Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από Immemoric »

joshua έγραψε:Τουλαχιστον ο Immerovic εχει σταθερη αποψη εσυ μια μικρη κωλοτουμπιτσα διακρινω... :D
Δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι, αλλά και η κωλοτούμπα είναι μέσα στο πρόγραμμα! Για αυτό συζητάμε άλλωστε, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στο να κάνουμε και λάθος :)
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

LJCSoG έγραψε:
Ιάσονας έγραψε: Προσωπικά η σκέψη οτι ένας νέος πέθανε για την ομάδα του από κάτι ανδρείκελα με έχει διαλύσει, νιώθω λες και είναι το παιδάκι γνωστός μου, παιδί του γείτονα, ανιψάκι.
Μπαίνω στο paokmania να δω αν σκέφτονται όλοι σαν και μένα που το θεωρώ αυτονόητο στο συγκεκριμένο ζήτημα, και πέφτω πάνω στο ποστ σου που θες να κάνεις κουβέντα για το αν είναι καλός ή κακός ο φασισμός και ο εθνικισμός και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Και όλα αυτά την κουβέντα θες να την κάνεις πάνω στο θάνατο ενός παιδιού.
Δεν συνεχιζώ γιατί δεν θέλω να φάω μπαν και δεν θέλω να μην συμμετέχω στην κουβέντα για την ομάδα μου που είναι αυτό που μας βοηθάει να αποδράσουμε από την σκληρή ζωή που όλοι λιγότερο ή περισσότερο ζούμε, δεν χαίρομαι όμως που είμαστε στο ίδιο φόρουμ,που υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα και που ζούμε στην ίδια κοινωνία και όχι γιατί πιστεύεις ότι πιστεύεις αλλά γιατί δεν έχεις το επίπεδο και την ενσυναίσθηση να καταλάβεις πως δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες.
Βλέπω έχεις και ανιχνευτή συναισθημάτων και με έβγαλε άκυρο.
Αλλά μη το συνεχίζεις για να μη φας μπαν (με άλλα λόγια θα με είχες σκυλοβρίσει αν δεν είχες τον φόβο της τιμωρίας).
Περισσότερο απ όλα για να μην κάνω έναν τύπο σαν και εσένα κεντρικό θέμα συζήτησης σε ένα φορουμ που όλοι εκτός από εσένα προβληματίζονται γιατί πέθανε ένα 19χρονο παιδί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

stravostomis έγραψε:
joshua έγραψε:Τουλαχιστον ο Immerovic εχει σταθερη αποψη εσυ μια μικρη κωλοτουμπιτσα διακρινω... :D
Σε εμένα το λες;
Οχι στον ανταρκτικα γιατι σε αλλες συζητησεις περι κοινωνικων φαινομενων οταν καποιοι λεμε οτι τα αιτια ειναι βαθυτερα εκεινος ελεγε πως ολα παιζουν το ρολο τους λιγοτερο η περισσοτερο σημαντικα.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Και όμως ρε Ιάσονα, πολλοί πέσατε στην παγίδα του και κατάφερε εν μέρει να την εκτροχιάσει την συζήτηση. Πατήστε το, το γαμημενο το ignore.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

stravostomis έγραψε:Και όμως ρε Ιάσονα, πολλοί πέσατε στην παγίδα του και κατάφερε εν μέρει να την εκτροχιάσει την συζήτηση. Πατήστε το, το γαμημενο το ignore.
Εχεις δίκιο, συγνώμη απ΄όλους
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Όχι ρε συ, πιστεύω πολύ στη δύναμη της γλώσσας και συμφωνώ ότι τα συνθήματα συμβάλλουν στη διαιώνιση.
Απλώς μου φαίνεται πολύ απλοϊκό να κατηγορουμε τα συνθήματα για ένα τόσο βαθύ κοινωνικό φαινόμενο με τόσες προεκτάσεις ενώ είναι απλώς μια από τις τρύπες του ζουρνά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ιάσονας έγραψε:
LJCSoG έγραψε:
Ιάσονας έγραψε: Προσωπικά η σκέψη οτι ένας νέος πέθανε για την ομάδα του από κάτι ανδρείκελα με έχει διαλύσει, νιώθω λες και είναι το παιδάκι γνωστός μου, παιδί του γείτονα, ανιψάκι.
Μπαίνω στο paokmania να δω αν σκέφτονται όλοι σαν και μένα που το θεωρώ αυτονόητο στο συγκεκριμένο ζήτημα, και πέφτω πάνω στο ποστ σου που θες να κάνεις κουβέντα για το αν είναι καλός ή κακός ο φασισμός και ο εθνικισμός και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Και όλα αυτά την κουβέντα θες να την κάνεις πάνω στο θάνατο ενός παιδιού.
Δεν συνεχιζώ γιατί δεν θέλω να φάω μπαν και δεν θέλω να μην συμμετέχω στην κουβέντα για την ομάδα μου που είναι αυτό που μας βοηθάει να αποδράσουμε από την σκληρή ζωή που όλοι λιγότερο ή περισσότερο ζούμε, δεν χαίρομαι όμως που είμαστε στο ίδιο φόρουμ,που υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα και που ζούμε στην ίδια κοινωνία και όχι γιατί πιστεύεις ότι πιστεύεις αλλά γιατί δεν έχεις το επίπεδο και την ενσυναίσθηση να καταλάβεις πως δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες.
Βλέπω έχεις και ανιχνευτή συναισθημάτων και με έβγαλε άκυρο.
Αλλά μη το συνεχίζεις για να μη φας μπαν (με άλλα λόγια θα με είχες σκυλοβρίσει αν δεν είχες τον φόβο της τιμωρίας).
Περισσότερο απ όλα για να μην κάνω έναν τύπο σαν και εσένα κεντρικό θέμα συζήτησης σε ένα φορουμ που όλοι εκτός από εσένα προβληματίζονται γιατί πέθανε ένα 19χρονο παιδί.
Hρθε o LJCSoG να κάνει hijack κουβέντα για μια δολοφονία για να μας μορφώσει για τον φασισμό και τελικά παρακαλάει να τον βρίσουν για να αισθανθεί σημαντικός. Δύσκολα τα πράγματα για τον διαβασμένο σε φασιστικά θέματα φίλο.
LJCSoG

Δημοσίευση από LJCSoG »

Totem_pk έγραψε:Τέλος στο παλικάρι παραπάνω που έγραψε για τους IRoN MaIden χειρότερο παράδειγμα για αυτό που ήθελε να πει δεν θα μπορούσε να βρει. Οι στίχοι τους κάθε άλλο παρά αυτό που πιστεύει σημαίνουν.
Δεν είναι μόνο οι στίχοι (που μια χαρά τους καταλαβαίνω), είναι και η "μουσική" που μιλάει στην ψυχή των παιδιών.
Η συγκεκριμένη μουσική ταϊζει τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου. Και βεβαίως είναι ΚΑΙ οι στίχοι. ΚΑΙ τα εξώφυλα των άλμπουμ. ΚΑΙ οι χαρακτήρες ("ήρωες" ) που παίζει στο dota.

Αν ταϊσεις στο σώμα σκουπίδο φαγητό, αλκοόλ, ναρκωτικά, θα έχεις τα ανάλογα αποτελέσματα.
Αν ταϊσεις στην ψυχή σκουπίδια, επίσης.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Τα έβαλες όλα μαζί φίλε. Αχταρμά τα έκανες. Βιντεοπαιχνίδια μουσική όλα μαζί. Ας έλεγες για τους μεγκαντεθ η για αυτούς που είναι στην μόδα τώρα κάτι περίεργοι τύποι η την ραπ. Η ιστορία με αυτούς που λες τελείωσε το 80 στην Αμερική.
Η μουσική που αναφέρεσαι είναι υπέροχη.

Τεσπα δεν είναι αυτό το θέμα μας. Είναι αυτό που έγινε. Τι μαλακια τεράστια αδιανόητη.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εχω κατι φιλαρακια που παιζουνε λολ και ακουνε μειντεν. Τους ξεκοβεις η δεν τους ξεκοβεις τους αληταραδες ?
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Δρεπάνι ? Εχει κάποια σημειολογία?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Επίσης δεν έχουν αναφερθεί καθόλου στην εξίσωση κάτι ραδιοφωνικοι και δημοσιογραφικοί τραχαναδες οι οποίοι υποκινούν την βία με κάθε τρόπο,απλά και μόνο για λίγα νούμερα παραπάνω
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Τραγικο, φτωχη λεξη για τη δολοφονία του 19χρονου στην πόλη μας.

Υπαρχει ομως κάτι που ειναι πιο τραγικο και απο αυτο. Όλη αυτη η οργη των εφηβων και μετεφηβων που διοχετευεται σε ξυλο, συμπλοκες, τσαμπουκαδες.

Αν αυτη δεν ΕΞΗΓΗΘΕΙ κοινωνιολογικα θα θρηνησουμε πολλους ακομη.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μεσα σε ολα, οι αντιδρασεις που βλεπω απο φιλαθλους του αρη, αλλα ακομα και οι αντιδρασεις απο τον επισημο αρη και τον συνδεσμο τους, που εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα δυστυχως ειναι προς εντελως λαθος κατευθυνση.

Ειναι προς μια κατευθυνση που το πιθανοτερο ειναι να οδηγησει σε ενα φαυλο κυκλο βιας και οχι στο αντιθετο.

Και οχι φυσικα δεν λεω να μην χρωματιστουν οι δραστες, δεν με ενδιαφερει αυτο. Και δεν με ενδιαφερει γιατι ξερω πολυ καλα οτι τετοιοι τυποι που βγαζουν μαχαιρια και ειναι ετοιμοι να κανουν κακο υπαρχουν ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!

Αυτο ειναι το θεμα. Σημερα ηταν ο 19χρονος οπαδος του Αρη, χθες ηταν ο Νασος, προχθες που επεσαν πυροβολισμοι θα ηταν καποιοι αλλοι....

Με την παρακατω παραγαρφο στην επισημη ανακοινωση του Σουπερ3, πολυ απλα εθελοτυφλει....
Αυτή την κατάσταση μην τη βαφτίζετε οπαδική βία. Είναι ένα παρακρατικό μόρφωμα που το αντιμετωπίζουμε και εμείς και οι γριές χρόνια τώρα. Ούτε είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε είναι όλα ίδια.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Ακριβώς. Υπάρχει οργή. Πολλή οργή. Το πρόβλημα ξεκινάει και από εκεί. Αυτό το "Πάμε γήπεδο να ξεδώσουμε". Όπα ρε φίλε, κατ'αρχήν γιατί τόσα νεύρα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”