Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κάθε φορά που θέλω να γελάσω διαβάζω το άρθρο που είχε γράψει ο Κόλκας για τον Εσιτι το καλοκαίρι του 2017. Κι αυτός ο άνθρωπος βγάζει λεφτά από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
camel85

Δημοσίευση από camel85 »

Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Χαρίσης εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τον Ρέμπε και τον Γκαρσία. Μας παρουσιάζουν κάθε μεταγραφική περίοδο και κάτι ψευτοδιλήμματα του στυλ "τι προτιμάτε το άγνωστο σαπάκι χ με 5 τραυματισμούς και 0 καριέρα ή τον γνωστό και φιλότιμο και ώριμο πλέον πρώην παίκτη μας ψ;" Όχι δεν προτιμώ κανέναν ρε! Ούτε κάποιον Ολίβα ούτε τον Χαρίση ούτε τον Μπράνταριτς. Φτάνει λες και όλος ο κόσμος είναι αυτοί οι 3 παίκτες. Σχεδόν ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Πάντως μετά το ληκι, αυτό το #?^#^&¥ που επιζητούσε την κόκκινη, έδειξε σήμερα ότι έχει ατζέντα.
Ο τύπος κλωτσουσε καρφωτά για κόκκινη. Ούτε του ξεφυγε ούτε κατά λάθος ούτε τίποτα.
Λες και στράβωσε που έφυγε ο αγαπημένος του προπονητής και η ομάδα δεν τον έχει πουλήσει ήδη κοψοχρονια στο μπραζίλ, και κάνει οτι μπορεί για να φύγει.
Εγώ θα τον κρεμουσα στα ντους.
Ας έρθει τώρα ο οποίος να ναι να ειμαστε οκ ποσοτικά και ας κλεισουν την παιχταρά για το καλοκαίρι.
Έτσι κι αλλιώς ραν δεν υπογράψει ο Τσιγγαρας για 2 "εξαρια" θα ψάχνεις.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Δίλημμα : Χαρίσης ή Αουγκούστο ;
Ρητορική η ερώτηση: Χαρίσης.
Το θέμα με το παιδί αυτό είναι ότι για λίγο δεν έχει το σώμα που χρειάζεται για τα αμυντικά καθήκοντα και που θα τον έκανε και πιο νευρώδη, εκρηκτικό και γρήγορο.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

bane1980 έγραψε:Πάντως μετά το ληκι, αυτό το #?^#^&¥ που επιζητούσε την κόκκινη, έδειξε σήμερα ότι έχει ατζέντα.
Ο τύπος κλωτσουσε καρφωτά για κόκκινη. Ούτε του ξεφυγε ούτε κατά λάθος ούτε τίποτα.
Λες και στράβωσε που έφυγε ο αγαπημένος του προπονητής και η ομάδα δεν τον έχει πουλήσει ήδη κοψοχρονια στο μπραζίλ, και κάνει οτι μπορεί για να φύγει.
Ας έρθει τώρα ο οποίος να ναι να ειμαστε οκ ποσοτικά και ας κλεισουν την παιχταρά για το καλοκαίρι.
είμαι βέβαιος ότι στο ημίχρονο έκανε ντους και την κοπάνησε κατευθείαν
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Αν ο Βραζιλιάνος μπει στο περιθώριο τότε ξεκίνησε η αναζήτηση του περιβόητου χαφ...
Άποψη μου να μην ξαναφορέσει τα ασπρόμαυρα το μλκστηρι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ron-swanson έγραψε:Κάθε φορά που θέλω να γελάσω διαβάζω το άρθρο που είχε γράψει ο Κόλκας για τον Εσιτι το καλοκαίρι του 2017. Κι αυτός ο άνθρωπος βγάζει λεφτά από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο...

Μόλις του γράψεις σχόλιο για Εσιτι,δεν περνάει.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Περιπτερος έγραψε:
bane1980 έγραψε:Πάντως μετά το ληκι, αυτό το #?^#^&¥ που επιζητούσε την κόκκινη, έδειξε σήμερα ότι έχει ατζέντα.
είμαι βέβαιος ότι στο ημίχρονο έκανε ντους και την κοπάνησε κατευθείαν
Όχι φίλε
Κυκλοφορεί φωτό που κάθεται στην εξέδρα και ενώ παίζει η ομάδα αυτός κοιτάει το κινητό του !
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Tον Αουγκούστο πρέπει να τον στριμωξουν οι συμπαίκτες του και μετά η διοίκηση και ο προπονητής...εγώ συνάδελφο που απαιτω υποστήριξη και του παρέχω τη δικιά μου αν μου φαινόταν ανάλογα θα τον έσβηνα...εδώ βγαίνουν μπροστά οι αρχηγοί και τον κρεμάνε....
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Na παρουμε τον χαφ της Βαλενθια που θα φαει παγκο εξ αιτιας του Ολιβα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Η χρονιά πάντως δε βγαίνει με 2 χαφ και Τσιγγαρα.

Κανένας ολιβειρας τελευταίας στιγμής δεν παίζει?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Είναι δυνατόν να μιλάμε για Χαριση? Καλύτερα να παίζει ο Νινουα τότε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Douglas είναι καλύτερος του Χαρίση. Το να φορτωθούμε πάλι τον Χαρίση και να μην ξέρουμε τι να τον κάνουμε σε λίγο δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Απαιτείται σωστή διαχείριση του παίκτη Αουγκούστο. Παραμένει περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ. Μας έχω ικανούς να μην τον χρησιμοποιούμε και να πληρώσουμε και κανένα πρόστιμο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά στον παίκτη. Και φυσικά να φύγει ελεύθερος.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

πηραν χαρτζιλικι απο το μανατζερ του λογικα για να τον προωθουν ετσι τον Χαριση
μεχρι και ο βαζελος του αλαφουζου κανει κινησεις της τελευταιας στιγμης, δε μπορει ενα κωλοχαφ να μη φερουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”