Θες ταχυδυναμικους και ποιοτικους συνάμα. Αλλά είναι πολύ ακριβοί.xrisitsapa έγραψε:Όχι και ματσαρα ο Κρέσπο.sourmenetes έγραψε:Δηλαδή η ταχυδυναμη μας έχασε σήμερα;;Athens έγραψε:σημερα καταλαβε οτι παικτες τυπου Μπισεσβαρ δεν εχουν θεση στο συγχρονο ποδοσφαιρο και δεν πρεπει να γινει ανανεωση του συμβολαιου τους...?
επισης παικτες σημαιες οπως ο Βιερινια, ο πολυτραυματιας Καντουρι, ο γερο Κρεσπο, οι αγκολοι Τσολακ και Ακπομπ, ο Βαρελα και βραζιλιανοι που αντι να ειναι βασικοι ειναι αναπληρωματικοι ή εκτος δεκαεξαδας πρεπει να μας χαιρετησουν....
μπραβο στην ομαδα που εφτιαξες στρατηγε μου αλλα ξεκινα με ταχυδυναμικους ποδοσφαιριστες, το ποδοσφαιρο αλλαξε...
Γιατί με ένα φορ να βάζει τα στοιχειώδη θα είχες και στα 2 ματς αλλά 2 γκολ για πλάκα.
Ναι σίγουρα θέλει προσοχή και σίγουρα δε θέλει να ανανεώσουν όλοι αλλά από μια φάση δεν κρίνεται ο παικτης.
Γιατί ο κρεσπο πέρα από το λάθος κάνει ματσαρα. Και δε νομίζω ότι το ματς τελειώνει στη μία φάση.
Επίσης ο Αντελινο ακόμα και έτσι παιζει ευρωπαϊκό ματς και δείχνει ότι η ποιότητα παίζει τεράστιο ρόλο.
Μη τα μηδενιζουμε όλα!
Ο ακπομ που είναι σούπερ ταχυδυναμικος γιατι δε σου κάνει δηλαδή;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά θέλει και ταχυδυναμικους κι εμείς έχουμε ελάχιστους.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk