Dimg4 έγραψε:klainmein έγραψε:ΡΕ παιδιά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένας άνθρωπος με άκρες σε όλον τον κόσμο να μην μπορεί να βρει ΕΝΑΝ επιθετικό. Δηλαδή για ΠΟΙΟ γ@μημένο λόγο να δώσεις τον Κουλούρη δανεικό.
Για τον ιδιο λογο που αφησες τον σαλπι ελευθερο ενω μπορουσες να τον κρατησεις με μεγαλη μειωση για τετοια γαμωματς
gergeo4 έγραψε: δεν γινεται ν μν παρουμε παιχτη/ες..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Αφου το λετε μονοι σας .ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.klainmein έγραψε:ΡΕ παιδιά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένας άνθρωπος με άκρες σε όλον τον κόσμο να μην μπορεί να βρει ΕΝΑΝ επιθετικό. Δηλαδή για ΠΟΙΟ γ@μημένο λόγο να δώσεις τον Κουλούρη δανεικό και να μείνεις με ΕΝΑΝ επιθετικό; 60 ματς, κάρτες, τραυματισμοί ΠΑΛΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ;; Υπάρχουν ρε παιδιά ελεύθεροι που μπορεί να κλείσουν μέχρι 10-11/9 πότε είναι, να είναι αξιόλογοι και να ταιριάζουν στο πλάνο μας;
Δεν γίνεται ρε παιδιά να φάγαμε τέτοιο παπά πάλι...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, Σαρδελοποίηση παθαίνουν όλοι, ΚΑΤΑΡΑ μας έριξαν ρε φούστη μου; Βγείτε και πείτε δεν υπάρχουν άλλα λεφτά διαθέσιμα λόγω FFP , αλλα ΠΕΙΤΕ ΤΟ, μαμώ τους υπεύθυνους επικοινωνίας μου εκεί μέσα ΜΑΜΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ! ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΝ!Dimg4 έγραψε:klainmein έγραψε:ΡΕ παιδιά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένας άνθρωπος με άκρες σε όλον τον κόσμο να μην μπορεί να βρει ΕΝΑΝ επιθετικό. Δηλαδή για ΠΟΙΟ γ@μημένο λόγο να δώσεις τον Κουλούρη δανεικό.
Για τον ιδιο λογο που αφησες τον σαλπι ελευθερο ενω μπορουσες να τον κρατησεις με μεγαλη μειωση για τετοια γαμωματς
kataramenos5 έγραψε:gergeo4 έγραψε: δεν γινεται ν μν παρουμε παιχτη/ες..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙΑφου το λετε μονοι σας .ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.klainmein έγραψε:ΡΕ παιδιά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένας άνθρωπος με άκρες σε όλον τον κόσμο να μην μπορεί να βρει ΕΝΑΝ επιθετικό. Δηλαδή για ΠΟΙΟ γ@μημένο λόγο να δώσεις τον Κουλούρη δανεικό και να μείνεις με ΕΝΑΝ επιθετικό; 60 ματς, κάρτες, τραυματισμοί ΠΑΛΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ;; Υπάρχουν ρε παιδιά ελεύθεροι που μπορεί να κλείσουν μέχρι 10-11/9 πότε είναι, να είναι αξιόλογοι και να ταιριάζουν στο πλάνο μας;
Δεν γίνεται ρε παιδιά να φάγαμε τέτοιο παπά πάλι...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, Σαρδελοποίηση παθαίνουν όλοι, ΚΑΤΑΡΑ μας έριξαν ρε φούστη μου; Βγείτε και πείτε δεν υπάρχουν άλλα λεφτά διαθέσιμα λόγω FFP , αλλα ΠΕΙΤΕ ΤΟ, μαμώ τους υπεύθυνους επικοινωνίας μου εκεί μέσα ΜΑΜΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Asimos έγραψε:Πάντως αμα πουνε στον Φακουντο γυρνας αλλα να εισαι καλο παιδι ειμαι σιγουρος πως θα στελνει σελφι στον Ιγκορ με καλαμιδες ακόμη και στο μπανιο.
Παει και ο Φακουντο!Μεγάλη έκπληξη η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί δανεικός ο Περέιρα. Και όχι δεν είναι ελληνική. Απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες #PAOK
Πες τα ρε μεγαλε.Dimg4 έγραψε:klainmein έγραψε:ΡΕ παιδιά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένας άνθρωπος με άκρες σε όλον τον κόσμο να μην μπορεί να βρει ΕΝΑΝ επιθετικό. Δηλαδή για ΠΟΙΟ γ@μημένο λόγο να δώσεις τον Κουλούρη δανεικό.
Νατος τσίμπησεprist64 έγραψε:Πες τα ρε μεγαλε.Dimg4 έγραψε:klainmein έγραψε:ΡΕ παιδιά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένας άνθρωπος με άκρες σε όλον τον κόσμο να μην μπορεί να βρει ΕΝΑΝ επιθετικό. Δηλαδή για ΠΟΙΟ γ@μημένο λόγο να δώσεις τον Κουλούρη δανεικό.