Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
αυλωνιτη κωλοβετσο.δεν εχει κατι το ιδιαιτερο,οχι μονο στα στοπερ αλλα παντου.MANIAKOS έγραψε:Τι αλλα σεντερμπακ εχει ο βαζελος ;
-
Ksenitemenos4
μεγαλο μπερδεμα γενικα, παντως δεν μπρορω να καταλαβω, αν θελει τοσο πολυ πραγματικα να παει βραζιλια θα ειχε παει ηδη, και λεφτα να δει απο το βαζελο για τα χρωστουμενα πολυ δυσκολο οσο και να πιεσει.....τοσο μεγαλο διλημμα εχει πια?
Ποδοσφαιρστης του ΠΑΟΚ και επισημα ειναι ο Ροντριγκο Μολεδο για τους επομενους 6 μηνες.
Ο εμπειρος βραζιλιανος αμυντικος υπεγραψε το συμβολαιο του και θα αρχισει αυριο προπονησεις με την ομαδα, ωστε να ενσωματωθει οσο πιο γρηγορα γινεται στην ομαδα.
Στις πρωτες του δηλωσεις ως ποδοσφαιριστης της ομαδας ο Ροντργκο Μολεδο σημειωσε:
"Εγω στην Βραζιλια θελω να παω"
Πηγη PAOKfc.gr
Ο εμπειρος βραζιλιανος αμυντικος υπεγραψε το συμβολαιο του και θα αρχισει αυριο προπονησεις με την ομαδα, ωστε να ενσωματωθει οσο πιο γρηγορα γινεται στην ομαδα.
Στις πρωτες του δηλωσεις ως ποδοσφαιριστης της ομαδας ο Ροντργκο Μολεδο σημειωσε:
Πηγη PAOKfc.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 17 Ιαν 2018, 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαχαχαχαχ ωραιος
Παντως μαγκες,εστω οτι χαλαει η φαση.Ποιος ειναι ο επομενος καλυτερος CB της λιγδας περαν απο ΠΟΚ που μπορουμε να παρουμε?
Παντως μαγκες,εστω οτι χαλαει η φαση.Ποιος ειναι ο επομενος καλυτερος CB της λιγδας περαν απο ΠΟΚ που μπορουμε να παρουμε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 17 Ιαν 2018, 20:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αν ένας ποδοσφαιριστής καταθέσει προσφυγή σήμερα, πότε εκδικάζεται και πότε βγαίνει η τελική απόφαση;
Ο Κουρμπελης.Alastor έγραψε:Χαχαχαχαχ ωραιος
DimitrisS έγραψε:Ποδοσφαιρστης του ΠΑΟΚ και επισημα ειναι ο Ροντριγκο Μολεδο για τους επομενους 6 μηνες.
Πηγη PAOKfc.gr
Χαχαχα χαααχαχα ε το μλκ τι έγραψε είμαι μέσα σε κόσμο ρε Μπούφο και γελάω σαν βλάκας.
Άνετα τοπ τεν paokmania
Ο τρόπος που χειρίζεται ο ΠΑΟΚ τα μεταγραφικά θέματα δεν έχει καμια λογική. Δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα στον κόσμο που να μη του έδινε ένα τελεσίγραφο 4-5 μέρες. Μιλάμε για μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου που οι επιλογές είναι λίγες και ο χρόνος περιορισμένος. Κι εμείς ξέραμε εδώ και δυο μήνες ότι θέλουμε αμυντικό. Και όμως παρακαλάμε έναν παίχτη σχεδόν 20 μέρες. Αν δεν έχει έτοιμη λύση στις επόμενες 2-3 μέρες, αν έχουν ίχνος σοβαρότητας στην ΠΑΕ θα πρέπει από Δευτερα πέρα από παίχτες να ψάξουν και τεχνικό διευθυντή.
DimitrisS

DimitrisS
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Τετ 17 Ιαν 2018, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackBlockAttack
Εγω δε το πιστευω αυτο για τη Βραζιλια...Πριν 2 μερες η αδερφη του γιατι συναντηθηκε με ανθρωπους του γαυρου?Αυριο μπορει να αλλαξει γνωμη και παλι...Η εχει συμφωνησει με αλλη ομαδα η θελει να ανεβασει και αλλο τα χρηματα που θα παρει απο εμας γιατι βλεπει οτι ενδιαφερονται και αλλες ομαδες...Αν ηθελε να παει Βραζιλια θα το ειχε κανει απο τη πρωτη στιγμη(Προσφυγη)
Τα φραγκα και ειδικα σε αυτη τη ηλικια δε τα προσπερνας τοσο ευκολα και το παραδειγμα του Βρανιες ειναι προσφατο...
Τα φραγκα και ειδικα σε αυτη τη ηλικια δε τα προσπερνας τοσο ευκολα και το παραδειγμα του Βρανιες ειναι προσφατο...
- Aureliano Buendia
Επικοινωνιακά ήδη αρχίσαμε να φαινόμαστε ολίγον βλάκες, νομίζω.
Ειλικρινά, με τη λογική ότι δεν είναι μεταγραφή άμεσης ανάγκης, δεν με χαλάει να έρθει ο παίκτης και στις 31.
Αλλά να έρθει. Μην έχει γίνει τόσο πατιρντί τζάμπα.
Ειλικρινά, με τη λογική ότι δεν είναι μεταγραφή άμεσης ανάγκης, δεν με χαλάει να έρθει ο παίκτης και στις 31.
Αλλά να έρθει. Μην έχει γίνει τόσο πατιρντί τζάμπα.
Εγώ πάλι θα ξανααναρωτηθώ: Όταν ένας παίχτης θέλει να γυρίσει στην χώρα του για προσωπικούς λόγους, τότε ποιος ακριβώς είναι ο, έστω ένας, λόγος που τον οδηγεί να μπει σε διαπραγματεύσεις με μια ομάδα άλλης χώρας?
Πάντως ρε παιδιά αν ήθελε να πάει Βραζιλία Κ ο κακός ΠΑΟ Κ ΠΑΟΚ τον πιέζουν παρά την θέληση του να μείνει θα έκανε μια προσφυγή και άντε γεια .. σιγά μην καθόταν 2 βδομαδες να το συζητάει ...
- Dimitris_L4
Η αισθηση μου ειναι οτι ο μολεδο θα παει στον γκει...αν ηταν να παει βραζιλια θα το ειχε κανει ηδη πιστευω..