Mario Jardel έγραψε:Kαλα ρε παιδια και με τον Μοικανο χαβαλε κανουμε. Δε πεΡιμενουμε ποτε θα βγει να πει κατι στ'αληθεια.

Mario Jardel έγραψε:Kαλα ρε παιδια και με τον Μοικανο χαβαλε κανουμε. Δε πεΡιμενουμε ποτε θα βγει να πει κατι στ'αληθεια.
πανε στο site της παε και πανε στο ροστερK_geo έγραψε:που το είδες;
ΥΓ: αν έλθει ο Αντελίνιο και κανένας άλλος πάλι δεν χαλιέμαι....
Αντελινιο και ξερό ψωμί!! Και εγώ δεν θα ήθελα άλλον! Παπάδες θα κάναμε με όλους!K_geo έγραψε:που το είδες;
ΥΓ: αν έλθει ο Αντελίνιο και κανένας άλλος πάλι δεν χαλιέμαι....
K_geo έγραψε:Εντάξει, ο Γκουρκίφ πχ φοράει το 8. που απο ότι βλέπω δεν το φοράει κανένας. ΑΡΑ...
Γκουρκίφ στον ΠΑΟΚ!!!!!
Αδελφέ, το να γνωρίζει κάποιος μερικά πράγματα παραπάνω και να τα μοιράζεται μαζί μου εγώ δεν το βλέπω ως πατρονάριμα, αλλά ακριβώς το αντίθετο: ως κοινοκτημοσύνη. Ως αδελφοσύνη.barlow4 έγραψε: Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο μοικαν να ξερει τοσο πολλα για οσα συμβαινουν στην παε.χαρτακι απο την παε παιρνει?γενικα δε μου αρεσει ολο αυτο που ολοι περιμενουν το ποτε θα μπει ο μοικαν.ειχα ξαναπει κ παλιοτερα περι πατροναρισματος.τεσπα.αφου αρεσει σε ολους απλα αγνοηστε με.
paoktzis έγραψε:μολις ειδα οτι ο λουκας πηρε το 10 και απογοητευτηκα δεν βλεπω να ερχεται 10αρι
Δανεικός στην Επανωμή ο Gourcuff να πάρει το 8 και να προσαρμοστεί. Και είναι και εγγυημένη λύση, αφού όσοι πήγαν δανεικοί στην Επανωμή επέστρεψαν καλύτεροι.che4 έγραψε:K_geo έγραψε:Εντάξει, ο Γκουρκίφ πχ φοράει το 8. που απο ότι βλέπω δεν το φοράει κανένας. ΑΡΑ...
Γκουρκίφ στον ΠΑΟΚ!!!!!
το εχει καπαρωσει ο γιαννου![]()
![]()
![]()
![]()
το 8 τωρα στον ΠΑΟΚ στην επανωμη δεν ξερω