9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οποιος θελει να κανει συζητηση με αλλον υπαρχουν pm.Το τοπικ του σαλπιγγιδη ειναι για αλλο λογο...
Το επομενο ποστ ασχετο θα σβηνεται..
Άβαταρ μέλους
eorptol

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

ainamkoap έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=WXsc561z ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=EGwq_2Ro97Y

Tα πανιά που βρίζαμε τον κοντό ,θα τα κρεμάσουμε ανάποδα στην 1 και θα τα κάψουμε στο επόμενο γκολ του;

Όποιος θέλει να δει βλέπει, όποιος δεν θέλει κοιτάζει αλλού , το παίζει πολιτισμένος και ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.

Εννοείται δεν είναι θέμα ηλιθιότητας όπως είπε ένας φίλος πιο πριν. Απλά είναι θέμα προτεραιωτήτων .

Πάμε όλα τα αδέρφια μαζί ,το συνθηματάκι το καλό που λέγαμε με τον βάζελο πριν κανα 2 χρονάκια;

ξεκίνα και ακολουθώ , ξέρεις εσύ... :)

:):):):) α ρε αγγελε πΟλλα στραβά είχες αλλα είχες και πΟλλα καλα μας λείπουν οι ατάκες σου όπως ...
´αυτη η πόλη είναι άρρωστη ο ΠΑΟΚ μακριά απο αυτήν μπορει να διακριθεί ´ η ατάκα σου για τα μπερδεμένα
Και έχουμε πολλούς μπερδεμένους δυστυχώς ....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στα 20 οφ-τοπικ λετε και ενα ον-τοπικ και θελετε να το κρατησουμε κιολας.. :lol: :lol: :lol:

Αντε ηρεμηστε βρε....
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Βλέποντας το τόπικ κλειδωμένο .....ειλικρινά στενοχωριέμαι.......!

Στενοχωριέμαι γιατί κάποιοι άνθρωποι με μεστό λόγο δε μπορούν να γράψουν την άποψη τους και τη κριτική τους στον εν λόγω παίχτη που μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνετε 100% στις προσδοκίες του ΠΑΟΚΤΣΗ κακά τα ψέματα.

Ρε παιδιά τι θα γίνει?

Δε μπορείτε να το κρίνετε αγωνιστικά και να σταματήσετε να μιλάτε για το πόσα παίρνει?Για προδότες και λοιπές μικροψυχίες?

Και μένα δε μου αρέσει αγωνιστικά για πολλούς λόγους αλλά δε φταίει μόνο αυτός....φταίνε πολλά που τα έχουμε αναλύσει χίλιες φορές.

Κανένας μοντ δεν ήθελε και δε θέλει να σβήνει ποστ.....αλλα πως να το κάνουμε.....δε γίνετε να αφήνουμε σε ένα τόπικ που μιλάμε για την αγωνιστική απόδοση ενός παίχτη να γράφετε για τα χίλια μύρια άσχετα και να τσακώνεστε σα τα κοκόρια γαμω το κέρατο μου(λες να έχω?) :lol:

Ρε είστε όλοι ΠΑΟΚ ξεκολλάτε να πούμε.....!!!

Είδατε να γίνετε κανας σαματάς όσες μέρες γράφαμε για καθαρά αγωνιστικά θέματα στο συγκεκριμένο τόπικ?
Τίποτα δεν έγινε......ακόμα και ο Φαλέγκος με το Τίμο που έχουν κάθετα διαφορετικές απόψεις κρατάνε επίπεδο τις περισσότερες φορές.

Ε μπήκανε ξαφνικά δυο τρεις που μπαίνουν μόνο στις λύπες και τα κάνανε π@τάνα μιλώντας λες και ο Σάλπι τους έχει σκοτώσει το σκύλο με δεξί βολέ.

Και με το Μπακούνιν που μίλησα έδειξε ότι δε του αρέσει η κατάσταση και κατάλαβε ποσο δύσκολη είναι η θέση των μοντς.
Περιμένω και τους υπόλοιπους να έρθουν στο τσατ του webradio να τους λύσουμε ότι απορία έχουν ή να συζητήσουμε όλοι μαζί πως μπορούμε να κάνουμε το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ καλύτερο.

Κανείς σας ρε παιδια απο αυτους που την λέτε στο Σάλπι και γενικά πιστεύετε ότι οι Μοντς στηρίζουν το Σάλπι και τους παίχτες και μαγειρέυουν και κάνουν και ράνουν δε μου έχει στείλει ενα γ@μημενο ΠΜ να μου πει ρε Μ@Λ@ΚΑ Αργοναυτη τι ειναι αυτά ρε μάγκα....να μου πει με επιχειρήματα πως να το ισιωσουμε το πράμα ...οτι ρε παιδί μου ειναι ενοχλημένος.

Αντίθετα.......πόλεμος.....πολεμος ...π@τάνα όλα.Να βλέπουν οι οχτροι να χαίροντε.....Ρε αυτό θέλετε?
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Φιλε μου, μακαρι να ειχα τα ποστς που σβησατε, να στα δειξω να μου πεις τον λογο που σβηστηκαν. Συζητηση καθαρα για τον Σαλπιγγιδη καναμε. Τεσπα, δυστυχως το PAOKmania εχει αποδειξει απειρες φορες την πολιτικη του είτε με τα "polls" ειτε με τα κοψε ραψε. Ξοδευουμε ωρα απο τις ζωες μας για να πουμε την αποψη μας και ο αλλος σβηνει και γελαει κιολας.
Εκει καταντησε ο λαος του ΠΑΟΚ ή μαλλον ο ιντερνετικος λαος του ΠΑΟΚ. Να γραφει ο καθε τυχαρπαστος που μαθαινει τα νεα του ΠΑΟΚ btw απο την κατασταση της εγκυμοσυνης της Λιλης απο το Hello! ή που εγινε ΠΑΟΚ την μερα που ανελαβε ο Ζαγορακης γιατι πιο πριν..."καλα ρε, με τον ΠΑΟΚ ασχολειστε ακομα;"
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μοδα, δεν ειναι κυπελλα κ βαθμοι, δεν ειναι προοπτικη του ενος γκολ παραπανω (το οποιο φυσικα οχι μονο δεν ηρθε αλλα εγινε κ δυσκολοτερο πλεον...), ειναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
Και ο κυριος αυτος που εφερε την διχονοια στον κοσμο του ΠΑΟΚ, οσο μενει τοσο διασπα την μεγαλυτερη δυναμη του ΠΑΟΚ, τον λαο του.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

darklord έγραψε:Φιλε μου, μακαρι να ειχα τα ποστς που σβησατε, να στα δειξω να μου πεις τον λογο που σβηστηκαν. Συζητηση καθαρα για τον Σαλπιγγιδη καναμε. Τεσπα, δυστυχως το PAOKmania εχει αποδειξει απειρες φορες την πολιτικη του είτε με τα "polls" ειτε με τα κοψε ραψε. Ξοδευουμε ωρα απο τις ζωες μας για να πουμε την αποψη μας και ο αλλος σβηνει και γελαει κιολας.
Εκει καταντησε ο λαος του ΠΑΟΚ ή μαλλον ο ιντερνετικος λαος του ΠΑΟΚ. Να γραφει ο καθε τυχαρπαστος που μαθαινει τα νεα του ΠΑΟΚ btw απο την κατασταση της εγκυμοσυνης της Λιλης απο το Hello! ή που εγινε ΠΑΟΚ την μερα που ανελαβε ο Ζαγορακης γιατι πιο πριν..."καλα ρε, με τον ΠΑΟΚ ασχολειστε ακομα;"
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μοδα, δεν ειναι κυπελλα κ βαθμοι, δεν ειναι προοπτικη του ενος γκολ παραπανω (το οποιο φυσικα οχι μονο δεν ηρθε αλλα εγινε κ δυσκολοτερο πλεον...), ειναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
Και ο κυριος αυτος που εφερε την διχονοια στον κοσμο του ΠΑΟΚ, οσο μενει τοσο διασπα την μεγαλυτερη δυναμη του ΠΑΟΚ, τον λαο του.
Σωστα αδερφε ολα τα παραπανω που λες αλλα σε αυτο το σημειο χανεις λιγο. Δεν φταιει αυτος κυριος που παραμενει στον ΠΑΟΚ και διασπα το λαο του, αλλα φταιει ο λαος που διασπαται εξ αιτιας αυτου του κυριου. Δεν εχει ανταποκριθει στις προσδοκιες μας, σωστο, και μας "πουλησε" πριν μερικα χρονια, σωστο και παλι, αλλα δεν παυει να ειναι παικτης του ΠΑΟΚ και οσο καταφερνουμε και τσακωνωμαστε για εναν παικτη του ΠΑΟΚ υπευθυνοι ειμαστε εμεις.Επομενως δεν πρεπει να φυγει ο Σαλπι, μαλλον εμεις πρεπει να αλλαξουμε μυαλα!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εγώ δεν βλέπω καμία διάσπαση στον λαό του ΠΑΟΚ... Βλέπω ενα 90% να μην έχει πρόβλημα που υπάρχει ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ (ή τουλαχιστον να τον κρίνει αραια και που, με ποδοσφαιρικά κριτήρια) και ένα 10% (βαριά βαριά - ίσως και πολλά λέω), μία μειοψηφία δηλαδή που έχει εμπάθεια προς το πρόσωπο του για τα γνωστά γεγονότα του παρελθόντος.

Και για να λεμε του στραβου το δίκιο, δεν μπορείς να είσαι ιδεολόγος στον επαγγελματικό αθλητισμό. Γιατί και ο Ολυμπιακός, όσο και αν πονάει μερικούς, ως ομάδα της εργατιάς ξεκίνησε και του λαικου κινήματος. Τώρα όμως έχει καταντήσει το ακριβώς αντίθετο, από τις αξίες που υποτίθεται υποστηρίζει. Αυτοι δηλαδή τι να πουν?

Στην ουσία ελάχιστοι είμαστε "ΠΑΟΚ" ιδεολογικά... Οι πιο πολλοί είμαστε 'ΠΑΕ ΠΑΟΚ". Εχει τεραστια διαφορά...
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Η παρουσία του Σαλπιγγίδη στην ομάδα δεν ευθύνεται για τη διάσπαση του λαού του ΠΑΟΚ. Αντίθετα, η λογική ορισμένων, ειδικά μάλιστα όταν αποτελούν φανερά τη μειοψηφία, να προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους με οποιοδήποτε τρόπο, αυτό είναι που φέρνει το διχασμό. Η λογική του να αποκαλούμε "αλλόθρησκο" όποιον διαφωνεί μαζί μας, αυτή είναι που φέρνει τον διχασμό. Η συνεχής λεκτική επίθεση, αλλά και η χρήση ή η απειλή χρήσης σωματικής βίας σε εν ενεργεία ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αυτή είναι που φέρνει τον διχασμο. Ο εξευτελισμός ποδοσφαιριστή της ομάδας και ο ψυχολογικός πόλεμος εναντίον του, αυτά φέρνουν διχασμό. Το να σπάμε, να καίμε, να ρημάζουμε, το να κοντεύουμε να κάψουμε ζωντανό αντίπαλο ποδοσφαιριστή, το να μπουκάρουμε στο γήπεδο, το να πετάμε αντικείμενα σε συνοπαδούς, αυτά φέρνουν τον διχασμό.

Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση και προπονητή που θα λάβουν τις αποφάσεις. Δε μπορεί ωστόσο να μη λαμβάνεται υπόψη ότι (χωρίς βέβαια να υπάρχει σαφής τρόπος σφυγμομέτρησης) η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού του ΠΑΟΚ είναι υπέρ της διοίκησης Ζαγοράκη, υπέρ του προπονητή Μπόλονι, και υπέρ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, για τον οποίον διοίκηση και προπονητής έχουν επίσης την καλύτερη των απόψεων. Εφόσον αυτοί που πρέπει να κρίνουν και να αποφασίσουν, συμφωνούν ότι είναι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ να έχει στις τάξεις του τον Δ. Σαλπιγγίδη, οφείλουμε να συνταχθούμε με αυτή την επιλογή και να τη στηρίξουμε. Μπορεί να διαφωνούμε, αλλα δε μπορούμε να τα κάνουμε όλα π@#@#να για να επιβάλλουμε τη δική μας άποψη. Αν το κάνουμε αυτό, τότε εμείς είμαστε που διχάζουμε, διασπούμε, και δημιουργούμε πρόβλημα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Κωστίκος
Ορφανός
Χ. Δημόπουλος
Σκαρτάδος
Ζαγοράκης
Βενετίδης
Καφές

για το ΠΟΚ δε φύγανε όλοι αυτοί ή με απατά η μνήμη μου; Κάνω λάθος όταν λέω πως η λίστα μπορεί να συμπληρωθεί με άλλα 20 ονόματα; Πόσοι από αυτούς γύρισαν όσο η ποδοσφαιρική τους αξία ήταν ψηλά; Ξέχασα, όμως ο κοντός έκανε χειρονομίες και έφαγε και τα λεφτά μας.

Βαρέθηκα. Κοντή (sic) μνήμη και ακόμα χειρότερο επιλεκτική. Κλειδώστε το.

:pano:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:μπλα μπλα μπλα .... Επομενως δεν πρεπει να φυγει ο Σαλπι, μαλλον εμεις πρεπει να αλλαξουμε μυαλα!
Maximus έγραψε:Εγώ δεν βλέπω καμία διάσπαση στον λαό του ΠΑΟΚ... μπλα μπλα μπλα ....
alex ntepo έγραψε: ... μπλα μπλα μπλα .... Μπορεί να διαφωνούμε, αλλα δε μπορούμε να τα κάνουμε όλα π@#@#να για να επιβάλλουμε τη δική μας άποψη. Αν το κάνουμε αυτό, τότε εμείς είμαστε που διχάζουμε, διασπούμε, και δημιουργούμε πρόβλημα στην ομάδα.
cellophan έγραψε:.... μπλα μπλα μπλα ....
Βαρέθηκα. Κοντή (sic) μνήμη και ακόμα χειρότερο επιλεκτική. Κλειδώστε το.
:pano:
+9
Μάγκες, χίλια ευχαριστώ. Με γλυτώσατε από μπόλικο γράψιμο και πιθανό μπαν.
Άντε γιατί νόμιζα ότι εγώ αρμένιζα στραβά.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Maximus έγραψε:Εγώ δεν βλέπω καμία διάσπαση στον λαό του ΠΑΟΚ... Βλέπω ενα 90% να μην έχει πρόβλημα που υπάρχει ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ (ή τουλαχιστον να τον κρίνει αραια και που, με ποδοσφαιρικά κριτήρια) και ένα 10% (βαριά βαριά - ίσως και πολλά λέω), μία μειοψηφία δηλαδή που έχει εμπάθεια προς το πρόσωπο του για τα γνωστά γεγονότα του παρελθόντος.

Και για να λεμε του στραβου το δίκιο, δεν μπορείς να είσαι ιδεολόγος στον επαγγελματικό αθλητισμό. Γιατί και ο Ολυμπιακός, όσο και αν πονάει μερικούς, ως ομάδα της εργατιάς ξεκίνησε και του λαικου κινήματος. Τώρα όμως έχει καταντήσει το ακριβώς αντίθετο, από τις αξίες που υποτίθεται υποστηρίζει. Αυτοι δηλαδή τι να πουν?

Στην ουσία ελάχιστοι είμαστε "ΠΑΟΚ" ιδεολογικά... Οι πιο πολλοί είμαστε 'ΠΑΕ ΠΑΟΚ". Εχει τεραστια διαφορά...

Θεε και Κυριε.

Ντρεπομαι γι'αυτο που διαβασα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πες μας αδερφε για ποιο πραγμα ντρεπεσαι, για να το συζητήσουμε...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

darklord έγραψε:Φιλε μου, μακαρι να ειχα τα ποστς που σβησατε, να στα δειξω να μου πεις τον λογο που σβηστηκαν. Συζητηση καθαρα για τον Σαλπιγγιδη καναμε. Τεσπα, δυστυχως το PAOKmania εχει αποδειξει απειρες φορες την πολιτικη του είτε με τα "polls" ειτε με τα κοψε ραψε. Ξοδευουμε ωρα απο τις ζωες μας για να πουμε την αποψη μας και ο αλλος σβηνει και γελαει κιολας.
θα σου ζητουσα εαν δεν απευθυνεσαι σε μενα, να μη γραφεις υποτιμητικα σχολια σε τριτο προσωπο αναφεροντας το ονομα μου οκ dark? "αερολογιες" και λοιπα να λειπουν. Γραψε τα σχολια σου αλλα μην αναφερεσαι σε μενα σε τριτο προσωπο και υποτιμητικα.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Kοιτα μαξιμε ειναι ολοφανερο το θεμα,απλα κανε μου την χαρη να μην μιλας σε πληθυντικο βαθμο οταν μιλας για ιδεολογιες,ΠΑΟΚ fc. και συγκρισεις με τον ολυμπιακο.

Δεν ονειροβατω,ξερω οτι τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ τα τελευταια πολυ κοντινα μας χρονια αλλα ενα τεραστιο κομματι του λαου ειναι ιδεολογικα ΠΑΟΚ και το δειχνουν με τις πραξεις τους και με την τρελα που εχουν στο κεφαλι τους.

Και που ειναι εδω και επιμενουν σε πεισμα των καιρων.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

συμφωνω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”