Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Tolaros έγραψε:Μη μιλάτε για ηλικία σαν επιχείρημα μωρέ έχουμε δει όλοι 3 χιλιάδες φορές σε ριπλέι το γκολ του Τάισον στο Χαριλάου.
Το αν είναι τελειωμένος κάποιος δεν έχει με την ηλικία
Ακριβώς. Ειδικά για ενάμιση χρόνο συμβόλαιο, ο καλός Μπακαμπού είναι πολυτέλεια να τον έχεις ως έξτρα λύση.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ποιος είναι αυτός ο πουστης ο Κύβος που όλο τον ρίχνουμε και όλο δεν πέφτει;
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Πιο κοντά φαίνεται πάντως σαν δανεικός ο Άκπομ πάρα να γίνει αγορά σε Μπακαμπού. Δεν νομίζω να προλαβαίνει να τρέξει μια υπόθεση σαν του Μπακαμπού σε 3 μέρες, ενώ δεν υπάρχει κοινό έδαφος πουθενά. Ο Άκπομ αν δεν κάνω λάθος, έχει κρατήσει συνεργάτη στην Ελλάδα από τότε που ήταν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με την ΠΑΕ. Σίγουρα έχει γίνει προσέγγιση, και σίγουρα είναι πιο βατή η διαπραγμάτευση σε στενά χρονικά περιθώρια.

Κάπου άκουσα κι ολας σήμερα ότι ο Βρύζας ήταν στο αεροδρόμιο το πρωί. Τώρα αν μπήκε προς Άμστερνταμ θα το μάθουμε σύντομα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ντα Βίντσι σόρρυ αλλά όλο το σκεπτικό σου είναι βασισμένο στο Μετρόπολις

Αυτα
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Κάπου άκουσα;

Ντρέπεστε να πείτε ότι το ακούσατε στο ραδιόφωνο στην εκπομπή του Ραπτόπουλου;
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Hermann έγραψε:Κάπου άκουσα;

Μάλλον ναι, γιαυτό δεν το λένε :lol:
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

ο Πετρωτος μολις ειπε οτι οι ατζεντηδες του Μπακαμπου υποσχεθηκαν στον ΠΑΟΚ οτι θα μεινει ελευθερος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οκ αφου το ειπε ο Πετρωτος δε θα γινει [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Hermann έγραψε:Κάπου άκουσα;

Μα αφού είναι ντροπή...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ας το ξαναπούμε άλλη μια φορά. Λέτε να είπαν στον Λουτσεσκου μπορούμε να φέρουμε Γιαννουλη και Ακπομ και να είπε αυτός όχι φέρτε μου Μπακαμπου και Τζουρασεκ;;
Προφανώς και είπε φέρτε μου τον Μπακαμπου αν δεν μπορείτε τον Ακπομ ή φέρτε μου τον Δουβικα να δεν μπορείτε κάποιον άλλον. Όπως επίσης θα είπε ότι ο Τζουρασεκ μια χαρά περίπτωση είναι για ενάμιση χρόνο δανεισμό εφόσον Γιαννουλης δεν υφίσταται για τώρα. Δυστυχώς κι ενώ ήταν κλεισμένη μια πολύ καλή μεταγραφή άλλαξε αρδην η εμπιστοσύνη της Χοφενχαιμ απέναντι στον παίκτη και στράβωσε το πράγμα. Κάτι χειροπιαστό ακόμη για μπακ δεν ακούγεται. Κατά τα άλλα ισχύουν τα ρεπορτάζ για Μπακαμπου ότι είναι κοντά. Θα δούμε.. Εγώ ψήνομαι περισσότερο για Λιβαγια (προσωπική άποψη) αλλά ο Λουτσεσκου ψήνεται για Μπακαμπου και αυτό μετράει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τρί 28 Ιαν 2025, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Psagmenos4 έγραψε:Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Κόμο θέλει τον Μύθου από την κ19
Κανονίστε εκεί στην ΠΑΕ μετά από Τζόλη,Κουλιε,Τζίμα(όπως πάει η δουλειά) να δώσετε κι αυτόν και να μας φορτώσετε Samattes,Bakayokous και άλλα ποδοσφαιρικά χρεπια.
Κώττας, Λαγωνιδης, Φίλων,Γκούμας και Γκιτερσος αξίζει να προσεχθούν από Β. Ίσως και Γροσδης,Πιτσιωτης,Snaucner.
Τα τεράστια project όμως είναι αυτά που έπονται και μιλάω για Μπαταουλα, Μύθου , Πολυκράτη κατά κύριο λόγο αλλά και Παπαγεωργίου,Πολιτακη,Χατσιδη και Balde. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει ο 16χρονος Ρώσος τερματοφύλακας της U17 με ύψος ήδη 1.91 ( καημό το έχω να βγάλουμε έναν τερματοφύλακα επιπέδου από τα σπλάχνα μας)
Τον νου σας λοιπόν "ειδήμονες"
Με μέτρο το ξεπούλημα μη σας πάρει και σας σηκώσει!
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Στην Κομο είναι ένας Φάμπεργκας με τεράστιο όνομα Αγγλία και Ισπανία.

Το ότι μας τσεκαρουν δεν είναι κακο. Απεναντίας.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Γιατί να μην τον δώσουν τον Μύθου;
Επιτυχία των ακαδημιών είναι ακριβώς κι αυτό. Να πουλάς υπεραξία.
Δεν είναι μόνο να βγάζεις παίκτες για την πρώτη ομάδα.
Οταν ο Τζιμας που είναι ταλέντο δεκαετίας δεν παίζει βασικός πως περιμένουμε να παίξει ο Μύθου;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

makispaspartou έγραψε:Ας το ξαναπούμε άλλη μια φορά. Λέτε να είπαν στον Λουτσεσκου μπορούμε να φέρουμε Γιαννουλη και Ακπομ και να είπε αυτός όχι φέρτε μου Μπακαμπου και Τζουρασεκ;;
Προφανώς και είπε φέρτε μου τον Μπακαμπου να δεν μπορείτε τον Ακπομ ή φέρτε μου τον Δουβικα να δεν μπορείτε κάποιον άλλον. Όπως επίσης θα είπε ότι ο Τζουρασεκ μια χαρά περίπτωση είναι για ενάμιση χρόνο δανεισμό εφόσον Γιαννουλης δεν υφίσταται για τώρα. Δυστυχώς κι ενώ ήταν κλεισμένη μια πολύ καλή μεταγραφή άλλαξε αρδην η εμπιστοσύνη της Χοφενχαιμ απέναντι στον παίκτη και στράβωσε το πράγμα. Κάτι χειροπιαστό ακόμη για μπακ δεν ακούγεται. Κατά τα άλλα ισχύουν τα ρεπορτάζ για Μπακαμπου ότι είναι κοντά. Θα δούμε.. Εγώ ψήνομαι περισσότερο για Λιβαγια αλλά ο Λουτσεσκου ψήνεται για Μπακαμπου και αυτό μετράει.
Τόσους κανονικούς φορ που λήγει το συμβόλαιο τους έχει στον κόσμο.Γιατι ντε και καλά πρέπει να πάρουμε έναν 34χρονο που από τότε που έφυγε από Ελλάδα samattoφερνει; Δεν μας φτάνει ο original;
Άντε δεν μπορείς Γιαννούλη η Jurasek. Γιατί δεν χτυπάμε Κυριακοπουλο η Λυκογιάννη; Ο Baba φέτος όπως περιφέρεται στον αγωνιστικό χώρο θυμίζει κομπάρσο στο Walking dead....
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Portable έγραψε:Στην Κομο είναι ένας Φάμπεργκας με τεράστιο όνομα Αγγλία και Ισπανία.

Το ότι μας τσεκαρουν δεν είναι κακο. Απεναντίας.
Κ ιδιοκτήτες με πολύ πολύ βαθιές τσέπες από Ινδονησία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”