70. Mbwana Ally Samatta
- PAOK_Antarctica
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Μπράβο ρε μλκ μπράβο
Ελπίζω ο μόνος λόγος που βγήκες είναι γιατί θα ξεκινήσεις και τη Κυριακή
Ελπίζω ο μόνος λόγος που βγήκες είναι γιατί θα ξεκινήσεις και τη Κυριακή
Ελπίζω, και δεν το λέω ειρωνικά, στο τέλος της καριέρας σου στη ομάδα να έχεις πιο πολλά κανονικά από οφσάιντ γκολ. Ε του πούστη δηλαδή, γαμώ την γκαντεμιά σου!
-
- Επικοινωνία:
Σήμερα για λίγα εκατοστά θα σφραγιζες την πρόκριση.Δεν πειράζει.Θα το κάνεις στο Βουκουρέστι
Μειωμενη η κινηση σημερα στο νημα σου, μεγαλε Λεοντα. Πλεον σκοραρεις και μας φαινεται αναμενόμενο 

-
Δεν θα μου προκαλεσει εντυπωση, ΠΑΟΚ εισαι. Ειμαστε ικανοι να του κανουμε πρόταση να μας φτύσει για προσωπικους λογους και να βιωσουμε συλλογικα δραματα μετα 

Μωρη αρρωστια πηρες μπρος
Εριξες και στο ξυλο σου
Σε θελουμε ετοιμο για την προκριση
Εριξες και στο ξυλο σου
Σε θελουμε ετοιμο για την προκριση
- PAOK - 1926-
Τανζανικο ατι ..απλα πραγματα..πλαγιοκοπηση γυρισμα στο πεναλτι..κινηση στο πρωτο απο συμπαικτη και ερχεσαι τρειλερ στο πεναλτι και το κολλας..αλλα στο 2γκολ επρεπε να κρατηθεις πισω απο την μπαλα αν και ευθυνη ειναι του πασερ παντα ..αλλα και εσυ πρεπει να κανει κρατηθεις πισω απο την μπαλα..για να γινουν ποιο απλα τα πραγματα..ομαδικο αθλημα ειναι..τελοςπαντων ..παμε για το επομενο..φορτωστε τον γιγαντα..ξερει τι να την κανει ..ειναι σε καλο φεγγαρι .. 

Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο λειτουργικός φορ με βάση αυτό που παίζει η ομάδα . Δείχνει σε καλό φεγγάρι .
Το έχω ξαναπεί , του χρόνου με Τσαλοφ , έναν ακόμα και αυτόν τρίτο με συμβόλαιο 600, δεν με χαλάει καθόλου . Επαγγελματίας , ξέρει τι παίζει η ομάδα , χωρίς να δώσει δικαιώματα και καλός αθλητής .
Το έχω ξαναπεί , του χρόνου με Τσαλοφ , έναν ακόμα και αυτόν τρίτο με συμβόλαιο 600, δεν με χαλάει καθόλου . Επαγγελματίας , ξέρει τι παίζει η ομάδα , χωρίς να δώσει δικαιώματα και καλός αθλητής .
- kataramenos5
Σύμφωνα...κάνε αρκετά πράγματα σωστά αλλά δυστυχώς η θέση του κρίνεται από το γκολ. Το 2ο γκολ του Ντελια με την Αεκ περυσι είναι καθαρά σωστή κίνηση φορ αλλά θυμόμαστε πιο πολυ τι εχασε...chri5ti9 έγραψε:Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο λειτουργικός φορ με βάση αυτό που παίζει η ομάδα . Δείχνει σε καλό φεγγάρι .
crow1581 έγραψε:Σύμφωνω...κάνε αρκετά πράγματα σωστά αλλά δυστυχώς η θέση του κρίνεται από το γκολ. Το 2ο γκολ του Ντελια με την Αεκ περυσι είναι καθαρά σωστή κίνηση φορ αλλά θυμόμαστε πιο πολυ τι εχασε...chri5ti9 έγραψε:Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο λειτουργικός φορ με βάση αυτό που παίζει η ομάδα . Δείχνει σε καλό φεγγάρι .