Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
burbu

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από burbu »

Διάβαζα τα σενάρια τιμωρίας και το θεωρούν δεδομένων την αφαίρεση βαθμών... Από που κι ως πού Ρε λαμογια αφού ότι έγινε έγινε πριν φτάσουν οι ομάδες στο γήπεδο και από την στιγμή που αναθεώρησε ο παρατηρητής για τα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου με διορθωτική συμπληρωματική έκθεση.... Αρχιλαμογιο αλαφουζο σε βολεύει η τιμωρία με μείον Εεεεε... Θες λεφτά να βάψεις τα κάγκελα καραγκιόζη?
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

K_geo έγραψε:μονο με λεζαντα το εχω :mrgreen:

θα το δοκιμασω να το βρω και ανευ να δω.

Εικόνα

εδιτ: το βρηκα ανευ λεζαντας...σατυρικης θα ελεγα εγω αλλα τεσπα, το ποσταρα ξανα, αντε να δουμε τι θα δουμε.
εδιτ2: πρωτη..ανεπιτυχης. παω για δευτερη. αντε να δουμε ποσο αντικειμενικοι ειναι.
Και στην φώτο η μπάλα δεν έχει φύγει ακόμα από τον παικταρα μας... Δηλαδή ο άλλος παικταράς τραβιέται λίγο ακόμα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Εικόνα

εδιτ: το βρηκα ανευ λεζαντας...σατυρικης θα ελεγα εγω αλλα τεσπα, το ποσταρα ξανα, αντε να δουμε τι θα δουμε.
εδιτ2: πρωτη..ανεπιτυχης. παω για δευτερη. αντε να δουμε ποσο αντικειμενικοι ειναι.
ΤΡΙΤΟ ΑΚΥΡΟ. χωρις λεζαντες, χωρις σχολια, χωρις τιποτα. ΤΡΙΤΟ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ.

ΝΤΡΟΠΗ.

εδιτ: 4η φορα το τολμω! μεχρι τις 5 που θα ειμαι σε πισι θα μπαινω ανα μιση ωρα να το ποσταρω.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Καλά θα ήταν να περάσουμε όλοι όσοι είμαστε στο φβ να κάνουμε μια αναφορά σε όλους τους αντικειμενικους σδνα.,χαζετα, κτλ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

4η φορα το κοβουν! χωρις λεζαντα! 4η φορα!!!
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

K_geo έγραψε:

Εικόνα

ΤΡΙΤΟ ΑΚΥΡΟ. χωρις λεζαντες, χωρις σχολια, χωρις τιποτα. ΤΡΙΤΟ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ.

ΝΤΡΟΠΗ.

εδιτ: 4η φορα το τολμω! μεχρι τις 5 που θα ειμαι σε πισι θα μπαινω ανα μιση ωρα να το ποσταρω.

Φίλε μου δεν φταίει κατ' ανάγκη η σελίδα σε αυτό, αλλά ο υπάλληλος που αυτή τη στιγμή κάνει τις εγκρίσεις σχολίων.
Που μπορεί να είναι από γάβρος ως και χαζός απλά. Το λέω επειδή γνωρίζω τη δουλειά αυτή πως λειτουργεί.
Λογικά έτσι όσο κι αν το ποστάρεις δε θα βγάλεις άκρη. Θα βγάλεις άκρη όμως, αν επικοινωνήσεις με τη σελίδα απευθείας με παραπονούμενο ύφος για τον εν λόγω υπάλληλο (αναγράφοντας σε ποιο άρθρο συμβαίνει αυτό, μην την πληρώσει λάθος υπάλληλος) και στέλνοντας και την αρχική φώτο με τη λεζάντα, αλλά και την δεύτερη χωρίς και να τους ρωτήσεις γιατί ακριβώς δεν εγκρίνεται το σχόλιο σου ενώ το έχεις βάλει τόσες φορές, ενώ άλλων με χαρακτηρισμούς στα όρια της προσβολής εγκρίνονται.
Έτσι θα του βάλουν χέρι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οκ, παμε μια 5η και κανω και αυτο που λεει ο μαστερ οφ παπετς.

για να δουμε...
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

K_geo έγραψε:οκ, παμε μια 5η και κανω και αυτο που λεει ο μαστερ οφ παπετς.

για να δουμε...

Δεν είμαι μαστερ οφ παπετς, αλλά δεν έχει να λέει. Απλά ψάξε για λινκ επικοινωνίας, ή αλλιώς για twitter, fb τους κλπ...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δεν το περνανε ξεχνα το. Εγω στα δυο ακυρα ειμαι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Pastor_of_Muppets έγραψε:
K_geo έγραψε:οκ, παμε μια 5η και κανω και αυτο που λεει ο μαστερ οφ παπετς.

για να δουμε...

Δεν είμαι μαστερ οφ παπετς, αλλά δεν έχει να λέει. Απλά ψάξε για λινκ επικοινωνίας, ή αλλιώς για twitter, fb τους κλπ...
ναι οντως. :oops: :P

εκανα ακριβως αυτο, το εστειλα και στο site αλλα και στο fb.

για να δουμε...

εδιτ: φυσικα ξαναποσταρα και τις φοτο... νομιζω ειναι η 6 ή 7η φορα...

εδιτ2: εστειλα και στο φβ του παπαθεοδωρου, εστειλα και στο δικο τους ξανα, το ξαναποσταρα, αλλες δυο φορες, μεχρι στιγμης... τιποτα. τα μονα που αφηνουν ειναι σχολια οτι ηταν 3 μετρα οφσαϊντ.

εδιτ3: Καλημέρα σας, απο τις 11.00 εχω προσπαθήσει πάνω απο 10 (!) φορές να ανεβάσω 2 (και έπειτα 3) συγκεκριμένες φωτογραφίες στο άρθρο με τον κο Καλφόγλου (http://www.sdna.gr/podosfairo/kypello-e ... i-exasa-ti) επισυνάπτω λινκ απο τις φωτογραφίες αυτές και θα ήθελα να μου εξηγήσετε το ΓΙΑΤΙ δεν έχουν ανέβει καμία απο αυτές τις φορές! Αντε, να πω ότι η μια κινείται στα "ορια" της ύβρις (αν και είναι σάτυρα!) αλλά οι άλλες δυο που απλά δείχνουν φάση απο τον αγώνα του κυπέλλου; Θεωρώ ότι ενα site όπως το sdna που μάχεται για να έχει ένα αντικειμενικό και "επαναστατικό" πρόσωπο, μάχεται για καθαρό ποδόσφαιρο πέρα απο τυφλούς οπαδισμούς, δεν θα έπρεπε να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορές προπαγάνδας και -κυρίως- Λογοκρισίας!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, επισυνάπτω link με τις επίμαχες φωτογραφίες: 1) http://i.imgur.com/JBXEG93.jpg 2) https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/ ... e=597B9353

εδιτ4: παιζει να εφτασα τις 20 φορες και ακομα δεν τις ανεβασαν... rainmaker λαμβανεις; :roll:
εδιτ5: 25 φορες. σκεφτομαι να κανω ενα κειμενο στο φβ με tag οσους δουλευουν εκει. στα ισα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Χαρά στην υπομονή σου ρε! Ειλικρινά δηλαδή σε θαυμάζω ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι εγώ!
Μπράβο παλικάρι!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εστειλα προσωπικο μηνυμα στο fb σε όσους γνωρίζω οτι δουλεύουν εκεί, ειδικά ΠΑΟΚτσήδες ρεπορτερ. θα το προσπαθήσω μεχρι τις 5 που σχολάω απο τη δουλειά.

για να δουμε τι θα δουμε και απο ποιους θα δουμε τι.

οι τρείς φοτο που δεν ανεβάζουν μετά απο 25 περίπου προσπάθειες μου. και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σχολιο..
Εικόνα
Εικόνα
και ΔΕΝ έδωσε αυτό... ο στημένος...
Εικόνα
αντ' αυτου συνεχως εγκρίνουν σχόλια που μιλανε για παραγκες, για 3 και 2 μετρα οφσαϊντ, για γαβρους του βορρα κτλ κτλ κτλ.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Τί να πω. Μπράβο για την υπομονή και την επιμονή σου.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Το πιο γ@ματο geo ειναι οτι περνανε τα σχολια οτι δεν σου ανεβαζουν τις φωτογραφιες. Γελοια ανθρωπακια οι τυποι.

Την εστειλα κι εγω 3 φορες αλλα πηρα τα @@ μου εννοειται και τους εστειλα και μειλ στο σαιτ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”