Răzvan Lucescu
- back in black
Re: Răzvan Lucescu
Καταφέρνει να συμμαζέψει και να οργανώσει μια ομάδα που :
1) Είναι ανορθόδοξα στελεχωμένη
2)Δεν έκανε μαζί του τη βασική της προετοιμασία
και αυτά ενώ έπρεπε να παίρνει αποτελέσματα και να δέχεται ασφυκτική πίεση απο τον κόσμο.
Καθόλου άσχημα θα έλεγα εγώ.
1) Είναι ανορθόδοξα στελεχωμένη
2)Δεν έκανε μαζί του τη βασική της προετοιμασία
και αυτά ενώ έπρεπε να παίρνει αποτελέσματα και να δέχεται ασφυκτική πίεση απο τον κόσμο.
Καθόλου άσχημα θα έλεγα εγώ.
- aspromaura ioannina
Κουλουρη στην επιθεσηDimg4 έγραψε:Βιερινια.nothu έγραψε: Ποιον βαζει οπου γουσταρει;
-
Dimg4
-
Dimg4
Χαχαχα κ αυτο...aspromaura ioannina έγραψε:Κουλουρη στην επιθεσηDimg4 έγραψε:Βιερινια.nothu έγραψε: Ποιον βαζει οπου γουσταρει;
Λοιπον ρουμανε βαλε κρεσπα αριστερα πισω. Βιερινια αριστερο εξτρεμ καμπος δεξι μπισε στο 10 κ Πριγιο μπροστα. Μαθε μπαλιτσα προπονηταρα μου
Φτανει με τον καημενο τον κουλουρη που τζαμπα εκτιθεται κ τον καντουρι που παει δεξια αριστερα και κουτουλαει με τους αλλους... φτανει με τον 20 ματς "ντεφορμε" μακ...
Εχει αλλον;Dimg4 έγραψε:Βιερινια.nothu έγραψε:Ποιον βαζει οπου γουσταρει;Dimg4 έγραψε: Απο αλλη μερια θα ερθει ο προπονητης. Οχι απο ελληνικη ομαδα παντως. Αυτος που θα βαλει τον καθενα εκει που αποδιδει 100%...οχι εκει που γουσταρει λες κ παιζουμε φιφα
-
Dimg4
Κρεσπο. Το οτι εχει μια καποια ελλειψη εκει σημαινει οτι πρεπει να βαλει τον καλυτερο εξτρεμ που εχει η ομαδα?
Ο Κρεσπο του δίνει λιγότερα στα μπακ απο οτι πχ ο Τζάλμα στα εξτρεμ οποτε προτιμαει να εχει βιειρινια τζαλμα παρα βιειρινια Κρεσπο, έτσι το βλέπει μάλλον κι έχει και δίκιο.
Και διπλα στον Βαρελα τον Μαλεζα;;;;Dimg4 έγραψε:Κρεσπο. Το οτι εχει μια καποια ελλειψη εκει σημαινει οτι πρεπει να βαλει τον καλυτερο εξτρεμ που εχει η ομαδα?
Ευτυχως δεν ακουει εμας ο Λουτσος και εχει κανει 10 σερι νικες με 33-2...
Βεβαια στην Βολφσμπουργκ ηταν τελειος αμπαλοι που τον εβαζαν στα μπακ...
Οπως και μυρωδιας ο Σαντος που σηκωσε ευρωπαικο με τον Βιερι μπακ...
ο μυρωδιας ο σαντος το ευρωπαικο το σηκωσε με τον cedric soares δεξι μπακ παντως...ο βιερινια επαιξε στα 3 πρωτα ματς και ηταν πραγματικη τρυπα...μαλιστα στα ματς που αγωνιστηκε ηταν και τα μονα που η πορτογαλια δεχτηκε γκολ (4 στον αριθμο)...τα συγκεκριμενα ματς ηταν και τα τελευταια του βιερινια με την εθνικη :ugeek:
-
Dimg4
Δυστυχως δεν ψαχνεστε καλα καποιοι στην απελπιδα προσπαθεια να ειρωνευτειτε και εκτιθεστε. Σου απαντησε ο σερα περι βιερινια.psykoman έγραψε:Και διπλα στον Βαρελα τον Μαλεζα;;;;Dimg4 έγραψε:Κρεσπο. Το οτι εχει μια καποια ελλειψη εκει σημαινει οτι πρεπει να βαλει τον καλυτερο εξτρεμ που εχει η ομαδα?
Ευτυχως δεν ακουει εμας ο Λουτσος και εχει κανει 10 σερι νικες με 33-2...
Βεβαια στην Βολφσμπουργκ ηταν τελειος αμπαλοι που τον εβαζαν στα μπακ...
Οπως και μυρωδιας ο Σαντος που σηκωσε ευρωπαικο με τον Βιερι μπακ...
Ναι κανει 10 σερι νικες και μολις ηρθε σοβαρη ομαδα χρειαστηκαν κολλυρια και οφσαιντ γκολ για να κερδισουμε. Προσγειωθειτε και σταματηστε την αγιοποιηση, ερχονται τωρα τα ντερμπι και ακομα καιει παικτες. Για να δουμε απο δω και περα την προπονητικη μαγκια του.
Τι μου απαντησε ρε μεγαλε; το οτι το σηκωσε με τον σοαρες;;;;
Στα 3 ματς που επαιξε μπακ δεν επαιξε;;;
Τον εβαλε εξτρεμ;;;;
Εσυ δεν μου απαντησες ομως...διπλα στον Βαρελα ηθελες τον Μαλεζα σ αυτα τα 10 ματς; και μπακ τον Κρεσπο;
Στα 3 ματς που επαιξε μπακ δεν επαιξε;;;
Τον εβαλε εξτρεμ;;;;
Εσυ δεν μου απαντησες ομως...διπλα στον Βαρελα ηθελες τον Μαλεζα σ αυτα τα 10 ματς; και μπακ τον Κρεσπο;