Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Patron έγραψε:Τώρα που τελείωσε το πανηγύρι καταθέτω μια πληροφορία που είχα την περίοδο που έφευγε ο Ακπομ κ καλά μέσα από την ομάδα. Ήμασταν λέει πολύ κοντά με ‘επιθετικό’ απο Ουκρανία μεριά, έτοιμος για υπογραφή με το στύλο στο χέρι.

Έτσι από περιέργεια, είχε πιάσει το ραντάρ κάποιου κάτι τέτοιο;

Δεν έγραψα τίποτα εδώ, γιατί ήταν ψιλό χαλασμένο τηλέφωνο η φάση.

Καλημέρες κ ψυχραιμία
Από Ουκρανία το μυαλό μου πάει στον Φραν Σολ της Ντιναμό που εν τέλει κατέληξε στην Τενερίφη
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Sick Bastard έγραψε:Να το δούμε λίγο το καρφίτσωμα, γιατί τα περισσότερα είναι τα μίνιμουμ απαιτητά που παρουσιάζονται σαν επιτυχίες.
Συμφωνω και σε αυτο. Ναι ειναι τα ελαχιστα απαιτητα, αλλα δεν τα ειχαμε. Τωρα τα εχουμε. Αυτο ειναι λογος για να χαιρομαστε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

boogeyman77 έγραψε:
Jack_riper έγραψε: Ντεσποτοφ πηγε λουντογκορετς,γκαρσια ντιναμο βουκουρεστιου και οι αλλοι 2 ελεύθεροι και οτι πρεπει πιστευω για εμας.
Χάσαμε παίκτες από Ρουμανικους και Βουλγαρικους συλλόγους; τα λόγια είναι περιττά....
Πραγματικά αδιανόητο. Προφανώς δεν μας ενδιέφεραν ιδιαίτερα, γιατί άλλο λόγο δεν βλέπω.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ να δεχτώ ότι είμαστε για τα σκυλιά οργανωτικα και μεταγραφικά. Δεν πήγε σε καμία περίπτωση καλά το πλάνο, αν υπήρχε.
Προτάσεις δεν βλέπω να γράφει κανείς.
Μόνο ειρωνείες και παράπονα και φυσικά transfermaktίαση.
Πείτε φταίει αυτός αυτός κι αυτός και πρέπει να φύγει αυτός αυτός κι αυτός αλλά να έρθει ο τάδε και ο τάδε.
Ποιο στέλεχος θα φέρνατε και πόσο μπάτζετ θα του δίνατε.
Και μην μου λέτε δεν είναι δουλειά του οπαδού αυτά, γιατί αυτό γίνεται συνέχεια παντού (καφενεία, φόρουμ κτλ)

Βέβαια, να μου πείτε και με επιχειρήματα γιατί θα πετυχαίνατε, έτσι; Δε δέχομαι προτάσεις χωρίς risk analysis και estimation. Και φυσικά με κάποιο ποσοστό επιτυχίας αποδεκτό.

Για πάμε λίγο.
Εγώ είμαι κατσαπλιάς και δεν το κατέχω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η επομενη σεζον ειναι κλειδωμενη,ο πρωταθλητης τσ,λ και τρεις κονφερενς.
Αν ανεβουμε θεσεις ως χωρα και φτασουμε στην 15η τουλαχιστον,τοτε απο την μεθεπομενη θα ισχυσει οτι γραφει ο φιλος,tassos.
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Jackson Irvine μπορούμε να φέρουμε? να ισορροπήσουμε λίγο στο κέντρο?

https://www.transfermarkt.gr/jackson-ir ... ler/192557
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Αυτος ο Aleix Garcia μηπως ειναι πρωην παιχτης στα 23 πηγε στην Ρουμανια σε ομαδα με χρηματιστηριακη αξια κατω απο την τοπικη ομαδα τις Χαριλαου και λιγο πανω απο ΟΦΗ
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Argaliad έγραψε:Αυτος ο Aleix Garcia μηπως ειναι πρωην παιχτης στα 23 πηγε στην Ρουμανια σε ομαδα με χρηματιστηριακη αξια κατω απο την τοπικη ομαδα τις Χαριλαου και λιγο πανω απο ΟΦΗ
Μια χαρά παίκτης είναι και σε πολύ καλή ηλικία για να κάνει καινούργια αρχή..
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

teod1980 έγραψε:Εγώ να δεχτώ ότι είμαστε για τα σκυλιά οργανωτικα και μεταγραφικά. Δεν πήγε σε καμία περίπτωση καλά το πλάνο, αν υπήρχε.
Μόνο ειρωνείες και παράπονα και φυσικά transfermaktίαση.
Πείτε φταίει αυτός αυτός κι αυτός και πρέπει να φύγει αυτός αυτός κι αυτός αλλά να έρθει ο τάδε και ο τάδε.
Ποιο στέλεχος θα φέρνατε και πόσο μπάτζετ θα του δίνατε.
Και μην μου λέτε δεν είναι δουλειά του οπαδού αυτά, γιατί αυτό γίνεται συνέχεια παντού (καφενεία, φόρουμ κτλ)

Βέβαια, να μου πείτε και με επιχειρήματα γιατί θα πετυχαίνατε, έτσι; Δε δέχομαι προτάσεις χωρίς risk analysis και estimation. Και φυσικά με κάποιο ποσοστό επιτυχίας αποδεκτό.

Για πάμε λίγο.
Εγώ είμαι κατσαπλιάς και δεν το κατέχω.
Να σου πω εγώ κάτι απλό και χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις;

Αντί να δώσω 850Κ και 250Κ συμβόλαιο για τον Νινουα θα έδινα αυτό το 1Μ είτε για ελεύθερο παιχταρά στα χαφ είτε για δανεικο πληρώνοντας το συμβόλαιο του με μια φυσιολογική οψιον αγοράς.

Καλές είναι οι κινήσεις προοπτικής αλλά αφού έχεις πρωτα καλύψει τα βασικά σου κενά.

Εμενα εκεί είναι το προβλημα μου, θεωρώ ότι (για αυτό που θελει να παίξει ο προπονητής τουλάχιστον) η διαφορά ανάμεσα στους 2 βασικούς σου χαφ και τους υπόλοιπους είναι χαώδης.

Κι αυτό πιστεύει και ο προπονητής αν κρίνω από την διαχείριση και τις αλλαγές που κάνει.

Για μένα, λοιπόν, η μη ελευση ενός ακόμα ποιοτικού χαφ είναι λάθος και μάλιστα ακατανόητο.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

black_star_ninja έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Να το δούμε λίγο το καρφίτσωμα, γιατί τα περισσότερα είναι τα μίνιμουμ απαιτητά που παρουσιάζονται σαν επιτυχίες.
Συμφωνω και σε αυτο. Ναι ειναι τα ελαχιστα απαιτητα, αλλα δεν τα ειχαμε. Τωρα τα εχουμε. Αυτο ειναι λογος για να χαιρομαστε.
Βασικά τα είχαμε και τα χάσαμε και τα (ξανα)έχουμε. Δεν βρίσκω λόγο για χαρά και αναφορά σε λίστες προόδου αλλά για προβληματισμό. Κυρίως γιατί κανένας δεν φαίνεται να σκέφτεται γιατί τα χάσαμε κάτι που εκ των πραγμάτων σημαίνει ότι κινδυνεύουμε χωρίς να υπάρχει σιγουριά ότι θα τα ξαναβρούμε. Και είμαι απ τους ανθρώπους που βλέπουν μισογεμάτα ποτήρια.
black_star_ninja έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:ΚΖιφκοβιτς δεν είχαμε, ο σβαμπ παίζει καλύτερα απο Μαουρισιο και ο τσολακ κλήθηκε σε μια εθνική που εχει σεντερ φορ Μαντζουκιτς και Καλινιτς.
Κατανοώ την ουσία του ποστ και ναι, Ζιφκοβιτς δεν είχαμε, αλλά ο Σβαμπ έχει κάνει ούτε 10 ματς, πολύ μικρό ποσοστό για να κριθεί αν παίζει καλύτερα απ τον Μάου κι ο Τσόλα δεν κλήθηκε στην Κροατία επειδή έπαιξε 2 ματς με τον ΠΑΟΚ, εξαργύρωσε την καλή του χρονιά.
Συμφωνω σε οσα γραφεις. Οντως ειναι μικρο το δειγμα του Σβαμπ. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι με Μαουρισιο, περιμεναμε 1-2 μηνες να στρωσει στην αρχη της χρονιας και αλλον 1-2 μηνες να στρωσει μετα απο καθε τραυματισμο (τυχαια ή οχι και τις 3 χρονιες που επαιξε καπου τραυματιζοταν, αλλοτε πολυ αλλοτε παλι λιγοτερο). Ειμαι σιγουρος οτι υπηρχαν πολλοι συνοπαδοι που δεν ηθελαν Μαουρισιο, οπως ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχουν πολλοι που δε θα τους αρεσει ο Σβαμπ.
Αναφορικα με τον Τσολακ, μπορει να μην παιξει μπορει και να παιξει. Στο χορταρι θα τον κρινουμε οπως και τους υπολοιπους. Σιγουρα εχει χαρακτηριστικα κλασικου φορ (που δεν ειχαμε) και περγαμηνες (απο την προηγουμενη χρονια, οπως αναφερεις). Οποιον και να παιρναμε αυτα τα δυο θελαμε (χαρακτηριστικα και περγαμηνες). Προφανως δεν μπορουσαμε να παρουμε Καλινιτς, ετσι δεν ειναι; Οσο λιγοτερες οι περγαμηνες τοσο μεγαλυτερο το ρισκο υποθετω.
Σόρρυ δεν κατάλαβα τη συνέχεια του αρχικού σου ποστ, που σχολίασα, με αυτό.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

teod1980 έγραψε:Εγώ να δεχτώ ότι είμαστε για τα σκυλιά οργανωτικα και μεταγραφικά. Δεν πήγε σε καμία περίπτωση καλά το πλάνο, αν υπήρχε.
.
Ο Τσάμπας πέθανε.
Αμα θες προτάσεις, θα βρεις και κάποιον να πληρώσει όσα παίρνει κι ο Ρέμπε
και να του τις πω, έχω λίστες ολόκληρες ανά θέση.
Αν δεν δω μπακίρι όμως, κλάϊν δεν βλέπεις τίποτα.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Η μεταγραφικη περίοδος έκλεισε σχεδόν, οπότε η εικόνα είναι σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωμένη.

Έγιναν κάποια πράγματα σωστά αλλά έγιναν κ αρκετά λάθη.

Παραμένοντας δυστυχώς συνειδητά κυνικός όσον αφορά το ποδόσφαιρο εν έτη 2020, θεωρώ ότι δεν υπάρχουν αυτοί που βλέπουν θετικο πρόσημο κ κάποιοι αρνητικό.

Υπάρχουν αυτοί που θεωρούν ότι έγιναν σωστές αλλαγές, υπάρχει ορθολογισμός, βάση στις ακαδημιες, λογικά συμβόλαια κ η ομάδα έχει προδιαγραφές να παρουσιάσει καλή εικόνα. Παράμετρος σημαντική ο προπονητής, έχει αναλυθεί πολλές φορές.

Στη δεύτερη κατηγόρια ανήκουν όσοι θέλουν αποκλειστικά διεκδίκηση πρωταθλήματος κ πρόκριση στους ομίλους. Και θεωρούν ότι είναι αποτυχία αν δεν το καταφέρει η ομάδα με βάση τη πρόοδο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο καθένας το βλέπει με τη δικιά οπτική κ καλά κάνει. Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία αλλά θεωρώ απόλυτα φυσιολογική κ τη πρώτη άποψη.
Αυτό που δεν θεωρώ όμως λογικό είναι να θεωρούμε ότι αυτό το ροστερ στήθηκε για διάκριση σε Ελλάδα κ Ευρώπη. Σε αυτή τη περίπτωση δεν πρόκειται για διαφορετική άποψη αλλά για διαφορετική αντίληψη του ποδοσφαίρου μεταξύ όσων διαφωνούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τρί 06 Οκτ 2020, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Η εξίσωση στα χαφ βγαίνει αριθμητικά, αλλά όχι ποιοτικά.
Υπάρχει κάποιος που δεν τρέμει στην ιδέα, να μην πάθει κάτι ο ευπαθής Ελ Καντουρί;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι με 3 διοργανώσεις, μπορούν να τραβήξουν το κάρο 2 χαφ;
Στο ματς με τον ΟΦΗ κι ενώ το κέντρο είχε παραλύσει από την υπερκόπωση, ο προπονητής φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν εμπιστευόταν εύκολα κάποιον από τον πάγκο για να κάνει αλλαγή.
Στο Βόλο δε, δεν υπήρχε καν κέντρο όταν απουσίασαν οι 2 βασικοί...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

JohnDag έγραψε:
Αντί να δώσω 850Κ και 250Κ συμβόλαιο για τον Νινουα θα έδινα αυτό το 1Μ είτε για ελεύθερο παιχταρά στα χαφ είτε για δανεικο πληρώνοντας το συμβόλαιο του με μια φυσιολογική οψιον αγοράς.

Καλές είναι οι κινήσεις προοπτικής αλλά αφού έχεις πρωτα καλύψει τα βασικά σου κενά.

Εμενα εκεί είναι το προβλημα μου, θεωρώ ότι (για αυτό που θελει να παίξει ο προπονητής τουλάχιστον) η διαφορά ανάμεσα στους 2 βασικούς σου χαφ και τους υπόλοιπους είναι χαώδης.
Τη διαφορά στο αριστερό μπάκ την έχεις δει; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Mīngus έγραψε:Η εξίσωση στα χαφ βγαίνει αριθμητικά, αλλά όχι ποιοτικά.
Υπάρχει κάποιος που δεν τρέμει στην ιδέα, να μην πάθει κάτι ο ευπαθής Ελ Καντουρί;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι με 3 διοργανώσεις, μπορούν να τραβήξουν το κάρο 2 χαφ;
Στο ματς με τον ΟΦΗ κι ενώ το κέντρο είχε παραλύσει από την υπερκόπωση, ο προπονητής φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν εμπιστευόταν εύκολα κάποιον από τον πάγκο για να κάνει αλλαγή.
Στο Βόλο δε, δεν υπήρχε καν κέντρο όταν απουσίασαν οι 2 βασικοί...
Θα εκπλαγείς πόσοι έχουν την πεποίθηση ότι έχουμε 7 χαφ κι ήμαστε καλυμμένοι και ποσοτικά και ποιοτικά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”