Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aoratos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από aoratos »

prist64 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Το θεμα ειναι τι προτιμαμε?
Toν Μαρικα ή τον κανεναν?
Κατι αναμεσα δεν υπαρχει?

Κώστα, σε έναν σοβαρό σχεδιασμό δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοια διλήμματα.
Επομένως ελπίζω να μην είναι πραγματικό αυτό το δίλημμα διότι τότε έχουμε θέμα :?
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Βασικά η μεταγραφή Μαρικά αν γίνει θα βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την μεταγραφική πολιτική που ακολουθεί η ομάδα αυτό το καλοκαίρι.
Δεν λέω, χρειάζεται ένας-δύο έμπειροι παίκτες, όμως ο συγκεκριμένος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση εδώ και λίγα χρόνια.
Καμία σχέση με τον Τοιβόνεν που ακούστηκε.
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

spyretto έγραψε:Ο χοντρός άρχισε ήδη την αντιπολίτευση στον Τούντορ από το δεύτερο ματς πρωταθλήματος. Εκανε και γυριστρούλα στα μεταγραφικά και τώρα ο ΠΑΟΚ θα κάνει μεταγραφή λέει λόγω του αποτελέσματος στα Γιάννενα ενώ πριν δεν θα έκανε. Τραγικός ο τύπος.
ο μπουλης ειχε σεντονι για το ποσο ο παναγιωτακης μας αδικεβετε που δεν παιζει και παιζει ο κακος ψυχρος και αναποδος σουηδος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το 1 μυριο για μαρικα λογικα θα ειναι δανεισμος και ο μισθος να παει απο τουρκια με 10 τις εκατο εφορια.

επισης ειμαι σχεδον σιγουρος οτι σημερα θα κανουμε 2 μεταγραφες.

φυσικα, μπορει να λεω και μλκιες. :lol:
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Αρνούμαι να δεχτώ ότι ο Άρνεσεν του ενός και κάτι μυρίου ετησίως δεν μπόρεσε να βρει έναν επιθετικό τόσο καιρό.
Δεν είναι μόνο αυτό που θέλουμε, αλλά είναι το πιο επείγον.
Απλά αρνούμαι.
Δεν έχει καμία λογική, κανένα πλάνο δεν υπηρετεί, κανένα σκοπό.
Ειλικρινά δεν θέλω να το πιστέψω, ούτε βέβαια η Μαρίκα είναι λύση, το πιθανότερο είναι να είναι πρώην παλαίμαχος.
Αρνούμαι να δεχτώ ότι το περίφημο 3τες πλάνο δεν έχει καλυμένες θέσεις στο ρόστερ ούτε ποσοτικά.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

desperando έγραψε:αντε καλα να τα ωραιοποιησουμε ολα για να αισθανθουμε καλυτερα
εκανε τα αποδειτηρια μπουρδελο ο ρατς και ο μαρικα θα ειναι γατακι.
Σου παρέθεσα κάποια γεγονότα... αν θες να τα δούμε από την δικιά σου σκοπιά γιατί έτσι σε βολεύει οκ.
Αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι ο Rat και ο Pereyra έκαναν τα αποδυτήρια μπ*υρδέλο και οι Lucas, Noboa δεν γουστάραν να κάτσουν στην ομάδα. Είτε σου αρέσει είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια χωρίς ωραιοποίηση. Αν δεν γουστάρεις να το καταλάβεις πρόβλημά σου. Δεν σου φταίει κανείς.
Από εκεί και πέρα με υποθέσεις για το αν θα κάνει τα αποδυτήρια χάος ο Marica μπορούμε να μιλάμε 10 χρόνια... πχ. εγώ μπορεί θεωρώ ότι ο Gary θα κάνει τα αποδυτήρια μπ*υρδέλο, γιατί τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι.
Το τι θα γίνει (υπόθεση) με το τι γινόταν (γεγονός) απέχουν πάρα πολύ.

ΥΣ. Ούτε εγώ είμαι τρελά υπερ Marica... αλλά ούτε αυτό δεν αλλάζει τα γεγονότα παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 31 Αύγ 2015, 12:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε κοιτα, αν κρινεις το 3ετες πλανο απο τους 3 μηνες... καπου υπαρχει κατι λαθος... αλλα τεσπα...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Ε, δεν είμαι της οικοδομής, αλλά τέλος πάντων, ξέρω, ότι αν δεν μπαζώσεις, δεν χτίζεις.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ειτε ριξει τον "εγωισμο" του - προπονητικη φιλοσοφια του ο Τουντορ και επιλεξει τελικα 4-2-3-1
ειτε εμμείνει στο 3-5-2,
ειναι εξωφρενικό να μην εχεις 3 φορ..

Ο Μποακι εκλεισε παντως Ροντα..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Φοίνικας έγραψε:Ε, δεν είμαι της οικοδομής, αλλά τέλος πάντων, ξέρω, ότι αν δεν μπαζώσεις, δεν χτίζεις.
ε μια χαρα μπαζα φεραμε. κανε μια βολτα στα τοπικ των παιχτων και θα το διαπιστωσεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Το λάθος που ίσως έχει γίνει είναι ότι έφεραν παίκτες που πιστεύουν ότι θα έχουν καλή εξέλιξη και θα τους πουλήσουν...
Απλά δεν έφεραν τους παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα και την ανεβάσουν επίπεδο...

Υ.Γ. Όπως είχα πει πριν λίγες εβδομάδες την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα είμαστε όλοι στα PC με το χέρι στο F5 μήπως και φέρουμε κανένα παίκτη...Μακάρι να είναι η τελευταία μεταγραφική περίοδος που γίνεται αυτό...

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απατσι, αυτο πες το στον βενγκερ. να δεις οι της αρσεναλ τι τραβανε τοσα χρονια με το ραμολιμεντο. :lol:

:evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Finnbogason,Rudnevs,Toivonen,Mboyo,Sporar,Etoundi,Boakye,Marica...μας απασχολησαν ολο το καλοκαιρι

Ειναι αδυανοητο ο ΠΑΟΚ μετα την φυγη των Παπαδοπουλου,Κουλουρη,Φακουντο και 14 να μην παρει ενα καθαρο σεντερ φορα
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Πριν 8 μήνες, 20% ευστοχία ο Marica:

[youtube]aPHelEI2hvY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:ε κοιτα, αν κρινεις το 3ετες πλανο απο τους 3 μηνες... καπου υπαρχει κατι λαθος... αλλα τεσπα...
Αδερφε αυτο π κρινουμε καποιοι ειναι οι δυσθεωρητες τρυπες που θα εχει το ροστερ,
που θα πληρωθούν αδρα κ επωδυνα φετος..
Ελα στη θεση του Τουντορ να χρειαζεται να βαζει το μακ στη θεση του φορ οταν λειπει ο Κλαους,
ή να χρειαζεται να μπει αυτος να παιξει στοπερ οταν πχ τρυαματιστει ο βιτορ και οι κοστα τζαβελλας θα εχουν γεμισει καρτες..

Ας κρατουσες Παπαγιαννοπουλο..
Ας κρατουσες Κουλουρη..
Και οκ, θα κρινεις και τις μεταγραφές αν τελικα καταληξεις σε κωμωδια τυπου Μαρικα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”