Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokpantou

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από paokpantou »

Ξέχασες τις σαλάτες τις Αλοιφές τα λουκάνικα και καμιά πίτα αδερφέ. Μετά έπονται τα σουβλάκια. :D
george188

Δημοσίευση από george188 »

paokpantou έγραψε:Ξέχασες τις σαλάτες τις Αλοιφές τα λουκάνικα και καμιά πίτα αδερφέ. Μετά έπονται τα σουβλάκια. :D
:lol: :lol: Tην οργάνωση να την αναλάβουν οι μπλέ παρακαλώ, περί αλοιφών κτλ.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

φωτογραφιες στο αρκουδι να βαλετε
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Σε αντιθεση με τα τραγικά λάθη του καλοκαιριού (Χατσερίδης με αυτοκρατορικό συμβόλαιο, χάσιμο χρόνου με Βερνμπλουμ, Τόσκα και Καρέλης μπαλώματα της τελευταίας στιγμής απο τα αζήτητα, μη έγκαιρη ανανέωση βασικών παικτών) πιστεύω οτι τώρα υπάρχει λογική σε ότι γίνεται!

Αναλυτικά:

1. Οι ανανεώσεις όπως όλα δείχνουν προχωράνε. Ο Κρέσπο έκλεισε, το ίδιο και ο Λύρατζης. Απο τον Σιαμπάνη δεν θα χάσουμε. Ο Μπίσεσβαρ κλείνει, σωστά, για δύο χρόνια. Ο Κάνιας είναι μέτριος και ελπίζω να μην ανανεώσει ή έστω να πάρει ένα μικρό συμβολαιο (χρονικά και οικονομικά). Ο Σάχωφ δεν είναι απαραίτητος και πιάνει θέση ξένου, οπότε δεν νομίζω οτι πρέπει να παραμείνει. Αν τελειώσει θετικά και του Βαρέλα τότε θα έχουμε 100% επιτυχία.

2. Ο Πρίγιοβιτς έφυγε με συμφέρουσα προσφορά στη ρήτρα. Οπως φαίνεται ο Καντουρί θα φύγει φέρνοντας κάποια λεφτά. Ο Ουάρντα παίρνει δρόμο (μακάρι με κάποιο όφελος έστω και μικρό ή μελλοντικό). Αν καταφέρουμε να απεγκλωβιστούμε και απο τον Χατσερίδη θα έιμαστε τέλεια.

3. Ο Ενρίκε επιστρέφει ωστε να έχουμε ένας αριστεροπόδαρο. Ο Γιαννούλης επιστρέφει ώστε να καλύψουμε το κενό στα μπακ, αφού ο Κίτσιου δεν μπόρεσε και ο Τόσκα απέτυχε (ίσως να κάνει για σεντερ μπακ).

4. Ο Πολωνός είναι εξαιρετική λύση! Νέος, γρήγορος, αθλητής και με ένστικτο σκόρερ. Δεν χρειαζόμαστε πανάκριβα μπαλώματα 30+ σεντερ φορ για 4 μήνες. Για τον Μίσιτς δεν έχω άποψη αλλά είναι νεότερος απο τον Σάχωφ και κοινοτικός. Αν πάρουμε και ένα αθλητικό χαφ με δυο - τρία μύρια τότε θα είμαι υπερικανοποιημένος!

Άρα ηρεμήστε και μην φέρνετε την καταστροφή.
Σχέδιο υπάρχει!
Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με +8!

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ούτε IP's χρειάζεται να ψάξεις ούτε τίποτα. Ένα σημείο στίξης ανά 258 λέξεις και προτάσεις με νοήματα βγαλμένα από το Google translate.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

georgedoulk2008 έγραψε:Σε αντιθεση με τα τραγικά λάθη του καλοκαιριού (Χατσερίδης με αυτοκρατορικό συμβόλαιο, χάσιμο χρόνου με Βερνμπλουμ, Τόσκα και Καρέλης μπαλώματα της τελευταίας στιγμής απο τα αζήτητα, μη έγκαιρη ανανέωση βασικών παικτών) πιστεύω οτι τώρα υπάρχει λογική σε ότι γίνεται!

Αναλυτικά:

1. Οι ανανεώσεις όπως όλα δείχνουν προχωράνε. Ο Κρέσπο έκλεισε, το ίδιο και ο Λύρατζης. Απο τον Σιαμπάνη δεν θα χάσουμε. Ο Μπίσεσβαρ κλείνει, σωστά, για δύο χρόνια. Ο Κάνιας είναι μέτριος και ελπίζω να μην ανανεώσει ή έστω να πάρει ένα μικρό συμβολαιο (χρονικά και οικονομικά). Ο Σάχωφ δεν είναι απαραίτητος και πιάνει θέση ξένου, οπότε δεν νομίζω οτι πρέπει να παραμείνει. Αν τελειώσει θετικά και του Βαρέλα τότε θα έχουμε 100% επιτυχία.

2. Ο Πρίγιοβιτς έφυγε με συμφέρουσα προσφορά στη ρήτρα. Οπως φαίνεται ο Καντουρί θα φύγει φέρνοντας κάποια λεφτά. Ο Ουάρντα παίρνει δρόμο (μακάρι με κάποιο όφελος έστω και μικρό ή μελλοντικό). Αν καταφέρουμε να απεγκλωβιστούμε και απο τον Χατσερίδη θα έιμαστε τέλεια.

3. Ο Ενρίκε επιστρέφει ωστε να έχουμε ένας αριστεροπόδαρο. Ο Γιαννούλης επιστρέφει ώστε να καλύψουμε το κενό στα μπακ, αφού ο Κίτσιου δεν μπόρεσε και ο Τόσκα απέτυχε (ίσως να κάνει για σεντερ μπακ).

4. Ο Πολωνός είναι εξαιρετική λύση! Νέος, γρήγορος, αθλητής και με ένστικτο σκόρερ. Δεν χρειαζόμαστε πανάκριβα μπαλώματα 30+ σεντερ φορ για 4 μήνες. Για τον Μίσιτς δεν έχω άποψη αλλά είναι νεότερος απο τον Σάχωφ και κοινοτικός. Αν πάρουμε και ένα αθλητικό χαφ με δυο - τρία μύρια τότε θα είμαι υπερικανοποιημένος!

Άρα ηρεμήστε και μην φέρνετε την καταστροφή.
Σχέδιο υπάρχει!
Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με +8!

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ
αυτο ακριβως

αλλα να συμπληρωσω κατι
καντε υπολογισμο χρηματων μπονατινι με πολωνο
και λογικα δεν θα κρατησουμε καρελη ρητρα 1 εκ εχει
πηραμε παιχταρα με καλα λεφτα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

«Πρόταση και της Τζένοα για Σβιντέρσκι»
Τι αποκάλυψε ο Πολωνός δημοσιογράφος Πιότρ Κοζμίνσκι

Ο άνθρωπος που «έβγαλε» την είδηση της μεταγραφής του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ μιλάει για τον 22χρονο Πολωνό επιθετικό που «οδεύει» προς τον ΠΑΟΚ, τη «σφήνα» της Τζένοα, αλλά και το ενδιαφέρον της Στουτγάρδης.
Ο Πολωνός δημοσιογράφος, Πιότρ Κοζμίνσκι, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4FM, αποκάλυψε πώς και η Τζένοα έχει καταθέσει πρόταση για τον Σβιντέρσκι, την ώρα που υπογράμμισε πώς η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο επιθετικό αναμένεται να φτάσει στην Πολωνία μέσα στην ημέρα.

«Η τελευταία πληροφορία που έχω είναι ότι δεν υπάρχει οριστική απόφαση. Έμαθα ότι το πρωί η Γκιαγκελόνια έλαβε ακόμα μια πρόταση για τον ποδοσφαιριστή από ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος, την Τζένοα. Συνάδερφος μου έγραψε ότι ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή δεν είναι σίγουρος για την πρόταση που πρέπει να επιλέξει. Η πρόταση του ΠΑΟΚ θα φτάσει σήμερα στη Πολωνία. Στην ουσία υπάρχουν τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ και την Τζένοα, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Στουτγάρδη. Οι απαιτήσεις της Γιαγκελόνια ανέρχονται στα δυο εκατομμύρια ευρώ και αυτό γιατί το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και δεν μπορούν να ζητήσουν περισσότερα χρήματα. Στη Πολωνία θεωρούν ότι ο παίκτης σε λίγα χρόνια θα αξίζει περισσότερα χρήματα. Η Γιαγκελόνια δεν έχει αποφασίσει που θα τον δώσει. Ο παίκτης θα είναι αυτός που θα αποφασίσει που θα συνεχίσει τη καριέρα του».

Για τα χαρακτηριστικά του παίκτη:

«Είναι νεαρός, έχει ταλέντο. Δεν μπορώ να ξέρω αν μπορεί να κάνει το μπαμ στον ΠΑΟΚ. Αν θεωρούν ότι με τη απόκτηση του θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν άμεσα τον Πρίγιοβιτς, νομίζω ότι είναι μια κίνηση με μεγάλο ρίσκο. Το βασικό χαρακτηριστικό του Πρίγιοβιτς που δεν το έχει ο Σβιντέρσκι είναι η τεράστια αυτοπεποίθηση. Έχω μιλήσει με πολλούς παίκτες στη καριέρα μου, αλλά δεν έχω συναντήσει άλλον με τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ο Σβιντέρσκι είναι νέος, είναι ντροπαλός. Αν ο ΠΑΟΚ αποκτήσει έναν άλλον παίκτη, όπως για παράδειγμα τον Μπεργκ και ο Σβιντέρσκι είναι η δεύτερη επιλογή, τότε θα είναι πιο εύκολα γι αυτόν να καθιερωθεί. Αν θεωρούν ότι μπορεί να σκοράρει από το πρώτο παιχνίδι και να πάρει στους ώμους του την ομάδα, με την αδημονία που υπάρχει για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τα καταφέρει».

Ο Κοζμίνσκι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αποχώρηση του Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ:

«Δεν ήταν έκπληξη ότι δέχτηκε ο Πρίγιοβιτς την μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ. Ήταν παρόμοια η περίπτωση με την μετακίνηση του από την Λέγκια στον ΠΑΟΚ. Είναι ισχυρός χαρακτήρας. Ο ΠΑΟΚ του άσκησε πίεση. Του έστελναν μηνύματα οι οπαδοί, όμως, δεν άλλαζε την απόφαση του. Ο Πριγιοβιτς ήθελε να πάει σ ένα καλύτερο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά δεν υπήρχε ομάδα που να πληρώνει τη ρήτρα».

paok24
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Μικρο καλαθι για το Πολωνο, μεχρι να ερθει.
Γραφεται οτι κατεθεσαν και αλλες ομαδες προταση.
Κ η αξιοιπηση του Πιατεκ απο Τζενοα ισως μας δυσκολεψει.

Μακαρι να πανε ολα καλα.Ειναι εξαιρετικη περιπτωση.
Δεν πρεπει να το χασουμε.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Πολυ κατατοπιστικο βιντεακι και του ριπρες που ανεβασε πριν απο λιγο και δειχνει καποιες κινησεις του παικτη. Καλο σουτ, καλο κεφαλι, καλο βιζιον αλλα θελει δουλεια στο τελείωμα. Επισης δεν πρόκειται για σεντερ φορ αλλα για ss, κάτι σαν πελκα, λιβαγια δλδ.

https://www.facebook.com/41863517222126 ... 596833222/
Black--4

Δημοσίευση από Black--4 »

Τελικα ουτε του πολωνου ειναι οριστικο?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τίποτα δεν είναι οριστικό πριν την επίσημη ανακοίνωση.

Τα έχουμε πει χίλιες φορες
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

http://www.sportingvideo.com/20190116/v ... 32807.html
οποιος θελει να δει τους κελεμπιες που τωρα ειναι 1-1
μπηκε και ο Αλεξανταρ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

rainmaker έγραψε:Τίποτα δεν είναι οριστικό πριν την επίσημη ανακοίνωση.

Τα έχουμε πει χίλιες φορες
Δε χρειάζεται καν να υπενθυμίζεται αυτό. Κανονικά! Μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά μια οιαδήποτε συμφωνία, δε γίνεται να λογίζεται τελειωμένη.
prax

Δημοσίευση από prax »

Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się, że akurat Karol Świderski będzie następcą Prijovicia w PAOK, zwłaszcza, że "fruwały" takie nazwiska jak Balotelli czy Pato. Dziś Polak ma przejść testy medyczne. Powodzenia. Mam nadzieję, że ma mocną głowę, bo będą odniesienia do Prijo.
Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι ο Κάρολ Świderski θα είναι ο διάδοχος του Πιακόβιτς στον ΠΑΟΚ, ειδικά επειδή πέταξαν ονόματα όπως ο Μπαλοτέλι ή ο Πατώ. Σήμερα, ο πόλος πρόκειται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Καλή τύχη. Ελπίζω να έχει ένα ισχυρό κεφάλι γιατί θα αναφερθεί στο Prijo.
πριν 7 ωρες το τουιτ

θυμαμαι η για ενρικε η για πριγιο ο κωστας απο περαια ειχε μιλησει με τον μανατζερ του και ειχε επιβεβαιωσει το ενδιαφερον κ οτι θα κλεισει.

το παραπανω τουιτ ειναι απο τον δημ/φο κοσμινσκι, δεν εχω λογαριασμο στο τουιτερ, αν καποιος εχει ας τον ρωτησει αν ισχυει οτι η τζενοα εχει κανει προταση για τον πιτσιρικα τον πολωνο
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Δεν ξέρω τι λενε οι αρδ αλλα δεν γίνεται ο επιθετικός ο χαφ και η επιστροφή γιαννούλη να αργουν τοσο.

Δεν γινεται ολοκληρος ΠΑΟΚ να λειτουργεί ακόμα ετσι και να τα κανονίζει ολα τελευταιες μέρες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”