αύνολο δλδ για εμάς (δλδ...τον Σαββίδη!) 11+2=13.......

τώρα για σίγουρα.....

eorptol έγραψε:Ρε Φώτη ξαφνικα εγινες βιαστικος και δεν έχεις υπομονή ; Αν δεν ερχόταν αυτος ο 20-1 τι θα έκανες ; Θα αυτοκτονούσες ; ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ .....ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ; Και ναι βίαζετε και αυτος θα κανει και λάθη ,αλλα οταν με εχει βγάλει απο τα σκατα εχει κάθε δικαιωμα με τα λάθη του να κερδίσει την υπομονή και την στήριξη μου ,κανεις ευαγγέλιο τον μιζερογλου που εχει εικόνισμα τον Κατσαρή μονο και βγάζει εμπάθεια για τον Ιβαν
Το φιλαράκι σου ο μιζερογλου το πέρασε πολυ λαιτ οτι βάζει αλλα 20 εκατ ο 20-1
Σαν τον άλλον κανεις που ζηλεύει τις κούπες του γαβρου που ξεχειλίζουν λέει απο τα γράφεια:):):)
ΟΚ γιατί σε έπιασα πάλι με δηλητηριώδες λόγο αποκαλυπτικέ μου φίλε...Μπορεί 1ος να μην ήμουν Αρμαγέδωνα αλλά θα χα άλλα καλά και εξηγούμαι...Ας πούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο νοσοκομείο, ανάρωσε πρόσφατα απο παλιές αρώστειες( βλέπε παλιές οφειλές κτλ) και παλεύει όπως και όλες οι ομάδες τον καρκίνο(ΟΣΦΠ) καταλαβαίνοντας τι εννοείς, ότι οι ΑΡΔ δεν είναι ο καρκίνος, θα σου πω ότι είναι παράσιτα όμως...Μπορέι λοιπόν ο ΠΑΟΚ να πρέπει πάσεη θυσία να απαλλγεί απο τον καρκίνωμα ΟΣΦΠ, δεν παύει όμως να πρέπει να αντιμετωπίσει και τα παράσιτα ΑΡΔ. Αυτά τα παράσιτα λοιπόν τα χουν πολύ καλά με τον κρκινικό όγκο, αφού τους έχει υποσχεθεί τρανά μεγαλεία και τους ταίζει μιας και φτωχομπινέδες...Μπορεί να μην ήμουν πρώτος αν δεν ήταν ο Τζόρμπα ή ο Κόλκας ή δεν ξέρω γω ποιος αλλά θα χα άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά όπως η ηρεμία του κόσμου και η καλύτερη συνοχή απόψεων...Εγ'ω, αν ήμουν μάνατζερ στον ΠΑΟΚ, απο αυτούς θα ξεκινούσα και θα άφηνα το καρκίνωμα στο τέλος...Armagedonas έγραψε:Αμα δεν υπήρχε ο Τζορμπατζόγλου,αυτή την στιγμή θα ήμασταν πρώτοι στην βαθμολογία.
Συγνώμη ρε φίλεsotos26 έγραψε:Εγ'ω, αν ήμουν μάνατζερ στον ΠΑΟΚ, απο αυτούς θα ξεκινούσα και θα άφηνα το καρκίνωμα στο τέλος...Armagedonas έγραψε:Αμα δεν υπήρχε ο Τζορμπατζόγλου,αυτή την στιγμή θα ήμασταν πρώτοι στην βαθμολογία.
Αυτά που έγιναν μεχρι τωρα δεν σου φτάνουν.Αν οχι πάρε τον Μελισανιδη ή τον σκορδα, γιατι απο κάτι τέτοιους θα ειχες να διαλέξεις.Asimos έγραψε:Αν βάλεις σε μια ζυγαριά τα θετικά και τα αρνητικά του Σαββίδη μάντεψε που θα γύρει. Ο ρώσος είπε πολλά από τότε που ήρθε.. Μένει να δουμε ποια θα γινουν πραγματικοτητα.