Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Ivan Drago
Δυο βδομάδες εκτός να ηρεμήσεις. Την επόμενη θα είναι οριστικό ban. Οι χαρακτηρισμοί και οι επιθέσεις τέτοιου τύπου δεν έχουν θέση μέσα σε αυτό το forum.
Δυο βδομάδες εκτός να ηρεμήσεις. Την επόμενη θα είναι οριστικό ban. Οι χαρακτηρισμοί και οι επιθέσεις τέτοιου τύπου δεν έχουν θέση μέσα σε αυτό το forum.
- iremidynami 4+
Ανακαίνιση χρειάστηκε το γηπεδο του Πιερικου την επόμενη μέρα.Rexaris έγραψε:Επειδή μερικοί νομίζουν οτι είναι βασιλικότεροι τού βασιλέως, θα αναφέρω ένα περιστατικό από το μακρινό 1985 με πρωταγωνιστή τον τιτάνα του οπαδικού μας κινήματος, τον Μάκη τον μανάβη.
Πιερικός - ΠΑΟΚ, μέσα Β ημιχρόνου, σκορ 0-1 αλλά το παιχνίδι βρωμάει γκέλα (όπως και έγινε τελικά με ισοφάριση Πιερικού στο 80’).
Στον πυρήνα του συνδέσμου, ο Μάκης, ο Νικόλας και μεταξύ άλλων κι εγώ. Ο Μάκης σε αυτό το σημείο μας ζητάει να βάλουμε πίεση στον επόπτη από την πλευρά μας «παίξε καλά τον ΠΑΟΚ μωρή κ…» κλπ συνεχώς μέχρι το τέλος τού αγώνα, είτε κάνει λάθη είτε όχι. Αν πάρουμε έστω και 1-2 σφυρίγματα είπε, είναι κέρδος για την ομάδα, να τελειώσει ο αγώνας να φύγουμε με τους 2 (τότε) βαθμούς.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μερικές φορές, αλλιώς θα σε πούνε και μαλάκα.
- DIAMANTIS99
Ετσι ακριβωςMīngus έγραψε:Ο Σαββίδης προσπάθησε υπερβολικά να αλλάξει χρόνιες παθογένειες του ελληνικού συστήματος με ήθη και έθιμα που δεν ταιριάζουν στους απολίτιστους ιθαγενείς.
Σε κάποιους τομείς το πέτυχε.
Σε κάποιους άλλους όχι, με τα γνωστά αποτελέσματα που θέλει το ΠΟΚ όποτε νιώθει ότι απειλείται να βρίσκει τρόπους να σε ρημάξει.
Αν θέλουμε να δούμε τον ιδρώτα όλων από τους παίκτες μέχρι την κερκίδα, να παίρνει αυτό που αξίζει αγωνιστικά, δυστυχώς πρέπει να παίξουμε εξωαγωνιστικά με τους όρους των Αθηναίων.
Αν δεν σας πειράζει να χάνονται στα χαρτιά και στα φαλτσοσφυρίγματα 1-2 τίτλοι κάθε 3-4 χρόνια, πάσο.
Ακόμα και πέρσι αν του Ανσαριφάρντ πήγαινε εστία, ακόμα για τον Εβραίο χασάπη θα λέγαμε.
- DIAMANTIS99
Να τα λεμε κιαυτα!!!!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και κυρίως, χωρίς να πατάνε γήπεδο.Odi έγραψε:Μην ξεχάσετε ζητήσετε εκατομμύρια για μεταγραφές και να μετά να κάνετε και υποδείξεις για το σε ποιον θα δίνει τα λεφτά του και πως θα προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία του.

- DIAMANTIS99
Ευτυχως στο πρωτο σκελος, και Δυστυχως στο δευτερο , αυτη ειναι η αληθεια!Mīngus έγραψε:Καλά αν η άποψη και η δική μας και των σόσιαλ μετρούσαν, ο Ιβάν θα έπρεπε να έχει διώξει τον Λουτσέσκου καμιά 30 φορές.
Ευτυχώς όμως η κρίση του κάθε άμπαλου, συμπεριλαμβανομένου και του ευατού μου, δεν επηρεάζει κανέναν Ιβάν.
Επίσης, τα περί συσπείρωσης τα ακούω βερεσέ όταν μια χρονιά μετά από το πιο μάγκικο δε γεμίζει η Τούμπα ούτε με αίτηση.
- DIAMANTIS99
Θα διαφωνησω καθετα οριζοντια και διαγωνια , . Και μην ξεχνας ότι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ δεν ειναι μια μικρη κλικα που νομιζει πως ειναι ιδιοκτητης και δυστυχως (πολλες φορες )ειναι απουσα απο την πρωτη γραμμη , αλλα μια πλατια μαζα με πολλες και διαφορετικες αποψεις , ΕΥΤΥΧΩΣNikodiai έγραψε:Δεν με νοιάζει τι αποφασίζει ο Ιβαν και ο κάθε Ιβαν.Για τον ΠΑΟΚ και αυτα που πρεσβεύει ο σύλλογος νοιάζονται μόνο οι οπαδοί του.Και τα σοσιαλ, ευτυχώς ή δυστυχώς, το 2025 είναι ο νούμερο 1 τρόπος να εκφράσεις την άποψη σουMīngus έγραψε:Καλά αν η άποψη και η δική μας και των σόσιαλ μετρούσαν, ο Ιβάν θα έπρεπε να έχει διώξει τον Λουτσέσκου καμιά 30 φορές.
Ευτυχώς όμως η κρίση του κάθε άμπαλου, συμπεριλαμβανομένου και του ευατού μου, δεν επηρεάζει κανέναν Ιβάν.
Επίσης, τα περί συσπείρωσης τα ακούω βερεσέ όταν μια χρονιά μετά από το πιο μάγκικο δε γεμίζει η Τούμπα ούτε με αίτηση.
τον κωνσταντινιδη ειχα ρε αλτσμαϊχερ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Να μας πει ο barlow4 τη γνώμη του για τον Κούγια...τόσα χρόνια τον είχε avatar! Είναι ο καθ'ύλην αρμόδιος!
Αλλη μια μαυρη σελιδα στην ιστορια της ομαδας.Επιλογη χωρις καμια λογικη απο καθε αποψη.Ολη αυτη η παραφιλολογια οτι και καλα πολεμας με τα οπλα τους και ψεκασμενη ειναι και περα απο τα ορια του μεταφυσικου.Οτι δλδ τι?Θα παρουσιασεις τα ιδια αποδεικτικα στοιχεια που ουτως η αλλως θα παρουσιαζες και επειδη θα τα πει ο κουγιας οι δικαστες θα κλασουν μεντες? Τις αποφασεις τις βγαζουν οι δικαστες και οχι οι δικηγοροι.Βλαχοβαλκανια νοοτροπια.Αν παιζεις με τα οπλα τους εχεις ακρες στην εκδοση της αποφασης οχι στην υπερασπιση.Οι κουβαδες που εχει φαει ο κουγιας στα ακροατηρια ειδικα της αθλητικης "δικαιοσυνης" ειναι περισσοτεροι απο τις επιτυχιες του.
Βλεπω μια ταση θεοποιησης των αποφασεων του Ιβαν.Ο καλυτερος προεδρος της ιστοριας μας αλλα τεραστιος μυρωδιας με ενστικτο κοαλα.Ντροπη του για την επιλογη του.Εδωσε σαρκα και οστα στην παραφιλολογια για τα πιτσι πιτσι ΠΑΟΚ γαβρου χωρις κανεναν λογο.Και παλι ντροπη του.Και ντροπη σε οσους εξιδανικευουν αυτο το ανοσιουργημα.Αν εισαι μεγαλη ομαδα εχεις τα δικα σου στελεχη φοβητρο, δεν παρακαλας σφουγγοκωλαριους του χοντρου.Και μονο η προφορα του ονοματος του θα επρεπε να ειναι ποινικο αδικημα.
Τετοιες αποφασεις και τετοιες νοοτροπιες μικραινουν τον ΠΑΟΚ και μεγαλωνουν το πιο σιχαμενο σωματειο απο καταβολης κοσμου (για να υπενθυμισω καποιες ξεχασμενες αντιληψεις της παε).
Απολυτη ντροπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 03 Ιαν 2025, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
ΚΙΕΣΥΡΕΜΠΑΡΛΟΕΧΕΙΣΝΑΠΡΟΤΙΝΕΙΣΚΑΝΑΝΑΛΛΟΝΔΗΛΑΔΗ;
ΣΤΗΝΤΕΛΙΚΗΑΛΛΑΞΕΟΜΑΔΑ
ΟΥΤΕΠΕΡΙΠΤΕΡΟΔΕΝΕΧΕΙΣΔΙΟΙΚΗΣΕΙ
ΣΤΗΝΤΕΛΙΚΗΑΛΛΑΞΕΟΜΑΔΑ
ΟΥΤΕΠΕΡΙΠΤΕΡΟΔΕΝΕΧΕΙΣΔΙΟΙΚΗΣΕΙ
Έχει πλάκα που άμα είναι να γλιτώσουμε εμείς 20-30-50 Ευρώ κουνάμε γη και ουρανό....Άμα ο άλλος προσπαθεί να προστατεύσει επένδυση κάτι εκατοντάδων εκατομμυρίων κουνάμε δάχτυλο για ηθική, ίσιους δρόμους και περηφάνιες...
Προσωπικά εάν είναι να προστατεύσω την οικογένειά μου, τον περίγυρό μου και τη δουλειά μου, όχι με το διάβολο, με το σόι του όλο όργια θα έκανα.
Ο "ψηλός" μου είναι αντιπαθέστατος. Τον βλέπω - τον ακούω και με πιάνει αναγούλα. ΟΜΩΣ άλλο το προσωπικό και άλλο το επαγγελματικό. Επίσης την κίνηση αυτή την εκλαμβάνω σαν "δήλωση" Σαββίδη, ότι ο δρόμος της "ησυχίας" τελείωσε. Πλέον θα πάει στο δρόμο του "σκληρού ροκ".
Επίσης γι αυτούς που λένε ότι δεχόμαστε όλες τις αποφάσεις Σαββίδη σα να ναι θεός....Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέματος και ο Σαββίδης νομίζω το έχει κερδίσει με το σπαθί αυτό παρά τα λάθη που έχει κάνει κατά διαστήματα.
ΥΓ Μετά το ΘΕΝΕΜ έρχεται και το ΘΕΝΜΕΤ......παλιόχαρτα...
Προσωπικά εάν είναι να προστατεύσω την οικογένειά μου, τον περίγυρό μου και τη δουλειά μου, όχι με το διάβολο, με το σόι του όλο όργια θα έκανα.
Ο "ψηλός" μου είναι αντιπαθέστατος. Τον βλέπω - τον ακούω και με πιάνει αναγούλα. ΟΜΩΣ άλλο το προσωπικό και άλλο το επαγγελματικό. Επίσης την κίνηση αυτή την εκλαμβάνω σαν "δήλωση" Σαββίδη, ότι ο δρόμος της "ησυχίας" τελείωσε. Πλέον θα πάει στο δρόμο του "σκληρού ροκ".
Επίσης γι αυτούς που λένε ότι δεχόμαστε όλες τις αποφάσεις Σαββίδη σα να ναι θεός....Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέματος και ο Σαββίδης νομίζω το έχει κερδίσει με το σπαθί αυτό παρά τα λάθη που έχει κάνει κατά διαστήματα.
ΥΓ Μετά το ΘΕΝΕΜ έρχεται και το ΘΕΝΜΕΤ......παλιόχαρτα...
φοβερη φασαρια με τον ψηλο.Τωρα τρεμει ολος ο ντουνιας.
Μπουμερανγκ θα του γυρισει οπως καθε φορα που πιστεψε σε αθηνεζους.
και η ρετσινια θα μεινει.Απο ουσιαστικης νομικης πλευρας δε θα δωσει τιποτα εξτρα.Απο ηθικης η τακτικης θα του γυρισει μπουμερανγκ οπως καθε φορα με δαυτους.
Ποια επενδυση και ποια προστασια.Αυτες ειναι θεωριες για τις πυλες του ανεξηγητου με τον Χαρδαβελα(θεοσχωρεστον) τον γκιολβα και τον φουρακη.
Ποια επενδυση ξαναλεω.Αυτα ειναι δανεια με τοκογλυφικα επιτοκια.
Μπουμερανγκ θα του γυρισει οπως καθε φορα που πιστεψε σε αθηνεζους.
και η ρετσινια θα μεινει.Απο ουσιαστικης νομικης πλευρας δε θα δωσει τιποτα εξτρα.Απο ηθικης η τακτικης θα του γυρισει μπουμερανγκ οπως καθε φορα με δαυτους.
Ποια επενδυση και ποια προστασια.Αυτες ειναι θεωριες για τις πυλες του ανεξηγητου με τον Χαρδαβελα(θεοσχωρεστον) τον γκιολβα και τον φουρακη.
Ποια επενδυση ξαναλεω.Αυτα ειναι δανεια με τοκογλυφικα επιτοκια.
Εάν νοιώθουν κάποιοι ντροπή, πρόβλημα τους.
Εχουμε πόλεμο.
Η Χαβουζα έχει βάλει μπρος τα γρανάζια της να μας εξοντώσει.
Η προπαγάνδα και οι δολοφονίες χαρακτήρων από τα μέσα στο φόρτε της.
Δεν υπάρχει ντροπή, δεν υπάρχει έλεος σε αυτόν τον πόλεμο.
Δεν θα μας κλέψουν και το 25.
Ναι, θα πληρώσω τον διαολο εάν δεν γίνεται αλλιως.
Κύριε Γιάννη, να μην ξανα τολμήσει κανείς να πειράξει μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό.
Τράβα το μέχρι τέλος, και διωξε κάποιους διπροσωπους από την ΠΑΕ που κάθε χρόνο τέτοια εποχή τρυπάνε την ομάδα με χίλιους δύο τρόπους.Μα κάθε χρόνο...
Το νομικό τμήμα πρέπει να είναι το πιο άχρηστο του πλανήτη.
Άποψη μου, ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Εχουμε πόλεμο.
Η Χαβουζα έχει βάλει μπρος τα γρανάζια της να μας εξοντώσει.
Η προπαγάνδα και οι δολοφονίες χαρακτήρων από τα μέσα στο φόρτε της.
Δεν υπάρχει ντροπή, δεν υπάρχει έλεος σε αυτόν τον πόλεμο.
Δεν θα μας κλέψουν και το 25.
Ναι, θα πληρώσω τον διαολο εάν δεν γίνεται αλλιως.
Κύριε Γιάννη, να μην ξανα τολμήσει κανείς να πειράξει μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό.
Τράβα το μέχρι τέλος, και διωξε κάποιους διπροσωπους από την ΠΑΕ που κάθε χρόνο τέτοια εποχή τρυπάνε την ομάδα με χίλιους δύο τρόπους.Μα κάθε χρόνο...
Το νομικό τμήμα πρέπει να είναι το πιο άχρηστο του πλανήτη.
Άποψη μου, ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Ρε παιδιά αυτή είναι η Ελλάδα κ δυστυχώς έχουν περάσει 20+ χρόνια από τότε που το δήλωσε ο ταπερμαν.