Φανέλα ΠΑΟΚ
- Καπετάνιος
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Καπετάνιος έγραψε:Η φανελα χθες φαινοταν ΓΑΜΑΤΗ!!!!
Sick Bastard έγραψε:Πράγματι
γ@μώ τον Ολυμπιακό!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Και η ομάδα το ίδιο.

(ταιριάζει δεν ταιριάζει?)
Επειδη δεν μπορώ να βρω αξιοπιστα στοιχεία στο internet ξέρουμε περίπου ποσες φανελες πουλησε πέρσυ η ΠΑΕ?
Σε site πολιτικού ρεπορταζ είχε αναπαραχθει η είδηση ότι όταν έκλεισε η μεταγγραφη Μπερμπα η ΠΑΕ είχε παραγγείλει στην macron 14χιλ φανέλες Μπερμπάτοφ στο σκεπτικό ότι την σαιζον 2014 δωθηκαν συνολικά 10χιλ φανελες οποτε λόγω εμπορικοτητας του Βουλγαρου περιμεναν μεγαλη αύξηση. Πριν κλείσει το 2015 το inpaok ανέβασε άρθρο συμφωνα με το οποιο μέχρι και πριν τα Χριστουγεννα είχαν πουληθεί μόλις 1300 φανελες Μπερμπάτοφ.Το τελευταίο είναι πολύ απογοητευτικό νούμερο αν ισχύει ακόμα κιαν μετά με την επετειακη που κυκλοφορησαν και τις εκπτωσεις λογικά θα ποιασαμε το προπερσυνο νουμερο.
Παντως την ιδια ώρα τα θηρια των μεγαλών πρωταθλημάτων έξω κάνουν τρομακτικές πωλησεις.
http://www.sport24.gr/football/diethnes ... 75708.html
Σε site πολιτικού ρεπορταζ είχε αναπαραχθει η είδηση ότι όταν έκλεισε η μεταγγραφη Μπερμπα η ΠΑΕ είχε παραγγείλει στην macron 14χιλ φανέλες Μπερμπάτοφ στο σκεπτικό ότι την σαιζον 2014 δωθηκαν συνολικά 10χιλ φανελες οποτε λόγω εμπορικοτητας του Βουλγαρου περιμεναν μεγαλη αύξηση. Πριν κλείσει το 2015 το inpaok ανέβασε άρθρο συμφωνα με το οποιο μέχρι και πριν τα Χριστουγεννα είχαν πουληθεί μόλις 1300 φανελες Μπερμπάτοφ.Το τελευταίο είναι πολύ απογοητευτικό νούμερο αν ισχύει ακόμα κιαν μετά με την επετειακη που κυκλοφορησαν και τις εκπτωσεις λογικά θα ποιασαμε το προπερσυνο νουμερο.
Παντως την ιδια ώρα τα θηρια των μεγαλών πρωταθλημάτων έξω κάνουν τρομακτικές πωλησεις.
http://www.sport24.gr/football/diethnes ... 75708.html
- john4serres
ποιος θα παρει Μπερμπατοφ βρε ;
μονο αυτοι που ειχαν οικονομικη ανεση, οι υπολοιποι περιμεναν και αγωνιστικη προσφορά του βουλγαρου και τοτε θα επαιρναν φανελα , αν επαιρναν.
μονο αυτοι που ειχαν οικονομικη ανεση, οι υπολοιποι περιμεναν και αγωνιστικη προσφορά του βουλγαρου και τοτε θα επαιρναν φανελα , αν επαιρναν.
Οταν ο αλλος δεν εχει ουτε για τα απαραιτητα ,σιγα μην κοιταξει να παρει φανελα.Και μεγαλυτερη λ@λ@κια,παρε τον ταδε παιχταρα και τα εξοδα θα βγουν απο τις φανελες,δεν εχω ακουσει.Αυτα ισχυουν στον ανεπτυγμενο κοσμο,οχι στη τριτοκοσμικη Ελλαδα.
- Μπαρκαρούτσος
Όταν μετράω τα φράγκα μου και βλέπω ότι με περισσεύουν λεφτά για φανέλα, γιατί να πάρω φανέλα Berbatov και να μη πάρω +1 διαρκείας στο γιο μου πχ ή διαρκείας για εμένα σε volley/basket/handball; Εκτός κι αν πάρω τη φανέλα τώρα, για να μη τη φορέσω ποτέ και να τη πουλήσω 5πλάσια σε 50 χρόνια.. 

Η φανέλα είναι θέμα κουλτούρας ... στο συγκεκριμένο θέμα έχουμε μείνει πολύ πίσω ... δεν μπορώ να ακούω παπαριές ότι η φανέλα είναι ακριβή και για αυτό δεν παίρνουμε ...
τότε γιατί υπάρχουν ένα κάρο συνοπαδοί @@λάκες με περικεφαλαία που φοράνε στην Τούμπα φανέλες της Γιούβε ή κάποιας άλλης γαμομάδας ...
στο ντόρτμουντ δηλαδή που πουλιούνται κάθε χρόνο στην ξεφτίλα 50+ χιλιάδες φανέλες είναι όλοι πλούσιοι ??? είστε πολύ γελασμένοι εάν το πιστεύετε αυτό ...
και παλιότερα δεν πωλούνταν φανέλες που είχαμε ένα κάρο φράγκα ... τα 50 ευρώ που κάνει η φανέλα οι περισσότεροι από εμάς τα ξοδεύανε σε ένα βράδυ για σφηνάκια ... και μην μου πείτε ότι δεν είναι έτσι ...
αγάπη της πλάκας και πανηγύρι ολέ ...
κανονικά όλοι μας κάθε χρόνο πρέπει να παίρνουμε τουλάχιστον μία φανέλα ... !!! μικρή και σταθερή στήριξη στα οικονομικά της ομάδας ... για να παίρνουμε και κανένα παιχτάκι της προκοπής παραπάνω ...
υποσ.
μου έχει κάνει εντύπωση ότι έχω γνωρίσει φανατικούς παοκτσήδες Θεσ/νίκη που δίνουν 100-150€ ετησίως για να είναι μέλη κλαμπ ευρωπαικών ομάδων και συγχρόνως δεν δίνουν ούτε ένα φράγκο να πάνε γήπεδο ... ποιες φανέλες λέμε τώρα ... έχω έναν που έχει 50 φανέλες ευρωπαικών κλαμπ και ζήτημα είναι να έχει μία του ΠΑΟΚ ...
τότε γιατί υπάρχουν ένα κάρο συνοπαδοί @@λάκες με περικεφαλαία που φοράνε στην Τούμπα φανέλες της Γιούβε ή κάποιας άλλης γαμομάδας ...
στο ντόρτμουντ δηλαδή που πουλιούνται κάθε χρόνο στην ξεφτίλα 50+ χιλιάδες φανέλες είναι όλοι πλούσιοι ??? είστε πολύ γελασμένοι εάν το πιστεύετε αυτό ...
και παλιότερα δεν πωλούνταν φανέλες που είχαμε ένα κάρο φράγκα ... τα 50 ευρώ που κάνει η φανέλα οι περισσότεροι από εμάς τα ξοδεύανε σε ένα βράδυ για σφηνάκια ... και μην μου πείτε ότι δεν είναι έτσι ...
αγάπη της πλάκας και πανηγύρι ολέ ...
κανονικά όλοι μας κάθε χρόνο πρέπει να παίρνουμε τουλάχιστον μία φανέλα ... !!! μικρή και σταθερή στήριξη στα οικονομικά της ομάδας ... για να παίρνουμε και κανένα παιχτάκι της προκοπής παραπάνω ...
υποσ.
μου έχει κάνει εντύπωση ότι έχω γνωρίσει φανατικούς παοκτσήδες Θεσ/νίκη που δίνουν 100-150€ ετησίως για να είναι μέλη κλαμπ ευρωπαικών ομάδων και συγχρόνως δεν δίνουν ούτε ένα φράγκο να πάνε γήπεδο ... ποιες φανέλες λέμε τώρα ... έχω έναν που έχει 50 φανέλες ευρωπαικών κλαμπ και ζήτημα είναι να έχει μία του ΠΑΟΚ ...
Σωστο αυτό που γράφεις. Αν και δεν είναι μόνο οικονομικό το ζήτημα. Και πριν την κρίση οι Ελληνικες ομάδες δεν εκαναν νούμερα. Νομίζω το πιο χαρακτηριστικό παραδειγμα είναι αυτό που έπαθε με τον Ριβάλντο η ΑΕΚ..sporos123 έγραψε:Οταν ο αλλος δεν εχει ουτε για τα απαραιτητα ,σιγα μην κοιταξει να παρει φανελα.Και μεγαλυτερη λ@λ@κια,παρε τον ταδε παιχταρα και τα εξοδα θα βγουν απο τις φανελες,δεν εχω ακουσει.Αυτα ισχυουν στον ανεπτυγμενο κοσμο,οχι στη τριτοκοσμικη Ελλαδα.
Προσωπικά πιστεύω ότι πιο πολύ παιζει ρολο ότι η αγορα φανέλας δεν έχει μπει και τοσο στην κουλτούρα του Ελληνα οπαδου. Ζω τα τελευταια 5 χρόνια Αγγλία και από τις αρκετες φορές που εχω παει σε βρετανικά γήπεδα μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι ολοι οι οπαδοι πλην ελαχιστων εξαιρέσων πηγαίνουν γηπεδο φορώντας την φανέλα της ομάδας τους, στην πλειψοφεία τους καινούργιες εμφανισεις. Βεβαια οι Αγγλικές ομαδες είναι τεραστια brands στην Ασια και ο βασικός λόγος που κάνουν τόσο μεγάλες πωλήσεις είναι οι εκει αγορές.