Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
-
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Αυτο ειδα κι εγω. Αλλη ομαδα ο Πανιωνιος σημερα με Πλατανια. Με εμας επαιζαν τελικο Τσαμπιονς Λιγκ. Κομπλεξικο παραρτημα θελουν να κανουν μια τοσο ιστορικη ομαδα καποιοι. Κριμα.
Ρεαλ-Μπαρτσελωνα 3-0logios έγραψε:Αν παρακολουθεί κανείς τον Πανιώνιο θα διαπιστώσει, όπως και εγώ, ότι μόνο εναντίον μας όλοι παίζουν σαν να μην υπάρχει επόμενη μέρα.
Με θυμίζουν όλες αυτές οι ομαδούλες την Παναχαική του 73, που μας νίκησε στη Τούμπα με 5-3 και έχοντας έξτρα κίνητρο τότε.ron-swanson έγραψε:Αυτο ειδα κι εγω. Αλλη ομαδα ο Πανιωνιος σημερα με Πλατανια. Με εμας επαιζαν τελικο Τσαμπιονς Λιγκ. Κομπλεξικο παραρτημα θελουν να κανουν μια τοσο ιστορικη ομαδα καποιοι. Κριμα.
Και τότε ήταν δωροδοκία, που το παραδέχθηκαν και μόνοι τους οι παιχτες οι ίδιοι και τώρα θα είναι δωροδοκία, αν φυσικά γίνεται κάτι τέτοιο, που όλοι υποπτευόμαστε και δεν μπορούμε ν' αποδείξουμε.
Εδώ χειρότερα γίνονται, οφθαλμοφανή τέρατα και σημεία και δεν ενδιαφέρεται κανείς εισαγγελεύς, εκεί θα πάνε να σκαλίσουν και να βρουν κάτι;
Βρώμα και δυσωδία...

Κομπλεξικοι δεν ειναι που θελουν να μας κερδισουν παση θυσια...κομπλεξικοι ειναι γιατι δεν παιζουν ετσι με ολους.ron-swanson έγραψε:Αυτο ειδα κι εγω. Αλλη ομαδα ο Πανιωνιος σημερα με Πλατανια. Με εμας επαιζαν τελικο Τσαμπιονς Λιγκ. Κομπλεξικο παραρτημα θελουν να κανουν μια τοσο ιστορικη ομαδα καποιοι. Κριμα.
Να τα λεμε αυτα,γιατι μπορει να παρεξηγηθουμε...

Μα για το μαριδακι δεν είναι τίποτα να δώσει πχ... 5 κατοστάρικα πριμ για νίκη στον ιστορικό. Με 50.000 πριμ ο κάθε παίκτης σε τέτοιου είδους ομάδες παίζει λες και είναι τελικός.
- Μπαρκαρούτσος
Για Πανιώνιο δίκιο έχετε αλλά μην ξεχνάτε οτι παίζουμε χάλια εδω και πολυ καιρο
Συγχαρητηρια στα ΖΩΑ που πανε και υποδεχονται το σιχαμα σε επαρχιακες και κυριως Βορειοελλαδιτικες πολεις
ΖΩΑ
ΖΩΑ
-
Απο χθες εβγαλαν γλωσσα ολοι! Ο καθε πικραμενος γαυρος βγαινει και μας την λεει.
Ενα πραγμα θα πω. Εκει στον ΠΑΟΚ, παικτες, προπονητες κλπ καντε με νυχια και δοντια μεχρι τις 8/2 μονο νικες.
Εχει να πεσει μια τσαπου στην Τουμπα που θα την θυμουνται για χρονια.
Ενα πραγμα θα πω. Εκει στον ΠΑΟΚ, παικτες, προπονητες κλπ καντε με νυχια και δοντια μεχρι τις 8/2 μονο νικες.
Εχει να πεσει μια τσαπου στην Τουμπα που θα την θυμουνται για χρονια.
Ε τι να σε κάνουν ρε φίλε. Τρως 3μπαλο όπου κι αν πας και τεσσάρα εκεί όπου αυτοί θα περάσουν
(μάλλον) αέρα και θα φύγουν αγκαλιασμένοι με τους Ξανθιώτες.
Καρελια τα ιδια ειχες γραψει για τον βαζελο στην ξανθη,εγω το εγραψα και εχθες ο γαυρος δεν κερδιζει σημερα γιατι και η ξανθη θα το παιξει στα ισα το παιχνιδι και γιατι αγωνιστικα δεν ειναι καλυτερος απο την ξανθη αυτη τη στιγμη.
Αν επαναληφθει διαιτησια τυπου σπαθα οκ πασο.
Υ.Γ Ο Βοσκακης ειναι κακος διαιτητης,θελω να πω οτι θα κανει λαθη και απο τις δυο πλευρες αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει γιαυτον οσο τον παρακολουθω.
Για τους εποπτες-επιστημονες δεν εχω αποψη.
Υ.Γ Ο Βοσκακης ειναι κακος διαιτητης,θελω να πω οτι θα κανει λαθη και απο τις δυο πλευρες αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει γιαυτον οσο τον παρακολουθω.
ο κλαρινακης εχει μονο 2 ματς που μπορει να χασει βαθμούς, με μας και τα βαζελια, τα υπολοιπα είναι ονειρα θερινης νυκτος
Η Ξάνθη είναι δύσκολη έδρα μην βιάζεσεKarelias έγραψε:Ε τι να σε κάνουν ρε φίλε. Τρως 3μπαλο όπου κι αν πας και τεσσάρα εκεί όπου αυτοί θα περάσουν
Ναι, δεν εμπιστεύομαι τον Πανόπουλο καθόλου.obanebane έγραψε:Καρελια τα ιδια ειχες γραψει για τον βαζελο στην ξανθη,εγω το εγραψα και εχθες ο γαυρος δεν κερδιζει σημερα γιατι και η ξανθη θα το παιξει στα ισα το παιχνιδι και γιατι αγωνιστικα δεν ειναι καλυτερος απο την ξανθη αυτη τη στιγμη.
Επίσης, άλλες οι σχέσεις του με τον βάζελο κι άλλες με τον γαύρο.
Για μένα, με καθαρά ποδοσφαιρική λογική, η Ξάνθη είναι το φαβορί για τον αγώνα.
Έχει εδώ και 1,5 μήνα που παίζει καλύτερα, παίζει στην έδρα της, είναι υποψιασμένη.
Θα κάτσω να δω το ματς για να δω την εμφάνιση της Ξάνθης.
tasso85 έγραψε:ο κλαρινακης εχει μονο 2 ματς που μπορει να χασει βαθμούς, με μας και τα βαζελια, τα υπολοιπα είναι ονειρα θερινης νυκτος
Ξερεις ποσες φορες εχει γραφτει αυτο φετος εδω μεσα;
Αν ισχυε αυτο που λες ο γαυρος αυτη τη στιγμη θα ειχε 45 βαθμους και παιχνιδι λιγοτερο.
Ασε που δεν θα εδιωχνε τον μιτσελ με τιποτα,ειναι εποχες για εξοδα τωρα;