Όχι.Mitsospaoki4 έγραψε:Sourme μάθατε τίποτα;;
Δεν ξέρω τπτ.
Αυτό που ήξερα είναι ότι μάλλον τέλος οι μεταγραφές
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι.Mitsospaoki4 έγραψε:Sourme μάθατε τίποτα;;
Με αυτό το γραφείο το καλοκαίρι παζαρεύαμε για τον πιτσιρικά τον Coric, που δέθηκε τελικά δανεικός στη ΦένλοDarklord67 έγραψε:Και ξέρεις ποιός παλιός γνωστός μας είναι απ'τους μανατζαραίους του συγκεκρμένου γραφείου;Ο Kresic!panpangr77 έγραψε:Μακάρι να είναι αυτός ,ειναι απο γραφειο με πολυ ενδιαφέρον παίκτες , και εχει και αλλους παικτες που λήγουν τα συμβόλαια το 2021seaman έγραψε:Ο Antolic πάντως είχε ανακηρυχθεί ως ο καλύτερος μέσος την προηγούμενη χρονιά στη Λέγκια (ναι από εκεί που προέκυψε και ο Πρίγιο)
Από τα βιντεάκια μοιάζει καλή περίπτωση. Τα πάντα κάνει και κλοτσάει και με τα δύο ποδαράκια. Και είναι και ελεύθερος. Μεγάλο πράγμα η ελευθερία![]()
Σε δηλώσεις του στις 6 του μήνα έλεγε ότι: "οι συνομιλίες συνεχίζονται ακόμη με ορισμένα κλαμπ. Νομίζω ότι θα έχω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό σύντομα. Ελπίζω ότι η κατάσταση με το νέο κλαμπ θα ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα".
Μήπως ξεκαθάρισε?
αξεχαστη βραδια ρε φιλεsourmenetes έγραψε:Όλα τα θυμάσαι...thanos-xanthi έγραψε:πραγματικαDimitris_L4 έγραψε:Ο παπας ήθελε να αποκτήσει νόημα η βραδιά μας...
για κατι τετοια ζουμε
και φωτογραφια απο τ αεροδρομιο στα μουλωχτα με μασκα, να προσπαθουμε να βρουμε ποιος ειναι
σαν τον μαυρουλη τοτε στο μακ παλας
Χαχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τουλανι Σερερο.. Κόπηκε στα εργομετρικα... Έτρωγαν στο εστιατόριο..thanos-xanthi έγραψε:πραγματικαDimitris_L4 έγραψε:Ο παπας ήθελε να αποκτήσει νόημα η βραδιά μας...
για κατι τετοια ζουμε
και φωτογραφια απο τ αεροδρομιο στα μουλωχτα με μασκα, να προσπαθουμε να βρουμε ποιος ειναι
Nai..prist64 έγραψε:δεν ξερω τι λετε εσεις
αλλά το τοπικ μια χαρα παει δυο ωρες τωρα
Όχι μόνο πρόταση , λένε ότι είναι έτοιμος για αποχώρηση ..τραγικές ειδήσεις...tsaknick έγραψε:Οι 24 λένε για πρόταση για Εσίτι. Ίσως κολλάει και με τον ερχομό χαφ
Αλιέου Νταρμπό.Dimitris_L4 έγραψε:Τουλανι Σερερο.. Κόπηκε στα εργομετρικα... Έτρωγαν στο εστιατόριο..thanos-xanthi έγραψε:πραγματικαDimitris_L4 έγραψε:Ο παπας ήθελε να αποκτήσει νόημα η βραδιά μας...
για κατι τετοια ζουμε