Φανέλα ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Με θύμισες τον montelo (aka ntelomo, dianabol), ένα από τα αγαπημένα μου trolls εδώ μέσα!
- john4serres
PAOKvoice.comΠριν από δυο μέρες το PAOKVoice σας είχε αποκαλύψει πως το προσεχές διάστημα θα «ανέβει» στο επίσημο site του ΠΑΟΚ ψηφοφορία μέσω της οποίας θα μπορεί ο κόσμος της ομάδας να επιλέξει την επόμενη φανέλα της.
Η συγκεκριμένη πρωτοποριακή κίνηση θα ξεκινήσει με αφορμή την αντικατάσταση της φανέλας των 90 χρόνων που τον ερχόμενο Ιανουάριο μας αποχαιρετά, με μια της επιλογής του κόσμου.
Το συγκεκριμένο εγχείρημα προχωράει με γοργούς ρυθμούς καθώς την ερχόμενη Παρασκευή, μια μέρα μετά τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Τιφλίδας αναμένεται να είναι στον «αέρα» ώστε να ξεκινήσει η ψηφοφορία.
Η ψηφοφορία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, με την φανέλα που θα προκύψει να είναι διαθέσιμη από τις αρχές του νέου έτους.
http://www.paokfc.gr/nea/epilexte-ti-ne ... -tou-paok/
ποσο μπροστα σε επιπεδο μαρκετιγκ η παε
εσεις τι λετε παιδια ποια σας αρεσει
ποσο μπροστα σε επιπεδο μαρκετιγκ η παε
εσεις τι λετε παιδια ποια σας αρεσει
θα ηθελα παρακαλω οι ειδικοι εω μεσα να τις φτιαξουν οπως τις βλεπου και να βαλουν ψηφοφορια εδω μεσα
Για την πορτοκαλί δεν το συζητάμε. Τρεις απόψεις μέχρι τώρα, τρεις διαφορετικές επιλογές.ABALAEA2 έγραψε:Οι τρεις εκτός της πορτοκαλί είναι πολύ καλές, αλλά η δεύτερη (λευκή) γαμάει...
Συμφωνούμε στην πορτοκαλί, πάντως.

- pirate_salonica
Ψήφισα την τρίτη... η πορτοκαλί έκτρωμα,η δεύτερη καλή αν και έχουμε ήδη άσπρη... η πρώτη δε μ'ενθουσίασε.
- efthimis_paok
Φανέλα ΠΑΟΚ
Και οι τρεις πρώτες πολύ καλές. Η πορτοκαλί μετριοχαλια.
Ψήφισα μαύρη ριγέ εντέλει.
Ψήφισα μαύρη ριγέ εντέλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Πέμ 25 Αύγ 2016, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
3η εύκολα...
Πορτοκαλί δεν μου αρέσει καθόλου. Λευκή, αν και γαμάτη, έχουμε. Οπότε πάμε στις 2 μαύρες...
Από αυτές η 3η μου έκανε πιο πολύ κλικ.
Πορτοκαλί δεν μου αρέσει καθόλου. Λευκή, αν και γαμάτη, έχουμε. Οπότε πάμε στις 2 μαύρες...
Από αυτές η 3η μου έκανε πιο πολύ κλικ.
- Chuck Norris