Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
BlackFriday

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από BlackFriday »

Η αλήθεια είναι ότι μεταγραφές φέτος κάναμε...απλά με εξαίρεση τον Κοταρσκι και τον Μπράντον αναγκαστικά, δεν παίζει κανείς τους... :?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προσπαθω μεσα μου τοση ωρα να καταληξω τι ειναι πιο παρανοϊκό.
Αυτο που εκανε ο ΠΑΟΚ στο τελος των μεταγραφων η αυτο που κανει ο γαυρος;
Μαλλον προς το 2ο κλινω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pagotatzis έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:ξενέρωμα
τελικά είχε κλείσει το μπατζετ, κλειστή και η κάνουλα
προφανώς τιποτα δε θα γίνει ανοιχτά, με συζήτηση, σε καμια συνεντευξη τυπου
ακομα μια αποτυχημενη μεταγραφικη περιοδος
Αυτό με την κλιστεί κάνουλα μην το λέτε

Δόθηκαν χρήματα αρκετά για Φελιπε ,Κουαλιατα ,Σαστρε Ναραι
Ρε παγωτατζη αν δεν ειχαν δοθει και αυτα τα χρηματα,χρηματα που προεκυψαν απο πωλησεις και αποδεσμευσεις και εμεινε και περισσευμα,το επομενο βημα θα ηταν να φερουμε ελευθερους των 100.000.Αποκτηθηκαν 10 ποδοσφαιριστες με μεσο ορο συμβολαιων στα 300.000.Ε δεν θα χαρω κιολας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

αυτα με τις διαρροες ειναι ιστοριες για ...υδραυλικους.

Ενας δημοσιογραφος οταν μεταφερει μια ειδηση ΟΦΕΙΛΕΙ να αναφερει την πηγη του. Μπορει να υπαρξει εξαιρεση σε αυτο ΜΟΝΟ οταν προκειται για καποιον δημοσιογραφο με πολυετη διαδρομη στην οποια εχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ την αξιοπιστια του. Τετοιος δεν υπαρχει ουτε μισος στα μερη μας. Ακομα και σε αυτες τις περιπτωσεις ομως, ο δημοσιογραφος θα αναφερει καποια στοιχεια για την πηγη του (πχ στελεχος της ΠΑΕ που επιθυμει να μεινει ανωνυμο), αν δεν μπορει να κανει ουτε αυτο απλα δεν γραφει την "ειδηση" γιατι αυτη εχει τοση αξια οση εχει οποιαδηποτε μπαρουφα μπορει να σκαρφιστει καποιος.

Ο συμπαθης συμφορουμιτης στην ερωτηση μου "απο ποιους" απαντησε "ΠΡΟΣ εσας". Τον ρωτησα για το "απο" και μου απαντησε για το "προς". Λιγο σαν να με κοροϊδευει δηλαδη. Οποτε μια αμφιβολια για την αξιοπιστια της... "ενημερωσης" την εχω.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

BlackFriday έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι μεταγραφές φέτος κάναμε...απλά με εξαίρεση τον Κοταρσκι και τον Μπράντον αναγκαστικά, δεν παίζει κανείς τους... :?
Κατσε μην κανει καμια εμφανισαρα ο Ζιβκο στο Ηρακλειο και τον φαει και τον Κοταρσκι το μαυρο σκοταδι :D
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Ευχομαι μονο να μην μας βρει το μελλον να χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο συνειδητοποιοντας οτι με 1-2 κινησεις θα μπορουσαμε να χτυπησουμε κατι πολυ καλο...
Ειναι σιγουρο οτι θα χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

nunies4 έγραψε:Προσπαθω μεσα μου τοση ωρα να καταληξω τι ειναι πιο παρανοϊκό.
Αυτο που εκανε ο ΠΑΟΚ στο τελος των μεταγραφων η αυτο που κανει ο γαυρος;
Μαλλον προς το 2ο κλινω
Ο γαυρος πονταρει στη διακοπη,εμεις δεν ξερω σε τι...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

sic μήν είσαι άδικος...ο gergeo4 δέν είπε ποτέ μπαρούφα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

gergeo4 έγραψε:Εχεις δημιουργησει ενα κλιμα οτι εχεις καποιου ειδους πληροφορηση με αποτελεσμα πολλα μελη να σε παροτρυνουν καθημερινα να "πεις κατι παραπανω" κλπ.
Οταν λοιπον γραφεις "ενημερωση" και με κεφαλαια ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, καλο θα ειναι να ξεκαθαριζεις αν ειναι επισημη ενημερωση ή αποκυημα της φαντασιας σου ωστε να μη δινεται η εντυπωση πως καλλιεργεις το παραπανω κλιμα εσκεμμενα.
Ποτέ μου δεν θα το εκανα αυτό.Παντα οτι λεω είναι απο ανθρώπους ειτε κοντά στην ομαδα ειτε απο εξωτερικες πηγες.Συγνωμη αν μερικές φορές οπως τα γραφω φαίνονται κάπως αλλά πιο πολύ θεωρώ τον εαυτό μου φίλαθλο και με πιανει το συναισθηματικό[/quote]

Καταλαβαινεις ομως πως δεν μπορεις να τα μεταφερεις ολα αυτα ως "ενημερωση" τη στιγμη που δεν αναφερεις την προελευση τους. Οταν με το καλο κανεις τη διαδρομη σου και κατοχυρωσεις την αξιοπιστια σου (που σου το ευχομαι) θα μπορεις. Για την ωρα θα πρεπει να αναφερεις και τις πηγες σου ωστε να μπορουμε κι εμεις να κρινουμε την αξιοπιστια της ενημερωσης.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

hasio_john έγραψε:πες ότι (χτύπα ξύλο) έχουν αύριο μεθαύριο θέμα ο Τόμας ή ο Ολιβέιρα! Ποιος θα παίξει σέντερ φορ?
El Kaddouri false 9
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Εάν ακολουθησουν ήττα στην Κρήτη και ήττα στην Τούμπα από τον βαζελο θα γίνει χαμός.. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι τι έχει να γίνει..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Εχει πολυ πλακα το φορουμ τις τελευταιες μερες....
Εκει που εχουμε ομαδαρα και με 1 μεταγραφη τα σαρωνουμε ολα...με 1 ποστ αρνητικης εξελιξης μεταγραφης ξαφνικα η ομαδαρα παει για 5η θεση.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

paokpantou έγραψε:Εάν ακολουθησουν ήττα στην Κρήτη και ήττα στην Τούμπα από τον βαζελο θα γίνει χαμός.. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι τι έχει να γίνει..
Με τις νίκες, "ένταξη μωρέ δεν έγινε και τίποτα" και με τις ήττες υστερία.
Όπως περνάει καλά ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

paokpantou έγραψε:Εάν ακολουθησουν ήττα στην Κρήτη και ήττα στην Τούμπα από τον βαζελο θα γίνει χαμός.. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι τι έχει να γίνει..
Εδω γινεται της πουτανας που εισαι δευτερος με 3/4 νικες και Χ στο σαπιο μηλο με 1 γκολ παθητικο.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εμένα κάτι πήρε το αυτί μου πάντως ότι προσπαθούν Ganso δανεικό την ύστατη ώρα. Αλλά μάλλον κοροϊδία είναι κι αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”