαμηλού ρισκου=σίγουρες και ποιοτικές επιλογές.
Το ίδιο πράγμα λέτε.
Το θέμα είναι, ξαναλεω, πως στα λόγια καλά τα λέμε.
Οι πράξεις να δούμε που είναι.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο πράγμα λέτε.
Το θέμα είναι, ξαναλεω, πως στα λόγια καλά τα λέμε.
Οι πράξεις να δούμε που είναι.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα το εκανε αν ηξερε οτι καποιος ειναι πισω να κοψει. Τωρα που δεν ειναι κανεις πως να παει γιουρια;laska4 έγραψε:πρεπει να το πιστεψει και να παταει περισσοτερο στην περιοχη αφου το εχει ο παιχταρας ....να σαχοφισει ρε παιδι μουEttien26 έγραψε:Νομίζω ότι σήμερα βρήκαμε μεσοεπιθετικό και λέγεται Σβαμπ.
- Darklord67
Βλέπεις όμως να φέρνουν και να βοηθήσουν πριν το διαφαινόμενο πατατράκ από την Rijeka;GINOLA έγραψε:Χαμηλού ρίσκου αγωνιστικά. Αρα εννοώ 11αδας πρωτοκλασσατοι με συμβόλαια εκατομμυρίου
- thanos-xanthi
λαθος το καταλαβα, ναι
τουλαχιστον ας προσθεσουμε και λιγο ταχυτητα επιτελους
τουλαχιστον ας προσθεσουμε και λιγο ταχυτητα επιτελους
- black_star_ninja
Καμμία χρονιά δε τον θυμάμαι να βγαζει μάτια στο ξεκίνημα. Φορ στις επιλογές της εθνικής Πολωνία πίσω απο παιχταρά, ανανεώσαμε. Κάθε χρόνο βάζει 15 γκολ ή κάνω λάθος;markos4 έγραψε:Πήγαν και ανανέωσαν με αυξημένες αποδοχές τον Σφιντεφσκι θεωρώντας ότι θα φέρει χρήμα και στο τέλος θα βγει νέος Μελιοπουλος..
Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδαν από αυτόν τον παιχτη..
Οκ καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλα δε μου φαίνεται δίκαιη η απαξίωση. Αν τον πουλούσαμε με 2 εκατομμύρια θα ήσουν ικανοποιημένος; Θα μπορούσες να βρεις καποιον καλύτερο σε επίπεδο και σε βαθμό ετοιμότητας;
και ο Taylor χαμηλου ρισκου ηταν. τον εφερες και ηξερες οτι δεν κανει 

markos4 έγραψε:Πήγαν και ανανέωσαν με αυξημένες αποδοχές τον Σφιντεφσκι θεωρώντας ότι θα φέρει χρήμα και στο τέλος θα βγει νέος Μελιοπουλος..
Παιδιά,ο άνθρωπος γύρισε από covid,δεν είναι εύκολο.
Οκ δε μπορεί ο ΠΑΟΚ να στηριχθεί επάνω του,το ξέρουμε αυτό, απλά αυτή τη στιγμή είναι όλα ανάποδα.
Ας μπούμε στους ομίλους και η ομάδα θα στρώσει και παίχτες θα έρθουν.
Λίγη γαμημένη τύχη,που μας έλειψε τόσο σήμερα.
Έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει το τμήμα scouting στον Ψυχρα και να δίνουν στεγνά Λουτσεσκου και να λενε ότι οι λίστες είναι στη διάθεση των συνδέσμων.
Μιλάμε για παράνοια.
Τελικά λειτουργεί πολύ τέλεια αυτό το σύστημα χωρίς ΤΔ.
Μιλάμε για παράνοια.
Τελικά λειτουργεί πολύ τέλεια αυτό το σύστημα χωρίς ΤΔ.
Βλέποντας αυτόν τον δύσμοιρο τον Τέιλορ (τον Ροντρίγκο τον απαλλάσω λόγω φιλότιμου), αναρωτιέμαι για ποιόν λόγο δεν υπολογίζεται το παλικαράκι ο Περέιρα στα αριστερά. Ναι αμυντικά είναι για την ώρα κίνδυνος θάνατος. Διατηρώ βέβαια τις αμφιβολίες μου για το πόσο θα επηρέαζε αυτό, σε ματς με ομάδες όπως οι Ιρλανδοι και οι Κροάτες. Επιθετικά έχει μια χαρά μεταβίβαση, καλή σέντρα και κλή κίνηση χωρίς τη μπάλα. Με βάση αυτό δεν θα ήθελα να ξαναδώ τον Αρχηγό να ταλαιπωρείται στο αριστερό άκρο, παρα μόνο σε πολύ έκτακτη ανάγκη ( δηλαδή στον επαναληπτικό) γιατι θα υπάρχει μόνο αυτός. Κατα τα άλλα να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου για το πως φαντάζομαι πως αυτή η ομάδα μπορεί και να έχει μια ελπίδα.
Μεταγραφη
Κάρολος
Κούτσιας
Μεταγραφή. Μεταγραφή Ζιφκοβιτς
Βιειρίνια. Καντουρί. Μούργκ
Σβάμπ. Κούρτιτς
Αογκούστο. Τσιγγάρας
Μεταγραφή. Μιχαηλίδης. Ίνγκασον. Βιειρίνια
Περέιρα. Κρέσπο. Βαρέλα. Μιχάι. Ροντρίγκο
Πασχαλάκης
Ταλιχμανίδης
Μεταγραφη
Κάρολος
Κούτσιας
Μεταγραφή. Μεταγραφή Ζιφκοβιτς
Βιειρίνια. Καντουρί. Μούργκ
Σβάμπ. Κούρτιτς
Αογκούστο. Τσιγγάρας
Μεταγραφή. Μιχαηλίδης. Ίνγκασον. Βιειρίνια
Περέιρα. Κρέσπο. Βαρέλα. Μιχάι. Ροντρίγκο
Πασχαλάκης
Ταλιχμανίδης
Η Ομάδα νομίζω ότι ήθελε από την αρχή βασικούρα αριστερό μπακ και εκεί έπρεπε να δοθούν χρήματα και να αποκτηθεί άμεσα και με προοπτική τριετίας. Η ιστορία του περιμένοντας τον Μπάμπα δεν βγήκε σε καλό.
Αν ερχόταν το αριστερό μπακ γρήγορα, θα μπορούσε να πάει δεξιά ο αρχηγός με εναλλακτικές Ροντρίγκο και Λύρατζη μέχρι το καλοκαίρι που θα τελείωνε το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου. Σε αυτό το σημείο θα έπαιρνες και βασικό μπακ και δεν θα χρειαζόταν το πείραμα με τον Τέιλορ που δεν δείχνει τίποτα μέχρι τώρα και σου στερεί και μια θέση ξένου.
Αν ερχόταν το αριστερό μπακ γρήγορα, θα μπορούσε να πάει δεξιά ο αρχηγός με εναλλακτικές Ροντρίγκο και Λύρατζη μέχρι το καλοκαίρι που θα τελείωνε το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου. Σε αυτό το σημείο θα έπαιρνες και βασικό μπακ και δεν θα χρειαζόταν το πείραμα με τον Τέιλορ που δεν δείχνει τίποτα μέχρι τώρα και σου στερεί και μια θέση ξένου.
-
Εγω θα προσθεσω και χωρις σοβαρη ξεκουραση. Το θεμα δεν ειναι ο Σβι αλλα ο κοουτς που δεν ξεκιναει με τον μικρο. Ξεκινα με Κουτσια και βαζεις τον Σβι στο 60 αν δεις πως τα πραγματα πανε στραβα...obanebane έγραψε:markos4 έγραψε:Πήγαν και ανανέωσαν με αυξημένες αποδοχές τον Σφιντεφσκι θεωρώντας ότι θα φέρει χρήμα και στο τέλος θα βγει νέος Μελιοπουλος..
Παιδιά,ο άνθρωπος γύρισε από covid,δεν είναι εύκολο.
Οκ δε μπορεί ο ΠΑΟΚ να στηριχθεί επάνω του,το ξέρουμε αυτό, απλά αυτή τη στιγμή είναι όλα ανάποδα.
Ας μπούμε στους ομίλους και η ομάδα θα στρώσει και παίχτες θα έρθουν.
Λίγη γαμημένη τύχη,που μας έλειψε τόσο σήμερα.
πρεπει να υπαρξουν και αποχωρησεις!ζ.ζιφκοβιτς,ροντριγκο,εσιτι,καγκαβα(δυστηχως),ουαρντα,λαμπρου τρωνε κοντα 3 μυρια μπατζετ και χωρο για καλυτερους παιχτες!
α.ζιφκοβιτς,ινγκασον,σβαμπ,τσιγγαρας πρεπει να ανανεωσουν
το καλοκαίρι του 22 αποχωρουν πολλα βαριδια
τωρα θελουμε 6-8 κινησεις!
τερμα βασικο
αριστερό και δεξι μπακ βασικους
χαφ ημιβασικο
εξτρεμ βασικο
εξτρεμ αναπληρωματικό
επιτελικο χαφ βασικο
φορ βασικο
μονο οι θεσεις των 2 οχι βασικων θα μπορουσαν ισως να παραληφθουν,αναλογα με τις αποχωρισειςκαι τις μεταγραφες των βασικων
Ας κοψουν τον λοκω τους σε 11 μερες να τους φερουν!ΑΓΑΝΑΚΤΩ
α.ζιφκοβιτς,ινγκασον,σβαμπ,τσιγγαρας πρεπει να ανανεωσουν
το καλοκαίρι του 22 αποχωρουν πολλα βαριδια
τωρα θελουμε 6-8 κινησεις!
τερμα βασικο
αριστερό και δεξι μπακ βασικους
χαφ ημιβασικο
εξτρεμ βασικο
εξτρεμ αναπληρωματικό
επιτελικο χαφ βασικο
φορ βασικο
μονο οι θεσεις των 2 οχι βασικων θα μπορουσαν ισως να παραληφθουν,αναλογα με τις αποχωρισειςκαι τις μεταγραφες των βασικων
Ας κοψουν τον λοκω τους σε 11 μερες να τους φερουν!ΑΓΑΝΑΚΤΩ

Ποιοί είναι οι σύνδεσμοι;;;;
Να μου μιλήσουν, αν ισχύει βέβαια, για διαχωρισμούς πολιτών και αποχές........
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μου μιλήσουν, αν ισχύει βέβαια, για διαχωρισμούς πολιτών και αποχές........
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk