Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τρώγεται ο πωπός σου εσένανε, μου φαίνεται...

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Dimg4 έγραψε:
klainmein έγραψε:ΡΕ παιδιά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένας άνθρωπος με άκρες σε όλον τον κόσμο να μην μπορεί να βρει ΕΝΑΝ επιθετικό. Δηλαδή για ΠΟΙΟ γ@μημένο λόγο να δώσεις τον Κουλούρη δανεικό.

Για τον ιδιο λογο που αφησες τον σαλπι ελευθερο ενω μπορουσες να τον κρατησεις με μεγαλη μειωση για τετοια γαμωματς

Καλυτερα να δω τζιολη φορ, παρα αυτο αδερφε..
Μπα σε καλο σου :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gergeo4 έγραψε: δεν γινεται ν μν παρουμε παιχτη/ες..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
klainmein έγραψε:ΡΕ παιδιά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένας άνθρωπος με άκρες σε όλον τον κόσμο να μην μπορεί να βρει ΕΝΑΝ επιθετικό. Δηλαδή για ΠΟΙΟ γ@μημένο λόγο να δώσεις τον Κουλούρη δανεικό και να μείνεις με ΕΝΑΝ επιθετικό; 60 ματς, κάρτες, τραυματισμοί ΠΑΛΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ;; Υπάρχουν ρε παιδιά ελεύθεροι που μπορεί να κλείσουν μέχρι 10-11/9 πότε είναι, να είναι αξιόλογοι και να ταιριάζουν στο πλάνο μας;

Δεν γίνεται ρε παιδιά να φάγαμε τέτοιο παπά πάλι...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, Σαρδελοποίηση παθαίνουν όλοι, ΚΑΤΑΡΑ μας έριξαν ρε φούστη μου; Βγείτε και πείτε δεν υπάρχουν άλλα λεφτά διαθέσιμα λόγω FFP , αλλα ΠΕΙΤΕ ΤΟ, μαμώ τους υπεύθυνους επικοινωνίας μου εκεί μέσα ΜΑΜΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Αφου το λετε μονοι σας .ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Dimg4 έγραψε:
klainmein έγραψε:ΡΕ παιδιά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένας άνθρωπος με άκρες σε όλον τον κόσμο να μην μπορεί να βρει ΕΝΑΝ επιθετικό. Δηλαδή για ΠΟΙΟ γ@μημένο λόγο να δώσεις τον Κουλούρη δανεικό.

Για τον ιδιο λογο που αφησες τον σαλπι ελευθερο ενω μπορουσες να τον κρατησεις με μεγαλη μειωση για τετοια γαμωματς
ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ! ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΝ! :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
klainmein

kataramenos5 έγραψε:
gergeo4 έγραψε: δεν γινεται ν μν παρουμε παιχτη/ες..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
klainmein έγραψε:ΡΕ παιδιά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένας άνθρωπος με άκρες σε όλον τον κόσμο να μην μπορεί να βρει ΕΝΑΝ επιθετικό. Δηλαδή για ΠΟΙΟ γ@μημένο λόγο να δώσεις τον Κουλούρη δανεικό και να μείνεις με ΕΝΑΝ επιθετικό; 60 ματς, κάρτες, τραυματισμοί ΠΑΛΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ;; Υπάρχουν ρε παιδιά ελεύθεροι που μπορεί να κλείσουν μέχρι 10-11/9 πότε είναι, να είναι αξιόλογοι και να ταιριάζουν στο πλάνο μας;

Δεν γίνεται ρε παιδιά να φάγαμε τέτοιο παπά πάλι...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, Σαρδελοποίηση παθαίνουν όλοι, ΚΑΤΑΡΑ μας έριξαν ρε φούστη μου; Βγείτε και πείτε δεν υπάρχουν άλλα λεφτά διαθέσιμα λόγω FFP , αλλα ΠΕΙΤΕ ΤΟ, μαμώ τους υπεύθυνους επικοινωνίας μου εκεί μέσα ΜΑΜΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Αφου το λετε μονοι σας .ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΔΕΝ είπαμε, όχι ΔΕ :mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πάντως αμα πουνε στον Φακουντο γυρνας αλλα να εισαι καλο παιδι ειμαι σιγουρος πως θα στελνει σελφι στον Ιγκορ με καλαμιδες ακόμη και στο μπανιο.
klainmein

Asimos έγραψε:Πάντως αμα πουνε στον Φακουντο γυρνας αλλα να εισαι καλο παιδι ειμαι σιγουρος πως θα στελνει σελφι στον Ιγκορ με καλαμιδες ακόμη και στο μπανιο.

Ούτε σεξ δε θα κάνει χωρίς καλαμίδες! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Αντώνης Τσακαλέας: Μάχη με το χρόνο δίνουν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τόσο στο επίπεδο των αποχωρήσεων όσο και σε αυτό της προσθήκης στην επίθεση.
Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Ανόρθωση, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας ετοιμάζει βαλίτσες για Βέροια, εκεί που θα αγωνιστεί ως δανεικός για ένα χρόνο.
Φαίνεται πως έχει βρεθεί ομάδα στο εξωτερικό για τον Φακούντο Περέιρα. Εφόσον προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, ο Αργεντινός θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2017 και θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Εγω εχω κρατησει απο τον Φρανκ εκεινο το "δεν θα κανουμε μεταγραφες απλα για να κανουμε..υπαρχει και ο γεναρης και ο επομενος Ιουνιος , αρκει να φερουμε αυτον που πραγματικα θελουμε"..

υπομονη και πιστη..
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Γραφει η Ελενη Μπουντου (που γραφει στο ΠΑΟΚ24) στο twitter
Μεγάλη έκπληξη η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί δανεικός ο Περέιρα. Και όχι δεν είναι ελληνική. Απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες #PAOK
Παει και ο Φακουντο!

Κλαους αλανι σε πιστευω! 8-)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dimg4 έγραψε:

Πες τα ρε μεγαλε.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από fwtis »

Λέμε για φορ ναι ναι θελουμε φορ
Με την άμυνα τι κάνουμε όμως...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έλα πάμε στα γρήγορα...
Πόσες θα γίνουν;
0
1
2
3
Να δούμε ποιος θα πέσει μέσα.
Αν συμφωνούν οι MOD μέχρι τις 15:30 συμμετοχές

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

prist64 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:

Πες τα ρε μεγαλε.
Νατος τσίμπησε :mrgreen:
Παιδιά μην το μαμησετε κ αυτο το θρεντ,
καλα το μαμαμε εμεις με τις κλαψες μας..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Θα τελειώσουν οι μεταγραφές και μετά θα κάνω κριτική. Μέχρι τώρα δεν είμαι ευχαριστημένος. Αυτό γιατί δε δόθηκαν οι σωστές προτεραιότητες έμπρακτα. Λέγανε για φορ θα κάνουν υπέρβαση και παίρνανε χαφάκια και Λέοβατς. Όταν τραυματίστηκε ο Κλάους χρειαζόμασταν άμεσα φορ για να μας βγάλει Ευρώπη. Ευτυχώς επιτευχθεί ο στόχος πιο δύσκολα από ότι φάνηκε, όπως είπε και ο Τούντορ.

Από την αρχή των μεταγραφών όλοι είπαμε ότι θέλουμε 4 ποιοτικές κινήσεις σε κάθε θέση. Τελικά γίνανε μόνο κινήσεις για το μέλλον που δεν ήταν και φθηνές. Πετυχημένες μέχρι στιγμής θεωρώ του Γκάρι (επειδή πάρθηκε ελεύθερος) αν παίξει εξτρέμ, και του Ζάιρο. Για τον Ζάιρο ήμουν σίγουρος ότι θα πιάσει, γιατί τον ήθελε και η Στεάουα. Όσο και να μας πληγώνει η Ρουμάνικη ομάδα έχει καταπληκτικό σκάουτινγκ, πολύ πιο πάνω από εμάς. Η ομάδα όπως δήλωσε ο Φρανκ έχει πολλά να κάνει και να οργανώσει, συμπεριλαμβάνοντας το σκάουτινγκ και τις ακαδημίες.

Ότι και να γίνει παιδιά στήριξη. Δεν ωφελεί να είμαστε και εμείς απέναντι στην ομάδα. Καλό πάντως είναι να ενημερώνεται ο κόσμος από την ΠΑΕ για το πως κινείται και να μην δημιουργούνται λάθος ελπίδες και ο κόσμος ξενερώνει. Βρείτε και πείτε πχ αν φέτος το FFP σας καίει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”