Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!!
- Kostas_Peraia4
Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!!
'Tallica is back bitches!!!!!
Tι thrashια χωρις αυριο ειναι αυτη?Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ
Ετσι πρεπει να ακουγονται οι Metallica εν ετει 2016
[youtube]uhBHL3v4d3I[/youtube]
Kαι η ανακοινωση του νεου δισκου

Tι thrashια χωρις αυριο ειναι αυτη?Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ
Ετσι πρεπει να ακουγονται οι Metallica εν ετει 2016
[youtube]uhBHL3v4d3I[/youtube]
Kαι η ανακοινωση του νεου δισκου

- Μπαρκαρούτσος
barlow4 έγραψε:οχι βασιλη παπακωνσταντινου.για το θεο..
Γιατί;

Ωραίο το Hardwired, δυνατό, αν και δεν είμαι απαραίτητα fan του είδους...μ'αρέσουν πάντως οι Metallica πολύ! Αν και δεν τους έχω ψάξει τόσο όσο αξίζουν! Παρ'όλα αυτά ξέρω λίιιιγα παραπάνω από τα total mainstream τραγούδια τους...
- Μπαρκαρούτσος
- painkiller4
[youtube]VJqEUm9rQHk[/youtube]pgetsos έγραψε:UP THE IRONS!!!
Σ'ωραίος εσύ...painkiller4 έγραψε:[youtube]VJqEUm9rQHk[/youtube]pgetsos έγραψε:UP THE IRONS!!!
- Kostas_Peraia4
To hardwired ειναι πραγματικα οτι περιμενε να ακουσει εν ετει 2016 ενας οπαδος των Metallica.Ειναι αυτο που λεμε back to the roots.Αρχιζει εκει που σταματησε το Death Magnetic,αλλα εχει πολλη καλυτερη παραγωγη.Στα συν του κομματιου οτι ειναι μικρο σε διαρκεια,και οχι μακροσυρτο σαν τα περισσοτερα του Death Magnetic.Περιμενω με μεγαλη αγωνια τον νεο δισκο.Τα 8 χρονια απουσιας απο την δισκογραφια ειναι πολλα.
Το κομματι μοιαζει παρα πολυ με το Repentless των Slayer παντως
[youtube]uivxr3O6rSE[/youtube]
Το κομματι μοιαζει παρα πολυ με το Repentless των Slayer παντως
[youtube]uivxr3O6rSE[/youtube]
Το Death Magnetic παντως δε με ειχε τρελανει σαν συνολο (και με τραγικη παραγωγη)
(Οπως τραγικη για το συνηθες επιπεδο τους συν-τυφλε φυλακα
ειναι και η παραγωγη στο Beyond the Red Mirror ενω του At the Edge of Time ηταν απο τις καλυτερες γενικως )
(Οπως τραγικη για το συνηθες επιπεδο τους συν-τυφλε φυλακα

- painkiller4
- Μπαρκαρούτσος
- Kostas_Peraia4
painkiller το The reincarnation ειναι μεσα στα top-10 της μετα-reunion εποχης κατα την γνωμη μου.Επισης αν και πολλοι λενε πως το καλυτερο cd τους κατα την συγκεκριμενη περιοδο ειναι το Brave new World,εγω διαφωνω και πιστευω πως το καλυτερο ειναι το The book of souls,το οποιο το κατατασω σαν το καλυτερο τους μετα τον Seventh son of a seventh son.
Πετρο γενικα τα 2 τελευταια των Guardian με απογοητευσαν.Προσπαθουν να εξελιξουν τον ηχο τους τοσο πολυ που κατανταει κουραστικο.Μεχρι και το A twist in the myth πιο πολυ μου αρεσε απο τα 2 τελευταια.Το sacred ειναι ομως πραγατικο διαμαντι και ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια τους
Τωρα οσο αφορα τους Metallica που κατα γενικη ομολογια ειναι η μεγαλυτερη μεταλ μπαντα του πλανητη,μετα απο την 8χρονη απουσια τους περιμενω πραγματικα κατι εξαιρετικο.Το death magnetic οσο back in the roots και να ηταν,ηταν αρκετα μονοτονο αν και η παραγωγη του το χαντακωσε ακομα πιο πολυ.Το hardwired παντως ειναι καλος οιωνος.Δειχνουν οτι το ''εχουν'' ακομα.Αντε μακαρι για την προωθηση του νεου αλμπουμ να περασουν και απο τα μερη μας
Πετρο γενικα τα 2 τελευταια των Guardian με απογοητευσαν.Προσπαθουν να εξελιξουν τον ηχο τους τοσο πολυ που κατανταει κουραστικο.Μεχρι και το A twist in the myth πιο πολυ μου αρεσε απο τα 2 τελευταια.Το sacred ειναι ομως πραγατικο διαμαντι και ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια τους
Τωρα οσο αφορα τους Metallica που κατα γενικη ομολογια ειναι η μεγαλυτερη μεταλ μπαντα του πλανητη,μετα απο την 8χρονη απουσια τους περιμενω πραγματικα κατι εξαιρετικο.Το death magnetic οσο back in the roots και να ηταν,ηταν αρκετα μονοτονο αν και η παραγωγη του το χαντακωσε ακομα πιο πολυ.Το hardwired παντως ειναι καλος οιωνος.Δειχνουν οτι το ''εχουν'' ακομα.Αντε μακαρι για την προωθηση του νεου αλμπουμ να περασουν και απο τα μερη μας