Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Σικ γιατί κολλάς τόσο σε αυτό???Όταν ο Βιερι δεν θα μπορεί, θα παίζει άλλος στα εξτρέμ...Είναι πολύ δύσκολο να είναι τραυματίες και ο Βιερίνια και ο Σταφ ταυτόχρονα...ακόμα και αν συμβεί όμως αυτό θα πηγαίνει ο Κρέσπο...αλλά εγω θεωρώ πολύ απίθανο αυτό το σενάριο να συμβεί...
-
- Επικοινωνία:
Αν έχει αφήσει στο παρελθόν τους τραυματισμούς που του κατέστρεψαν την καριέρα θα είναι απο τα μεγαλύτερα χαφ που αγωνίστηκαν στην χώρα μας.Για να μην έκλεισε όμως πουθενά ακόμα μάλλον έχει θέμα ταproedros έγραψε:Αν πάμε εκ νέου για χαφ ενδιαφέρουσα περιπτωση είναι ο Ρόντγουελ που ξεκίνησε ως μεγάλο αστέρι με καταπληκτικές εμφανίσεις στην Σίτυ και στην Έβερτον αλλά πηγαίνοντας στην Σάντερλαντ πήρε την κατιούσα...Στα 27 του ωστόσο αποτελεί πολύ ενδιαφέρον project αν και σίγουρα ο μισθός του θα είναι ακόμα πολύ υψηλός...
Προεδρε δεν λεω οταν θα ειναι τραυματιες και οι δυο. Λεω οταν δεν θα μπορει ο Σταφυ (ή αντιστοιχος). Θα τον αντικαθιστα ο Βιερινια; Ο οποιος ειναι και σε μια ηλικια που θα θελει και περισσοτερες ανασες. Θα καταληξει λοιπον ο Βιερινια να ειναι ενα πασπαρτου; Ενα μπαλωμα που θα παιξει λιγο αρ.μπακ, λιγο εξτρεμ, λιγο ανασες. Να εχεις εναν τοσο ποιοτικο παικτη σε τοσο ασαφη ρολο στην ομαδα δεν μου φαινεται πολυ σωστο.proedros έγραψε:Σικ γιατί κολλάς τόσο σε αυτό???Όταν ο Βιερι δεν θα μπορεί, θα παίζει άλλος στα εξτρέμ...Είναι πολύ δύσκολο να είναι τραυματίες και ο Βιερίνια και ο Σταφ ταυτόχρονα...ακόμα και αν συμβεί όμως αυτό θα πηγαίνει ο Κρέσπο...αλλά εγω θεωρώ πολύ απίθανο αυτό το σενάριο να συμβεί...
Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται τόσο παράλογο....είναι ο φυσικός σου ηγέτης, χρόνια σε υψηλό επίπεδο , δεν νομίζω να έχει θεματα...εξάλλου ξέρει να κάνει και συντήρηση μέσα στο παιχνίδι..Το ίδιο πιστεύω και για τον Βερνμπλουμ...όταν θα είναι έτοιμος νομίζω πως δεν πρόκειται να ξαναβγεί...ακόμα και στα 32 του...Όσο για την θέση ακόμα και τώρα όπως βλεπεις πολλές από τις κινησεις του είναι κινήσεις εξτρέμ, απλά με πολύ προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι...Δεν θα είναι δηλ. κάτι το εντελώς διαφορετικό ή ξένο γι αυτόν....Σε κάποια άλλη περίπτωση θα συμφωνούσα εντελώς μαζί σου αλλά στη συγκεκριμένη νομίζω πως μπορεί να υποστηριχθεί επαρκώς..
sic-4 έγραψε:Αν παρουμε Σταφυ θα τον παρουμε για παγκο; Δεν νομζιω να ψηνεται. Μαλλον για βασικο. Οποτε δηλαδη παει ο Βιερινια μπροστα; Και backup του Σταφυ ποιος ειναι;

Ο Crespo ή ο Μπαλογιάννης
1ον: ο Στάφ τραυματίζεται συχνά τελευταία άρα δεν νομίζω να παίξει αυτή την χρονιά όλα τα παιχνίδια.
2ον: ο Βιερίνια μπορεί να παίξει και δεξιά στη θέση του Μάτος ο οποίος επίσης δεν πιστεύω ότι μπορεί να παίξει όλη την χρονιά. Υπάρχει και ο Κίτσιου φυσικά αλλά νομίζω είναι ο 4ος στις επιλογές του Λουτσέσκου (3ος είναι ο Κρέσπο).
3ον: ο Βιερίνια δεν πρόκειται να παίξει εξτρέμ στον ΠΑΟΚ γιατί απλά όσο είναι φίτ θα είναι πάντα το βασικό μας αριστερό ή δεξί μπάκ. Στον πάγκο θα κάθεται μόνο σε ροτέισιον όπως και ο Μάτος.
Δηλαδή δεν αποκλείεται να δουμε καί Βιερίνια (δεξιά) καί Σταφ βασικούς, στο ροτέισιον του Μάτος.
2ον: ο Βιερίνια μπορεί να παίξει και δεξιά στη θέση του Μάτος ο οποίος επίσης δεν πιστεύω ότι μπορεί να παίξει όλη την χρονιά. Υπάρχει και ο Κίτσιου φυσικά αλλά νομίζω είναι ο 4ος στις επιλογές του Λουτσέσκου (3ος είναι ο Κρέσπο).
3ον: ο Βιερίνια δεν πρόκειται να παίξει εξτρέμ στον ΠΑΟΚ γιατί απλά όσο είναι φίτ θα είναι πάντα το βασικό μας αριστερό ή δεξί μπάκ. Στον πάγκο θα κάθεται μόνο σε ροτέισιον όπως και ο Μάτος.
Δηλαδή δεν αποκλείεται να δουμε καί Βιερίνια (δεξιά) καί Σταφ βασικούς, στο ροτέισιον του Μάτος.
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
δεν ξέρω ρε γμτ εσείς δεν διαβάζετε δηλώσεις του λουτσεσκου η του μιχελ?? Βγαίνει ο μιχελ πριν 3 μέρες και λέει o Ουαρντα δεν θα πουληθεί τον θέλει ο λουτσεσκου και συνεχίζουν μερικοί να λένε ότι ένας από τους ουαρντα μπισε καντουρι θα πουληθεί!
Κάνει δηλώσεις ο λουτσεσκου και λέει ο βιερινια είναι αρ. μπακ δεν θα πάει εξτρεμ . και συνεχίζουν μερικοί να νομίζουν οτι ο λόγος που ψανχουμε αρ μπακ ειναι για να παει ο βιερινια μπροστά,Λοιπον δεν θα δειτε τον βιερινια εξτρεμ ,ο παοκ έχει πολλά εξτρεμ ποιοτικά , νέους ταλαντούχους , και σκοπεύουμε να στείλουμε μερικούς (λαμπρου) γιατί τους πιστεύουμε και θέλουμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής δεν θα προσθέσουμε και τον βιερινια να χαντακώσουμε μια και καλή τον "λεο ζαμπα" και εκτός αυτού ο βιερινια παίζει τέλια αρ μπακ γιατί να πειραματιστεί σε μια θέση που εχει να παίξει απο την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ , εκτός αν νομίζετε οτι θα δείτε τον 33χρονο βιερινια να κανει Π!#%@#%@ τους αντιπαλους σαν το ματς με τον βαζελο στην τούμπα που ο σπυροπουλος τον ψάχνει ακόμα!
Αριστερο μπακ ψάχνουμε για να μοιραστεί τα παιχνίδια με τον βιερινια , με τον βιερινια που μπορεί να παίξει και στην θεση του ματος.
ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΡ.ΜΠΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ
Κάνει δηλώσεις ο λουτσεσκου και λέει ο βιερινια είναι αρ. μπακ δεν θα πάει εξτρεμ . και συνεχίζουν μερικοί να νομίζουν οτι ο λόγος που ψανχουμε αρ μπακ ειναι για να παει ο βιερινια μπροστά,Λοιπον δεν θα δειτε τον βιερινια εξτρεμ ,ο παοκ έχει πολλά εξτρεμ ποιοτικά , νέους ταλαντούχους , και σκοπεύουμε να στείλουμε μερικούς (λαμπρου) γιατί τους πιστεύουμε και θέλουμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής δεν θα προσθέσουμε και τον βιερινια να χαντακώσουμε μια και καλή τον "λεο ζαμπα" και εκτός αυτού ο βιερινια παίζει τέλια αρ μπακ γιατί να πειραματιστεί σε μια θέση που εχει να παίξει απο την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ , εκτός αν νομίζετε οτι θα δείτε τον 33χρονο βιερινια να κανει Π!#%@#%@ τους αντιπαλους σαν το ματς με τον βαζελο στην τούμπα που ο σπυροπουλος τον ψάχνει ακόμα!
Αριστερο μπακ ψάχνουμε για να μοιραστεί τα παιχνίδια με τον βιερινια , με τον βιερινια που μπορεί να παίξει και στην θεση του ματος.
ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΡ.ΜΠΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ
Συμφωνώ απόλυτα
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για τον βιερίνια θα συμφωνήσω
για τον ουάρντα όμως το "δεν πωλείται", μπορεί κάλλιστα να είναι τακτική για να ανέβει το ύψος κάποιας ενδεχόμενης πρότασης
για τον ουάρντα όμως το "δεν πωλείται", μπορεί κάλλιστα να είναι τακτική για να ανέβει το ύψος κάποιας ενδεχόμενης πρότασης
- sourmenetes
- Moderator
Ο βιειρινια.sic-4 έγραψε:Αν παρουμε Σταφυ θα τον παρουμε για παγκο; Δεν νομζιω να ψηνεται. Μαλλον για βασικο. Οποτε δηλαδη παει ο Βιερινια μπροστα; Και backup του Σταφυ ποιος ειναι;
Από την άλλη και γιατί να μην ψήνεται? Εκεί που είναι έχει φανέλα βασικού? Γιατί να έχει στον ΠΑΟΚ?
- sourmenetes
- Moderator
Ντανι δε νομιζω.ο ουαρντα δειχνει να κερδιζει τον λουτσεσκου και δικαιως αξιζει ευκαρια.επισης θεωρω πως με τετοιες εμφανισεις,ευκολα μπορει ν ανεβει η χρημ.αξια του.danirifle έγραψε:για τον βιερίνια θα συμφωνήσω
Ο ΠΑΟΚ αν καραφερει και μπει ομιλους η αξια ολων των βασικων παικτων θεωρω πως θ ανεβει κατακορυφα..τα 3 και τα 5 εκ.θεωρω πως θα τα πιανουν πολυ ευκολα παικτες τυπου ουαρντα.
Οταν καποιος δηλωνει 'Δεν πωλειται ο ταδε', εννοει οτι οι προτασεις που υπαρχουν αυτη τη στιγμη ειναι χαμηλες.
Ειδικά ο Βιέρι, αλλά και ο Μάτος, σιγά σιγά πρέπει να έχουν μια πιο προσεκτική διαχείριση, με λιγότερα παιχνίδια...Tolaros έγραψε:Από την άλλη και γιατί να μην ψήνεται? Εκεί που είναι έχει φανέλα βασικού? Γιατί να έχει στον Π.Α.Ο.Κ.?
Με το σκεπτικό δε ότι ο Βιέρι παίζει, με άνεση και δεξί μπακ και ότι μέχρι το τέλος της σεζόν έχουμε να παίξουμε τουλάχιστον 45 αγώνες, το να δημιουργηθεί με τον Στάφυ μια τριάδα ποιοτικότατων πλάγιων μπακ, που θα πάρουν από καμιά 30αριά παιχνίδια στα πόδια τους ο καθένας, δεν νομίζω πως θα "χαλάσει" κανέναν τους, αλλά ούτε εμάς...
Απλά είναι τα πράγματα νομίζω...
Συμφωνώ και με Γρηγορη. Έτσι θα έχουμε 3 λύσεις πρώτης γραμμής και στην άμυνα και στα μπακ. Μακάρι να γίνει.