Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Κοιτα να μη δουμε καμια μαγεια με κανιας-μαου την κυριακη...
και ζητα επιθετικο την τρελα μου, παρτε εστω τον κοντε δανεικο, τραμπα με κουλουρη..
και ζητα επιθετικο την τρελα μου, παρτε εστω τον κοντε δανεικο, τραμπα με κουλουρη..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 25 Ιαν 2018, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού ο Μπισε ηταν εκτός λόγω τραυματισμου σήμερα... Για Κουλουρη συμφωνω εν μέρει απλά έχει το θετικό ότι πιέζει
- aspromaura ioannina
Το γνωριζω αδερφε. Το σχολιο μου ηταν γενικο, οχι αναφορικα με τον σημερινο αγωνα.klainmein έγραψε:Αφού ο Μπισε ηταν εκτός λόγω τραυματισμου σήμερα... Για Κουλουρη συμφωνω εν μέρει απλά έχει το θετικό ότι πιέζει
Θέλω πολύ να ακούσω τις αυριανές του δηλώσεις περί χημείας και των συναφών, που του πούλησαν το βασικότερο εργαλείο της ομάδας μας, έναν παίχτη που αποτελούσε μία απ τις 5-6 μεγαλύτερες σταθερές της, χαράματα μάλιστα!!
Απ αυτές θα εξαρτηθεί το τι θα πιστεύω οριστικά γι αυτόν, σαν χαρακτήρα πάνω απ όλα, μα και σαν προπονητή!!!!
Απ αυτές θα εξαρτηθεί το τι θα πιστεύω οριστικά γι αυτόν, σαν χαρακτήρα πάνω απ όλα, μα και σαν προπονητή!!!!
Απο αλλη μερια θα ερθει ο προπονητης. Οχι απο ελληνικη ομαδα παντως. Αυτος που θα βαλει τον καθενα εκει που αποδιδει 100%...οχι εκει που γουσταρει λες κ παιζουμε φιφαkataramenos5 έγραψε:ΑΝ τυχον λεμε σας περναει απ το μυαλο ν αλλαξετε προπονητη το καλοκαιρι και τα φραγκα δε βγαινουν για να παρετε απ το πανω ραφι ,μη τρεχετε σε τιποτα κινες παλι.Καντε πρωτα μια βολτα απο Περιστερι μερια.
Προτεινω να γινει τοπικ ο ξερολας τωων εμπνευσεων του λουτσεσκου. Π.χ. αριστερο χαφ καμπος....τοσους ποντους.
Ο οποίος προπονητής του ατρόμητου αν έρθει στον ΠΑΟΚ πάνω από 2 μήνες δεν θα αντέξει.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχως όπως αρκετοί γράψαμε κ φοβόμασταν γιναθτο έβαζε κανιας για να ναι έτοιμος
Χανουμε πολυ πλεον στο κεντρο .. ο πιακτης που θα ρθει πρπει να μπορει να προσφέρει αμεσα κ να μην ειναι αμπαλος στυλ κουρμπελη
Χανουμε πολυ πλεον στο κεντρο .. ο πιακτης που θα ρθει πρπει να μπορει να προσφέρει αμεσα κ να μην ειναι αμπαλος στυλ κουρμπελη
τραγικη ειρωνεια...simba έγραψε:Κοιτα να μη δουμε καμια μαγεια με κανιας-μαου την κυριακη...
οπως τα λες μανι
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 2#p1394142
- Sick Bastard
Κάνιας-Σάκχωφ και μπροστά τους ο Ελ για να πήξει η μούνα μας σα γιαούρτι ρεεεεεεεε.
(και μπροστά Κουλούρη για χαρντκορ καταστάσεις)

(και μπροστά Κουλούρη για χαρντκορ καταστάσεις)
Για αυτό πάντα όταν κρίνουμε τις επιλογές του προπονητή, θα πρέπει να είμαστε μαζεμένοι (δεν το λέω για σένα Μάνι - γενικά μιλάω).MANIAKOS έγραψε:Δυστυχως όπως αρκετοί γράψαμε κ φοβόμασταν γιναθτο έβαζε κανιας για να ναι έτοιμος
- Kostomanolis
Τι περιμενεις να πει; Κουβεντα δεν θα πει,τιποτα του στιλ οτι ο παικτης ηθελε να φυγει και τετοια. Δεν του το εχω να κραξει την διοικηση η τον Μιχελ...goran 64 έγραψε:Θέλω πολύ να ακούσω τις αυριανές του δηλώσεις περί χημείας και των συναφών, που του πούλησαν το βασικότερο εργαλείο της ομάδας μας, έναν παίχτη που αποτελούσε μία απ τις 5-6 μεγαλύτερες σταθερές της, χαράματα μάλιστα!!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
- Kostomanolis
Δηλαδη απο που και ποιος;Dimg4 έγραψε:Απο αλλη μερια θα ερθει ο προπονητης. Οχι απο ελληνικη ομαδα παντως. Αυτος που θα βαλει τον καθενα εκει που αποδιδει 100%...οχι εκει που γουσταρει λες κ παιζουμε φιφαkataramenos5 έγραψε:ΑΝ τυχον λεμε σας περναει απ το μυαλο ν αλλαξετε προπονητη το καλοκαιρι και τα φραγκα δε βγαινουν για να παρετε απ το πανω ραφι ,μη τρεχετε σε τιποτα κινες παλι.Καντε πρωτα μια βολτα απο Περιστερι μερια.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...