Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Ο Μπρουνο Λαμπαντια ακομα ερχεταιtyphoon έγραψε:Που ειναι οι μαγικες μερες των "σπορ του βορρα" με τους 289 παπαδες σε καθε πρωτοσελιδο
πατε για μπανιο και μη βασανιζεστε τζαμπα
αν δεν τελειωσει του Σιλβα δεν κουνιεται φυλλο
διακαης ποθος γαρ
αν δεν τελειωσει του Σιλβα δεν κουνιεται φυλλο
διακαης ποθος γαρ
- ΑποστόληςΑ
- paok re niamou
Διαβαζω οτι υπάρχει κενο μετά την πώληση Κουλουρη, σε περιοχατο φορ. Μήπως παρουμε Κλάους με κάνα 50αρι χιλ.?
Αν είναι να πάρουμε Κλάους, καλύτερα να πάρουμε Χρήστο Δημόπουλο...
Πάντως, για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, νομίζω πως ο Κλάους πλέον έχει τελειώσει σαν ποδοσφαιριστής.
Αν θέλεις να πας σε λύση 50 χιλιάδων ευρώ, μπορείς να έχεις σαν τρίτο φορ ένα ποδοσφαιριστή των ακαδημιών.
Πάντως, για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, νομίζω πως ο Κλάους πλέον έχει τελειώσει σαν ποδοσφαιριστής.
Αν θέλεις να πας σε λύση 50 χιλιάδων ευρώ, μπορείς να έχεις σαν τρίτο φορ ένα ποδοσφαιριστή των ακαδημιών.
Πάντως εξτρέμ που να σκοράρει αντί για περιοχατο φορ, δεν θα γίνει έτσι οπως ειπε ο Αποστολης. Θα παρουμε κορμί στη θεση του φορ να παιζει ξυλο πιστεύω. Αλλαγη στο 75.
αλήθεια, ο σφιντέρσκι σας κάνει για 2ος (στην τάξη) φορ?
εμένα πιο πολύ μου κάνει για τρίτος
αν πχ τραυματιστεί ο τσούμπα, θα βγάλουμε τα ματς με σφιντέρσκι?
μεγάλο ρίσκο
καλύτερα να αποκτηθεί ένας που θα παλεύει με τον τσούμπα για τη θέση του βασικού, παρά ένας που θα είναι τρίτος φορ
μεγάλο ρίσκο
καλύτερα να αποκτηθεί ένας που θα παλεύει με τον τσούμπα για τη θέση του βασικού, παρά ένας που θα είναι τρίτος φορ
Αν είναι τριτος ο Σφιντερσκι, θα θαφτει. Για μένα δεν είναι ούτε για 1ος ουτε για 3ος. Θα είναι ο 2ος, η τίμια λύση. Και έως τωρα απέδειξε οτι παίζει καλύτερα ερχομενος απο τον πάγκοdanirifle έγραψε:αλήθεια, ο σφιντέρσκι σας κάνει για 2ος (στην τάξη) φορ?
μεγάλο ρίσκο
Περιμένουμε να τελειώσουν το κοπα Αμέρικα , το κοπα Άφρικα, το ευρωπαϊκό κ21, οι εκλογές και μετά οι μεταγραφές ...και επειδή θα πάει μέσα Ιουλίου και οι παίχτες που θα έρθουν δεν θα προσαρμοστούν πάμε για τέλη Αυγούστου

Ο Σφιντερφσκι θα πρέπει να δουλευτεί ως εξτρέμ. Αυτή είναι η θέση του,φορ μόνο ως λύση ανάγκης η δίδυμο σε άλλη διάταξη.