Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από NikosGrobari »

εγω ειπα για trezegue πριν καν βγει το θεμα σε site Η' ραδιοφωνα... παει να πει πως κατι παιζει και δεν ειναι και τοσος παπας οσο φαινεται και οσο εγω νομιζα... τεσπα ειδωμεν... ας κραταμε μικρο καλαθι μαγκες...
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosGrobari »

MANIAKOS έγραψε: 24 που ναι το παιδι που ξερει την οικογενεια φλωριδη να μας πει λεπτομερειες? :D
δεν ξερω λεπτομερειες απλα ακουσα το ονομα απο οικογενειακο προσωπο του φλωριδη... και μου φανηκε και πολυ σιγουρος για τον παιχτη... εγω το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω κιολας... γιατι μπορει να εκτεθω..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εγώ θα έλεγα ούτε νύχι από δαχτυλάκι σου να μην πάρεις το ρίσκο να βάλεις στη φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Johnny-Patra

Δημοσίευση από Johnny-Patra »

NikosGrobari έγραψε:
MANIAKOS έγραψε: 24 που ναι το παιδι που ξερει την οικογενεια φλωριδη να μας πει λεπτομερειες? :D
δεν ξερω λεπτομερειες απλα ακουσα το ονομα απο οικογενειακο προσωπο του φλωριδη... και μου φανηκε και πολυ σιγουρος για τον παιχτη... εγω το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω κιολας... γιατι μπορει να εκτεθω..
Για να ξέρεις κάποιο συγγενικό πρόσωπο του Φλωρίδη.... μπορείς να μας πείς τι επιχειρήσεις και τι δουλειές κάνει ο Φλωρίδης?? Επιτέλους να μάθουμε!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

παει ο μποκανι ...... :roll: :roll: :roll:
εκλεισε με 3 χαρτια τον αγορασαν...
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Δημοσίευση από Τουμπιώτης »

NikosGrobari έγραψε:
Όχι που δε θα βρισκόταν κάποιος που να ξέρει το σόι του Φλωρίδη (από την Πόλη για να μην ξεχνιόμαστε). Ρε ο Bill Gates να γινόταν μεγαλομέτοχος θα βρισκόταν κάποιος στο Paokmania να βγει και να πει ότι έχει πληροφορίες από το ξαδερφάκι του Gates που έχει ένα ταβερνάκι στις Καβουρότρυπες που το ξέρει μόνο αυτός που έχει την πληροφορία κι εκτός ότι θα μας φέρει το Ροναλντίνιο (που θα ξαναγίνει παικταράς εννοείται) έχει και καταπληκτικούς ουζομεζέδες.

Υ.Γ. Διαβάστε το "Αστερίξ στους ολυμπιακούς αγώνες¨ για να δείτε πως σατυρίζει το φαινομενο με τα σόγια και τα ξαδερφάκια ο Γκοσινί (ο συμπατριώτης του Τρεζεκέ ντε).
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Δημοσίευση από Τουμπιώτης »

DC έγραψε:Δύο εκατομμύρια είναι πολλά.
Δεν γίνεται να τον δηλώσουμε για 1.200cc;

Edit: Αυτός δεν είναι παππάς. Είναι ο προκαθήμενος της ορθοδοξίας.
Κοτζάμ Κωνσταντινουπολίτης μας παίρνει. Αν δεν είχε αυτός τον προκαθήμενο ποιος θα τον είχε; Ο αλλόδοξος Άραβας;
bart.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δώσε καθρεφτάκι στους ιθαγενείς.
Τρεζεγκε και της μαλακίας το πάτερο.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Τουμπιώτης έγραψε:Υ.Γ. Διαβάστε το "Αστερίξ στους ολυμπιακούς αγώνες¨ για να δείτε πως σατυρίζει το φαινομενο με τα σόγια και τα ξαδερφάκια ο Γκοσινί (ο συμπατριώτης του Τρεζεκέ ντε).
Για το σόι από τη Ρόδο λες :?: :D
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

NikosGrobari έγραψε:
για τρε ... σου ειπε το οικογενειακο προσωπο φλωρ.. τι δουλεια κανει δε ρωτησες .... θα μας τρελανεις ... δωσε μια απαντηση που να μην ειναι μητροπολιτης
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Tο κωμικοτραγικό στην υπόθεση Trezeguet δεν είναι ότι βγήκε ως μεταγραφικός στόχος, στο κάτω κάτω είναι γνωστό ότι οι ρεπορτερ των ομάδων γραφουν ότι τους κατεβει επειδή κάτι πρέπει να γράψουν, είμαι σίγουρος ότι αν μπούνε τα 6 εκ θα χτυπήσουμε Neimar .

Tο κωμικοτραγικό είναι ότι βρέθηκαν κάποιοι να αμφισβητήσουν τον Trezeguet. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

«Παγώνει» του στόπερ
Τρίτη, 09 August 2011 07:13

Οι όποιες σκέψεις είχε ο Φερέιρα για αμυντικό, μαζί με την περίπτωση του Ντουγκλάο, μένουν στην άκρη όσο δεν προχωράει η μεταγραφή του Μπουμσόνγκ.

Μετά και τη στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, «παγώνει» ταυτόχρονα και ο κεντρικός αμυντικός. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας έχει συζητήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα το συγκεκριμένο ζήτημα και θεωρούν πως δεν χρειάζεται να αποκτηθείς άλλος στόπερ σε περίπτωση που μείνει ο Γάλλος. Παράλληλα υπάρχει και αναμονή με τον Ντουγκλάο, καθώς η υπόθεσή του είναι αλληλένδετη με εκείνη του Μπουμσόνγκ.

απο γκαζετα.γρ δεν πρεπει τωρα να τον κλεισουμε αυτον ζηση παρτον τωρα φερτε ντουγκλαο και μετα βλεπουμε για τρε... και ρικελμε :D :D :D
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί έχει μονιμοποιηθεί η άποψη σε διάφορους δημοσιογράφους - ;; - οτι θα πάει ο ΠΑΟΚ για Ντουγκλάο μόνο ! αν διώξει Κοντρέρας.

Ελπίζω να μην ισχύει. Το να κάνουμε μια τέτοια κίνηση θα είναι δώρο άδωρο. Προτιμότερο είναι να διώξουμε Τσιρίλο Σαβίνι ταυτόχρονα, για να έχουμε το ποιοτικό δίδυμο Ντουγκ- Κοντρέρας, παρά να αντικαταστήσουμε τον δεύτερο, ο οποίος αποτέλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν απο τους στυλοβάτες της ομάδας εδώ και τρία χρόνια, και η ποιότητα του είναι μάλλον δυσεύρετη. Νομίζω αυτομάτως θα πέσουμε ένα επίπεδο αν τον διώξουμε, άσχετα με το ποιόν θα πάρουμε στη θέση του.

Θα φανεί..
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Έρχεται παιδιά είναι γεγονός!
Ο Μήνος είδη ψάχνει κάτι να βάλει σε Μπερμπερις να πάει να τον υποδεχτεί!
Ο κόσμος είναι ανάστατος, υπάρχουν και κάποιες αντιδράσεις οπαδών του ΠΑΟΚ που δεν τον θέλουν στην ομάδα γιατί πιστεύουν ότι έχουμε παίκτη σε αυτό το στιλ τον Αθανασιάδη και δεν είναι στο στιλ που θέλει ο Μπολονι.
Ο Κολκας οδεύει και αυτός προς αεροδρόμιο φορώντας αμάνικο μπλουζάκι για να φαίνονται τα επαναστατικά τατουάζ του.
Η πτήση τσάρτερ όπου να ναι φθάνει!

[youtube]qvJAmh65RNg[/youtube]

Πως σε κατάντησε έτσι γαύρε ο χοντρός, εσύ να έχεις τον σωσία και εμείς τον γνήσιο!

Εικόνα
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

rainmaker έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί έχει μονιμοποιηθεί η άποψη σε διάφορους δημοσιογράφους - ;; - οτι θα πάει ο ΠΑΟΚ για Ντουγκλάο μόνο ! αν διώξει Κοντρέρας.

Θα φανεί..
Όταν ο ζέλος δειώχνει Σισσέ,Ζιλμπέρτο η κούλα Μπλάνκο,Σκόκο,Ντιοπ, Μίτσελ θα πρέπει να φύγουν και οι πρωτοκλασάτοι του ΠΑΟΚ (γι αυτό και ο Βιερί πάει Μλακμπερν)
Υ.Γ.πότε σε κάναν στρουμφ ρε βροχοποιέ ,σιδεροκέφαλος!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρόμος την Τρί 09 Αύγ 2011, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”