Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
prist64 έγραψε:Ε καλα,μην ορκιζεσαι κι ολας.
Ενταξει η αρρωστια στο φορουμ εχει βαρεσει κοκκινο.Καποιοι υπαρχουν και γραφουν μονο για να την λενε σε συνοπαδους τους...Το χτεσινο after win τοπικ του αγωνα ειναι μνημειο λαλακιας...
+1926joshua έγραψε:Ενταξει η αρρωστια στο φορουμ εχει βαρεσει κοκκινο.Καποιοι υπαρχουν και γραφουν μονο για να την λενε σε συνοπαδους τους...Το χτεσινο after win τοπικ του αγωνα ειναι μνημειο λαλακιας...
Το κακο ειναι οτι κλεισανε το τοπικ του Ιγκορ,
αν το αφηναν ανοικτο μπορει και να γλυτωναμε.
Βεβαια τα..."σας τα 'λεγα","δικαιωθηκα" κ.λ.π. λαλακιες
ΠΑΝΤΑ γραφονται στο πιο "πιασαρικο" τοπικ.
goran64, σοβαρα ρε αδελφέ.
άλλαξε ρότα γιατί οκ, μπορεί να έχεις και εσυ τα δίκαια σου (όχι παντα όμως) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήνουμε το φορουμ να γίνεται πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.
και αυτό παει και σε (αρκετά) ακόμα μέλη.
things change. το νου σας.
άλλαξε ρότα γιατί οκ, μπορεί να έχεις και εσυ τα δίκαια σου (όχι παντα όμως) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήνουμε το φορουμ να γίνεται πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.
και αυτό παει και σε (αρκετά) ακόμα μέλη.
things change. το νου σας.
-
john4serres
*1926prist64 έγραψε:+1926joshua έγραψε:Ενταξει η αρρωστια στο φορουμ εχει βαρεσει κοκκινο.Καποιοι υπαρχουν και γραφουν μονο για να την λενε σε συνοπαδους τους...Το χτεσινο after win τοπικ του αγωνα ειναι μνημειο λαλακιας...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ενεφανίσθη αφού άνοιξε ο καλοκαιρινός ξερολας....MANIAKOS έγραψε:Ο κgeo που επηεν;
Χμμμμ!
Ατο χας,εφανθεν.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ενεφανίσθη αφού άνοιξε ο καλοκαιρινός ξερολας....MANIAKOS έγραψε:Ο κgeo που επηεν;
Χμμμμ!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
ετσι.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ενεφανίσθη αφού άνοιξε ο καλοκαιρινός ξερολας....MANIAKOS έγραψε:Ο κgeo που επηεν;
Χμμμμ!
-
sakoulepsu_teen
Δυστιχώς πάτερ μετά το χθεσινό παιχνίδι φαίνεται ότι η περσυνή αρρώστεια υπάρχει στην ομάδα μας και ότι σε αυτό μόνο το κομμάτι ο Φρανκ δεν εκανε καλή δουλειά και γι αυτό ίσως απολύθηκεprist64 έγραψε:+1926joshua έγραψε:Ενταξει η αρρωστια στο φορουμ εχει βαρεσει κοκκινο.Καποιοι υπαρχουν και γραφουν μονο για να την λενε σε συνοπαδους τους...Το χτεσινο after win τοπικ του αγωνα ειναι μνημειο λαλακιας...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Φ.Α. αποτέλεσε (κακώς αν ισχύει φυσικά) το εξιλαστήριο θύμα της φετινής σεζόν!!!
Άσε που μετά την παραίτηση Αγγελίδη (με όλα όσα πρηγήθηκαν όπως π.χ. η έλευση κυρ Νίκου και το ρδελομπού που έκανε την ομάδα δίχως να του βάζει φρένο κανένας, πιθανά μετά από απόφαση του Ιβάν) και την "άπραγη" μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, πιθανά διαπίστωσε τεράστια έλλειψη επαγγελματισμού στο Club και ήθελε-ζήτησε να φύγει για την υστεροφημία του και μόνο!!!
Υ.Γ. Αρρώστεια συμφωνώ ότι υπάρχει στην ομάδα, κακώς επανερχόμαστε βέβαια σε παλιότερες εποχές ψάχνοντας ποιος μπορεί να φταίει (ειδικά σ αυτήν την χρονική στιγμή το θεωρώ εντελώς αχρείαστο) αλλά θέλησα να κάνω το σχόλιο μου στο από πάνω ποστ περί πιθανής αιτίας απόλυσης του Φ.Α. και δεν κρατήθηκα!!!
Άσε που μετά την παραίτηση Αγγελίδη (με όλα όσα πρηγήθηκαν όπως π.χ. η έλευση κυρ Νίκου και το ρδελομπού που έκανε την ομάδα δίχως να του βάζει φρένο κανένας, πιθανά μετά από απόφαση του Ιβάν) και την "άπραγη" μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, πιθανά διαπίστωσε τεράστια έλλειψη επαγγελματισμού στο Club και ήθελε-ζήτησε να φύγει για την υστεροφημία του και μόνο!!!
Υ.Γ. Αρρώστεια συμφωνώ ότι υπάρχει στην ομάδα, κακώς επανερχόμαστε βέβαια σε παλιότερες εποχές ψάχνοντας ποιος μπορεί να φταίει (ειδικά σ αυτήν την χρονική στιγμή το θεωρώ εντελώς αχρείαστο) αλλά θέλησα να κάνω το σχόλιο μου στο από πάνω ποστ περί πιθανής αιτίας απόλυσης του Φ.Α. και δεν κρατήθηκα!!!
Αν θυμάμαι καλά, εσύ ήσουν που "βάζεις το χέρι σου στη φωτιά" ότι το πατριωτάκι σου ο μήτσιος είναι έντιμος, επικαλούμενος μάλιστα προσωπικές γνωριμίες, inside information και άλλα πολλά. Τώρα έχεις το θράσος να ζητάς και αποπομπή μέλους από ένα ΠΑΟΚτσήδικο forum λόγω ύφους?giannina4 έγραψε:ο goran ειναι τυχερος που ειμαστε σε γενικοτερο (αγωνιστικο,διοικητικο,προπονητικο,κοινωνικο,φορουμικο) τελμα.
σε αλλες εποχες ,παρομοιου υφους και ποσοτητας σχολιων χρηστες θα ειχαν παρει ποδι απο οποιοδηποτε φορουμ.
Δοκίμασε καλύτερα το χέρι σου στη φωτιά πριν πιάσεις το πληκτρολόγιο.
@ Othin, δεν σε γνωρίζω αδερφέ, στις αρχές μου είχαμε μία ανούσια κοντρίτσα από λάθος δικού μου χειρισμού σε κάποιο ορθογραφικό μου λάθος αν θυμάμαι, αλλά έχω ξεχωρίσει ως ιδιαίτερα ποιοτικά πολλά σου posts, αρκετά εκ των οποίων τα έχω μάλιστα "συνυπογράψει"...Σε έχω μάλιστα προσωπικά παρακαλέσει να γράφεις συχνότερα όταν έχεις χρόνο γιατί πιστεύω ότι ανεβάζεις την ποιότητα του forum με τις απόψεις σου!!!
Σου λέω λοιπόν ότι αποτελεί τιμή μου να με "υπερασπίζεται", έστω κι όχι προσωπικά (μιας και πιστεύω ότι το ίδιο θα έκανες και για άλλον συνοπαδό-συμφορουμίτη μας στη θέση μου), ένα αξιόλογο μέλος του forum σαν εσένα και σ ευχαριστώ πολύ!!! Να είσαι καλά και να σε διαβάζουμε περισσότερο αν μπορείς...
Έχω γράψει επίσης ότι με τιμάει όταν βλέπω να με κράζουν και να με λοιδορούν συγκεκριμένα άτομα εδώ μέσα!!!
Είμαι παρ όλα αυτά όμως διατεθειμένος να "σβήσω" κάθε διαμάχη με τον οποιονδήποτε, αφού δεν γνωρίζω σχεδόν κανέναν δια ζώσης και να κάνουμε όλοι μια νέα αρχή, αρκεί να σταματήσουν οι προκλήσεις και οι μεροληπτικές αντιμετωπίσεις απ όλους!!!
Σου λέω λοιπόν ότι αποτελεί τιμή μου να με "υπερασπίζεται", έστω κι όχι προσωπικά (μιας και πιστεύω ότι το ίδιο θα έκανες και για άλλον συνοπαδό-συμφορουμίτη μας στη θέση μου), ένα αξιόλογο μέλος του forum σαν εσένα και σ ευχαριστώ πολύ!!! Να είσαι καλά και να σε διαβάζουμε περισσότερο αν μπορείς...
Έχω γράψει επίσης ότι με τιμάει όταν βλέπω να με κράζουν και να με λοιδορούν συγκεκριμένα άτομα εδώ μέσα!!!
Είμαι παρ όλα αυτά όμως διατεθειμένος να "σβήσω" κάθε διαμάχη με τον οποιονδήποτε, αφού δεν γνωρίζω σχεδόν κανέναν δια ζώσης και να κάνουμε όλοι μια νέα αρχή, αρκεί να σταματήσουν οι προκλήσεις και οι μεροληπτικές αντιμετωπίσεις απ όλους!!!