Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από desperando »

Thanix έγραψε:Οποίος βλέπει πρόβλημα στην τακτική σήμερα ειναι ύποπτα αμπαλος!
Κουράστηκα φτανει

Sent from my mind using boobs power
Εγω να δεχτω οτι ειμαι αμπαλος
Μπορεις εσυ που δεν εισαι να μου πεις ποια ηταν η τεραστια τακτικη κινηση που εκανε σημερα?
Το οτι εβαλε την ομαδα να περιμενει στο μισο γηπεδο και να παιζει με αντεπιθεσεις?
Λες και επαιζε ο ΠΑΟΚ με την ντορτμουντ
Το οτι για ενα ημιχρονο εκανες μια μολις τελικη με 60-40 κατοχη?
Ο ΠΑΟΚ εχει το διπλασιο μπατζετ απο την κουλα, οταν καποτε γινοταν το αντιθετο ερχοταν η κουλα εδω πανω και μας σφυροκοπουσε
Αλλα εμεις θα πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενοι απο αυτον τον παιητικο ρολο του λουζερ...οχι δεν το ανεχομαι

Ενας αχρηστος εγωιστης ειναι και φιποτα παραπανω και ελπιζω ο σαββιδης να πραξει αναλογως
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Είμαι περίεργος να δω εάν θα σε στηρίξει ο Ιβάν με ότι αυτό συνεπάγεται...εάν δηλαδή θα στήριξει την επένδυση του δηλαδή ή εάν θα λέμε το καλοκαίρι ξεκινάμε νέο πρότζεκτ....
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μεινε μεχρι το τελευταιο ματς τον πλευ οφ.Μετα στο καλο για Σλοβακια.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

σαν διαχειριση ροστερ τραγικος
εχεις καψει δημοσια τον Ολσεν, και σημερα σε κρεμαει αυτος που ηθελες με μεταγραφη...
την ομαδα ολη πισω και χεσμενα με την κουλα, που δε σ εκανε ευκαιρια και οταν ανεβασαμε στροφες ειχαν χεστει
εγω πιστευω αλλο ενα τεταρτο οι δικοι μας αντεχαν τρεξιμο, και οι αλλοι τα ειχαν φτυσει
σαν να εχεις πορσε αλλα πας με 160χλμ/ωρα σε κοντρα με ενα φιατακι, για να μη καψεις τη μηχανη σου...επειδη φοβασαι
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

δηλαδη ο αστερας που εχει αλλαξει δε ξερω ποσους προπονητες εχει αλλαξει προτζεκτ?
εγω βλεπω μια ομαδα με ταυτοτητα..
το προτζεκτ δεν ειναι ο προπονητης
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

δεν ειναι εικονα αυτη για την ομαδα που φοραει αυτη τη φανελα. Μια φανελα βαρια σα πανοπλια που κοντευουμε να την ελαφρυνουμε πιο πολυ απο ξεσκονοπανο. ΠΑΟΚ ειμαστε που να παρει, ΠΑΟΚ

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

σουταρισμα απο χθες, η αεκ με μικροτερης ποιοτητας παικτες, ερχομενη απο β εθνικη, με αλλαγη προπονητη και χωρις τα βλακωδη πλανα 3ετιας ειναι με διαφορα στην δευτερη θεση
εμεις κραταμε τον μαθητευομενο μαγο και περιμενουμε 3 ετη πλανα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ετσι γχ χτες
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Ο Τούντορ το έχασε το ματσάκι και σήμερα πιστεύω
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτσαμε τόσο πίσω στο 1ο ημίχρονο και περιμέναμε τους άμπαλους της κούλας
Ούτε γιατί ο πιο ποιοτικός παίκτης που έχεις τρώει πάγκο από τον ντεφορμέ Κλάους
Επίσης δεν γίνεται τον καλύτερο σου παίκτη στο προηγούμενο ματς, να τον αφήνεις εκτός επειδή δεν έχεις τα @@ να παραδεχθείς ότι ίσως έχεις κάνει λάθος με την περίπτωσή του
Έκαψες άλλον έναν τερματοφύλακα σήμερα, ακόμη δεν έμαθε καλά-καλά τα ονόματα των συμπαικτών του, βασικός σε ντέρμπυ

*19 11άδες σε 19 αγώνες, πρέπει να είναι ρεκόρ
danirifle έγραψε:η ομάδα στήθηκε πολύ καλά σήμερα

δε σε έκανε φάση ο αντίπαλος

από ένα στημένο σου έβαλε γκολ

όλα τα υπόλοιπα είναι "ψάχνοντας τον αποδιοπομπαίο τράγο"
Γιατί φίλε μου, εμείς τι φάσεις κάναμε?
Με την κούλα του Κολοβέτσιου του Άρθο και του Αραβίδη παίζαμε και αντί να κατέβεις να τους πατήσεις, πέταξες ένα ημίχρονο περιμένοντάς τους, τσίμπησες ένα γκολ ψέμα και καληνύχτα μετά
Εμείς γιατί δε μπορούμε να βάλουμε γκολ από στημένο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pa0ki την Κυρ 24 Ιαν 2016, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

ariskatiforos έγραψε:δηλαδη ο αστερας που εχει αλλαξει δε ξερω ποσους προπονητες εχει αλλαξει προτζεκτ?
εγω βλεπω μια ομαδα με ταυτοτητα..
το προτζεκτ δεν ειναι ο προπονητης
Στο πρότζεκτ συμπεριλαμβάνεται και ο προπονητής....Ή ομαδα όχι ταυτότητα δεν έχει αλλά μικραίνει πολύ αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια και δεν φταίνε οι προπονητές το μόνο σίγουρο....Ταπεινή μου άποψη ότι ο κύριος "συσκέψεις" που τους μαλώνει όλους έχει την μεγαλύτερη ευθύνη....πρέπει να σταματήσει να διοικεί μέσω skype ή να αφήσει αυτούς που ξέρουν αφού τους πληρώνει.....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δυστυχώς τα έχεις χαμένα τελείως!! Κρίμα.. Στηριχθηκες κ απο κόσμο κ απο παίκτες αλλά αντί να βελτιώθουμε γινόμαστε χειρότεροι! Ομάδα χωρίς κανένα προσανατολισμο και στόχο .. Παίζει για να παίξει!! Συνέλθε! Ξύπνα !!
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

να μεινει να ολοκληρωσει
η χρονια ειναι χαμενη ετσι κι αλλιως

αποδειχθηκε περιτρανα οτι ειτε 2ος ειτε 5ος ιδια ακριβως κατασταση ειναι

μπαινουμε ομιλους και μετα πληρης αδιαφορια εκτος αν 1 απο τις 3 του ομιλου κανουν κλικ για να ψηθει ο κοσμος

τσαμπιολι ουτε κατα διανοια

Υ.Γ. ο τουντορ πραγματικα την πρακτικη του κανει
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Τακτικα ξαναλεω δεν ειμασταν κακοι , μεχρι την λαλακια Μαρκου. Μετα η αεκ.κλασσικα γυρισε ολοι πισω και στις κλασσικες μας ευκαιριες δεν σκοραραμε.
Το θεμα Τουντορ με μενα ειναι οι εμμονες του. Στην αρχη εμμονη σε Σαμπο, Ολσεν, μετα εμμονη σε Πελκα, Κλαους(ακομα και τωρα), εμμονη σε Μπερμπατοφ μονο σαν αλλαγη, μετα εμμονη να μην παιζει ο Ολσεν. Και το ιδιο και με συστηματα.
Φρανκ αν δεν θες να απολυθειτε παρεα συνετισε τον...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

PAOKpanta έγραψε:να μεινει να ολοκληρωσει
η χρονια ειναι χαμενη ετσι κι αλλιως

αποδειχθηκε περιτρανα οτι ειτε 2ος ειτε 5ος ιδια ακριβως κατασταση ειναι

μπαινουμε ομιλους και μετα πληρης αδιαφορια εκτος αν 1 απο τις 3 του ομιλου κανουν κλικ για να ψηθει ο κοσμος

τσαμπιολι ουτε κατα διανοια

Υ.Γ. ο τουντορ πραγματικα την πρακτικη του κανει
Γιατί είναι χαμένη η χρονιά , εξήγησε μου λίγο γιατί δεν καταλαβαίνω
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Pa0ki έγραψε:
danirifle έγραψε:η ομάδα στήθηκε πολύ καλά σήμερα

δε σε έκανε φάση ο αντίπαλος

από ένα στημένο σου έβαλε γκολ

όλα τα υπόλοιπα είναι "ψάχνοντας τον αποδιοπομπαίο τράγο"
Γιατί φίλε μου, εμείς τι φάσεις κάναμε?
Με την κούλα του Κολοβέτσιου του Άρθο και του Αραβίδη παίζαμε και αντί να κατέβεις να τους πατήσεις, πέταξες ένα ημίχρονο περιμένοντάς τους, τσίμπησες ένα γκολ ψέμα και καληνύχτα μετά
Εμείς γιατί δε μπορούμε να βάλουμε γκολ από στημένο?
θα σου απαντήσω ένα προς ένα:

α) η κούλα του κολοβέτσιου και του άρθο και του αραβίδη, είναι δεύτερη, άρα δεν είναι ομαδούλα
αντίστοιχα αυτοί λένε "το παοκάκι του κίτσιου και του τζαβέλα και του τζιώλη". και δε νομίζω ότι ο κλάους είναι τόσο καλύτερος του αραβίδη, ο τζαβέλας του κολοβέτσιου και ο κίτσιου του άρθο...

β) το να "κατέβεις να τους πατήσεις" δεν είναι δα και περίπατος στο πάρκο... έχεις κατέβει πολλές φορές ΟΑΚΑ και πάτησες το χανούμι? εκτός έδρας ματς με τον δεύτερο έπαιζες, και σε κέρδισε, όπως εσύ τους κέρδισες στην έδρα σου

γ)τους περίμενες και για μένα καλά έκανες. έβγαλες μια χαρά κόντρες που τις πέταξε ο ροντρίγκεζ στα σκουπίδια. αν ανοιγόσουν από την αρχή ποιος λέει ότι δε θα έτρωγες εσύ 3 στην αντεπίθεση?

δ) δε βάζουμε γκολ από στημένο γιατί έχουμε κοντό ρόστερ, χωρίς δύναμη και άλμα και απαίδευτο στα στημένα

τι από όλα αυτά δε σου φαίνεται στα πλαίσια του φυσιολογικού?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”