Γιώργος Δώνης

dimbar

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από dimbar »

Γιατι όλοι αυτοί που γουστάρουν τον Δώνη και το έργο του ή έστω του αναγνωρίζουν τόσα ελαφρυντικά δεν πηγαίνουν στο γήπεδο να τον χειροκροτήσουν και να τον στηρίξουν ?
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Γιατί δεν γουστάρουν τον Σαλπιγγίδη και απέχουν :D :D
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Γενικα ολα τα σχόλια μου μεχρι σήμερα (οχι οτι άλλαξε κατι τωρα) είναι του στιλ " αφήστε να τελειώση η χρονια ......" και γενικα ειμαι κατα της κρίσης των προπονητών.

Αυτο που βλέπω ουτε εμένα μου αρέσει, απο κει και μετα το να λέμε οτι για αυτην την εικόνα φταίει αποκλειστικά ο κόουτς ειναι υπερβολή, αν η χρονια κλείσει με τιτλο στο κύπελο και μπουμε στα προκριματικά στο cl, πώς θα την χαρακτηρίσουμε;..................τι θα ειναι τότε ο ΓΔ;;.....Επιτυχημένος;;;;;............μερικώς επιτυχημένος;;...............αποτυχημένος επειδή δεν βλέπαμε ολη την χρονια ( και ειναι αλήθεια) μια ομάδα που να παίζει στρωτό και όμορφο ποδόσφαιρο;;;

Για αυτο λεώ ας τελειώσει η χρονιά γιατί ουτε καλύτερο μπορείς να βρεις μερικές αγωνιστικές πριν το τέλος και ολη αυτη η γρίνια δεν πρόκυτε να μας βγάλει πουθενά, μόνο κακό κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν ο προπονητής είναι τελειωμένος από τώρα για μένα η χρονιά είναι χαμένη, κι ετοιμαζόμαστε να ρίξουμε τα ζάρια όπως πέρσυ, όπου βγήκαμε 4οι στα playoff κι οι παίχτες χαλαροί τα έριξαν στον τελειωμένο προπονητή, όπως κι οι ΑΡΔ φυσικά και πολλοί ακόμη.
Σαν να το βλέπω να ρχεται..
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Τελειωμένος θέλουμε εμείς να είναι. Η διοίκηση τον έχει στηρίξει με κάθε τρόπο, κι όπως δήλωσε και ο ίδιος υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Εξάλλου για πολλούς ήταν τελειωμένος και ο Σάντος την πρώτη του χρονιά, αλλά η διοίκηση τον στήριξε. Επιπλέον τί καλύτερο κίνητρο για έναν προπονητή να αποδείξει στον κόσμο ότι η κριτική στο πρόσωπό του είναι άδικη;;

Ζάρια ρίχνουμε έτσι κι αλλιώς από την αρχή της χρονιάς. Δε νομίζω να βλέπουμε κινήσεις σκακίστα από τον ΓΔ αλλά κινήσεις άσχετου ταβλαδόρου.

Τα "περί χαλαρότητας παικτών" θα τα ακούσουμε κι αυτά σε συνεντεύξεις τύπου όταν φτιάξει ο καιρός και δεν θα υπάρχουν οι "δύσκολοι αγωνιστικοί χώροι" και τα "βαριά γήπεδα".
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ειναι αληθεια αυτο που ακουσα? οτι ο γιωργος δωνης ζητησε στις φορμες της προπονησης να τυποθουν τα αρχικα του οπως γινετε και στη αγγλια, αν γνωριζει κανεις για αυτο το θεμα ας απαντησει
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

κανεις δε μπορει να ψειριζει τη μπουγαδα του Γ.Δ. :x :x
ουτε κεινα τα κωλοπαιδα στη μαλακοπη... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

dimbar έγραψε:Γιατι όλοι αυτοί που γουστάρουν τον Δώνη και το έργο του ή έστω του αναγνωρίζουν τόσα ελαφρυντικά δεν πηγαίνουν στο γήπεδο να τον χειροκροτήσουν και να τον στηρίξουν ?

Στην 5 ..είμαστε ....
Αν και προσωπικά έχω αποσύρει την εμπιστοσύνη μου :geek: ...πολλοί γύρω μου ακόμη τον στηρίζουν τρελά :roll: :roll: !!!
υ.γ : Απέχω από το topic αρκετά τον τελευταίο καιρό (1 post αυτό το μήνα)....όμως έχω να πώ πως πολλοί από τους κανόνες που ισχύουν , δεν εφαρμόζονται (ειρωνίες , άκομψες εκφράσεις , βίντεο , φωτογραφίες που αφορούν στελέχη της ομάδος είναι καλές για την πλάκα και τον χαβαλέ , αλλά όταν επαναλαμβάνονται γίνονται προσβλητικά)...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

stathis73 έγραψε:Γενικα ολα τα σχόλια μου μεχρι σήμερα (οχι οτι άλλαξε κατι τωρα) είναι του στιλ " αφήστε να τελειώση η χρονια ......" και γενικα ειμαι κατα της κρίσης των προπονητών.

Αυτο που βλέπω ουτε εμένα μου αρέσει, απο κει και μετα το να λέμε οτι για αυτην την εικόνα φταίει αποκλειστικά ο κόουτς ειναι υπερβολή, αν η χρονια κλείσει με τιτλο στο κύπελο και μπουμε στα προκριματικά στο cl, πώς θα την χαρακτηρίσουμε;..................τι θα ειναι τότε ο ΓΔ;;.....Επιτυχημένος;;;;;............μερικώς επιτυχημένος;;...............αποτυχημένος επειδή δεν βλέπαμε ολη την χρονια ( και ειναι αλήθεια) μια ομάδα που να παίζει στρωτό και όμορφο ποδόσφαιρο;;;

Για αυτο λεώ ας τελειώσει η χρονιά γιατί ουτε καλύτερο μπορείς να βρεις μερικές αγωνιστικές πριν το τέλος και ολη αυτη η γρίνια δεν πρόκυτε να μας βγάλει πουθενά, μόνο κακό κάνουμε.

++++++++++Σωστος ''ο εχων επι χρημασι'' κλωτσησει το τοπι :mrgreen:

Υ.Γ. Σταθη.....τον Στρατηγο πως τον βλεπεις για εμας, απο το καλοκαιρι και μετα; :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

stathis73 έγραψε:Γενικα ολα τα σχόλια μου μεχρι σήμερα (οχι οτι άλλαξε κατι τωρα) είναι του στιλ " αφήστε να τελειώση η χρονια ......" και γενικα ειμαι κατα της κρίσης των προπονητών.

Φυσικά και δε φταίει αποκλειστικά ο ΓΔ για αυτό που είδαμε φέτος και το χουμε πεί όμως απο κεί ξεκινάει το πρόβλημα νομίζω.Παίκτες που πέρσι έπαιζαν σχετικά καλά ,φέτος υστερούν πολύ και δεν είναι ένας και δύο .Μιας και εσύ παραδέχεσαι οτι η ομάδα δε παίζει καλό ποδόσφαιρο πώς θα τον χαρακτήριζες .Επιτυχημένο?Γιατι εγώ ο άσχετος συγκρίνοντας την εικόνα της ομάδας με Σάντος ,Μπόλονι θεωρώ οτι ο ΠΑΟΚ γύρισε πίσω μερικά χρόνια πίσω κι αυτό επιτυχία δε το λές.Μιας κι έχεις παίξει μπάλα θα θελα την γνώμη σου σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου για τον προπονητή ΓΔ αφήνοντας στην άκρη τα όσα υπερβολικά εχουν γραφτεί κατα καιρούς σ αυτό το τόπικ.

ΥΓ Πότε ο Νεοέλληνας ενστερνίστηκε το "παν μέτρον άριστον"? :D
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

desperando έγραψε:ειναι αληθεια αυτο που ακουσα? οτι ο γιωργος δωνης ζητησε στις φορμες της προπονησης να τυποθουν τα αρχικα του οπως γινετε και στη αγγλια, αν γνωριζει κανεις για αυτο το θεμα ας απαντησει

Αν δεις φωτο απο την επισκεψη Σαββιδη στην μεσημβρια...οταν πηρε τον ΠΑΟΚ...το καλοκαιρι...ο Δωνης φοραει μπλουζα με το ΓΔ μπροστα στο στηθος...

http://www.axortagos.gr/teleftaio-xatir ... oni_2.html
δν φαινετε πολυ καθαρα...αλλα αν ψαξεις και αλλες φωτο απο εκεινη την ημερα θα το δεις
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

stathis73 έγραψε:αν η χρονια κλείσει με τιτλο στο κύπελο και μπουμε στα προκριματικά στο cl, πώς θα την χαρακτηρίσουμε;..................τι θα ειναι τότε ο ΓΔ;;.....Επιτυχημένος;;;;;............μερικώς επιτυχημένος;;...............αποτυχημένος επειδή δεν βλέπαμε ολη την χρονια ( και ειναι αλήθεια) μια ομάδα που να παίζει στρωτό και όμορφο ποδόσφαιρο;;;

Θα είναι το αντίθετο που χαρακτηρίστηκε ο Boloni πέρσι.

Ο Boloni παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο πέρσι σε κάποιους αγώνες, καλύτερο από του Αρμαγεδώνη (σε όλους τους αγώνες), έκανε αξιέπαινη πορεία στην Ευρώπη (2πλό στη Tottenham χωρίς Vieirinha) αλλά πήρε λιλί σε κύπελλο και κλαίει-οφ.

Ο νυν υπηρεσιακός προπονητής (υπενθυμίζω: κατά τον ορισμό του shark που σημαίνει στην υπηρεσία του Π.Α.Ο.Κ.) δεν έχει παρουσιάσει καλό ποδόσφαιρο σε πάνω από 3 ημίχρονα, έδωσε ρεσιτάλ σόλο κλαρίνο στην Ευρώπη, πάει για κύπελλο και πρωτιά στα κλαίει-οφ. Έστω ότι πετυχαίνει τους δύο εναπομείναντες αυτούς στόχους, θα 'χει καταφέρει τα αντίθετα από αυτά που κατάφερε ο Boloni.

Κρίν'τε.

kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Πότε ο Νεοέλληνας ενστερνίστηκε το "παν μέτρον άριστον"? :D

Μέτρον άριστον* :ugeek:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:

++++++++++Σωστος ''ο εχων επι χρημασι'' κλωτσησει το τοπι :mrgreen:

Υ.Γ. Σταθη.....τον Στρατηγο πως τον βλεπεις για εμας, απο το καλοκαιρι και μετα; :mrgreen: :opaokara:

Αδελφέ μου δεν ξερω και ο λόγος που δεν ξερω ειναι ο εξης

Ειχα σε ηλικία 15 ετων προπονητή εναν εκ των κορυφαίων Καθηγητών γυμναστικής ακαδημίας τον Μπάμπη τον Μιχαηλίδη, ( που τον είχαμε και εμεις γυμναστή στον Π.Α.Ο.Κ) και σας πληροφορώ ουτε ενας απο εμας δεν έπαθε ποτε θλάση αλλα και τράβηγμα, αλλα ενω έστηνε την ομάδα απο κει και μετα μέσα στο ματσ δεν το διαχειριζόταν σωστα, ουτε το υλικό του αλλα ουτε και το ματς γενικα.
Ολα αυτα μετα απο εναν χρόνο που έμεινε στην ομαδα.

Τα λέω ολα αυτα γιατί μπορεί ενας προπονητής που εχει παιξει μπαλα παράδειγμα ο Δωνης να εχει ας πουμε την ικανότητα να στήνει σωστα την ομάδα απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, αλλα να αργει να κάνει διορθωτικές κινήσεις την ώρα του ματς ή οταν τις κάνει να ειναι πολύ αργα, στην αντίπερα οχθη για παράδειγμα ειναιο Άγγελος ο Αναστασιάδης ο οποιος εβλεπε και "διάβαζε το ματς " σε μερικά λεπτα και σφύριζε και έλεγε " Μιχάλη αλλαξε πλευρα με τον Κώστα" και με μια κίνηση κερδιζε το ματς , τι θέλω να πώ με ολα αυτα.

Ο Καθε προπονητής εχει κάποια προτερήματα και κάπου υστερεί, πρεπει ομως να τον αφήσουμε να δουλέψει τουλάχιστον εναν χρόνο με της σωστές προϋποθέσεις.....ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ...με παίκτες πληρωμένους( τους ειχε) με σωστό και πλήρες υλικό (δεν το ειχε) με ηρεμία και επικοινωνία μεταξύ προπονητή και διοίκησης (την εχει) και ενα σωρό αλλα πράγματα που για μενα δεν υπάρχουν σε καμιά ομάδα πλην του βαζελου και του Θρυνου.

Και θα σας πώ εναν παράδειγμα .....ουαν πήγα μικρός με την εθνικη παιδων στην Παιανία για φιλικό και είδα (τοτε πριν 20 χρονια στο περίπου) τις εγκαταστάσεις έπαθα σοκ, υπήρχε ενα ολόκληρο επιτελείο π.χ στην πισίνα που ειχε μέσα υπήρχε η Τόνια η Μαχαίρα πρωταθλήτρια στην κολύμβηση για ποιον λόγο;;;;..........για να κάνουν σωστα τις ασκήσεις μεσα στο νερο για ενδυνάμωση και σωστη αποθεραπεία μετα από τραυματισμό , εδω αδέρφια ακόμη (και το πιστευω αυτο που λέω) ουτε τις διατάσεις δεν κάνουν μολις τελειώσει το ματς , τουλάχιστον εγω δεν ειδα σε οσα ματς πήγα να τους κρατήσει ο γυμναστής κανενα διλεπτο τριλεπτο ώστε να επανέρθουν οι μύες στην σωστη θέση και μετα να πανε για μπάνιο, ( ένα μικρο παραδειγμα ετσι)

Το να πετυχει ενας προπονητής ειναι μια συνάρτηση παρα μα παρα πολλων παραγόντων, απο κει και μετα εφόσον δεν εχουμε ολες τις προϋποθέσεις, Θεωρώ ήρωα ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΚΑ όποιον προπονητή πετυχη το οτιδήποτε κατω απο αυτες τις συνθηκες.

Με αυτον τον πρόεδρο μπορούμε να αλλάξουμε επίπεδο, να τον στηρίξουμε με ολες μας τις δυνάμεις γιατι μπορει να ηρθε σε εναν μεγαλο και ιστορικό σύλλογο αλλα ειδικά ατην την εποχή αν δεν εχεις λεφτα, ειτε λέγεσαι ρεαλ ειτε μπαρτσελονα εισαι καταδικασμένος σε ΔΙΑΛΥΣΗ.

Μπορούμε να συζητάμε με τις ωρες και ο καθενας να λεει τα δικά του, αλλα η ουσια και ο στόχος ειναι ενας, οτι κάνουμε ,ειτε ενέργεια ειτε μια διαμαρτυρία πρεπει να μην εχει κακο αντίκτυπο στην ομάδα γιατί ολοι θέλουμε υποτίθεται το καλό της.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Ρε Στάθη τι κάθεσαι και λες τώρα. Άστα ρε φίλε να πάνε στην ευχή της Παναγίας. Ποιος θέλει πραγματικά να ακούσει αυτά τα πράγματα ;

ΥΓ : για του λόγου το αληθές διότι ο άνθρωπος δεν λέει οτι του κατεβαίνει στο κεφάλι
Η Τόνια η οποία σήμερα είναι διατροφολόγος με μεταπτυχιακά στο εξωτερικό και εργάζεται στην Παιανία, με την φανέλα του ΠΑΟ.
Εικόνα

Λεπτομέρεια : η Τόνια έχει πάρει Πανελλήνιο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ πριν καμιά 25 χρόνια
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

tits or GTFO!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”