Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα απ την ηλιόλουστη σήμερα, αστραφτερά, σαν το λευκό, φωτεινή πόλη του Ασπρόμαυρου Δικέφαλου...
Με την ψυχή μου να ναι κατάμαυρη απ το πρωί, δημιουργείται η τέλεια αντίθεση χρωμάτων, που σημαίνει
...

Με την ψυχή μου να ναι κατάμαυρη απ το πρωί, δημιουργείται η τέλεια αντίθεση χρωμάτων, που σημαίνει

- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- dim-cyprous-paok
Καλημέρες σε όλους,κ με την ευκαιρία να καλέσω όλα τα ΠΑΟΚΙΑ της Κύπρου στις 20:00 ,σήμερα το βράδυ,στην ελληνική πρεσβεία στην Λευκωσία !!!
Καλημέρα σε όλα τα περήφανα και τιμημένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, απανταχού στον πλανήτη Γη...
Καλημέρα φυσικά και στην Μεγαλόνησο Κύπρο/Π.Α.Ο.Κ.τσήδες Κύπριους αδερφούς που είναι μαζί μας...
"Δύο τόνοι πρέζα και οχτώ νεκροί
τον Π.Α.Ο.Κ. κυνηγάνε για ένα ρολό χαρτί"!!!!
Ξυπνήστε, μιλήστε, φωνάξτε το, επαναστατήστε ρε σεις...
Δεν είμαστε σαν αυτούς...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΡΕ!!!!
"Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη"!!!!
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΖΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ!!!!
Εμείς (αρκετά μέλη του PAOKmania) θα είμαστε εκεί τριγύρω από νωρίτερα (5, Παναγία Δέξια)...Όσοι πιστοί.......

Καλημέρα φυσικά και στην Μεγαλόνησο Κύπρο/Π.Α.Ο.Κ.τσήδες Κύπριους αδερφούς που είναι μαζί μας...

"Δύο τόνοι πρέζα και οχτώ νεκροί
τον Π.Α.Ο.Κ. κυνηγάνε για ένα ρολό χαρτί"!!!!

Ξυπνήστε, μιλήστε, φωνάξτε το, επαναστατήστε ρε σεις...
Δεν είμαστε σαν αυτούς...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΡΕ!!!!

"Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη"!!!!

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΖΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ!!!!
Εμείς (αρκετά μέλη του PAOKmania) θα είμαστε εκεί τριγύρω από νωρίτερα (5, Παναγία Δέξια)...Όσοι πιστοί.......

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα!
Ο διπλός Ελληνικός θα έρθει σε λίγο. Παρέα μα μουστοκούλουρα. Εγώ ακόμη δεν μπορώ να κόψω τη ζάχαρη αρκετά. Την έχω μειώσει βέβαια, αλλά είμαι γλυκατζής σε όλα μου!
Πάντως τα τελευταία δύο χρόνια περίπου την εργάσιμη ημέρα μου την ξεκινάω (διατροφικά) με μια κούπα νερό όπου μέσα ρίχνω ένα στυμμένο λεμόνι.
Μετά ακολουθεί ο καφές.
Ο διπλός Ελληνικός θα έρθει σε λίγο. Παρέα μα μουστοκούλουρα. Εγώ ακόμη δεν μπορώ να κόψω τη ζάχαρη αρκετά. Την έχω μειώσει βέβαια, αλλά είμαι γλυκατζής σε όλα μου!
Πάντως τα τελευταία δύο χρόνια περίπου την εργάσιμη ημέρα μου την ξεκινάω (διατροφικά) με μια κούπα νερό όπου μέσα ρίχνω ένα στυμμένο λεμόνι.
Μετά ακολουθεί ο καφές.
Καλημέρα διπλός ελληνικός με λίγη ζάχαρη..... Χαιρετισμούς σε όλους και ειδικά στα αλάνια με τις πολύ ωραίες κινήσεις μια μέρα πριν την καμάρα..... ΟΣΕ κλπ
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε, με πολλές νίκες του μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ., παΝΤΟΥ!!!!

Τέλειωνε με κείνον τον σκέτο κι αχτύπητο φραπέ καφετζή μου παλίκαρε, γιατί σε κάνα δίωρο έχουμε τσίπουρα...

Τέλειωνε με κείνον τον σκέτο κι αχτύπητο φραπέ καφετζή μου παλίκαρε, γιατί σε κάνα δίωρο έχουμε τσίπουρα...

- V-olakiotis
Καλημέρα από Ναύπλιο!
Ξεσκίστε γάβρο και κούλα σε χάντμπολ και μπάλα και νίκες σε όλα τα υπόλοιπα!
Στάλθηκε από το D2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεσκίστε γάβρο και κούλα σε χάντμπολ και μπάλα και νίκες σε όλα τα υπόλοιπα!
Στάλθηκε από το D2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ