Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
γιαυτο πρεπει να περιμενουμε να δουμε και να μην κραζουμε προκαταβολικα....
-
Luigi Vampa
Το μοντέλο θα γίνει βιώσιμο αν έχεις έναν τεχνικό διευθυντή για χρόνια. Μέχρι να το έχεις αυτό κάθε δύο χρόνια θα αλλάζει το στυλ που θα παίζεις, η πολιτική με την εξέλιξη των νέων παικτών κ γενικά δε θα υπάρχει συνέχεια. Τεχνικό διευθυντή, σταθερή φιλοσοφία.
Παίδες ναι και για το εξτρέμ ξέρουμε αλλά ΛΟΓΙΚΑ αργεί και είναι πιο περίπλοκη περίπτωση οπότε δεν λέμε τίποτα παραπάνω.
Καλός παίκτης γρήγορος και ότι πρέπει για τη θέση.
Για το αριστερό μπακ ελπίζουμε να ολοκληρωθεί μέχρι Παρασκευή, εγώ ήλπιζα σήμερα αλλά δε βλέπω μαντάτα από πουθενά.
Είπαμε, έχουμε κάποιες πληροφορίες, ορισμένοι βλέπω τις εκτιματε, άλλοι πάλι μας κατατάσσουν στο επίπεδο των κωλοχανειων του φεισμπουκ. Πάντως μπροστά στις διαπραγματεύσεις προφανώς δεν είμαστε. Ξέρουμε τα βασικά.
Θα φανεί τι θα γίνει και για ποιο λόγο θα γίνει.
Καλός παίκτης γρήγορος και ότι πρέπει για τη θέση.
Για το αριστερό μπακ ελπίζουμε να ολοκληρωθεί μέχρι Παρασκευή, εγώ ήλπιζα σήμερα αλλά δε βλέπω μαντάτα από πουθενά.
Είπαμε, έχουμε κάποιες πληροφορίες, ορισμένοι βλέπω τις εκτιματε, άλλοι πάλι μας κατατάσσουν στο επίπεδο των κωλοχανειων του φεισμπουκ. Πάντως μπροστά στις διαπραγματεύσεις προφανώς δεν είμαστε. Ξέρουμε τα βασικά.
Θα φανεί τι θα γίνει και για ποιο λόγο θα γίνει.
- ΑποστόληςΑ
Όχι μπάσκετ εδώ.dragon έγραψε:Για Λυκογιάννη που γράφεται;;; τι λέτε;;;
Τόπικ αποχωρήσεων έχουμε? δεν έχουμε...
Από ότι έχω δει πάντως, αυτούς τους 2 που είχαμε σίγουρους για φευγιό (Εσίτι και Καγκάβα) προ προτετοιμασίας τους βλέπω να αρπάζουν ευκαιρία και να είναι απαραίτητοι για τους 50+ αγώνες της χρονιάς.
Ποιοι θα φύγουν είναι το ζήτημα αν είναι να μείνουν ΚΑΙ αυτοί γιατί φτιάχνουμε ενδεκάδα μόνο με χαφ
Από ότι έχω δει πάντως, αυτούς τους 2 που είχαμε σίγουρους για φευγιό (Εσίτι και Καγκάβα) προ προτετοιμασίας τους βλέπω να αρπάζουν ευκαιρία και να είναι απαραίτητοι για τους 50+ αγώνες της χρονιάς.
Ποιοι θα φύγουν είναι το ζήτημα αν είναι να μείνουν ΚΑΙ αυτοί γιατί φτιάχνουμε ενδεκάδα μόνο με χαφ
Για Ράφα Σοάρες πάντως για τη θέση του αριστερού μπακ, τα πράγματα βαίνουν προς το αρνητικό για μας.
Για εκατομμυριοστη φορά, ο Σοάρες δεν είναι ο στόχος μας. Ίσως είναι εναλλακτική δε ξέρω. Αλλά κύριος στόχος μας δεν είναι οπότε δεν μπορεί να βαίνουν αρνητικά τα πράγματα
Σίγουρα μιας και ο Λουτσέσκου θέλει 22-24 παίκτες+ τερματοφύλακες. Το ερώτημα είναι εάν υπάρχει ήδη απόφαση για κάποιους και αν γίνονται κινήσεις για αποδεσμεύσεις. Μην φτάσουμε πάλι στο παρά πέντε και τους δίνουμε δανεικούς με πληρωμένα συμβόλαια.rainmaker έγραψε:Θα υπάρχουν αποχωρήσεις αρκετες
Κάποια σάιτς βγάζουν οτι έκλεισε ο Τζιοβίνκο. Δεν νομίζω οτι επιβεβαιώνεται ακόμα.
- paokovios1974
Ο ορισμος του λυκογιαννη κυρια μουNapoli4 έγραψε:Είναι ο Λυκογιαννης rain?
Ότι γράφεις είναι τελείως άκυρο από τη στιγμή που ο προπονητής σου και το Τιμ του έχουν προσωπική άποψη για την κατάσταση που βρίσκεται και αγωνιστικα και αθλητικά.montekristo έγραψε:Εκτός πραγματικότητας γιατί; Eίναι ψέμα ότι ο Τζιοβίνκο απέχει από την Ευρώπη; Ο Βαλμπουενά ήρθε σε μεγάλη ηλικία αλλά έπαιζε Ευρώπη. Aπό την άλλη ο Ελ Αραμπί ήρθε μετά από 3 χρόνια στην Αραβία, αλλά ήταν 32 χρονών και όχι 34.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ότι και να λέμε εμείς σ αυτή τη φάση είναι άμπελοφιλοσοφίες με ένα τεράστιο ΕΓΩ ακολουθούμενες
Ποια είναι αυτά τα site…Στείλε linkMagpies4 έγραψε:Κάποια σάιτς βγάζουν οτι έκλεισε ο Τζιοβίνκο. Δεν νομίζω οτι επιβεβαιώνεται ακόμα.