Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
-
ron-swanson
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Κάθε φορά που θέλω να γελάσω διαβάζω το άρθρο που είχε γράψει ο Κόλκας για τον Εσιτι το καλοκαίρι του 2017. Κι αυτός ο άνθρωπος βγάζει λεφτά από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο...
Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Χαρίσης εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τον Ρέμπε και τον Γκαρσία. Μας παρουσιάζουν κάθε μεταγραφική περίοδο και κάτι ψευτοδιλήμματα του στυλ "τι προτιμάτε το άγνωστο σαπάκι χ με 5 τραυματισμούς και 0 καριέρα ή τον γνωστό και φιλότιμο και ώριμο πλέον πρώην παίκτη μας ψ;" Όχι δεν προτιμώ κανέναν ρε! Ούτε κάποιον Ολίβα ούτε τον Χαρίση ούτε τον Μπράνταριτς. Φτάνει λες και όλος ο κόσμος είναι αυτοί οι 3 παίκτες. Σχεδόν ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό.
Πάντως μετά το ληκι, αυτό το #?^#^&¥ που επιζητούσε την κόκκινη, έδειξε σήμερα ότι έχει ατζέντα.
Ο τύπος κλωτσουσε καρφωτά για κόκκινη. Ούτε του ξεφυγε ούτε κατά λάθος ούτε τίποτα.
Λες και στράβωσε που έφυγε ο αγαπημένος του προπονητής και η ομάδα δεν τον έχει πουλήσει ήδη κοψοχρονια στο μπραζίλ, και κάνει οτι μπορεί για να φύγει.
Εγώ θα τον κρεμουσα στα ντους.
Ας έρθει τώρα ο οποίος να ναι να ειμαστε οκ ποσοτικά και ας κλεισουν την παιχταρά για το καλοκαίρι.
Έτσι κι αλλιώς ραν δεν υπογράψει ο Τσιγγαρας για 2 "εξαρια" θα ψάχνεις.
Ο τύπος κλωτσουσε καρφωτά για κόκκινη. Ούτε του ξεφυγε ούτε κατά λάθος ούτε τίποτα.
Λες και στράβωσε που έφυγε ο αγαπημένος του προπονητής και η ομάδα δεν τον έχει πουλήσει ήδη κοψοχρονια στο μπραζίλ, και κάνει οτι μπορεί για να φύγει.
Ας έρθει τώρα ο οποίος να ναι να ειμαστε οκ ποσοτικά και ας κλεισουν την παιχταρά για το καλοκαίρι.
- Περιπτερος
Δίλημμα : Χαρίσης ή Αουγκούστο ;
Ρητορική η ερώτηση: Χαρίσης.
Το θέμα με το παιδί αυτό είναι ότι για λίγο δεν έχει το σώμα που χρειάζεται για τα αμυντικά καθήκοντα και που θα τον έκανε και πιο νευρώδη, εκρηκτικό και γρήγορο.
Ρητορική η ερώτηση: Χαρίσης.
Το θέμα με το παιδί αυτό είναι ότι για λίγο δεν έχει το σώμα που χρειάζεται για τα αμυντικά καθήκοντα και που θα τον έκανε και πιο νευρώδη, εκρηκτικό και γρήγορο.
- Περιπτερος
είμαι βέβαιος ότι στο ημίχρονο έκανε ντους και την κοπάνησε κατευθείανbane1980 έγραψε:Πάντως μετά το ληκι, αυτό το #?^#^&¥ που επιζητούσε την κόκκινη, έδειξε σήμερα ότι έχει ατζέντα.
Αν ο Βραζιλιάνος μπει στο περιθώριο τότε ξεκίνησε η αναζήτηση του περιβόητου χαφ...
Άποψη μου να μην ξαναφορέσει τα ασπρόμαυρα το μλκστηρι
Άποψη μου να μην ξαναφορέσει τα ασπρόμαυρα το μλκστηρι
ron-swanson έγραψε:Κάθε φορά που θέλω να γελάσω διαβάζω το άρθρο που είχε γράψει ο Κόλκας για τον Εσιτι το καλοκαίρι του 2017. Κι αυτός ο άνθρωπος βγάζει λεφτά από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο...
Μόλις του γράψεις σχόλιο για Εσιτι,δεν περνάει.
- pagotatzis
Όχι φίλεΠεριπτερος έγραψε:είμαι βέβαιος ότι στο ημίχρονο έκανε ντους και την κοπάνησε κατευθείανbane1980 έγραψε:Πάντως μετά το ληκι, αυτό το #?^#^&¥ που επιζητούσε την κόκκινη, έδειξε σήμερα ότι έχει ατζέντα.
Κυκλοφορεί φωτό που κάθεται στην εξέδρα και ενώ παίζει η ομάδα αυτός κοιτάει το κινητό του !
- Dimitris++++
Tον Αουγκούστο πρέπει να τον στριμωξουν οι συμπαίκτες του και μετά η διοίκηση και ο προπονητής...εγώ συνάδελφο που απαιτω υποστήριξη και του παρέχω τη δικιά μου αν μου φαινόταν ανάλογα θα τον έσβηνα...εδώ βγαίνουν μπροστά οι αρχηγοί και τον κρεμάνε....
-
mbison
Na παρουμε τον χαφ της Βαλενθια που θα φαει παγκο εξ αιτιας του Ολιβα.
Η χρονιά πάντως δε βγαίνει με 2 χαφ και Τσιγγαρα.
Κανένας ολιβειρας τελευταίας στιγμής δεν παίζει?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανένας ολιβειρας τελευταίας στιγμής δεν παίζει?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι δυνατόν να μιλάμε για Χαριση? Καλύτερα να παίζει ο Νινουα τότε
- ΑποστόληςΑ
Ο Douglas είναι καλύτερος του Χαρίση. Το να φορτωθούμε πάλι τον Χαρίση και να μην ξέρουμε τι να τον κάνουμε σε λίγο δεν έχει νόημα.
- thomas Murg
Απαιτείται σωστή διαχείριση του παίκτη Αουγκούστο. Παραμένει περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ. Μας έχω ικανούς να μην τον χρησιμοποιούμε και να πληρώσουμε και κανένα πρόστιμο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά στον παίκτη. Και φυσικά να φύγει ελεύθερος.
- thanos-xanthi
πηραν χαρτζιλικι απο το μανατζερ του λογικα για να τον προωθουν ετσι τον Χαριση
μεχρι και ο βαζελος του αλαφουζου κανει κινησεις της τελευταιας στιγμης, δε μπορει ενα κωλοχαφ να μη φερουν
μεχρι και ο βαζελος του αλαφουζου κανει κινησεις της τελευταιας στιγμης, δε μπορει ενα κωλοχαφ να μη φερουν