Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από makispaspartou »

Οι παίκτες που χτυπάει ο ΠΑΟΚ είναι παικταράδες και μακάρι να κλείσουν.
Κάμαρα Ετζουκε Μπρειθγουειτ όχι απλά μας δυναμώνουν αλλά μας αναβαθμίζουν.
Από κει και πέρα μέχρι το τέλος ευπρόσδεκτοι είναι και οι Γιαννουληδες , Λιβαγια , Μισιτς , Σέντερ μπακαρα.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ρε κλείστε τον έτζουκε. Ο ιδανικός είναι στο ποδόσφαιρο μετάβασης που παίζουμε. Όταν δεν το κάνει ο ταισον θα το κάνει ο έτζουκε. Άσε που έχει και μεταπωλητική αξία και αξίζει να επενδύσεις πάνω του
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ο Ετζουκε 99,9% ψημενος και κλεισμενος ειναι..
Κατι λεπτομερειες απομενουν..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αμστερνταμερ επιβεβαιωμένο; Καλό νέο! Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Amsterdamer_87 έγραψε:Ελπιζω η φαση με τον Μπρειθγουειτ να μην καταληξει σε περιπτωση Γκαμπιαντινι..
Γιατι λογω του Μπρειθγουειτ θα πλανταξουμε στο "γουειτ" για φορ..
Αν και να πω την αμαρτια μου εγω και με τον Σαματακο και τον Τζιμα καλυμενος θα ειμαι..
100%
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

aivas19 έγραψε:Αμστερνταμερ επιβεβαιωμένο; Καλό νέο! Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες
Επιβαιβεωμενο μεχρι να μπουν οι υπογραφες δεν ειναι τιποτα..
Αλλα η φαση ετσι εχει..
Ο παιχτης σιγουρα θελει ΠΑΟΚ..
Η κα Μαρια θα τα καταφερει οπως παντα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Πάντως επειδή γίνεται σε αρκετά σχόλια αναφορά στα ποσά των συμβολαίων, πχ του Ετζούκε, καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας, το που θα προσπαθήσουμε να πάμε να παίξουμε.

Ενδεχομένως να μην φτάνουν μόνο οι Ετζούκε, Καμαρά, Μπρέθγουεϊτ, κλπ για το Ch.L. Και το εννοώ.

Θα πει κάποιος, ναι αλλά μεγαλώνει το ρίσκο (άνοιγμα) και αν κάτσει η στραβή τι θα γίνει. Οκ ναι παίζει και αυτό προφανώς.

Η ουσία όμως είναι πως αν μπούμε στο league stage του Ch.L., είναι τρομερά πιθανό να αντιμετωπίσουμε τέρατα.

Δεν λέω πως θα κερδίσουμε την Παρί αν έχουμε και τον Ετζούκε και τον Δανό, αλλά αν μη τι άλλο, θα παίξει ρόλο.

Είναι αλλιώς να κατέβουμε μετά από ΣΚ που ο Τάισον θα έχει παίξει 70-80 λεπτά απέναντι στη Τρίπολη και να είναι φρέσκος ο Ετζούκε και αλλιώς να πρέπει να παίξει ο Τάισον 90 λεπτά στα καπάκια απέναντι στη χ-ψ Μπάγερν.

Χρειαζόμαστε και Μπάμπα, αλλά και Γιαννούλη. Χρειαζόμαστε και Καμαρά, αλλά και έναν ανώτερου επιπέδου από τον Τσιγγάρα.

Προσωπική άποψη τα παραπάνω, αν και από τις κινήσεις που βλέπω να κάνουμε, θεωρώ πως το ίδιο πιστεύουν και μέσα στη ΠΑΕ.

Να φτιαχτεί ένα σύνολο που θα ξεχειλίζει από ποιότητα και θα μπορούν οι παίκτες να κάνουν άνετα το Τετάρτη - Κυριακή στις εντάσεις που απαιτούνται.
RefusedMemoriez

Δημοσίευση από RefusedMemoriez »

Σβαμπ μειτε κετζιορα

Μουνιαν κάμαρα εντζουκ γιαννουλι

Μπαίνεις cl

Δίνεις Ντελια 25+

Ξεφορτώνεσαι εκονγκ σαματά

Παίρνεις 2 υπερταλεντα στο 9 και 10 ηλικιες 19-23 και ένα CB σε καλή ηλικία 28-31 με καμία 10-14 εκ όλα μαζί και τελείωσες.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δευτέρα βγαίνουν τα διαρκείας, θεωρώ σίγουρο ότι επικοινωνιακά θα θέλουν να κάνουν ανακοινώσεις μέχρι τότε.

Αν σκάσουν οι 3 ανακοινώσεις + του αρχηγού + Καμάρα + Ετζουκε, θα πέσει το σύστημα.
Άβαταρ μέλους
s44

Δημοσίευση από s44 »

Gospi έγραψε:Εγώ κόβω το κεφάλι μου ότι παλεύουν να ανακοινώσουν τις ανανεώσεις των 3ων και ίσως και την μεταγραφή Καμαρά μέχρι την Παρασκευή, με σκοπό να πάρουν φωτιά τα διαρκείας που ανοίγουν τη Δευτέρα. Εγω προσωπικά ακόμη και κλεισμένους να τους είχα όλους, θα τους ανακοίνωνα την Κυριακή το βράδυ και καπάκια Δευτέρα θα έλεγα "για περάστε να παρετε τώρα διαρκείας"
Mitsospaoki4 έγραψε:Δευτέρα βγαίνουν τα διαρκείας, θεωρώ σίγουρο ότι επικοινωνιακά θα θέλουν να κάνουν ανακοινώσεις μέχρι τότε.

Αν σκάσουν οι 3 ανακοινώσεις + του αρχηγού + Καμάρα + Ετζουκε, θα πέσει το σύστημα.
Το ίδιο υποπτεύθηκα κι έγραψα κι εγώ χθες... για να δούμε
s44 έγραψε:Εγω θέλω να πιστεύω ότι έχουν συμφωνήσει με Κεντζιόρα, Σβαμπ, Μεϊτέ (+Καμαρά; γιατι ακολούθησε ο ενας τον άλλο ξαφνικά προχθες στο ινστα...) κι απλά θα μας το λανσάρουν πριν βγαλουν τα διαρκείας. Το ελπίζω δηλαδή να γίνει έτσι
San4

Δημοσίευση από San4 »

Κι εγω πιστευω οτι δεν εχουμε προβει σε ανακοινωσεις για κανεναν καθαρα για λογους επικοινωνιας/προγραμματισμου. Δεν νομιζω να μην εχουμε κατι ανακοινωσιμο με τις 3 ανανεωσεις+3 μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Μαντέψτε ποιός είναι ο καλύτερος πελάτης του Μαντί Καμαρά.

Το χαρτί :lol:

Έχει σκοράρει εναντίον τους 5 γκολ. Περισσότερα από οποιονδήποτε αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Unpsofable78 έγραψε:Μαντέψτε ποιός είναι ο καλύτερος πελάτης του Μαντί Καμαρά.

Το χαρτί :lol:

Έχει σκοράρει εναντίον τους 5 γκολ. Περισσότερα από οποιονδήποτε αντίπαλο.
Το χαρτι τελειωσε.

Τωρα να τα ριξει μαζεμενα στο προηγουμενο αφεντικο του
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Ξέρει κάποιος να μας πει ποιο είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο των τεσσάρων χειρότερων ομάδων που έπαιξαν πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ;
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ετσι όπως το κόβω το κλίμα βλέπω να βγαίνει δημοσίευμα με τίτλο "ανατροπή της ανατροπής για Καμαρά".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”