Τους γαυρους τους έχουμε πάντως
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Τριπλή ισοβαθμία γάβρος παοκαρα νιονιος τι προβλέπει το σύνταγμα;
Ναι μιας και μηδέν γκολ είναι προτιμότερα από 17
απο τον γαυρο ειμαστε πανω σε ισοβαθμια, χασαμε 2-1 στο τηγανι και νικησαμε 2-0 στην Τουμπα. Με τον νιονιο εχουμε το παιχνιδι στην Τουμπα, που θα κερδισουμε 2-0, οποτε εμεις θα ειμαστε απο πανω τους
- The_Stalker
και 1.200.000 προτιμότερα από 700.000
Πάντως τέτοια ευκαιρία ο Κλάους δεν έχει χάσει.
Πάντως τέτοια ευκαιρία ο Κλάους δεν έχει χάσει.
-
Dimg4
Καποιοι δεν εχετε επαφη με το φετινο περιβαλλον. Μην προσπαθειτε καν να βαλετε τον φετινο Κλαους σε καμια εξισωση... χανει απεναντι σε οποιονδηποτε φορ της λιγκας φετος... δεν ξερω τι θα κανει μελλοντικα αλλα το να συγκρινετε τον ΦΕΤΙΝΟ Κλαους με τον Μπεργκ οποτε ο τυπος χανει ευκαιρια ειναι αστειο.... 0 ΓΚΟΛ εχει ο Κλαους στον πρωταθλημα... αποτυπωστε το και σταματηστε να προσπαθειτε να "την πειτε" σε οσους πιστευουν πως ο Μπεργκ ειναι καλος φορ. Βρειτε αλλη συγκριση πχ με Πριγιοβιτς ξερω γω να πουμε τοτε οκThe_Stalker έγραψε:Δεν μπορώ να μη σχολιάσω δύο πράγματα:
1) Τον υπερπαίκτη μπεργκ που αμοίβεται με 1+ χαρτιά για να χάσει τα άχαστα και υπήρξε η ονείρωξη πολλών εδώ μέσα, ειδικά σε συγκρίσεις με τον Κλάους..
2) Το πέναλτι του ρούσου. Το πέναλτι είναι πεντακάθαρο βέβαια, αλλά δεν σας φαίνεται τουλάχιστον περίεργο; Ο ρούσος έγινε αλλαγή..
ΥΓ - Θα σου πω μονο ενα. Ο τυπος στον τελικο με μας τους εδωσε κυπελλο. Αυτα.
- The_Stalker
Τσιμπάς Dim μόνο στο όνομα, έτσι; Και η πλάκα είναι ότι δεν είχα καθόλου μα καθόλου εσένα στο μυαλό μου όταν το έγραφα..
Κατά τα λοιπά:
1) Οι συγκρίσεις γίνονται διαχρονικά και λαμβάνοντας υπόψη και το περιβάλλον.
2) Το κύπελλο στον βάζελο το έδωσε ο διαιτητής του ημιτελικού με τον gay που μας αποδεκάτισε και η αστοχία του Σάλπι.
ΥΓ Ρε συ hasio, μήνες δεν έχω γράψει για τη σουηδέζα.. Δεν παρεξηγούμαι από τέτοια ποστ, μην τρελαίνεσαι..
Κατά τα λοιπά:
1) Οι συγκρίσεις γίνονται διαχρονικά και λαμβάνοντας υπόψη και το περιβάλλον.
2) Το κύπελλο στον βάζελο το έδωσε ο διαιτητής του ημιτελικού με τον gay που μας αποδεκάτισε και η αστοχία του Σάλπι.
ΥΓ Ρε συ hasio, μήνες δεν έχω γράψει για τη σουηδέζα.. Δεν παρεξηγούμαι από τέτοια ποστ, μην τρελαίνεσαι..
- hasio_john
Το ξέρω αδερφέ Stalker! Αφορμή ήταν το δικό σου, απλά εννοώ αυτούς που συστηματικά σε κάθε στραβοπάτημα του σιχάματος, γράφουν για τον υπερπαίχτη! ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, εμάς στ' @@ μας! Μακάρι να συναντηθούμε στον τελικό κυπέλλου και να του ξηγήσουμε τα χρωστούμενα! 
Εμένα ο νιόνιος με προβληματίζει! Παίζει στρωτό, όμορφο ποδόσφαιρο και να σας πω την αλήθεια τον φοβάμαι περισσότερο και από το σίχαμα!
Εμένα ο νιόνιος με προβληματίζει! Παίζει στρωτό, όμορφο ποδόσφαιρο και να σας πω την αλήθεια τον φοβάμαι περισσότερο και από το σίχαμα!
- Aureliano Buendia
Φίλε μου Stalker, με το υπέροχο nick και την υπέροχη φώτο από το αριστούργημα του Ταρκόφσκι, σε θερμοπαρακαλώ μην λες αυτά τα παράλογα πράγματα.The_Stalker έγραψε:Δεν μπορώ να μη σχολιάσω δύο πράγματα:
1) Τον υπερπαίκτη μπεργκ που αμοίβεται με 1+ χαρτιά για να χάσει τα άχαστα και υπήρξε η ονείρωξη πολλών εδώ μέσα, ειδικά σε συγκρίσεις με τον Κλάους..
Ο Μπεργκ φέτος ξέρεις πόσα γκολ έχει στο πρωτάθλημα; 17
Σε ολόκληρη τη σεζόν; 24
Τα αντίστοιχα νούμερα του Κλάους είναι 0 και 7.
Γενικότερα ο Μπεργκ τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει 15, 13, 15 και 17 (με 6 αγώνες να απομένουν) γκολ μόνο στο πρωτάθλημα. Σε ολόκληρες τις σεζόν έχει 23, 22, 19 και 24, αντίστοιχα.
Είναι δυνατόν να μην τον θεωρείτε καλό παίκτη; Δηλαδή αλήθεια πρέπει να μαλώνουμε και για αυτό; Ο Μπεργκ είναι πολύ καλός, το έχει δείξει και αποδείξει σταθερά και πολλάκις, κανείς δεν τον λιγουρεύεται, να πάει να γαμηθεί και μακάρι να αρχίσει να σκατεύει ή να φύγει από τον βάζελο και end of story.
Τις ίδιες γραφικότητες λέγαμε κ για Μήτρογλου.Θυμάσαι τι είχε γραφτεί; (δεν λέω ότι τα έγραψες εσύ, κουβέντα γενική κάνω) Ότι είναι άμπαλος ότι θα φύγει νύχτα από Μπενφίκα, τι κορόιδα είναι οι Πορτογάλοι κι άλλα τέτοια... Συγγνώμη, αλλά είναι πραγματικά αστείο να μην μπορούμε να παραδεχτούμε ότι ένας παίκτης άλλης ομάδας είναι πολύ καλός. Ήμαρτον.
υγ: και κάτι γενικό που δεν πάει στον φίλο stalker.
Ήμουν σίγουρος ότι θα υπήρχαν σπόντες για τη γριά, όταν το σκορ ήταν ακόμη 0-1.
Η γριά έχει πάρει 2 ισοπαλίες από αεκ, δύο ισοπαλίες (η μία στο κύπελλο) από βάζελο και έχασε από τον δαφνομπουκωμένο με 1-2 πολύ δύσκολα, πέρα από την ισοπαλία με εμάς. Δεν είναι λίγο γελοίο να λέμε ότι σκίστηκε μόνο με εμας; Δεν είναι αντίθετο με τα αντικειμενικά στοιχεία των αποτελεσμάτων της με τις μεγάλες ομάδες; Κι εγώ τις σιχαίνομαι, αλλά τον βλάκα δεν θα κάνω. Από όλες τις ομάδες που κινδυνεύουν, οι πανάσχετοι και απλήρωτοι παίκτες της κωλόγριας δίνουν τον πιο τίμιο αγώνα. Κι αν μέινουν, μαγκιά τους.
να δειτε που αν κερδισουμε αυριο την ΑΕΚ, τον μπεργκ θα τον δηλωσουν να απουσιασει στο παιχνιδι της Τουμπας, μιας και ειναι το τελευταιο ντερμπι που θα εχει ο βαζελος στο προγραμμα του, πρεπει πρωτα να κερδισει 3 παιχνιδια με
γαυρο εντος, ΑΕΚ εκτος, νιονιο εντος
που αν δεν καταφερει να παρει τουλαχιστον 3 βαθμους, δηλαδη 3 ισοπαλιες, θα ειναι οριακα εκτος πλει-οφ
γαυρο εντος, ΑΕΚ εκτος, νιονιο εντος
που αν δεν καταφερει να παρει τουλαχιστον 3 βαθμους, δηλαδη 3 ισοπαλιες, θα ειναι οριακα εκτος πλει-οφ
- The_Stalker
aureliano,
σ' ευχαριστώ που γράφεις με τον τρόπο που γράφεις.
Δεν θέλω να αρχίσω πάλι καμιά μπεργκιάδα, πάντως άλλο ήταν το point και όχι αν είναι καλός παίκτης (που είναι). Αν θυμηθείς τι έχει γραφτεί εδώ και με τι συχνότητα θα με καταλάβεις.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου για τη γρια συνολικά, εστιάζω μόνο στο πέναλτι. Εμένα με φάνηκε "καρκαμανοειδές", δεν μπορώ να είμαι σίγουρος βέβαια, γι' αυτό ρωτώ και τη γνώμη όσων το είδαν.
σ' ευχαριστώ που γράφεις με τον τρόπο που γράφεις.
Δεν θέλω να αρχίσω πάλι καμιά μπεργκιάδα, πάντως άλλο ήταν το point και όχι αν είναι καλός παίκτης (που είναι). Αν θυμηθείς τι έχει γραφτεί εδώ και με τι συχνότητα θα με καταλάβεις.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου για τη γρια συνολικά, εστιάζω μόνο στο πέναλτι. Εμένα με φάνηκε "καρκαμανοειδές", δεν μπορώ να είμαι σίγουρος βέβαια, γι' αυτό ρωτώ και τη γνώμη όσων το είδαν.
Το πεναλτι εγινε οπως εγινε για δυο λογους,ο πρωτος ειναι οτι ο αμυνομενος ειναι ψιλοβλακας και ο δευτερος γιατι στη θεση του επιτιθεμενου ηταν ο Μπεργκ που εχει δημιουργησει φοβια στην πλειοψηφια των αμυντικων του πρωταθληματος.
Ο Μπεργκ ειναι ο ενας και μοναδικος λογος που ο Βαζελος βγαινει καθε χρονο στην Ευρωπη,χωρις αυτον δεν θα υπηρχε βαζελος,ειναι τοσο καταλυτικος και τοσο κωλοι οι βαζελοι που τον βρηκαν.
Οσο για τον Ηρακλη θα ξαναγραψω το εξης.
Η ομαδα του Ηρακλη αξιζει 100% να μεινει στη λιγκα ειναι καλυτερη και απο λιβαδεια και απο Λαρισα και απο Βεροια,αντιθετα οι οπαδοι του δεν αξιζουν να βλεπουν την ομαδα τους σε αυτη.
Ο Μπεργκ ειναι ο ενας και μοναδικος λογος που ο Βαζελος βγαινει καθε χρονο στην Ευρωπη,χωρις αυτον δεν θα υπηρχε βαζελος,ειναι τοσο καταλυτικος και τοσο κωλοι οι βαζελοι που τον βρηκαν.
Η ομαδα του Ηρακλη αξιζει 100% να μεινει στη λιγκα ειναι καλυτερη και απο λιβαδεια και απο Λαρισα και απο Βεροια,αντιθετα οι οπαδοι του δεν αξιζουν να βλεπουν την ομαδα τους σε αυτη.
- desperando
- Επικοινωνία:
Άντε φτάνει αυτό το μίσος με τον ΚλάουςDimg4 έγραψε:Καποιοι δεν εχετε επαφη με το φετινο περιβαλλον. Μην προσπαθειτε καν να βαλετε τον φετινο Κλαους σε καμια εξισωση... χανει απεναντι σε οποιονδηποτε φορ της λιγκας φετος... δεν ξερω τι θα κανει μελλοντικα αλλα το να συγκρινετε τον ΦΕΤΙΝΟ Κλαους με τον Μπεργκ οποτε ο τυπος χανει ευκαιρια ειναι αστειο.... 0 ΓΚΟΛ εχει ο Κλαους στον πρωταθλημα... αποτυπωστε το και σταματηστε να προσπαθειτε να "την πειτε" σε οσους πιστευουν πως ο Μπεργκ ειναι καλος φορ. Βρειτε αλλη συγκριση πχ με Πριγιοβιτς ξερω γω να πουμε τοτε οκThe_Stalker έγραψε:Δεν μπορώ να μη σχολιάσω δύο πράγματα:
2) Το πέναλτι του ρούσου. Το πέναλτι είναι πεντακάθαρο βέβαια, αλλά δεν σας φαίνεται τουλάχιστον περίεργο; Ο ρούσος έγινε αλλαγή..
ΥΓ - Θα σου πω μονο ενα. Ο τυπος στον τελικο με μας τους εδωσε κυπελλο. Αυτα.
+ 4obanebane έγραψε:Το πεναλτι εγινε οπως εγινε για δυο λογους,ο πρωτος ειναι οτι ο αμυνομενος ειναι ψιλοβλακας και ο δευτερος γιατι στη θεση του επιτιθεμενου ηταν ο Μπεργκ που εχει δημιουργησει φοβια στην πλειοψηφια των αμυντικων του πρωταθληματος.
-
elvetos giatros
σωστόςtheo G4 έγραψε:+ 4obanebane έγραψε:Το πεναλτι εγινε οπως εγινε για δυο λογους,ο πρωτος ειναι οτι ο αμυνομενος ειναι ψιλοβλακας και ο δευτερος γιατι στη θεση του επιτιθεμενου ηταν ο Μπεργκ που εχει δημιουργησει φοβια στην πλειοψηφια των αμυντικων του πρωταθληματος.
εiδα χθες τη λάρισα
για b εθνική και κάτω
-
elvetos giatros
δεν θα αντέξουν !hasio_john έγραψε:Το ξέρω αδερφέ Stalker! Αφορμή ήταν το δικό σου, απλά εννοώ αυτούς που συστηματικά σε κάθε στραβοπάτημα του σιχάματος, γράφουν για τον υπερπαίχτη! ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, εμάς στ' @@ μας! Μακάρι να συναντηθούμε στον τελικό κυπέλλου και να του ξηγήσουμε τα χρωστούμενα!
δε μπορεί να γίνει σύγκριση με μας
είχαμε λόγω ευρώπης πολύ πιο γεμάτο πρόγραμμα
αλλιώς θα είχαμε δέκα βαθμούς παραπάνω ! να μη σου πει δεκατρείς μαζί με τις απώλειες από τις περσινές μαλακίες
θα τους πάρουμε άνετα !
όσο για τους λαγούς:
όσο ο Berg είναι σε δαιμονιώδη forma και με δεδομένο τη βαριά τους φανέλα, έχουν ελπίδες στα Play off, μη γελιόμαστε (όχι απλώς να μπούν αλλα και να τερματισουν πρώτοι)
Φαβορί είμαστε εμείς