+1joshua έγραψε:Εγώ νομίζω ότι τσάμπα ασχολιόμαστε. Έχουμε και προηγούμενη εμπειρία από τη Κάλιαρι και τις διαπραγματεύσεις μαζί της.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Παρ 18 Ιουν 2021, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Άμα θέλει Σακχόφ ο Λουτσέσκου ας πάνε να του πάρουν τον Kharatin της Ferencvaros... Ποιος Daiola..
Κharatin μετά χαράς και κρατάω και τον Ken να μην πάει αεροδρόμιο
Thanks jibbie.
1 σουτάκι ανά 90 λεπτά με πιθανότητες >80% να μην βρει στόχο.
Υπάρχουν όμως βελτιωμένοι δείκτες στη συμμετοχή του στο παιχνίδι, αλλά και στην ακρίβεια και επιτυχία των ενεργειών του. Τίποτα όμως συναρπαστικό ή ιδιαίτερο.
Στις εναέριες βέβαια μονομαχίες δεν είναι Εσίτης και τις κερδίζει συνήθως και μάλλον αυτό είναι από τα θετικά στοιχεία του που έχουμε δει, αν δεν κάνουμε μόνο εξυπηρέτηση για να ανεβάσει το κασέ του ή να πάρει καλύτερα χρήματα η Κάλιαρι.
Thanks jibbie.
1 σουτάκι ανά 90 λεπτά με πιθανότητες >80% να μην βρει στόχο.
Υπάρχουν όμως βελτιωμένοι δείκτες στη συμμετοχή του στο παιχνίδι, αλλά και στην ακρίβεια και επιτυχία των ενεργειών του. Τίποτα όμως συναρπαστικό ή ιδιαίτερο.
Στις εναέριες βέβαια μονομαχίες δεν είναι Εσίτης και τις κερδίζει συνήθως και μάλλον αυτό είναι από τα θετικά στοιχεία του που έχουμε δει, αν δεν κάνουμε μόνο εξυπηρέτηση για να ανεβάσει το κασέ του ή να πάρει καλύτερα χρήματα η Κάλιαρι.
εχασα τον υπνο μου φιλε πρεπει να τα μελετησω μεχρι πρωιας αλλα βλεπω με μια πρωτη ματια πολλα ...μηδενικα....
Μετά την προσληψη Λουτσεσκου και τις μεγαλειώδεις δηλώσεις του Ιβάν, αναπτερωθηκαν οι ελπίδες μου για πρωταθλητισμό. Είπα να κάνετε υπομονη. Φτάσαμε 18 Ιουνίου διχως ΤΔ, σε ομάδα που όλα τρέχουν από αυτόν συνήθως στις μεταγραφές, ενώ η ομαδα δεν ανακοίνωσε διαφορετικό τρόπο λειτουργίας (δίχως ΤΔ) . Τέτοια καθυστέρηση πια δεν έχει προηγούμενο. Έχουμε μάλλον χάσει την ευκαιρία να χτίσουμε από την προετοιμασία, έχοντας ένα ροστερ με σοβαρές ποιοτικές ελλείψεις. Αν συνεχίσουμε κοιμωμενοι, τουχρονου ουτε 2οι δε θα βγούμε...
Το ουτε δευτεροι ειναι πολυ μελλοντικο ακομα. Προς το παρον φοβαμαι το ουτε σε ομιλο με αυτα που βλεπω.
Πόσα να θέλουν για τον Μαριν;
Στα ψηλά όντως είναι καλός ο Ιταλός και αμυντικά αξιοπρεπής.
Να δούμε,εγώ παραμένω αισιόδοξος οτι η ομάδα θα δυναμώσει πολύ.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια γράφουμε.icue έγραψε:Το ουτε δευτεροι ειναι πολυ μελλοντικο ακομα. Προς το παρον φοβαμαι το ουτε σε ομιλο με αυτα που βλεπω.
Εγώ ότι όλα θα πάνε καλά και η πλειοψηφία ότι όλα θα πάνε σκατα.
Τα τελευταία δυο χρόνια συναντιόμαστε κάπου στη μέση.

Ας ελπίσουμε το νέο σκουφί να ξανά κάνει το θαύμα του.
Κλασικα θα παρουμε παιχτη απο ομαδα που επαιζε συνεχεια αμυνα, και σε μας θα ειναι σαν ψαρι εξω απο το νερο ..obanebane έγραψε:Πόσα να θέλουν για τον Μαριν;![]()
Θα κυνηγαει κι αυτος τους επιτιθεμενους...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα μεταγραφικα ολα σκατα πανε τα τελευταια δυο χρονια.obanebane έγραψε:Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια γράφουμε.icue έγραψε:Το ουτε δευτεροι ειναι πολυ μελλοντικο ακομα. Προς το παρον φοβαμαι το ουτε σε ομιλο με αυτα που βλεπω.
Εγώ ότι όλα θα πάνε καλά και η πλειοψηφία ότι όλα θα πάνε σκατα.
Τα τελευταία δυο χρόνια συναντιόμαστε κάπου στη μέση.![]()
Ας ελπίσουμε το νέο σκουφί να ξανά κάνει το θαύμα του.
Μην κοιτας π στους τυφλους επιβιωνει ο μονοφθαλμος...
Δεν γινεται να πετας καθε χρονο 9 μυρια για να μην εχεις παλι παιχτες και να θες αλλα τοσα την επομενη χρονια για παιχτες.
Gospi έγραψε:Κλασικα θα παρουμε παιχτη απο ομαδα που επαιζε συνεχεια αμυνα, και σε μας θα ειναι σαν ψαρι εξω απο το νερο ..obanebane έγραψε:Πόσα να θέλουν για τον Μαριν;![]()
Θα κυνηγαει κι αυτος τους επιτιθεμενους...
Δεν έπαιζε πολύ αμυντικά, γενικά το Ιταλικό ποδόσφαιρο έχει αλλάξει αρκετά,Χ μπορεί να εξακολουθούν να φέρνουν,ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά η σκοπιμότητα έχει μετριαστεί κατά πολύ.
Ξαναλέω,η Κάλιαρι είναι κακή ομάδα,ταμπουρι πάντως δεν έπαιζε.
Η Βερόνα είναι ομάδα που παίζει πίσω από την μπάλα συνέχεια και μέσα και έξω.
Δηλαδη αμα κληρωνομασταν με Καλιαρι σε κανα Ευρωπαικο ματς θα φοβομασταν αυτον τον παικτη η μηπως δεν θα απαιτουσαμε προκριση?
Μεγαλα λογια συνεχεια καιμχανουμε μιαμχρυση ευκαιρια να φτιαξουμε πραγματικα καλη ομαδα. Κριμα παντως.
Πιστευω οτι θα παμε ετσι σε ολες τις μεταγραφες και εκει λιγο πριν τον Σεπτεμβρη θα δωσουμε καμια τριαντα10 μυρια να φερουμε κανα Πριγιο η καναν τετοιο και παλι θα χασουμε την χρονια.
Κριμα.
Μεγαλα λογια συνεχεια καιμχανουμε μιαμχρυση ευκαιρια να φτιαξουμε πραγματικα καλη ομαδα. Κριμα παντως.
Πιστευω οτι θα παμε ετσι σε ολες τις μεταγραφες και εκει λιγο πριν τον Σεπτεμβρη θα δωσουμε καμια τριαντα10 μυρια να φερουμε κανα Πριγιο η καναν τετοιο και παλι θα χασουμε την χρονια.
Κριμα.
Προφανώς gospi,έτσι είναι,δε διαφωνώ κάπου.
Για όλους ισχύει όμως αυτό,απλά εμείς δεν έχουμε τα έσοδα του γαύρου,δε μπορέσαμε ούτε μια χρονιά να τα πιάσουμε και τα λάθη μας πρέπει να είναι κατά πολύ λιγότερα για να μπορέσουμε να τον ξεπεράσουμε.
Το τι σαβούρα έχουν μαζέψει και αυτοί,δεν λέγετε,την καλύπτουν όμως με την μεγάλη οικονομική ευχέρεια που έχουν.
Για όλους ισχύει όμως αυτό,απλά εμείς δεν έχουμε τα έσοδα του γαύρου,δε μπορέσαμε ούτε μια χρονιά να τα πιάσουμε και τα λάθη μας πρέπει να είναι κατά πολύ λιγότερα για να μπορέσουμε να τον ξεπεράσουμε.
Το τι σαβούρα έχουν μαζέψει και αυτοί,δεν λέγετε,την καλύπτουν όμως με την μεγάλη οικονομική ευχέρεια που έχουν.