Ωραίος.tsaousila έγραψε:sourmenetes έγραψε:Ρε παληκαρε τα είπες τα ξαναπές βάλε ένα φρένο.tsaousila έγραψε:δηλ με τον Νταιολα εχουμε 5 χαφ και θελουμε και εναν εκτο οπως καταλαβα παικταρα σουπερ, μαλιστα... δηλ αυτο τι σημαινει? τσιγγαρας β ΠΑΟΚ ??? κριμα δεν ειναι να μην αναπτυχθει αυτος ο παικτης??? θα φυγει ο αουγκουστο?? μηπως λεω....αλλα και παλι πολλοι ειναι , γιαυτο εξ αρχης ειπαμε οτι η αποδεσμευση καντουρι και ισως η μεταγραφη αουγκουστο θα αφηναν χωρο για 2 χαφ επιπεδου με αλλα χαρακτηριστικα για να χτυπησεισ με το καλημερα το πρωταθλημα ενω τωρα χαντακωνεις τον τσιγγαρα που εχει potential( ποτε θα παιξει?) και ο αουγκουστο επισης αλλαγη της αλλαγης ω αλλαγη, και ο καντουρι με 700.000 στη τσεπη αλλαγη, η αριστερο χαφ εκει που επαιζε μαζι του , οποτε παει και ο ουαρντα που δεν τον παει και πολυ και ψαχνεται ο μανατζερ του απ τωρα.... καλα τα εργαλεια αλλα με εργαλεια δεν παιρνεις τιτλο , θελεις και μαεστρους....
Προς το παρόν μόνο η ανανέωση καντουρι υπάρχει και τπτ άλλο!
Όλα τα άλλα δεν προκύπτουν από κάπου. Επίσης ούτε ξέρουμε αν θα πωληθεί κάποιος από τα χαφ.
Ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια την ώρα που δεν ξέρουμε ούτε ποιος θα φύγει ούτε ποιος θα έρθει.
Βγαλαμε ένα χαφ της Ιταλίας από στατιστικα και βίντεο παλτό, την ώρα που δεν ξέρουμε αν θα έρθει.
Επίσης ας σταματήσει αυτή η καραμέλα δεν πάμε για τιτλο. Τι μπούρδες είναι αυτές;;
Κρίνουμε όλοι εμείς με τι παίκτες πάμε για τίτλο και δεν κρίνει ο προπονητής;;
Και όλα αυτά την ώρα που δεν ξέρουμε τπτ για ποιος παίκτης θα έρθει!
ακουσον μεν παταξον δε ( με ακουσες και σε ευχαριστω) Οτι θα κρινουμε θα κρινουμε με επιχειρηματα παντα , και τα εξεθεσα , οκ προτρεχω το παραδεχομαι και ο προβληματισμος μου εγκειται στην υπεραριθμια στην μεσαια γραμμη, πραγμα που σημαινει παροπλισμο αναγκαστικο καποιων. Τελος παντων , συμφωνω οτι γκρινιαζω χωρις να εχουν ..τελεσεδικησει οι μεταγραφες και θα περιμενω για να μην γκρινιαξω οταν ερθουν οι παικταραδες....
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk