33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εσύ Κλάους, καλά τα λες, αλλά να σε πω ρε φιλαράκι,
ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ, όλη μέρα μίρλα είσαι.
(ε ρε γλέντια)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο μεγάλος λαός μας μια τον αποθέωνε μια τον φερόταν σαν σκουπίδι μπορει να μην το λεει αλλα ετσι ειναι για μενα αυτος ειναι ο οποιος σοβαρός λόγος για να την κανει ανα την κανει και ίσως ο μόνος ........μιζέρια γκρίνια συμπάθειες αντιπαθειες καθόλου υπομονή στην πρώτη κακη εμφανιση γιατι άνθρωποι ειναι ανελέητο κράξιμο και ντου .......αυτα ειναι πραγματικότητα δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε φιλε αρχηγος και ιστορικος παικτης του ΠΑΟΚ ειναι.πολυ φυσικο ειναι να δεχεται μεγαλη πιεση.πανε να δεις τους αντιστοιχους την αγγλιας τι τραβανε.οι εφημεριδες εκει βγαζουν ειρωνια σε προσωπικο επιπεδο καθε μερα στα πρωτοσελιδα.και μαλιστα κακοβουλο και κακοπροαιρετο χωρις να κρυβονται.
ετσι ειναι οι μεγαλες ομαδες και αυτο κανει και τους μεγαλους παικτες.αν φυγει δηλαδη γι'αυτο ας παει στη γκρασχοπερς να ησυχασει.θε συναντησει και κανεναν φρινγκερ καπου εκει γυρω και τουφα η φαση.
υγ.παντως αν δεν τον ανανεωσει ο ιβαν θα ειναι τεραστιος κοπανος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Διάβασα τη συνέντευξη κι η αγωνία του (μου φάνηκε) ότι είναι άλλη κι όχι ο κόσμος που τον γιουχάϊσε.
Η προοπτική της ομάδας τον καίει. Όταν ο αρχηγός της ομάδας, λέει δημόσια ότι θέλει να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη για την προοπτική του συλλόγου, είναι αν μη τι άλλο, μια καμπάνα να, με το συμπάθειο.

Αλλά απ την άλλη, μπορεί κι αυτός να είναι μίρλας και μίζερος ή να θέλει τα λεφτά του Λίνο (αργκό για το όταν κάποιος παίχτης ζητάει ''εξωφρενικά'' νούμερα) οπότε είδωμεν.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Εγώ θα σταθώ στο σημείο «Περίμενα να μιλήσω με την ομάδα πριν τις διακοπές. Αυτό δεν έγινε και τελικά ήμουν ο μόνος παίκτης για τον οποίο βγήκαν προς τα έξω ποσά. Οτι ήθελα τόσα και ο ΠΑΟΚ έδινε τόσα. Αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ».

Πολλα αυτογκόλ φέτος στο θέμα των ανανεώσεων και των συζητήσεων με τους παίκτες.

Εκκρεμότητες που έπρεπε να είχαν λυθεί απο αρχές καλοκαιριού σέρνονται, γίνονται σήριαλ και εκθέτουν την ομαδα.

Ο κλαους δεν είπε και τίποτε περίεργο βέβαια. Τα ξέραμε όλα αυτα.

Προσοχή μην γίνει τίποτε και τριβουμε τ ματιά μας.
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

«Μπήκα στ΄ αποδυτήρια νόμιζα ότι έβλεπα την Κ-20. Θέλω να έχουμε προοπτική ως ομάδα και να διεκδικούμε τίτλους».

«Προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να δω και το μέλλον μου. Δε θα είμαι ο πρώτος, ούτε και ο τελευταίος που θα φύγει από την Τούμπα».

«Ήμουν ο μόνος παίκτης για τον οποίο βγήκαν προς τα έξω ποσά. Οτι ήθελα τόσα και ο ΠΑΟΚ έδινε τόσα. Αυτό με στεναχώρησε».

«Έχω πολλά να πω στον κ. Σαββίδη. Θα μιλήσουμε κι ελπίζω να βρεθεί λύση για να συνεχίσουμε. Εγώ είμαι θετικός. Θέλω να του πω και κάποια πράγματα για το πώς βλέπω την ομάδα».

«Ελπίζω να φτιάξουμε μια δεμένη ομάδα»...
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=4600
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

fn1m έγραψε:
«Μπήκα στ΄ αποδυτήρια νόμιζα ότι έβλεπα την Κ-20. Θέλω να έχουμε προοπτική ως ομάδα και να διεκδικούμε τίτλους».

«Προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να δω και το μέλλον μου. Δε θα είμαι ο πρώτος, ούτε και ο τελευταίος που θα φύγει από την Τούμπα».

«Ήμουν ο μόνος παίκτης για τον οποίο βγήκαν προς τα έξω ποσά. Οτι ήθελα τόσα και ο ΠΑΟΚ έδινε τόσα. Αυτό με στεναχώρησε».

«Έχω πολλά να πω στον κ. Σαββίδη. Θα μιλήσουμε κι ελπίζω να βρεθεί λύση για να συνεχίσουμε. Εγώ είμαι θετικός. Θέλω να του πω και κάποια πράγματα για το πώς βλέπω την ομάδα».

Καταρχήν δεν προκύπτει από κάπου ότι το είπε αυτό ως κακό ή αρνητικό...

Κατά δεύτερον...
Αρθρογραφείς στον balladoro ή τα αρπάζεις από εκεί και μας τα έχεις κάνει zepellin με το εν λόγο site?
Αν δεν σου αρέσει εδώ, τράβα διάβαζε balladoro και άσε μας στο σκοτάδι!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

fn1m έγραψε:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube]WlnICFb-_TE[/youtube]
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Κλάους έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Επίτρεψε μου όμως να σου πω πως οι δηλώσεις σου είναι σε λάθος timing.

Τα λεφτά που ζητάς όμως τα αξίζεις.
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

GiorgosAtha έγραψε:
fn1m έγραψε:

Καταρχήν δεν προκύπτει από κάπου ότι το είπε αυτό ως κακό ή αρνητικό...
Για μενα ειναι αρνητικο. Με πιτσιρικια δεν φτιαχνεις μεγαλη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Αμα ερθει προταση κανα 3αρι.. τον παω εγω μεχρι το αεροδρομιο.
black death

Δημοσίευση από black death »

[youtube]8mGjDZa2qpc[/youtube]

Ευτυχώς υπάρχουν και τα βίντεο γιατί κάθε σάιτ μεταφέρει τα λεγόμενα διαφορετικά. :roll:
Το quote του μπαλαδόρου είναι διαστρεβλωμένο όσο πάει.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

fn1m έγραψε:

Οταν μπήκα στα αποδυτήρια την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ένιωσα λες και έμπαινα στα αποδυτήρια της Κ20. Δεν είναι κακό. Είναι καλό να υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα.

Ως προοπτική . για μένα πάντα ο ΠΑΟΚ είναι προτεραιότητα. Θα περιμένω τον ΠΑΟΚ πριν κάνω οτιδήποτε άλλο».

Δεν έχουμε συμφωνήσει παρότι υπάρχει κοινή διάθεση για να τα βρούμε, αλλά μ' ενοχλεί περισσότερο ότι βγήκε προς τα έξω ότι 'έκλεισα'. Εγώ από το διαδίκτυο το πληροφορήθηκα και μάλιστα κυκλοφόρησαν και ποσά. Δεν έχει γίνει αυτό για κανέναν άλλο παίκτη κι αυτό με πείραξε περισσότερο.

Κάθε χρονιά στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Εχω φτάσει σε μια ηλικία είκοσι έξι ετών και πρέπει να δω το μέλλον μου. Πιστεύω με τη συζήτηση που θα γίνει με τον κ. Σαββίδη να βρεθεί λύση. Δεν αφορούν μόνο το οικονομικό αυτά που θα πούμε . αλλά θα μιλήσουμε για όλα

Οπως και να 'χει ελπίζω να δουλέψουμε καλά, να γίνουμε ένα καλό σύνολο, μια 'δεμένη' ομάδα και να έχουμε μια καλή πορεία.

[youtube]8mGjDZa2qpc[/youtube]

ΥΓ : Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά έχεις γίνει ρόμπα.
ΥΓ2: λέει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ πράγματα αν καθίσεις να τον ακούσεις ΠΡΟ-ΣΕ-ΚΤΙ-ΚΑ. Αλλά σιγά μη το έκανες.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ωρα ειναι να κατηγορηθει και ο μπαλαδορος.κωμ για αρδιες.
αυτος ο γιγαντας δημοσιογραφιας με λαμπρες σπουδες σε παιδικο σταθμο και νηπιαγωγειο.
ειναι με διαφορα οτι πιο μιζερο και ιντριγκολαγνο υπαρχει.ειναι της λογικης που επικρατει στην πολη οτι αφου ψωμακι δεν δινουν οι παε θα λεμε οσο πιο καφρικα,υπερβολικα και ιντριγκαδορικα τα νεα που κατεβαζει η κουτρα μας μπας και βρουμε κανενα ξεροκοματο ψωμι.πραγματικη κουραδα σε αποσυνθεση.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ο Κλαους περασε απο την φαση "ταλέντο" σε αυτή του "ηγέτη" κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας.
Είναι σεμνό παιδί και Παοκτσάκι. Δούλεψε πολύ αλλά εκανε και λάθη.
Οι δηλώσεις του είναι απόλυτα σωστές και αναμενόμενες απο τον Αρχηγό του ΠΑΟΚ.
Φέτος πέρα απο την αγωνιστική παρουσία, αυτό που θέλω να δώ είναι να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στο γηπεδο και στα αποδυτήρια και να μιλάει περισσότερο. Αυτό που οι αμερικάνοι λένε "vocal leader".
Αυτό που θα επρεπε να κάνει και ο Κοντός αλλά για άλλους λόγους το αποφεύγει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”