Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
εχω στειλει σε παπαθεοδωρου, κολκα, βασιλοπουλο, παρασκευαϊδη στο φβ. αντε να δουμε. το ποσταρω τελευταια φορα, αν και παλι δεν, τοτε...
- PaokPatraG4
Το τι δεν εχω ακουσει μετα τον ημιτελικο και τον τελικο εδω κατω....Γραψτε τους στα @@ σας θα ζητανε συγνωμη τα τσουτσεκια σε λιγο καιρο....Ειναι πολιτικο το παιχνιδι πλεον αδερφια....
ναι αλλα εδω μιλαμε για ενα σαιτ που το παιζει αντικειμενικο, επαναστατικο και ολα τα λοιπά. στο οποίο δουλεύουν γνωστοί αρθογράφοι του ΠΑΟΚ, στο οποίο υποτίθεται ότι κυνηγάνε την αλήθεια και όχι τις εντυπώσεις.
αλλα αυτή η σημερινή ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, δεν έχει προηγούμενο!
αλλα αυτή η σημερινή ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, δεν έχει προηγούμενο!
η προσπάθειά σου ειναι αξιέπαινη αλλα εγω βλεπω να ειναι μαζεμενα ολα τα παρταλια της βρωμοσελιδας αυτης πανω απο τα ποστ αυτα, πιθανοτατα εχουν πεθανει στο γελιο για τον "μλκ ΠΑΟΚτζη" και μαλλον πεφτουν και στοιχηματα στις ποσες φορες θα τα παρατησει
δυστυχως φιλε μου μονο αυτά θα "πετυχεις" - χαρα στο κουραγιο σου, απλως ριχτους μπινελικια και στειλτους στο διαολο
δυστυχως φιλε μου μονο αυτά θα "πετυχεις" - χαρα στο κουραγιο σου, απλως ριχτους μπινελικια και στειλτους στο διαολο
Το έχουμε ξαναγράψει εδώ Κώστα
1) Ώρες ώρες κόβουν στην τύχη καθαρά. Μου έχουν κόψει σχόλια μέχρι και για το FFP
2) Λογικά έπεσες σε butthurt υπάλληλο. Συμβαίνουν, ενημερώνεις και συνεχίζεις
1) Ώρες ώρες κόβουν στην τύχη καθαρά. Μου έχουν κόψει σχόλια μέχρι και για το FFP
2) Λογικά έπεσες σε butthurt υπάλληλο. Συμβαίνουν, ενημερώνεις και συνεχίζεις
- ΑποστόληςΑ
Εγώ έχω στείλει σε πολλούς αλλόθρησκους μήνυμα με τις φωτογραφίες και το gif του πέναλτυ και τους γράφω ότι ΕΜΑΣ αδίκησε ο διαιτητής και όχι την ΑΕΚ, διότι με σκορ 1-1 θα είχα κερδίσει πέναλτυ και ταυτόχρονα η ΑΕΚ θα συνέχιζε με 10.
πριν τα παρατησω, θα κανω ενα ποστ στο fb με tag σε οσους δουλευον εκει. μλκς δεν ειμαι. 
εδιτ: ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ, ο Βασιλόπουλος μετά απο επικοινωνία μαζί του μεσω φβ, έκανε τις απαραίτητες επαφές. το ξαναπόσταρα, να δουμε αν και πότε θα ανέβει...

εδιτ: ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ, ο Βασιλόπουλος μετά απο επικοινωνία μαζί του μεσω φβ, έκανε τις απαραίτητες επαφές. το ξαναπόσταρα, να δουμε αν και πότε θα ανέβει...
- painkiller4
K geo πραγματικά μπράβο για την υπομονή και την επιμονή σου με τέτοια τσουτσεκια. Εγώ θα τους έβριζα και θα τους εριχνα ένα χεσιμο να το θυμούνται. Αντε με τους δήθεν αντικειμενικους 

βεβαια ακομα και μετα την επιβεβαιαωση απο τον Βασιλόπουλο, δυο φορές το εχω ποστάρει και δεν εχει ανέβει.
painkiller το θεμα δεν ειναι να τους βρίσω, το θέμα είναι να δω μέχρι που φτάνει η αλητεία τους. μετά όποιοι είναι θα εκτεθούν. δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι.
εδιτ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! στην 32 προσπάθεια! μετά απο μηνύματα στο φβ σε ρεπορτερ κτλ , στο ιδιο το σαιτ, στον αρχισυντάκτη του, έβαλαν τι; 3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με στοπ καρε απο 2 φασεις του αγώνα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
painkiller το θεμα δεν ειναι να τους βρίσω, το θέμα είναι να δω μέχρι που φτάνει η αλητεία τους. μετά όποιοι είναι θα εκτεθούν. δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι.
εδιτ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! στην 32 προσπάθεια! μετά απο μηνύματα στο φβ σε ρεπορτερ κτλ , στο ιδιο το σαιτ, στον αρχισυντάκτη του, έβαλαν τι; 3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με στοπ καρε απο 2 φασεις του αγώνα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ρε k_geo, παλευεις να πετυχεις τι?θα αλλαξεις γνωμη σε οσους λενε οτι ειναι 3 μετρα?οποιος θελει να το δει 3 και 5 μετρα θα το δει ετσι κι ας ξεκιναει και πισω απο το κεντρο ο επιτιθεμενος.η φαση ειναι αυτη που ειναι,απο εκει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
ή περιμενες το εν λογω σαιτ για να καταλαβεις τι παιζει με τους δημοσιογραφους και την επιλεκτικη ευαισθησια?τετοιο ντεμαραζ επαναλαμβανομενων ποσταρισματων δεν εχουμε κανει σε αλλα κι αλλα σαιτ που μας εχουν κανει οργανωμενο πολεμο και μαλιστα εχουν πετυχει τιμωριες μας, τωρα γκρινιαζουμε για μεσο που πληρωνε ,και ισως ακομα και τωρα πληρωνει, χορηγια ο ιβαν?
ή περιμενες το εν λογω σαιτ για να καταλαβεις τι παιζει με τους δημοσιογραφους και την επιλεκτικη ευαισθησια?τετοιο ντεμαραζ επαναλαμβανομενων ποσταρισματων δεν εχουμε κανει σε αλλα κι αλλα σαιτ που μας εχουν κανει οργανωμενο πολεμο και μαλιστα εχουν πετυχει τιμωριες μας, τωρα γκρινιαζουμε για μεσο που πληρωνε ,και ισως ακομα και τωρα πληρωνει, χορηγια ο ιβαν?
Γιαννενα; εσυ εγκρινεις εκει τα σχολια;

τα αλλα τα αφηνω ασχολιαστα.

giannina4 έγραψε:ρε k_geo, παλευεις να πετυχεις τι?θα αλλαξεις γνωμη σε οσους λενε οτι ειναι 3 μετρα?οποιος θελει να το δει 3 και 5 μετρα θα το δει ετσι κι ας ξεκιναει και πισω απο το κεντρο ο επιτιθεμενος.η φαση ειναι αυτη που ειναι,απο εκει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
Η αληθεια ειναι πως αυτοι που θελουν να το δουν 3 μετρα δεν αλλαζουν,ωστοσο με την γκρινια τους αυτη παρασερνουν ουδετερους οπαδους που δεν θα πολυψαξουν την φαση σε replay η σε σταματημενη εικονα για να δουνε τι παιζει.Οποιος παει και δει στα comments την φωτογραφια αυτη θα πει "μα καλα,γιατι γκρινιαζουν για 3 μετρα οφσαιντ?" Ισως εχει σημασια οσον αφορα αυτο.
Για παραδειγμα στο γαυρος-αεκ,η αεκ κερδισε με γκολ χερι αποτι εμαθα.Προσωπικα σαν ουδετερος οπαδος στο συγκεκριμενο ματς,δεν πηγα να ψαξω αν ηταν ευκολη-δυσκολη φαση ουτε ειδα ριπλευ και λοιπα.Εμεινε καλως η κακως η σταμπα οτι εβαλε γκολ χερι.Μπορει να ταν πεντακαθαρο,μπορει και δυσκολο,αλλα ουσιαστικα αυτο που μενει στην κοινη γνωμη δεν αφορα μονο τους οπαδους των 2 ομαδων που ερχονται σε αντιδικια.
μα 30 φορες?και ψαχνεις να βρεις ποιος δουλευει εκει?και θα κανεις και ταγκ? χαρη τους εκανες που ποσταρες και μια φορα, οχι 30.τι να σου πω, αμα το κανεις απο βαρεμαρα οκ, αλλα τετοια επιμονη για τοσο χαζο λογο μου φαινεται ανεξηγητη.δε θα αλλαξεις τον τροπο που λειτουργουν τα ΜΜΕ ουτε τα (συγκεκριμενα) ανθρωπινα μυαλα μεσω του disqus.get used to it.
//alastor, 1ον ουδετερος και οπαδος δεν πανε μαζι.και 2ον αν ηταν στο αρθρο που ανελυε το ματς αμεσως μετα τη ληξη του, ναι.τωρα ειμαστε μια εβδομαδα μετα σε αρθρο για το τι ειπε ο βοηθος του ματς.οποιος μπαινει να το διαβασει, την ξερει την φαση.
//alastor, 1ον ουδετερος και οπαδος δεν πανε μαζι.και 2ον αν ηταν στο αρθρο που ανελυε το ματς αμεσως μετα τη ληξη του, ναι.τωρα ειμαστε μια εβδομαδα μετα σε αρθρο για το τι ειπε ο βοηθος του ματς.οποιος μπαινει να το διαβασει, την ξερει την φαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giannina4 την Παρ 12 Μάιος 2017, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
K_geo έγραψε:Γιαννενα; εσυ εγκρινεις εκει τα σχολια;![]()

Alastor έγραψε:Η αληθεια ειναι πως αυτοι που θελουν να το δουν 3 μετρα δεν αλλαζουν,ωστοσο με την γκρινια τους αυτη παρασερνουν ουδετερους οπαδους που δεν θα πολυψαξουν την φαση σε replay η σε σταματημενη εικονα για να δουνε τι παιζει.Οποιος παει και δει στα comments την φωτογραφια αυτη θα πει "μα καλα,γιατι γκρινιαζουν για 3 μετρα οφσαιντ?" Ισως εχει σημασια οσον αφορα αυτο.
για αυτο.
και 40 θα το εκανα, για αυτο. γιατι η απαθεια και ο ωχαδερφισμος οδηγει στην αδικια και το σταμπαρισμα.