Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από eorptol1 »

Νέες δηλώσεις κουλη..... ΕΊΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΆΛΙ ΞΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ...... ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΊΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΌΝΤΙΟ ΞΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τον Έλληνα Μιζοφορακο, για να βγάλει και κάνα τηλεφωνικό κέντρο δώρο
Μλκ, αυτοί θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στη μέση, δεν εξηγείται αλλιώς

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

eorptol1 έγραψε:Νέες δηλώσεις κουλη..... ΕΊΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΆΛΙ ΞΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ...... ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΊΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΌΝΤΙΟ ΞΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ;

Ξενος????? Δηλαδη οι Ποντιοι ειμαστε ξενοι για τη νδ του κουλη???? Μαλιστα... Ελπιζω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι Ποντιοι να το καταγραψουν στη συνειδηση τους και να μην κανουν πως δεν ακουσαν.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

pilotos έγραψε:Τον Έλληνα Μιζοφορακο, για να βγάλει και κάνα τηλεφωνικό κέντρο δώρο

SM-G935F
Καλή ιδέα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Θα χαλασω λιγο την πιατσα και θα πω οτι, ενω ειχε δικιο ο Ιβαν για τη ΣΕΚΑΠ, με αυτες τις δηλωσεις του, το εχασε και εδωσε τροφη στα λαμογια.
Δεν εχεις καμια δουλεια να παιρνεις θεση υπερ του ενος ή του αλλου κομματος, μια που σαν προεδρος του ΠΑΟΚ εισαι πανω απο ολους αυτους.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ρε φίλε σε λέει ότι αυτός θα πει ποιος γουμενος θα είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και λέει ότι οι Πόντιοι είναι ξένοι και εσύ κολας που;

Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Περα απο προεδρος του ΠΑΟΚ ειναι και επιχειρηματιας και ανθρωπος.
Δεν με χαλαει καθολου που παιρνει θεση υπερ μιας πολιτικης (αυτο εκανε, οχι υπερ κομματος) η οποια ειναι δικαιη και αντιτιθεται στην εντελως αδικη θεση των αλλων.
Και δηλαδη συμφωνα με το σκεπτικο σου, θα πρεπει να μην παρει θεση κατα του κουλη που τοσο καιρο τον συκοφαντει και πριν λιγο πληροφορηθηκαμε οτι τον αποκαλεσε ΞΕΝΟ;
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ξένος ε; Ας τον έλεγε τουλάχιστον φιλοξενούμενο να μην μπερδευόμαστε ποιος μιλάει.
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Ας παραδεχτούμε κάποια γεγονότα:
Την τελευταία εβδομάδα...
Η προπαγάνδα και ο πόλεμος στον Ιβάν έχει ξεπεράσει τα όρια του γκεμπελισμού.
Η δικαιοσύνη (αθλητική και μη) λειτουργεί πιο προκλητικά από ποτέ.
Ο πόλεμος στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται πιο πεισματικά.
Ένας ολόκληρος πολιτικός σχηματισμός, που φιλοδοξεί να κυβερνήσει, στέκεται απροκάλυπτα απέναντι σε έναν επιχειρηματία και όλη την Βόρειο Ελλάδα (δηλαδή τον ΠΑΟΚ)
Όλα αυτά με κάνουν να λέω ... βρε λες;;;; έφτασε το τέλος τους;;;
ΜΑΚΑΡΙ!!!!

Υ.Γ. Θερμή παράκληση μην βγάζετε την πίκρα σας, η την συμπάθεια σε κάποια πολιτική παράταξη τόσο έντονα και απόλυτα. πρέπει να είμαστε ενωμένοι γύρω από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν και ας είμαστε κάποιοι δεξιά του και κάποιοι αριστερά του.

Υ.Γ.2 Φάντασμα ότι έχεις γράψει μέχρι σήμερα ήθελα να το πω, το ένοιωθα αλλά δεν έβρισκα τα λόγια. Ευχαριστώ που μπορείς να τα γράψεις έτσι και τα μοιράζεσαι μαζί μας
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

να κανει δηλωσεις για siemens ο κουλης.
να αφησει τους μοναδικους ανθρωπους που μονο πληρωνουν κ προσφερουν σε αυτην την χωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 03 Μάιος 2017, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

pilotos έγραψε:Τον Έλληνα Μιζοφορακο, για να βγάλει και κάνα τηλεφωνικό κέντρο δώρο

SM-G935F

Πραγματικα... δεν εχω ψηφισει ποτε στη ζωη μου, κανενα λαμογιο (και μην ακουσω τα γνωστα αντεπιχειρηματα για οσους δεν ψηφιζουν παρακαλω, εχω ουσιαστικοτερα επιχειρηματα κατα της τηλεοπτικης δημοκρατιας που επικυρωνετε με την ψηφο σας αλλα δεν ειναι της παρουσης), αλλα αν εβγαινε ενας τωρα μετα απο ολα αυτα να προτεινει αποσχιση απο το αθηναϊκο κρατος, παιζει και να τον υποστηριζα. Δηλαδη μας εχουν βγαλει απο τα ρουχα μας πια...

ΦΤΑΝΕΙ γαμωτο. Δεν γινεται να συνεχιζουν να μας κυβερνανε οι ιδιοι απατεωνες μια ζωη. Μητσοτακηδες, Καραμανληδες, Παπανδρεηδες, ο νεο-Παπανδρεου με το νεο-πασοκ Τσιπρας και Βενιζελοι, Λοβερδοι, Αδωνιδες, Στουρναρες και καθε λογης αποβρασμα εχουν καταργησει καθε εννοια ηθικης και εμπιστοσυνης. Εχουν δημιουργησει μια ψευδο-δημοκρατια την οποια εχουν φροντισει να σιγουρεψουν με καθε τροπο οτι θα δεν θα φυγει απο τα χερια τους με ολες τις απαραιτητες κοινωνικες και οικονομικες δομες που τους διασφαλιζουν κατι τετοιο. Λειτουργουν χωρις κανεναν ελεγχο και με καμια αισθηση καθηκοντος και ειναι θαυμα το οτι δεν εχουμε μετατραπει ακομα σε Κολομβια και αυτο μαλλον οφειλεται στο οτι μεγαλωσαμε σε οικογενειες με αξιες και αυτο μας κραταει καπως. Ομως χανεται πια και η οικογενεια στη σημερινη κοινωνια και οι επομενες γενιες ισως δεν θα εχουν τις ιδιες αμυνες δυστυχως (με ευθυνη δικη μας και οχι δικη τους).

Ειμαι πολυ απαισιοδοξος.. σε βαθμο που να μην βρισκω τροπο και κουραγιο να εμπνευσω το παιδι μου. Πως να του ζητησω να δωσει σημασια στο σχολειο οταν το ιδιο το σχολειο δεν δινει σημασια στα παιδια; Ποιον επιστημονα να του δειξω ως προτυπο για να τον εμπνευσω οταν οι επιστημονες τρεχουν να γλυτωσουν απο αυτη τη χωρα. Ποιον επιχειρηματια να του δειξω ως προτυπο για να αγωνιστει οταν ολοι ειναι απατεωνες. Πως να τον εμπνευσω να αγαπησει την τεχνη οταν τριγυρω καλλιτεχνες αποκαλουνται οι πουτανες της πιστας και της σκουπιδοτηλεορασης; Τα εχουμε κανει εντελως σκατα κυριοι...
xrisitsapa

Προφανως και πρεπει να απαντησει, αλλα ολα ξεκινησαν απο την συνεντευξη του.

Ολοι ξερουμε οτι ο Ιβαν, οπως ολοι οι επιχειρηματιες, θα κανει τη δουλεια του και με συριζα και με νδ και με ολους.
Οπου θεωρει οτι αδικειται, προφανως και πρεπει να το πει, και το εχει κανει.

Απλά θεωρω οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να μην εχει πολιτικη θεση
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Μαύρο στον Γερμανό τσολιά και ο καθένας ας ψηφίσει ότι θέλει εκτός από τον Γερμανό τσολιά

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Spiros_S έγραψε:Ξένος ε; Ας τον έλεγε τουλάχιστον φιλοξενούμενο να μην μπερδευόμαστε ποιος μιλάει.
Σωστός!!!

SM-G935F
xrisitsapa

Με ενοχλουσε και πριν που λογω Ζαγορακη, Φραγκου και Κεδικογλου μας χρεωναν στη νδ, και τωρα που μας χρεωνουν στο συριζα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”