τι εννοεις αποδειξη?δε νομιζω οτι ειναι μυστικο πως το σδνα στηθηκε αρχικα με πορους της πρωην συμμαχιας, οταν εφυγε ο παπαθεοδωρου απο το γκαζετα μετα απο παρεμβαση του χοντρου.και για να λεμε και του στραβου το δικιο, το εν λογω σαιτ εχει σημαντικο μεριδιο ευθυνης στην πτωση της Ε.Ο. καθως ανεδειξε πολλα κακως κειμενα, που συστημικα μμε αποσιωπουσαν.ειχε ακουστει κιολας οτι σε καποια φαση ειχε δυσαρεστηθει ο ιβαν με την γκοντσαρεβα λογω του οτι επειδη το ειχε αναλαβει εκεινη το κομματι των μμε, θεωρουσε πως το σαιτ δεν προωθουσε οπως επρεπε τις θεσεις του ΠΑΟΚ και την εβγαλε απο μπροσταρισσα που ηταν τα πρωτα δυο χρονια.barlow4 έγραψε:καποια αποδειξη εχουμε?η τα κλασσικα?giannina4 έγραψε:τετοιο ντεμαραζ επαναλαμβανομενων ποσταρισματων δεν εχουμε κανει σε αλλα κι αλλα σαιτ που μας εχουν κανει οργανωμενο πολεμο και μαλιστα εχουν πετυχει τιμωριες μας, τωρα γκρινιαζουμε για μεσο που πληρωνε ,και ισως ακομα και τωρα πληρωνει, χορηγια ο ιβαν?
επειδη δεν ξερω ρωταω.
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
αν ειναι του ιβαν γιαννενα, να στειλω και στον προεδρο να τους απολυσει που με εβγαλαν την ψυχη να πουμε.
δεν καταλαβαινω τι σκοπο εχουν οι παρεμβασεις και οι προηγουμενες νουθεσιες σου παντως. στα ισα το λεω.
υγ: rainmaker αυτο που λες ναι, πρεπει να γινει. και το ξαναβαζω να μη χαθει να το δει κανα τσακαλακι που τα σκαμπαζει αυτα!
δεν καταλαβαινω τι σκοπο εχουν οι παρεμβασεις και οι προηγουμενες νουθεσιες σου παντως. στα ισα το λεω.
υγ: rainmaker αυτο που λες ναι, πρεπει να γινει. και το ξαναβαζω να μη χαθει να το δει κανα τσακαλακι που τα σκαμπαζει αυτα!
υγ2: παντως μεχρι στιγμης, καμια πτωση της ε.ο δε βλεπω, ισα ισα βλεπω προσχώρηση...νεων μελών...rainmaker έγραψε:Κατά δευτερον, υπάρχει κανεις που να εχει κατάλληλο λογισμικό ώστε να παρουσιάσει στιγμιότυπα από τη στιγμή που δείχνει ο kgeo αλλά και λίγα ΔΕΚΑΤΑ μετά ώστε να φανεί πόσο οριακά ήταν;
Αφού γίνει αυτό, ας κάνουμε λίγο αγώνα να κοινοποιηθεί το αποτέλεσμα π θα δείχνει τη φοβερή και τρομερή... Σφαγη
- The_Stalker
Λοιπόν, ο τύπος από τα Γιάννινα μας έχει πει μέχρι τώρα:
- ότι ο μήτσιος δεν ενήργησε με δόλο κατά του ΠΑΟΚ (ματς με Καλλονή) + μια αγιοποίησή του
- ότι αυτά ίσχυαν το 2015 (ότι δεν θα έβαζε ο μήτσιος το κεφάλι στο ντορβά για κανέναν, τέτοιος χαρακτήρας ήταν), όμως το 2016 τα κόζια άλλαξαν και είχε προσέγγιση με το γάβρο...
- ότι δεν ήταν πέναλτι το χέρι του χουλτ
- ότι ο ΠΑΟΚ δεν κυνήγησε το θέμα με τις κάμερες γιατί έχει κι αυτός θέμα...
- ότι ο Ιβάν πληρώνει χορηγία στο σδνα (κάτι που υποστήριζαν οι γκέιδες)
Πιθανώς και άλλα που δεν τα ξέρω γιατί δεν έχω διαβάσει όλα του τα ποστ.
Και φυσικά χωρίς καμία απόδειξη.
Όλοι ήταν υπέρμετρα ευγενικοί μαζί του, εγώ δεν θα είμαι. Έχουμε ένα κάρο αλλόθρησκους που μας τα έχουν κάνει νταούλια από το κύπελλο, δεν μπορώ να μπαίνω στο φόρουμ και να διαβάζω τις μ@λακίες εκκολαπτόμενου κορακιού που δεν ξέρω τι ρόλο βαράει και αν "κάνει κι αυτός τα κουμάντα του" όπως τα έκανε το φιλαράκι του ο μήτσιος. Νομίζω είμαι κατανοητός.
- ότι ο μήτσιος δεν ενήργησε με δόλο κατά του ΠΑΟΚ (ματς με Καλλονή) + μια αγιοποίησή του
- ότι αυτά ίσχυαν το 2015 (ότι δεν θα έβαζε ο μήτσιος το κεφάλι στο ντορβά για κανέναν, τέτοιος χαρακτήρας ήταν), όμως το 2016 τα κόζια άλλαξαν και είχε προσέγγιση με το γάβρο...
Όλοι ήταν υπέρμετρα ευγενικοί μαζί του, εγώ δεν θα είμαι. Έχουμε ένα κάρο αλλόθρησκους που μας τα έχουν κάνει νταούλια από το κύπελλο, δεν μπορώ να μπαίνω στο φόρουμ και να διαβάζω τις μ@λακίες εκκολαπτόμενου κορακιού που δεν ξέρω τι ρόλο βαράει και αν "κάνει κι αυτός τα κουμάντα του" όπως τα έκανε το φιλαράκι του ο μήτσιος. Νομίζω είμαι κατανοητός.
- buffalobill4
Ο ορισμος του γκεμπελισνου ειναι να μην ακούγεται καν η αλλη πλευρα την ωρα που εκει που τους βολευει βγάζουν αμεσως τον κρετινο γλοιώδη φασιστα τζαγριο να μιλησει για το περιστατικο με τη μπαλου.
Δεν υπάρχει δημοσιογραφια με βαση τον ορισμο της λεξης. Απο οπου τα παρεις αυτουνου τα συμφεροντα θα εξυπηρετησεις. Παγκοσμιως. Ποσο μαλλον εδω που πειναει ο κλαδος
Δεν υπάρχει δημοσιογραφια με βαση τον ορισμο της λεξης. Απο οπου τα παρεις αυτουνου τα συμφεροντα θα εξυπηρετησεις. Παγκοσμιως. Ποσο μαλλον εδω που πειναει ο κλαδος
στη μετοχικη συνθεση ειχαν μπει κανονικα και οι 3, 40-40-20 σχεδον(20 ο αλαφουζος) με κατι ψιλα στον παπαθεοδωρου. κυπριακη off-shore ειναι ιδιοκτητης του σδνα, αλλα και στο δημοσιογραφικο κοσμο και στις ομαδες δεν αποτελει μυστικο.το μονο μυστικο ειναι η φορολογικη ανωνυμια που προσφερει η off-shore.
//αρχικα ποσοστα ηταν αυτα, μετα εχουν παιχτει πολλα,εχω χασει επεισοδια και ακουγονται πολλα, απο το οτι εχει αποχωρησει ο ιβαν και εξαγοραστηκε το ποσοστο του απο τον μελισσανιδη μεχρι οτι ειναι 50-50 με ταιγκερ και εχει φυγει ο αλαφουζος.
//αρχικα ποσοστα ηταν αυτα, μετα εχουν παιχτει πολλα,εχω χασει επεισοδια και ακουγονται πολλα, απο το οτι εχει αποχωρησει ο ιβαν και εξαγοραστηκε το ποσοστο του απο τον μελισσανιδη μεχρι οτι ειναι 50-50 με ταιγκερ και εχει φυγει ο αλαφουζος.
μαλιστα... να υποθεσω για ολα αυτα εχεις αποδειξεις ή στα ειπε ο μητσιος ε;
ε, δεν θα μας τρελανεις εσυ να πουμε.
υγ: στα δικα μας:
ε, δεν θα μας τρελανεις εσυ να πουμε.
υγ: στα δικα μας:
rainmaker έγραψε:Κατά δευτερον, υπάρχει κανεις που να εχει κατάλληλο λογισμικό ώστε να παρουσιάσει στιγμιότυπα από τη στιγμή που δείχνει ο kgeo αλλά και λίγα ΔΕΚΑΤΑ μετά ώστε να φανεί πόσο οριακά ήταν;
Αφού γίνει αυτό, ας κάνουμε λίγο αγώνα να κοινοποιηθεί το αποτέλεσμα π θα δείχνει τη φοβερή και τρομερή... Σφαγη
Είδες το καταστατικό της εταιρίας αδερφέ? Της Κυπριακής off shore? Θα το φέρεις και σε μας να το δούμε?
Κι άμα ήταν 40-40-20 όπως λες, όχι "ψιλά" αλλά ούτε δράμι δεν περίσσευε για Παπαθεοδώρου...μαθηματικά!!!!

Κι άμα ήταν 40-40-20 όπως λες, όχι "ψιλά" αλλά ούτε δράμι δεν περίσσευε για Παπαθεοδώρου...μαθηματικά!!!!
The_Stalker...giannina4 έγραψε:στη μετοχικη συνθεση ειχαν μπει κανονικα και οι 3, 40-40-20 σχεδον(20 ο αλαφουζος) με κατι ψιλα στον παπαθεοδωρου. κυπριακη off-shore ειναι ιδιοκτητης του σδνα, αλλα και στο δημοσιογραφικο κοσμο και στις ομαδες δεν αποτελει μυστικο.το μονο μυστικο ειναι η φορολογικη ανωνυμια που προσφερει η off-shore.
And he is keep walking...μόνο με σενάρια χαβουζοβθρολιμανίσιας ΑΡΔοειδούς προελεύσεως, ω του θαύματος...The_Stalker έγραψε:Λοιπόν, ο τύπος από τα Γιάννινα μας έχει πει μέχρι τώρα:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 12 Μάιος 2017, 16:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ξερεις ρε γιαννενα4 πολλα εσυ αλλα δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα.πως γινεται?
- BlackBlockAttack
Χωρις αποδειξεις δε μπορουμε να λεμε πολλα....
Το δεδομενο ειναι οτι τοσο ΠΑΟΚ και Ιβαν δε παιζει κανενα αλλο σαιτ στην Αθηνα
Υπαρχει αρθρο απο σαιτ γαυρων που υποστηριζουν οτι το SDNA ανηκει στον Ιβαν(δε προκειτε να ποσταρω το λινκ) και αυτοι βεβαια με εικασιες και συμπερασματα συμφωνα με τη δικη τους λογικη...Αποδειξεις δεν εχει κανενας!
Ο Παπαθεοδωρου ειναι δηλωμενος βαζελος και δουλευει και στον σπορφμ...
Το δεδομενο ειναι οτι τοσο ΠΑΟΚ και Ιβαν δε παιζει κανενα αλλο σαιτ στην Αθηνα
Υπαρχει αρθρο απο σαιτ γαυρων που υποστηριζουν οτι το SDNA ανηκει στον Ιβαν(δε προκειτε να ποσταρω το λινκ) και αυτοι βεβαια με εικασιες και συμπερασματα συμφωνα με τη δικη τους λογικη...Αποδειξεις δεν εχει κανενας!
Ο Παπαθεοδωρου ειναι δηλωμενος βαζελος και δουλευει και στον σπορφμ...
Έστω κι ότι, για χάρη της κουβέντας, το εν λόγω, ανήκει στον Ιβάν.
Το πρόβλημα πού ακριβώς έγκειται;
Δεν μπορεί να έχει στην κατοχή του ένα site;
Εδώ οι άλλοι κάνουν προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ, μέσα από τα κρατικά μέσα...
Χτες η ΕΤ3 βγήκε με τίτλο, έρχεται αφαίρεση βαθμών για τον ΠΑΟΚ.
Ώρες ώρες η λογική πάει περίπατο...
SM-G935F
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 12 Μάιος 2017, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκτός του ότι δουλεύει σπορ φμ στην εκπομπή του αυτές τις μερες όλο πουστικες μπηχτες για κυζα είναι και σήμερα για τους λογους παραίτησης του καλφογλου όλο θεωρίες για το πώς τον πίεσαν να παραιτηθει
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- BlackBlockAttack
Re: Προπαγάνδα και
Προβλημα?pilotos έγραψε:Έστω κι ότι, για χάρη της κουβέντας, το εν λόγω, ανήκει στον Ιβάν.
SM-G935F
Μακαρι να παρει αλλα 100....
Ντου στο sdna τωρα που εχει την εκπομπη του Παπαθεοδωρου/Ασβεστα γιατι θα μας τρελανουν με τα σχολια οι πονεμενοι της Αθηνας
- ο τζο ο νάγκμπε
Μπράβο kgeo,
Η φάση είναι οφσάιτ μεν, οριακή δε.Βάλτε το βίντεο σε ταχύτητα 0.25, ο Ενρίκε κάτι εκατοστά-δέκατα του δευτερολέπτου αφού φύγει η μπάλα από το πόδι του Λέο είναι καλυμένος. Τόσο εύκολη για τον επόπτη. Το οφσάιτ του αραούχο το είχα ξεχάσει. Ήταν στο 23.00, αλλά στην οθόνη μου φάνηκε 29.00. Έτσι πήγα στην φάση στο 29.00 ακριβώς.... Ναι ο Μάτος στην αρχή γλίτωσε κάρτα λανθασμένα και μας ζαλίσανε, αυτή που γλιτώνει ο Τσιγκρίνσκι πώς μας φαίνεται; Η μετάδοση από το οτεσπόρτς την δεύτερη φορά κατάλαβα πόσο κακή ήταν, σχόλια και δημιουργία εντυπώσεων συνέχεια. Κανένα ριπλέι στην φάση. Κρίσιμο λάθος πάλι χωρίς ριπλέι είναι και το φάουλ στον Τσίμι στο 73.40 που βγαίνει στην κόντρα 4-4 με πολύ καλές προυποθέσεις: ΚΑΝΕΝΑ φάουλ, φάνηκε σε ροή το είδα προσεκτικά και σε slow-motion, η μπάλα είναι διεκδικούμενη και απλώνει το πόδι ο αεκτζής και τον βρίσκει ο Τσίμι στην φορά. Το πέναλτι (πάλι κανένα ριπλέι) ότι και να λένε τα τρόλ, είναι. Αν τράβηγμα φανέλας και γκρέμισμα σε παίχτη που ετοιμάζεται να γεμίσει δεν είναι ανατροπή, τοτε ας τους σκίσουμε τους κανονισμούς και να τα δίνουμε όπως θέλουν στο ποκ. Κοινώς τα λάθη ήταν εκατέρωθεν και μοιρασμένα και το έκαναν και ....σφαγή. Ναι πολύ έχουμε ασχοληθεί αλλά οι τύποι είναι απίθανοι.
Η φάση είναι οφσάιτ μεν, οριακή δε.Βάλτε το βίντεο σε ταχύτητα 0.25, ο Ενρίκε κάτι εκατοστά-δέκατα του δευτερολέπτου αφού φύγει η μπάλα από το πόδι του Λέο είναι καλυμένος. Τόσο εύκολη για τον επόπτη. Το οφσάιτ του αραούχο το είχα ξεχάσει. Ήταν στο 23.00, αλλά στην οθόνη μου φάνηκε 29.00. Έτσι πήγα στην φάση στο 29.00 ακριβώς.... Ναι ο Μάτος στην αρχή γλίτωσε κάρτα λανθασμένα και μας ζαλίσανε, αυτή που γλιτώνει ο Τσιγκρίνσκι πώς μας φαίνεται; Η μετάδοση από το οτεσπόρτς την δεύτερη φορά κατάλαβα πόσο κακή ήταν, σχόλια και δημιουργία εντυπώσεων συνέχεια. Κανένα ριπλέι στην φάση. Κρίσιμο λάθος πάλι χωρίς ριπλέι είναι και το φάουλ στον Τσίμι στο 73.40 που βγαίνει στην κόντρα 4-4 με πολύ καλές προυποθέσεις: ΚΑΝΕΝΑ φάουλ, φάνηκε σε ροή το είδα προσεκτικά και σε slow-motion, η μπάλα είναι διεκδικούμενη και απλώνει το πόδι ο αεκτζής και τον βρίσκει ο Τσίμι στην φορά. Το πέναλτι (πάλι κανένα ριπλέι) ότι και να λένε τα τρόλ, είναι. Αν τράβηγμα φανέλας και γκρέμισμα σε παίχτη που ετοιμάζεται να γεμίσει δεν είναι ανατροπή, τοτε ας τους σκίσουμε τους κανονισμούς και να τα δίνουμε όπως θέλουν στο ποκ. Κοινώς τα λάθη ήταν εκατέρωθεν και μοιρασμένα και το έκαναν και ....σφαγή. Ναι πολύ έχουμε ασχοληθεί αλλά οι τύποι είναι απίθανοι.