20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβητητη ακόμα και σε αυτή την ηλικία...
Τέτοιους παίχτες θέλουμε ποιοτικούς και με ευρωπαϊκές παραστάσεις..
Μπράβο στον αρχηγο
Τέτοιους παίχτες θέλουμε ποιοτικούς και με ευρωπαϊκές παραστάσεις..
Μπράβο στον αρχηγο
Αμυντικά στάθηκα καλά απέναντι στους αντιπάλους του.
Αλλά από την πλευρά του μπήκε το γκολ και από την πλευρά του πήγε να μπει το αυτογκολ.
Επιθετικά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι μετά το πρώτο 20λεπτο.
Εύχομαι ο τραυματισμός του να είναι κάτι μη σοβαρό, ώστε να τον δούμε ξανά πίσω φέτος για το κύπελλο
και τα πλέι-οφς.
Αλλά από την πλευρά του μπήκε το γκολ και από την πλευρά του πήγε να μπει το αυτογκολ.
Επιθετικά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι μετά το πρώτο 20λεπτο.
Εύχομαι ο τραυματισμός του να είναι κάτι μη σοβαρό, ώστε να τον δούμε ξανά πίσω φέτος για το κύπελλο
και τα πλέι-οφς.
-
Μπαρκαρούτσος
Θα το πω και κράξτε με, έτσι κι αλλιώς με έχετε πάει πίπα-κώλο το τελευταίο διάστημα.
Είναι τιμή του ΠΑΟΚ να έχει αρχηγό τον Adelino Vieirinha.
Σίγουρα ισχύει και το αντίστροφο, αλλά το παραπάνω πλέον το πιστεύω.
[youtube]-koauG1lpNo[/youtube]
0:43 δείτε τι λέει ο Αρχηγός.
Τα σκαμπό μου και τ'αρχίδια μου. Να το δουν αυτό οι μ@λ@κες που θα ήταν υπαίτοιοι που δεν θα συνέχιζε ο Andre στον ΠΑΟΚ και να πάνε να δουλέψουν σε βοθρατζίδικο, για να νιώσουν οικεία.
Επίσης.. Τι χάλια είναι αυτά στο μνημείο του Κατσούρη;! Κάθε μέρα περνάνε από εκεί, δεν το βλέπουν;!
Είναι τιμή του ΠΑΟΚ να έχει αρχηγό τον Adelino Vieirinha.
Σίγουρα ισχύει και το αντίστροφο, αλλά το παραπάνω πλέον το πιστεύω.
[youtube]-koauG1lpNo[/youtube]
0:43 δείτε τι λέει ο Αρχηγός.
Τα σκαμπό μου και τ'αρχίδια μου. Να το δουν αυτό οι μ@λ@κες που θα ήταν υπαίτοιοι που δεν θα συνέχιζε ο Andre στον ΠΑΟΚ και να πάνε να δουλέψουν σε βοθρατζίδικο, για να νιώσουν οικεία.
Επίσης.. Τι χάλια είναι αυτά στο μνημείο του Κατσούρη;! Κάθε μέρα περνάνε από εκεί, δεν το βλέπουν;!
ως άνθρωπος που έχω εργαστεί στον τομέα των εκκενώσεων βόθρων, ενημερώνω πως βγάζαμε πολύ αξιππρεπώς το ψωμί μας και συνεχίζουν και σημερα καποιοι να το βγάζουν το ψωμί τους με αξιοπρέπεια.
-
Μπαρκαρούτσος
Ναι, αλλά εσύ δεν νοιώθεις οικεία με τα σκατά.
Εκείνοι μη σε πω συγγενεύουν κιόλας.
Δεν ψέγω τη δουλειά, ψέγω τους ανθρώπους τους συγκεκριμένους.
Κι εγώ στη δουλειά μου έχω έρθει σε επαφή με σκατά (κανονικά σκατά), μην αγχώνεσαι..
Εκείνοι μη σε πω συγγενεύουν κιόλας.
Δεν ψέγω τη δουλειά, ψέγω τους ανθρώπους τους συγκεκριμένους.
Κι εγώ στη δουλειά μου έχω έρθει σε επαφή με σκατά (κανονικά σκατά), μην αγχώνεσαι..
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24
Η μεγάλη ανησυχία αφορά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, δέχτηκε χτύπημα στον επαναληπτικό με την Μαρσέιγ στην Τούμπα, για τα προημιτελικά του Europa Conference League και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Ο Πορτογάλος, υπέστη έναν περίεργο τραυματισμό στο γόνατο. Αυτό διότι παρόλο που έχει βγάλει καθαρές εξετάσεις εδώ και λίγο καιρό, δεν έχει επιστρέψει εφόσον πονούσε πολύ παρά και τις ενέσεις που έχει κάνει. Η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και θα αξιολογείται μέρα με την μέρα μέχρι την τελευταία στιγμή.
Η μεγάλη ανησυχία αφορά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, δέχτηκε χτύπημα στον επαναληπτικό με την Μαρσέιγ στην Τούμπα, για τα προημιτελικά του Europa Conference League και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Ο Πορτογάλος, υπέστη έναν περίεργο τραυματισμό στο γόνατο. Αυτό διότι παρόλο που έχει βγάλει καθαρές εξετάσεις εδώ και λίγο καιρό, δεν έχει επιστρέψει εφόσον πονούσε πολύ παρά και τις ενέσεις που έχει κάνει. Η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και θα αξιολογείται μέρα με την μέρα μέχρι την τελευταία στιγμή.
-
panpangr77
- ΑποστόληςΑ
Η παρουσία σου σήμερα δηλώνει ότι θα είσαι παρών στον τελικό.
Ναι, αλλά αυτός είναι ειδική περίπτωση. Η μόνη..όλοι οι άλλοι όπως είπες δρόμο.Dimg4 έγραψε:Αρχηγε... δεν
-
paok düsseldorf
Φαντασου πως θα εισαι του χρονου.
Να σου το πω;
ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Να σου το πω;
ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ούτε 1η ούτε 2η ούτε 3η επιλογή. Μόνο για τα αποδυτήρια μέχρι να καταλάβει πως δεν το σώμα δεν ανταποκρίνεται πλέον.
Καλός χρυσός άγιος παίκτης σύμβολο για την ομάδα αλλά πρέπει να αποτελέσει παρελθόν αν θέλουμε να είμαστε σύγχρονη ομάδα γιατί και του χρόνου μπορεί να παίξουμε 60 παιχνίδια και κάποιοι λόγο ηλικίας θα είναι ανύπαρκτοι
- ΑποστόληςΑ
Τιμής ένεκεν θα παραμείνει. Όχι για αγωνιστικούς λόγους, φυσικά.
-
john4serres
Φέρε δύο μηχανάκια για αριστερό μπακ, καλούς παίκτες.
Έναν βασικό κοντά στο 700αρι παικταρά
Και έναν αναπληρωματικο του 300αριου ή δώσε 20-25 ματς ως βασικός στον Τσαούση.
Ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει ως αριστερός χαφ - οργανωτής - όχι βασικός εννοείται αλλά να παίρνει κάποια λεπτά είτε είναι 15 είτε 30 και να δίνει ποιοτικά στοιχεία στην ομάδα (τύπου Βαλμπουενα)
Έναν βασικό κοντά στο 700αρι παικταρά
Και έναν αναπληρωματικο του 300αριου ή δώσε 20-25 ματς ως βασικός στον Τσαούση.
Ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει ως αριστερός χαφ - οργανωτής - όχι βασικός εννοείται αλλά να παίρνει κάποια λεπτά είτε είναι 15 είτε 30 και να δίνει ποιοτικά στοιχεία στην ομάδα (τύπου Βαλμπουενα)