Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
ΤΕΡΜΑ
κενο κενο
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
λυρατζης Σαστρε Τειλορ
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Σοαρες Βιειρινια
Κ. ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Ινγκασον Νασμπεργκ Μιχαηλιδης Μιχαι Κενο
ΧΑΦ
Κουρτιτς Σοαρες Αουγκουστο Τσιγγαρας Κενο
ΔΕΚΑΡΙ
Κουαλιατα Κενο
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ
Καντουρι Ζαμπα
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ
Ζιφκοβιτς Μουργκ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Ολιβειρα Τσολακ
5 αριθμητικα κενα που μπορει να γινουν και 7 ή 8. Για τα δε ποιοτικα ας μην το συζητησουμε.
Τον Ρικαρντο το θεωρω αστείο να τον μετρησω στην πρώτη ομαδα εχοντας 4 συμμετοχες στην πρωτη ομαδα της Φαμαλικαο. Ας ερθει, ας δοκιμαστει, κι αν τον κρινει ετοιμο για την πρώτη ομαδα ο Λου το ξανασυζηταμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κενο κενο
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
λυρατζης Σαστρε Τειλορ
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Σοαρες Βιειρινια
Κ. ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
ΧΑΦ
ΔΕΚΑΡΙ
Κουαλιατα Κενο
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ
Καντουρι Ζαμπα
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ
Ζιφκοβιτς Μουργκ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Ολιβειρα Τσολακ
5 αριθμητικα κενα που μπορει να γινουν και 7 ή 8. Για τα δε ποιοτικα ας μην το συζητησουμε.
Τον Ρικαρντο το θεωρω αστείο να τον μετρησω στην πρώτη ομαδα εχοντας 4 συμμετοχες στην πρωτη ομαδα της Φαμαλικαο. Ας ερθει, ας δοκιμαστει, κι αν τον κρινει ετοιμο για την πρώτη ομαδα ο Λου το ξανασυζηταμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Κυρ 12 Ιουν 2022, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά για τον Ρικάρντο δεν διάβασες ότι οι ίδιοι οι Πορτογάλοι είπανε πως όταν μάθανε ότι ο παίκτης έκλεισε σε μας από τον χειμώνα τον έκοψαν από την πρώτη ομάδα;
Ζαμπά?Gospi έγραψε:ΤΕΡΜΑ
κενο κενο
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
λυρατζης Σαστρε Τειλορ
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Σοαρες Βιειρινια
Κ. ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
ΧΑΦ
ΔΕΚΑΡΙ
Κουαλιατα Κενο
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ
Καντουρι Κενο
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ
Ζιφκοβιτς Μουργκ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Ολιβειρα Τσολακ
6 αριθμητικα κενα που μπορει να γινουν και 7 ή 8. Για τα δε ποιοτικα ας μην το συζητησουμε.
και τι σημαινει αυτο? Συγκρινεσαι σαν ομαδα με την Φαμαλικαο?Miles έγραψε:Καλά για τον Ρικάρντο δεν διάβασες ότι οι ίδιοι οι Πορτογάλοι είπανε πως όταν μάθανε ότι ο παίκτης έκλεισε σε μας από τον χειμώνα τον έκοψαν από την πρώτη ομάδα;
και βγηκε mvp στο πρωταθλημα u23 ...Miles έγραψε:Καλά για τον Ρικάρντο δεν διάβασες ότι οι ίδιοι οι Πορτογάλοι είπανε πως όταν μάθανε ότι ο παίκτης έκλεισε σε μας από τον χειμώνα τον έκοψαν από την πρώτη ομάδα;
ωχ τον ξεχασα τον τουριστα!skalon έγραψε:Ζαμπά?Gospi έγραψε:ΤΕΡΜΑ
κενο κενο
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
λυρατζης Σαστρε Τειλορ
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Σοαρες Βιειρινια
Κ. ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
ΧΑΦ
ΔΕΚΑΡΙ
Κουαλιατα Κενο
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ
Καντουρι Κενο
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ
Ζιφκοβιτς Μουργκ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Ολιβειρα Τσολακ
6 αριθμητικα κενα που μπορει να γινουν και 7 ή 8. Για τα δε ποιοτικα ας μην το συζητησουμε.
- invincible
Η πλάκα είναι ότι όλοι τον Ρικάρντο τον θεωρούν αστείο....
Θα βγει κανένας σαν τον Τζολης με καμία 15 γκολ και 10 ασιτς και επειδή είναι και πορτογάλος θα έρθει καμία πρόταση 15 εκ και μετά θα καταλάβουμε πόσο αστείο είναι.
Θα βγει κανένας σαν τον Τζολης με καμία 15 γκολ και 10 ασιτς και επειδή είναι και πορτογάλος θα έρθει καμία πρόταση 15 εκ και μετά θα καταλάβουμε πόσο αστείο είναι.
παντως σιγουρα οχι με πορτο -μπενφικαGospi έγραψε:και τι σημαινει αυτο? Συγκρινεσαι σαν ομαδα με την Φαμαλικαο?Miles έγραψε:Καλά για τον Ρικάρντο δεν διάβασες ότι οι ίδιοι οι Πορτογάλοι είπανε πως όταν μάθανε ότι ο παίκτης έκλεισε σε μας από τον χειμώνα τον έκοψαν από την πρώτη ομάδα;
Ωπα ωπα, που ακριβως ειδες να μιλαω για αστειο Ρικαρντο?
Αστειο το να τον θεωρησω εξ αρχης μελος της πρωτης ομαδας ειπα. Να ξερουμε τι λεμε και τι γραφουμε!
Και μακαρι να βγει Τζολης και Βιειρινια!
Αστειο το να τον θεωρησω εξ αρχης μελος της πρωτης ομαδας ειπα. Να ξερουμε τι λεμε και τι γραφουμε!
Και μακαρι να βγει Τζολης και Βιειρινια!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Και τι σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί να σου βγει ο παίκτης; Τον έχετε ήδη δικάσειGospi έγραψε:και τι σημαινει αυτο? Συγκρινεσαι σαν ομαδα με την Φαμαλικαο?Miles έγραψε:Καλά για τον Ρικάρντο δεν διάβασες ότι οι ίδιοι οι Πορτογάλοι είπανε πως όταν μάθανε ότι ο παίκτης έκλεισε σε μας από τον χειμώνα τον έκοψαν από την πρώτη ομάδα;
Άλλο πράγμα είπες στο πρώτο ποστ, άλλο απαντάς τώρα. Θα συνεννοηθούμε;Gospi έγραψε:και τι σημαινει αυτο? Συγκρινεσαι σαν ομαδα με την Φαμαλικαο?Miles έγραψε:Καλά για τον Ρικάρντο δεν διάβασες ότι οι ίδιοι οι Πορτογάλοι είπανε πως όταν μάθανε ότι ο παίκτης έκλεισε σε μας από τον χειμώνα τον έκοψαν από την πρώτη ομάδα;
Ο,τι να ναι ειλικρινα...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Και τι σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί να σου βγει ο παίκτης; Τον έχετε ήδη δικάσειGospi έγραψε:και τι σημαινει αυτο? Συγκρινεσαι σαν ομαδα με την Φαμαλικαο?Miles έγραψε:Καλά για τον Ρικάρντο δεν διάβασες ότι οι ίδιοι οι Πορτογάλοι είπανε πως όταν μάθανε ότι ο παίκτης έκλεισε σε μας από τον χειμώνα τον έκοψαν από την πρώτη ομάδα;
Το τραγικο ειναι πως δεν κανετε καν τον κοπο να διαβασετε το γραφει ο αλλος.
Που ακριβως τον δικασα ρε μεγαλε? Τι χαζομαρες ειναι αυτες?