Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Αλάνια δεν χρειάζεται να ασχολήστε μαζί του άλλο ...
Η δική μας δουλειά είναι να στηρίξουμε τώρα τον ΠΑΟΚ και αυτόν αφήστε τον στην μοίρα του ...
Αν νομίζει ότι θα έχει καλό τέλος από τον πρόεδρο είναι γελασμένος ...
Αλλά αφήστε τον χρόνο λίγο να κυλίσει ...
Από εμένα τουμπεκί μέχρι το καλοκαίρι ...
Η δική μας δουλειά είναι να στηρίξουμε τώρα τον ΠΑΟΚ και αυτόν αφήστε τον στην μοίρα του ...
Αν νομίζει ότι θα έχει καλό τέλος από τον πρόεδρο είναι γελασμένος ...
Αλλά αφήστε τον χρόνο λίγο να κυλίσει ...
Από εμένα τουμπεκί μέχρι το καλοκαίρι ...
- kataramenos5
Κι εσύ που ξέρεις πρόσωπα και καταστάσεις ,αυτά που έγιναν το καλοκαίρι,βγές και πες τα .Πλέον δεν έχει κανένα νόημα να περιμένουμε το Μάη .Ποιο σκατά απ ότι γίναμε δε υπάρχει.Ισως τα πράματα να ταν αλλιώς τώρα.
τα πραγματα ειχαν φανει απο οταν ηρθε με σαχπα, ή κομα πο τοτε που φυγε και με τις συνιομιλιες με συνδεσμους...τωρα ειναι αργα
Αν ανατρέξουμε λίγο πίσω και δούμε πως χειρίστηκε η διοίκηση τους παίκτες που έληγε το συμβόλαιο τους και δεν είχαν καν την ευγενή καλοσύνη να τους ενημερώσουν οτι δεν θα τους ανανεώσουν πόσο μάλλον να τους ευχαριστήσουν για την προσφορά τους, θα δούμε οτι η π@υ@τικη συμπεριφορά έχει γίνει συνήθεια.
ζηση μου δυο πραγματα μπορουν να συμβαινουν. ή συμφωνεις με την αποφαση απομακρυνσης του γκαρσια γνωριζοντας οτι πληγωνεις τεραστια μεριδα του κοσμου της ομαδας ή διαφωνεις αλλα παραμενεις ως αβουλο ον. σαν Παοκτσης εισαι απαραδεκτος και σαν εμμισθος τεχνοκρατης ανικανος να κατανοησεις οτι ξενερωνεις οσο ποτε αλλωτε τον πελατη. σε καθε περιπτωση μπηκες μονος σου στη μαυρη λιστα.
Το φιλαράκι σου το ξέρεις
Τον κομαντάντε τον ξέρεις
το οτι φτάσανε τα πράγματα ως εδώ, για εμένα κύριος υπεύθυνος είσαι εσύ
Και επειδή είναι πάαααααρα πολλές οι ομοιότητες με την εμετική συμπεριφορά σε πρώην προπονητή...και ένας είναι ο κοινός παρονομαστής...
από εμένα...
+
= 
Τον κομαντάντε τον ξέρεις
το οτι φτάσανε τα πράγματα ως εδώ, για εμένα κύριος υπεύθυνος είσαι εσύ
Και επειδή είναι πάαααααρα πολλές οι ομοιότητες με την εμετική συμπεριφορά σε πρώην προπονητή...και ένας είναι ο κοινός παρονομαστής...
από εμένα...
-
Μπαρκαρούτσος