Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Ο ΠΟΡΚΥ-5 έμαθε και σας γνωστοποιεί ότι τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ Γιάννη Κότσιρα του Αστέρα Τρίπολης εξετάζει ο ΠΑΟΚ ως εναλλακτική για τη θέση του ακραίου επιθετικού, για την περίπτωση που 'χαλάσει' του Πέδρο Ενρίκε...!
δε βρισκω κατι ρε συ..K_geo έγραψε:στη συν τυπου
λινκ?
ή αν θυμασαι, τι ειπωθηκε..
στο λινκ της παε δεν το ειχε, νομιζω στη κεντρικη στο αρθρο τοτε το ειχαμε. εκει που ρωταει τον μεταφραστη, παναγιωτης αν δενκανω λαθος, για τι εγινε με ουαρντα, μετα απο ερωτηση αρδ για αν εκλεισε καποιοςπαιχτης. και του ειπε ο παναγιωτης, δεν ξερω κτλ και ο ιβιτς ειπε θα δουμε μεσα στην εβδομαδα κτλ.
καλα, το πιο πιθανο φαντασια μου πλανευτρα να ειναι, αλλά μου εκανε μια εντυπωση οσο να ναι...
καλα, το πιο πιθανο φαντασια μου πλανευτρα να ειναι, αλλά μου εκανε μια εντυπωση οσο να ναι...
-
Dimg4
Πορκυ πεσε μεσα σε κατι γιατι πασχα ερχεταιΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο ΠΟΡΚΥ-5 έμαθε και σας γνωστοποιεί ότι τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ Γιάννη Κότσιρα του Αστέρα Τρίπολης εξετάζει ο ΠΑΟΚ ως εναλλακτική για τη θέση του ακραίου επιθετικού, για την περίπτωση που 'χαλάσει' του Πέδρο Ενρίκε...!
Σε λίγο στο inpaok θα έχει συνέντευξη από Ευανθία Ρεμπούτσικα να αναλύει τα υπέρ και τα κατά του μεταγραφικού στόχου.
Δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα έρθει εξτρέμ,αν γίνει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για λάθος ίδιου μεγέθους με τη μη απόκτηση φορ το καλοκαίρι.
Υ.Γ Με βάση τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ, δε μπορώ να φανταστώ με ποιο τρόπο θα χαλάσει η μεταγραφή του Βραζιλιάνου.
Υ.Γ Με βάση τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ, δε μπορώ να φανταστώ με ποιο τρόπο θα χαλάσει η μεταγραφή του Βραζιλιάνου.
Δεν διαφωνω ρε Μπανε αλλα τι στο καλο περιμενουν τοσες μερες και δεν την κλεινουν?
Μονο απτην πλευρα μας Μπανε, τπτ αλλο δε μου φαινεται λογικο..
Κ_geo, δε βρηκα κατι ουτε με λιβαδεια ουτε με ΠΑΣ, ρε συ..
εν τω μεταξυ κλαιω με τις αντιδρασεις Βλαντο..
Τερμα ψαρωτικος
Κ_geo, δε βρηκα κατι ουτε με λιβαδεια ουτε με ΠΑΣ, ρε συ..
εν τω μεταξυ κλαιω με τις αντιδρασεις Βλαντο..
Τερμα ψαρωτικος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 25 Ιαν 2017, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.