Ο αλεκτωρ λάλησε μια φορά...pilotos έγραψε:Εκτιμώ ότι αυτό το πρωτάθλημα μετά και την ξαφνική... Συμμετοχή οργανωμένων οπαδών σε εκτός έδρας αγώνες, δε θα τελειώσει ποτέ, ή θα σπάσουμε κάθε ρεκόρ αφαίρεσης βαθμών σε μια σεζόν.
Απλά δείτε τα ποσά σε πρόστιμα που τρώει ο ΠΑΟΚ κάθε αγωνιστική όλα αυτά τα χρόνια και κάντε μια απλή σύγκριση με το πόσα τρώνε όλοι οι άλλοι...
Κι όλα αυτά γιατί κατάλαβαν ότι τα έχουν βάλει με έναν τρελό, που θα ρίξει όσα χρειαστεί μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει την ομάδα του και δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν
Υγ ετοιμαστείτε να ακούσετε ξανά τα παραμύθια για τα επεισόδια στα Γιάννενα κλπ κλπ...
-3 τη πρώτη φορά -6 την άλλη, εσωστρέφεια φουλ κλπ κλπ..
Μια θα είναι και πάλι η λύση, αυτό που έπρεπε να κάνει από πέρσι με την χάρτινη, να φύγει η ομάδα από το στημένο, καμία άλλη.
SM-G965F
=obanebane έγραψε:Σας χαλάει τη μανεστρα ο "ρωσος" γαμημενα κατακαθια του λεκανοπεδίου.
Συνασπιστηκατε στα σάιτ στα φορά στην κυβέρνηση στα κέρατά σας τα τραγια,σκαταδες γαμω τα πάντα σας.
Όταν σε στερήσουν βαθμούς, γιατί δεν γίνεται μια ομάδα να κάνει το απόλυτο, θα φταίει ο χαφ, ο φορ, ο αμυντικός, ο λουτσεσκου,ο οπαδός που πέταξε ένα ρόλο χαρτί, το έχουν ήδη παιγμένο μια χρονιά το σενάριο και πέτυχεrainmaker έγραψε:Δε ξέρω ρε γμτ, είμαι λίγο ανώμαλος.
Αηδιάζω με την κατάντια τους, αλλά γουστάρω τρελά που ξεβρακώνονται τόσο απροκάλυπτα και συσπειρώνονται ΜΠΑΣ ΚΑΙ σταματήσουν τον ΠΑΟΚ.
rainmaker έγραψε:Δε ξέρω ρε γμτ, είμαι λίγο ανώμαλος.
Αηδιάζω με την κατάντια τους, αλλά γουστάρω τρελά που ξεβρακώνονται τόσο απροκάλυπτα και συσπειρώνονται ΜΠΑΣ ΚΑΙ σταματήσουν τον ΠΑΟΚ.
Ειλικρινά, εκεί θέλουν να σε φτάσουν.obanebane έγραψε:Σας χαλάει τη μανεστρα ο "ρωσος" γαμημενα κατακαθια του λεκανοπεδίου.
Συνασπιστηκατε στα σάιτ στα φορά στην κυβέρνηση στα κέρατά σας τα τραγια,σκαταδες γαμω τα πάντα σας.
dini26 έγραψε:ειχα εναν παραδιπλα εκει που εβλεπα το ματς κ στο κιν εβλεπε τον ρουλη, πιο πολυ αγχος ειχε για την ενδεχομενη χασουρα του Π.Α.Ο.Κ παρα για την νικη της ομαδας του
ετσι ειναι η αληθεια και μιλαω απο προσωπικη πειρα εκτος ποδοσφαιρικωνAsimos έγραψε:Μιλουσα πριν κανένα τεσσάρι χρόνια με έναν προϊστάμενο γαύρο και δεν μπορούσε να αντιληφθεί γιατί συνέχιζα να ειμαι ενεργά ΠΑΟΚ.
Λόγω διακριτικότητας του πα ορθά κοφτά πως αν είχαμε προεδρα τον δικό τους δεν θα ειχε μεινει πέτρα πανω σε πέτρα μέχρι να φύγει.
Η αντίληψη των νοτίων ζώντας όλη τους τη ζωή τις χοντρές πουστιες στο πετσί τους, ειτε μασουλησανε είτε όχι τους εχει μεταλλάξει σε ενα νεο είδος ανθρώπων που η ηθική τους εχει μηδενίσει. Αν δεν ειναι η δουλειά μιλημενη και τακτοποιημενη πλεον δεν ξεκουνιουνται για τιποτα.
Θεμιτό, αν το σκεφτεί κανείς, οποτε οι κουλες τωρα απολαμβανουν τον απατεωνα τους, οι γαυροι ελπιζουν ο χοντρος να ξαναστησει μαγαζακι, οι βαζελοι περιμενουν εναν καπετανιο και κατι περιεργοι στον βορρα ζητανε 50-50.
Γενικά ο γιδοτοπος δεν εχει τυχη στο μελλον και ειδικα η μπαλα θελει σβερκωμα, μπραβους, απειλες αλα Μελισσανιδη, ξυλο στα αποδυτηρια αλα γαυρο, και γαμησε τα δηλαδη.
Αν το 2004 ηταν το παρα πεντε το 2018 ειναι το και εικοσι. Το τραινο εφυγε και ο μεγαλύτερος αλητης θα τα παιρνει ετσι επειδη γουσταρει.
Αυτα απο μενα μετα την ομορφη βραδυα στη Ν. Σμυρνη.