Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Αυτό που λες φάνηκε για ακόμη μία φορά προχθές..
Λέει μετά το τέλος "Κάποια στιγμή η ομάδα θα δώσει ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ μέσα στην περίοδο"..
Και ένας καραγκιόζης δεν τον ρωτάει( ποιος αφού όλοι "μιλημένοι" είναι) ποιες είναι οι "μεγάλες" νίκες?
Να κερδίσω τον γάβρο στο τηγάνι, το έχω κάνει..
Να κερδίσω τον βάζελο στην Τούμπα, το έχω κάνει...
Μήπως να αποκλείσουμε τον Λεβαδειακό και τον Αστέρα στο Κύπελλο?
Σιγά μην περιμέναμε τον Δώνη για να κερδίσουμε αυτούς..
Αν δεν είναι αυτά ποια είναι λοιπόν τα παιχνίδια μέσα στην περίοδο που θα έρθουν "μεγάλες" νίκες..?
Απλά η νοοτρόπία που έχει σαν προπονητής είναι νοοτροπία Λάρισας, Ατρομήτου, Ηλυσιακού..
Να κερδίσω τον "μεγάλο" γι αυτόν αντίπαλο, αλλά ακόμα ΔΕΝ έχει καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ έιναι το μεγαλύτερο μέγεθος από όλα και ούτε πρόκειται..
Το καλοκαίρι που θα πάει στο βάζελο ας κάνει ότι θέλει..
Λέει μετά το τέλος "Κάποια στιγμή η ομάδα θα δώσει ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ μέσα στην περίοδο"..
Και ένας καραγκιόζης δεν τον ρωτάει( ποιος αφού όλοι "μιλημένοι" είναι) ποιες είναι οι "μεγάλες" νίκες?
Να κερδίσω τον γάβρο στο τηγάνι, το έχω κάνει..
Να κερδίσω τον βάζελο στην Τούμπα, το έχω κάνει...
Μήπως να αποκλείσουμε τον Λεβαδειακό και τον Αστέρα στο Κύπελλο?
Σιγά μην περιμέναμε τον Δώνη για να κερδίσουμε αυτούς..
Αν δεν είναι αυτά ποια είναι λοιπόν τα παιχνίδια μέσα στην περίοδο που θα έρθουν "μεγάλες" νίκες..?
Απλά η νοοτρόπία που έχει σαν προπονητής είναι νοοτροπία Λάρισας, Ατρομήτου, Ηλυσιακού..
Να κερδίσω τον "μεγάλο" γι αυτόν αντίπαλο, αλλά ακόμα ΔΕΝ έχει καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ έιναι το μεγαλύτερο μέγεθος από όλα και ούτε πρόκειται..
Τώρα αρχίζω να αντιλαμβάνομαι γιατί οι παίκτες αργούν να αφομοιώσουν το σύστημα του Σερ...

- kataramenos5
Κάθομαι και σκέφτομαι ,αν θεωρείς τον εαυτό σου τελειωμένο απο Φεβρουάριο (τι μου θυμίζει ,τι μου θυμίζει) τι κίνητρο έχεις πλέον να προσπαθείς να κάνεις την ομάδα καλύτερη, αφου το πιθανότερο είναι του χρόνου να εργάζεσαι σε κάποιο αντίπαλο? 

kataramene,
ξεχνάς ότι το Σάββατο δήλωσε ότι απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης.Δεν το είπε κάποιο μέλος της διοίκησης, ο ίδιος το είπε και αφού ήταν τόσο βέβαιος σημαίνει ότι όντως έχει την στήριξη τους.Αν το είπε χωρίς να το αισθάνεται μιλάμε για σχιζοφρένεια.
Επιπλέον απόδειξη είναι οι μεταγραφές που του κάνανε.
Για τον αν θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει στο νέο ΠΑΟΚ: "Υπάρχει η καθημερινότητα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών. Μέσα από αυτή κρινόμαστε. Αυτό που αισθάνομαι εγώ είναι ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια πράγματα του σχεδιασμού μέχρι το καλοκαίρι και κάποια άλλα μετά το καλοκαίρι"
ξεχνάς ότι το Σάββατο δήλωσε ότι απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης.Δεν το είπε κάποιο μέλος της διοίκησης, ο ίδιος το είπε και αφού ήταν τόσο βέβαιος σημαίνει ότι όντως έχει την στήριξη τους.Αν το είπε χωρίς να το αισθάνεται μιλάμε για σχιζοφρένεια.
Επιπλέον απόδειξη είναι οι μεταγραφές που του κάνανε.
Για τον αν θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει στο νέο ΠΑΟΚ: "Υπάρχει η καθημερινότητα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών. Μέσα από αυτή κρινόμαστε. Αυτό που αισθάνομαι εγώ είναι ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια πράγματα του σχεδιασμού μέχρι το καλοκαίρι και κάποια άλλα μετά το καλοκαίρι"
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/item/41281-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Τρί 19 Φεβ 2013, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χωρις καμια εμπαθεια, εμμονη ή οτιδηποτε, κυριε Δωνη, δες το δευτερο γκολ του Αστερα και τα δυο τελευταια γκολ του πλατανια και πες μου γιατι να μπορουν αυτοι, και να μην μπορουμε εμεις...
Και δεν ειμαι καν υποστηρικτης του αναστασιαδη, ισα ισα που αυτα που του καταλογιζουν ως υπερ, εμενα μου την ψιλοδινουν...
Και δεν ειμαι καν υποστηρικτης του αναστασιαδη, ισα ισα που αυτα που του καταλογιζουν ως υπερ, εμενα μου την ψιλοδινουν...
hitman έγραψε:Τώρα αρχίζω να αντιλαμβάνομαι γιατί οι παίκτες αργούν να αφομοιώσουν το σύστημα του Σερ...
Τροφικα πλεγματα ειναι αυτα??

Γυμναστήριο ελέω βροχής!
αναρτήθηκε στις 19/02/2013, 14:42
Οι κακές καιρικές συνθήκες που επηρέασαν την κατάσταση των γηπέδων, οδήγησαν τους ποδοσφαιριστές στη σάλα του γυμναστηρίου, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Μετά από ένα εκτεταμένο ζέσταμα με τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας στο γυμναστήριο, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Γρηγόρη Γεωργίτσα. Το πρόγραμμα διήρκεσε περίπου 60 λεπτά.
ΠΗΓΗ: PAOKfc.gr
"Οι κακές καιρικές συνθήκες μέσα στην εβδομάδα μας εμπόδισαν να δουλέψουμε πάνω στην τακτική της διάσπασης κλειστής άμυνας"

- sourmenetes
- Moderator
moican4 έγραψε:
Μπορει να μην καλοκαιριασει για να παει..
hitman έγραψε:Γυμναστήριο ελέω βροχής!
αναρτήθηκε στις 19/02/2013, 14:42
Οι κακές καιρικές συνθήκες που επηρέασαν την κατάσταση των γηπέδων, οδήγησαν τους ποδοσφαιριστές στη σάλα του γυμναστηρίου, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Μετά από ένα εκτεταμένο ζέσταμα με τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας στο γυμναστήριο, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Γρηγόρη Γεωργίτσα. Το πρόγραμμα διήρκεσε περίπου 60 λεπτά.
Ξερει τι κανει.... Θα γινει "τουμπανο" ο Σαλπι και δεν προκειται πια ξανα να οπισθοχωρησει ....

Πλάκα πλάκα θα ήταν ωραία φάση!!! Να γράφει 800 και αντί για σταγόνες βροχής να έχει 100ευρα!!!!

- angelheart
- Επικοινωνία:
ABOLEYTOI έγραψε:hitman επειδή δε φαίνεται ολόκληρη η φωτογραφία, 300 γράφει ή 800;
![]()
![]()
![]()
Φαρμάκι στάζεις αλλά το οτι είσαι ευρηματικός πρέπει να στο δώσω 100%.