Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Είναι αλήθεια ότι αν πάρεις παίκτη τελευταία μέρα και τον δηλώσεις στην λίστα, είναι δύσκολη η διαχείριση αυτουνού που θα κοπεί τελευταία στιγμή για να μπει ο νεοφερμένος. Θα μου πεις το ίδιο θα κάνει ο βάζελος με τον Ουναχι για παράδειγμα αλλά αν δείτε το ρόστερ υπάρχουν πιο ξεκάθαρες επιλογές παικτών που θα κοπούν, σε εμάς ακόμα και χωρίς προσθήκη θα κοπούν παιδιά με συνεισφορά και ρόλο στην ομάδα.

Η πραγματικά κακή είδηση της ημέρας είναι ότι η Ομόνοια εξετάζει τον Σποραρ και πάει πιο πίσω η λύση του Σαματα

Και τον Κυριάκο Καραταϊδηcellophan έγραψε:Αφού θέλουμε δύο σέντερ-μπακ γιατί δεν παίρνουμε μαζί με Μανωλά και Παπασταθόπουλο?
Τέλεια θα είναι.
Αυτό είπα και εγώ και έπεσαν να με φάνε 
Κοιτάξτε πόσο ωραία από αύριο 5/9 έως 11/9 θα πάρουμε και στόπερ και χάφ. 2 ακόμα παίκτες

Κοιτάξτε πόσο ωραία από αύριο 5/9 έως 11/9 θα πάρουμε και στόπερ και χάφ. 2 ακόμα παίκτες
- WeWillRockYou
Δημοσίευμα του "tuttomercatoweb" έκανε λόγο για πρόταση του ΠΑΟΚ στον Κώστα Μανωλά.
Ωστόσο, πηγές από τον Δικέφαλο του Βορρά ξεκαθαρίζουν πως δεν υφίσταται θέμα με τον Έλληνα άσο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό. Ο έμπειρος στόπερ όντως προτάθηκε, αλλά ουδέποτε απασχόλησε σοβαρά τους Θεσσαλονικείς, με την περίπτωσή του να απορρίπτεται.
ΠΗΓΗ : sportdog
- navigator11
Αν ήμουν υποστηρικτής αυτής της φουλ αντιπαθούς ομάδας, η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα στους 2, με βάση την εικόνα τους από την προηγούμενη σεζόν, θα εκλινα πιο πολύ προς τον λέοντα της Τανζανίας.nunies4 έγραψε:Η πραγματικά κακή είδηση της ημέρας είναι ότι η Ομόνοια εξετάζει τον Σποραρ και πάει πιο πίσω η λύση του Σαματα
nunies4 έγραψε:Αυτό είπα και εγώ και έπεσαν να με φάνε
Εγώ δε βλέπω χαφ πλέον.
Εκτός αν υπάρχει κάτι δουλεμένο, πιτσιρικάς με δανεισμό.
Ε όχι εντάξει είπαμε.navigator11 έγραψε:Αν ήμουν υποστηρικτής αυτής της φουλ αντιπαθούς ομάδας, η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα στους 2, με βάση την εικόνα τους από την προηγούμενη σεζόν, θα εκλινα πιο πολύ προς τον λέοντα της Τανζανίας.nunies4 έγραψε:Η πραγματικά κακή είδηση της ημέρας είναι ότι η Ομόνοια εξετάζει τον Σποραρ και πάει πιο πίσω η λύση του Σαματα
Αν μιλάμε για φορ η λογική λέει να πας με αυτόν που έβαλε 13 γκολ και όχι 3.
Αν μιλάμε για παλαιστή, ναι ο συμπαθής Τανζανος έχει το προβάδισμα.
- navigator11
Παρότι όλο αυτό που έχει γίνει κυρίως με τους κεντρικούς αμυντικούς για την Ευρώπη έπρεπε να είχε αποφευχθεί, αυτό είναι δεδομένο, εφόσον αποκτηθούν στις εναπομείνασες μέρες 2 πραγματικά αξιόλογοι παίχτες, χωρίς να χρειάζεται να είναι φρουφρουαρωματαδες από πλευράς ονόματος, που να μπορεί να βασιστεί γενναία πάνω τους ο Λουτσέσκου στο και φέτος επιχειρηθησόμενο ροτέισον στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, κάπως θα αμβλυνθεί, εκτιμώ, το όλο κλίμα γκρίνιας. Μιλάω για πραγματικά χρήσιμους παίκτες με βάση τη Λουτσέσκεια λογική, ικανούς να ξεκουράζουν χωρίς σοβαρές αγωνιστικές αναταράξεις τους χαφ και αμυντικούς, που θα πάρουν επ' ώμου το Γιουρόπα. Δε γίνεται να μην ξεμείνουν τέτοιου είδους παίχτες από αύριο κι έπειτα.nunies4 έγραψε:Αυτό είπα και εγώ και έπεσαν να με φάνε
Όταν δηλωθεί η λίστα θα έχουμε νέο νταλκα...ποιοι δηλώθηκαν , ποιοι κόπηκαν  

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος van rooy την Τετ 04 Σεπ 2024, 17:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

- Σουριναμέζος
Αλεπού ο Ρουμάνος θέλει τον Μεϊτέ ξεκούραστο στα εγχώρια παιχνίδια να εξασφαλίσει το back to back  

Στόχος το back2back...
Ένας Ζιγκο κι ένας ΜΕΪΤΕ ήταν η απόσταση...
Ξεκόλληστε με την Ευρώπη και τη λίστα!
Έχει ήδη κλειδώσει...
Ροτεισον θα κάνει στην Ευρώπη...
Ένα στόπερ και τον ΜΕΪΤΕ από αύριο...

Ένας Ζιγκο κι ένας ΜΕΪΤΕ ήταν η απόσταση...
Ξεκόλληστε με την Ευρώπη και τη λίστα!
Έχει ήδη κλειδώσει...
Ροτεισον θα κάνει στην Ευρώπη...
Ένα στόπερ και τον ΜΕΪΤΕ από αύριο...
- Kabamaru11
O Μειτε,μαλλον μενει -μεχρι να φυγει τουλαχιστον- στην Μπενφικα,τσουλου παιζουν,στο νεο φορματ του Παγκοσμιου Κυπελλου Συλλογων παιζουν και εχει διετες συμβολαιο με 1,8 τον χρονο εκει,γιατι να φυγει;